Autor |
RE: Wyspa |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 22:38 |
|
|
Z Dores kiepsko było, wiec wziął ją na ręce i opuścił obozowisko, kierował się w stronę magicznego uzdrawiającego strumyku. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 22:41 |
|
|
Wrócił do Lil i rozwiązał jej ręce, które pół minuty wcześniej związał Hart. Nie patrzył nawet w stronę Kevina, który przestał krzyczeć.
Edytowane przez Lion dnia 03-10-2010 22:43 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 22:42 |
|
|
Josh wrócił do czytania książki. Czekał na wynik wyborów. Oby zwycięzcą nie okazała się Dores.
Edytowane przez panda dnia 03-10-2010 22:45 |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 22:43 |
|
|
Ted wykąpał Dores w strumieniu, przez co znów wszystko było z nią okej. Teraz czekał aż się wybudzi, wiedział co ona będzie chciała zrobić.
//do namiotu? a ja ją chciałem szybko uzdrowić, zaraz to zmienię..//
Edytowane przez Furfon dnia 03-10-2010 22:44 |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Postać: Alice Smooth
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 22:46 |
|
|
- Nick - wyjąkała, gdy doszło do niej co właśnie zrobiła, do kogo zadarła - Pomóż mi stąd uciec. Ona mnie zabije... |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 22:46 |
|
|
/ Dobra, już ja zmieniłam |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 22:49 |
|
|
//nie zmieniaj, niech tak będzie! // |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 03-10-2010 22:52 |
|
|
Dores leżała nieprzytomna i niestety, jej ciąża nie mogła przetrwać tylu kopniaków w brzuch z glana. Tak więc Dores poroniła
We are all evil in some form or another, are we not?
Edytowane przez Otherwoman dnia 03-10-2010 22:52 |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 22:52 |
|
|
Elena wciąż leżała na trawie, nikt na nią nie zwracał uwagi. Edgar wziął ranną Dores i odszedł. Elena powoli się podniosła i ściskając ranę swoją ręką, podeszła do Lil i Nicholasa.
- Wynośmy się stąd. - powiedziała krótko.
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 22:54 |
|
|
- Nikogo nie zabije... Jak się zbliży do kogoś to wyląduje w dole - powiedział. Wtedy nadeszła Elena. - Nie pójdziecie stąd... Jak nie chcecie wojny to czekajcie na wyniki wyborów. |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 22:55 |
|
|
Nagle ktoś brutalnie wyciągnął mnie z dołu. Nim zdążyłam zaczerpnąć świeżego powietrza, którego tak bardzo brakowało w dusznym dole, poczułam przy skórze spiętej na szyi ostrze. Nie śmiałam nawet odetchnąć. Bałam się. Najgorsze jednak było to beznadziejne poczucie nieświadomości. Gdy ludzie w okół krzyczeli i biegali, ja nie miałam pojęcia, co się dzieje... Do oczu napłynęły łzy. Ostrze zbliżało się niebezpiecznie. Gdybym poruszyła się choć o milimetr... Wolałam nie wiedzieć, co byłoby wtedy. Ktoś mną rzucił. Przeturlałam się kilka metrów w bok. Bałam się wstać. Bałam się krzyczeć, szepnąć nawet cokolwiek. Bałam się otworzyć oczy.
Po prostu leżałam zwinięta w kulkę- w takiej samej pozycji, w jakiej się zatrzymałam, usiłując nie dopuścić do siebie krzyków palonego żywcem człowieka i modląc się, by to wszystko już się skończyło.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Postać: Alice Smooth
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 22:57 |
|
|
- Nikogo nie zabije? Nikogo nie zabije? - powiedziała na wpół ironicznie cała dygocząc ze zniecierpliwienia - Słyszałaś, Elena? Ha-ha, nikogo nie zabije... - mimowolnie spojrzała na miejsce, gdzie jeszcze przed momentem przywiązany był do drzewa Kevin. |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 22:57 |
|
|
//ejj, poronienie w 2 dniu? //
Ted rozpłakał się. Stracił dzieci, a to wszystko przez...
-Lilianne - krzyknął głośno, z furią. Teraz marzył tylko o jej śmierci, śmierci wszystkich z Dharmy. To przez nich... |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 03-10-2010 22:59 |
|
|
/ no nie wiem, ale w końcu skatowała jej wnętrzności, więc... ma krwotok /
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 23:01 |
|
|
Josh po raz drugi walnął facepalmem. Podszedł do Nicka.
- Przestań się do cholery z nimi zgadywać. - burknął. Zauważył dziewczynę o rudych włosach. W jej nieobrcnych oczach było widać nadzieję i radość. Pewnie poza wyspą była bardzo pozytywną osobą. Podniósł ją delikatnie. - Dasz radę dojść do dołu? Wyglądasz na poobijaną. - powiedział. Nagle zauważył, że ona nie widzi, wyczuwała grunt, ale nie patrzyła pod nogi. Nie mógł być obojętny na takie rzeczy. Nawet bycie agresorem tego nie usprawiedliwiało. Zaczął ją prowadzić w stronę dołka Liama.
Edytowane przez panda dnia 03-10-2010 23:02 |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 23:02 |
|
|
Otherwoman napisał/a:
/ no nie wiem, ale w końcu skatowała jej wnętrzności, więc... ma krwotok /
Ted nadal płakał nad ciałem Dores, bał się że ona też umarła. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 23:03 |
|
|
- Tak nikogo nie zabije. Jak na kogoś podniesie rękę, to poodstrzelam jej kończyny... Kto to jest? Ona nie widzi? |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 23:03 |
|
|
- Ha ha, dobre sobie... Podpaliła Kevina, więc i nie zawaha się, żeby podpalić i nas. - warknęła. - Czekać na wybory? To brzmi śmiesznie... Wybory nic tu nie pomogą, jeśli mamy do czynienia z wariatami!
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 23:05 |
|
|
Ktoś podniósł mnie delikatnie z ziemi. Poczułam męską, pewną dłoń, zaciskającą się wokoło mojego ramienia. Wstałam posłusznie, ale wyrwałam się z jego uścisku.
-Naprawdę myślisz, że dam się znów wrzucić do dołu?!- warknęłam, odskakując od niego na odległość przynajmniej półtora metra. Narodził się we mnie gniew. Miałam ochotę splunąć mu w twarz- kimkolwiek był.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 03-10-2010 23:05 |
|
|
- Eleno... Chcesz doświadczyć samospełniającego się proroctwa? Siedzisz sobie na ziemi i możecie mnie wrzucić do dołu i uciec! Może wy chcecie wojny... |
|