Autor |
RE: Wyspa |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 00:38 |
|
|
Nie widziałam co prawda poczynań Jeffa, ale śmiechy towarzyszy i na mojej twarzy wywołały uśmiech. Gdy ten usiadł obok, butelka ponownie zakręciła się.
-No i kto teraz?- zapytałam.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Postać: Alice Smooth
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 00:40 |
|
|
- Chyba Josh - powiedziała, przyglądając się nieznacznie przekręconej butelce w jego stronę.
Wciąż nie mogła się opanować ze śmiechu po wygibasach Jeffa przy palemce. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 17-10-2010 00:42 |
|
|
Liam tymczasem niepewnie spoglądał na spotkaną Agresorkę.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 00:43 |
|
|
- Omg. - mruknął i spojrzał po wszystkich z grymasem na twarzy. - To co dla mnie? |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 00:45 |
|
|
Nicholas wyobraził sobie, że taki widok jaki rozpościerał się przed jego oczyma nie mógłby mieć miejsca miesiąc, tydzień temu, ani nawet dwa-trzy dni. Czy to znaczy, że to koniec wojny, czy tylko chwilowe zawieszenie broni? Brak obecności Edgara i Dores sprzyjał tej sytuacji. Patrzył się w piasek myśląc o tym co będzie jutro i za kilka dni. Dawno nie było przeskoków... |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 17-10-2010 00:50 |
|
|
- Wiesz co? - zwrócił się do nieznajomej. - Zróbcie między sobą jakieś spotkanie i uzgodnijcie czego tak naprawdę chcecie. Bo Wasze zachowanie naprawdę ciężko zrozumieć. Elena, wracasz do wioski? - zapytał i po chwili ruszył w drogę powrotną.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 01:06 |
|
|
- No przecież mieliśmy iść na pomost! Chcę zobaczyć, czy jest tam ta łódź podwodna! - zawołała do oddalającego się Liama - Jeśli nie chcesz iść, to pójdę sama!
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 01:07 |
|
|
Wpadłem na błyskotliwy pomysł. - Josh mam dla Ciebie mega trudne zadanie! Z tego względu, że jest trudne masz na nie.. Tydzień czasu.. Twoim zadaniem jest pocałowanie każdej kobiety która jest na tej wyspie. - Powiedziałem w stronę Cohena. - Może zaczniesz już teraz? - Zaproponowałem kiwając głową w stronę Gigi, czego Wasikovska nie mogła zobaczyć.
Edytowane przez jazeera dnia 17-10-2010 01:07 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 01:09 |
|
|
Josh mógł się tego spodziewać. Za długo nie miał zadania.
- Ile ich jest? - spytał niepewnie. - Tak około?
Na myśl, że będzie musiał ganiać za Dores, która tym razem nie będzie taka łaskawa i zamiast języka, jak postąpiła z Jeffem, odgryzie mu coś innego, zrobiło mu się niedobrze. |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 01:15 |
|
|
- Dokładnie osiem. - Powiedziałem, byłem obeznany w takich sprawach, stąd miałem tego świadomość. Widząc zdziwienie na twarzy przyjaciela dodałem. - Cóż.. Dores możesz sobie odpuścić, bo znając życie Edgar prędzej obetnie twoją męskość niż pozwoli Ci dotknąć Rosier. - Mruknąłem ubierając swoją bluzę. - No to co kręcimy? Czy Josh, chcesz już zacząć swoje zadanie? |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 01:19 |
|
|
Josh mu nie odpowiedział, bo właśnie całował Lil. Chciał mieć to wszystko już za sobą. Nie mniej jednak było całkiem przyjemnie. Miał tylko nadzieję, że nie dostanie od każdej po wszystkim w twarz, bo całował zajebiście. Oderwał się od oszołomionej dziewczyny i odsunął się na pewną odległość.
- Od teraz siedem. - powiedział i wyszczerzył się do Jeffa
Edytowane przez panda dnia 17-10-2010 01:20 |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 01:28 |
|
|
Gdy Josh pocałował Lil Nicholas pomyślał o Howardzie. Ciekawe co on na to gdyby się dowiedział... |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 01:44 |
|
|
Lil, zupełnie zaskoczona poczuła miękkie wargi Josha na swoich. Całował krótko, ale namiętnie i jakże zmysłowo! Kiedy wreszcie odkleił się od Lilith, ta siedziała nieruchomo, wciąż zdziwiona i oszołomiona nagłym zwrotem wydarzeń. Gdyby nie to, że to tylko gra, miałaby wyrzuty sumienia. Tym sposobem, łatwo mogła się usprawiedliwić przed samą sobą (w końcu to z Howardem łączyło ją uczucie). Tak, czy inaczej, chociaż była to TYLKO gra, pocałunek należał do tych przyjemnych. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 01:45 |
|
|
...a Nick się wkurzył trochę, że on za zadanie dostał gadanie o Leslie. |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 09:57 |
|
|
Pocałunek z Leslie, choć wymuszony był bardzo przyjemny, wręcz wspaniały.
Gra toczyła się dalej, tym razem ja zakręciłem butelką i wypadło na... mnie.
- Wymyślcie coś ciekawego.
|
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 11:54 |
|
|
- Hm... Może pocałujesz namiętnie Nicholasa? - zachichotała Lilith, której alkohol uderzył już do głowy - No dalej, nie krępuj się! |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 11:57 |
|
|
Josh po pocałowaniu pierwszej dziewczyny nie chciał zaburzać ciągu. Następna w kolejce była Veronica. Wszyscy zastanawiali się nad zadaniem, a on wykorzystał sytuację. Nie chciał być natarczywy, więc nieśmiało przeszedł do rzeczy. Miał nad nią całkowitą kontrolę, bo była słaba i delikatna. Inna niż Lil. Zdziwiło go, że z każdą odczuwa coś innego. Kiedy skończył, uśmiechnął się do niej przepraszająco. Kolejna z głowy.
Edytowane przez panda dnia 17-10-2010 12:07 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 11:59 |
|
|
Veronica wybuchnęła śmiechem, pomysł Lilith był świetny. Już wyobrażała sobie dwoje mężczyzn, który z niezwykłą przyjemnością przystępują do tego zadania.
- Tak... tak... to znakomity pomysł. Całujcie się! - Myśli o przeskokach powoli odpływały na boczny tor ustępując miejsca śmiesznej wizji namiętnego pocałunku mężczyzn. - To tylko gra! - Krzyknęła zachęcając ich.
I nagle stało się coś niespodziewanego. Veronica poczuła na swych ustach usta Josha. Całkowicie oddała się pocałunkowi a towarzyszyły temu przyjemne dreszcze. Gdy już skończyli spojrzała na jego twarz i delikatnie się uśmiechnęła. To było najprzyjemniejsze co spotkało ją na tej wyspie.
Edytowane przez shan dnia 17-10-2010 12:02 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 12:15 |
|
|
Wrócił na swoje miejsce z głupim uśmiechem przyczepionym do twarzy. Na dzisiaj wystarczy, pomyślał. Z nimi dwoma i Juliet byłoby najłatwiej. Nie chciał myśleć, co może się stać, jeśli któraś z tych ośmiu za dużo sobie wyobrazi i Josh tylko ją zrani. Modlił się w duchu, żeby dla każdej to była tylko dobra zabawa. Spojrzał na Leslie. Bardzo przypominała Pam. Oby tylko nic mi się nie przypomniało, przemknęło mu przez myśl. Postanowił zaczekać jeszcze trochę, nie był gotowy. |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-10-2010 12:52 |
|
|
Wiem, że często dążę do konfrontacji. Zdolność pójścia na kompromis nie jest moją mocną stroną. Mój brat Tony zawsze powtarzał, że w każdej domowej sprzeczce całkowicie pomijałam etap negocjacji i od razu sięgałam po groźbę użycia broni atomowej. Tak i również było, gdy wpadli agresorzy. Po awanturze szybko zostałam sama. Uśmiechnęłam się smutno, patrząc jak Liam znika z Eleną z horyzontu.
- Fuck it- powiedziałam pod nosem. Chwyciłam butelkę wina, paczkę papierosów i wyszłam przed domek. Usiadłam na werandzie i jedyne o czym teraz marzyłam to wprowadzić jak najszybciej alkohol i nikotynę w mój krwiobieg
' target='_blank'> |
|