Autor |
RE: Wyspa |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 00:28 |
|
|
Jeszcze nigdy żaden gest nie był odebrany przeze mnie z taką intensywnością, żaden ruch nie był tak spontaniczny i żadne spojrzenie tak magnetyzujące. Gdy Jeffrey przytulił mnie, położyłam swoją głowę na jego ramieniu. Widziałam drobne włoski na karku. Gdy dmuchnęłam w nie leciutko, poruszyły się zabawnie.
-Jacob mnie uratował. Gdyby nie on, już dawno bym...- nie dokończyłam. -...W każdym razie potem odzyskałam wzrok. Nie wiem jak...- skończyłam. Nie mogłam przestać wpatrywać się w jego twarz. To było tak fascynujące; nagle poczułam się, jakbym dopiero od tej chwili zaczęła żyć. Każde nawet drgnięcie okiem było dla mnie teraz niezwykle ważne- to były pierwsze takie chwile.
-A powiedz... Jak TO się stało?- spytałam, odsuwając się lekko i wskazując na ranę w ramieniu.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Dywan
Użytkownik
Postać: Cormac Jonker
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 00:33 |
|
|
Poczułem zapach jej warg. Ręką sięgnąłem w tył i popchnąłem drzwi, które zamknęły się z cichym trzaskiem. Wplotłem palce w jej włosy. Całowałem namiętnie, ale delikatnie. Nie wiedziałem na jak wiele mogę sobie pozwolić, ale chciałem jak najwięcej...
Edytowane przez Dywan dnia 06-11-2010 00:33 |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 06-11-2010 00:33 |
|
|
Dores zawstydziła się. Była skromną kobietą i czuła się zmieszana, gdy tak o niej powiedziano. Stwierdzenie dzieciaka nie dawało jej jednak spokoju. Poszła do ojca i zapytała go: Tatku, powiedz, prosze, czy... - zarumieniła się. Czy ja jestem ładna?
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 00:35 |
|
|
Tymczasem Nicholas znalazł właściwy pokój.
- Znalazłem! - krzyknął |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 00:36 |
|
|
Jacob? To Jacob uzdrowił Giannę? A ja w niego wątpiłem, jak mogłem? Uzrowienie Gigi wlało we mnie wiarę w Jacoba, nową i dużo silniejszą.. Uśmiechałem się do niej promiennie, a ona do mnie. Spokojnie mógłbym wpisać tą chwilę w księdze najpiękniejszych momentów w moim życiu. Coś niespotykanego. Z zamyślenia wyrwał mnie słodki głos Stokrotki. - Numerki. - Odpowiedziałem przygryzając dolną wargę. - Dasz radę wyjąć kulę?
/ ja jadę do domu może później wejdę albo za parę godzin |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 00:39 |
|
|
Veronica wciąż nie odrywała się od Cormaca pragnąc by chwila ta trwała jak najdłużej a najlepiej nigdy się nie kończyła.
Prawą ręką mierzwiła jego krótko przystrzyżone włosy pachnące tak nieziemsko, że najchętniej narkotyzowała by się tym zapachem przez wiele długich godzin. Lewa ręka wędrowała po jego plecach ocierając o koszulę. |
|
Autor |
Dywan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 00:43 |
|
|
Veronica była tak piękna, że doznania były stokroć większe. Do tej pory przeżywałem tylko szybkie, nic nie znaczące romansiki z niezadbanymi kobietami w Świątyni; tymczasem blondynka była tak inna od nich! Opuszkami palców wodziłem po skórze na plecach. Zacząłem całować teraz jej szyję i dekolt.. |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 00:47 |
|
|
Do tej pory nie myślałam nad tym, jak piękny może być uśmiech drugiego człowieka. To było tak hipnotyzujące, że mogłabym spędzić życie, wpatrując się w śnieżnobiałe zęby Jeffa. Otrząsnęłam się z zadumy, gdy zadał mi pytanie. Przełknęłam ślinę.
-Nigdy tego nie robiłam... mogę spróbować, ale... Jeśli coś pójdzie nie tak?
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 00:49 |
|
|
Veronica ponownie zamknęła oczy całkowicie oddając się doznaniu, które przeżywała w tej chwili. Coś tak cudownego spotkało ją po raz pierwszy, nigdy się nie całowała z żadnym mężczyzną nie mówiąc już o pieszczotach. Prawdę mówiąc zawsze odpychało ją od tego i nie wiązała tych przeżyć z czymś przyjemnym - teraz wiedziała już jak bardzo się myliła.
Edytowane przez shan dnia 06-11-2010 00:54 |
|
Autor |
Dywan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 00:57 |
|
|
Nie chciałem zrobić nic źle i za szybko, więc oderwałem się od niej w pewnym momencie i uśmiechnąłem lekko.
-Chciałabyś...?- spytałem, patrząc jej w oczy. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 01:00 |
|
|
Nicholas zaczął się drzeć na całe gardło, że znalazł, pomyślał sobie, że jak nikt się nie odezwie to sam ucieknie. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 01:01 |
|
|
Veronica spojrzała mu głęboko w oczy. Czuła lęk, bała się, że zrobi jej krzywdę.
Ciekawość i chęć kontynuowania tych niezwykłych doznań wzięło jednak górę.
- Tak... - Odpowiedziała po raz kolejny zatapiając swe usta w jego.
Oderwała je jednak i spojrzała w stronę z, której dochodził krzyk Nicholasa - najmniej pożądana rzecz w tym momencie . - Choć... musimy iść!
Edytowane przez shan dnia 06-11-2010 01:03 |
|
Autor |
Dywan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 01:05 |
|
|
Podsadziłem ją tak, że nogami obejmowała mnie w pasie. Całowałem ją w usta, gdy otwarłem następne drzwi- za którymi jak się okazało, leżało wielkie łóżko. Postawiłem ją na nogi i powoli ściągnąłem jej bluzkę i biustonosz. Moim oczom ukazały się piękne, jędrne piersi. Jej spodnie i majtki też nie pozostały długo na jej ciele; moja garderoba również leżała na ziemi już po chwili. W tym momencie Veronica kazała nam iść Westchnąłem i ubrałem się szybko.
Edytowane przez Dywan dnia 06-11-2010 01:06 |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 01:13 |
|
|
- Chodźcie tutaj! - zawołał ich do dziwnego pokojum Gdzieśtam w międzyczasie dołączyli Bryan, Leslie,Josh, Ashley, April... |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 01:16 |
|
|
Przecież my Was mamy uwolnić Lajon! A Bryan ma mieć lewatywę
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 01:17 |
|
|
ta? |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 01:18 |
|
|
przecież
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 01:19 |
|
|
- Co się stało?! - Spytała Veronica wchodząc do pokoju razem z Cormaciem. Była zła na Nicholasa za to, że im przerwał w takiej chwili. Z drugiej strony Fergusson poczuła jakby ulgę - bała się tego co miało się wydarzyć między nią a Jonkerem. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 01:21 |
|
|
Nicholas powiedział:
- Zdawało mi się, że to ten pokój, ale to nie ten olol. |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-11-2010 01:21 |
|
|
-Jasne że jesteś piękna, najpiękniejsza na świecie. Czemu zadajesz takie pytanie, gdy to jest oczywista oczywistość? - pytał się Ted, patrząc na dziecko, które mu kogoś przypomniało lecz nie mógł sobie przypomnieć kogo... |
|