Autor |
RE: Agresorzy |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 09-09-2010 21:41 |
|
|
Co im po chęciach, jak to my przejmiemy ich broń? - wzruszyła ramionami. Najlepiej to załatwić po cichu. Otruć ich, czy coś... - powiedziała, choć sama osobiście wolała bardziej widowiskowe morderstwa.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-09-2010 21:42 |
|
|
Moser spojrzał z obrzydzeniem na japońca i rzucił. - Niczego gorsza wersjo Jackiego Chana.. - Włożył ręce do kieszeni i odwrócił wzrok. Nie miał ochoty na rozmowę, a tymbardziej z Nabosaką którym się wręcz brzydził. |
|
Autor |
Octopus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-09-2010 21:42 |
|
|
- Z przyjemnością- powiedziała, wyciągając rękę ku swojej towarzyszce- Mam jednak nadzieję że nie poprowadzisz ich na rzeź Szczerze mówiąc to nie uważam ich za kompanię zgodnych ludzi- Ich domeną wydaje się być "Every man for himself", jedyne sojusze to pary bądź trójki, ponieważ ludzie jednak boją się być sami. Ledwo znamy swoje historie jak tu trafiliśmy- to powinien być ważny punkt Twojego liderowania- zaciśnięcie więzi, a będzie to o tyle trudne, że nie mamy do czynienia z pierwszakami z podstawówki. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-09-2010 21:47 |
|
|
Mężczyzna spojrzał na kobiety, ściskające sobie ręce. Odszedł facet to będą rządziły kobiety, no tak. Oby nie skończyło się na tym, że będą liderowały z daleka patrząc, jak ich żołnierze giną w walce - myślał sobie. |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
|
|
// chyba w czasach gry Jackie Chan jeszcze nie był dobrze znany ale trudno //
-Zaraz mogę Ci pokazać że wcale nie jestem gorszy- Iebiesuki podbiegł do Jeffreya grożąc mu pięścią. Po chwili się jednak opamiętał i zapytał:
- Ty też chcesz być pionkiem w tej wojnie czy wolisz odegrać ważniejszą rolę?
Edytowane przez Michal dnia 09-09-2010 21:48 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Nie chcę prowadzić moich ludzi na rzeź, to moi ludzie i biorę za nich pełną odpowiedzialność. Chcę po prostu wygnać ludzi z Dharmy, a do tego musimy się dobrze przygotować. Najpierw opracować dobry plan, nawet jeżeli obmyślenie go będzie trwało dużo czasu. Wolę mieć pewność, że wszystko będzie zapięte na ostatni guzik. Poprzez akcję i współpracę mam nadzieję, że ludzie zwiążą się ze sobą i zaufają sobie nawzajem i mi- odparła uśmiechając się łagodnie do blondynki i zwracając się w stronę tłumu- Czy macie jakieś pytania co do mnie? Lub wątpliwości? Chcę, aby wszystko było ugadane tutaj.
|
|
Autor |
Octopus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-09-2010 21:48 |
|
|
- Chcesz ich wygnać czy wybić ?- zapytała unosząc brew. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-09-2010 21:50 |
|
|
Odsunął się od dziewczyny, która nie odpowiedziała na jego pytanie. Przysunął się za to do Meadow i Juliet - jedynej osoby, do której miał jakiekolwiek zaufanie i przysłuchiwał się im z bezpiecznej odległości. Dopiero wtedy zwrócił uwagę na resztę grupy. Jego nauczyciel miał rację - otaczali go dziwni ludzie, a w miarę normalne wyjątki miały minę w stylu Bez kija nie podchodź.
- Proponuję, żebyśmy najpierw trochę ich poobserwowali, a nawet zaznajomili, aby poznać ich system funkcjonowania. Potem wybierzemy i uchronimy przydatne jednostki i resztę zaatakujemy.
Edytowane przez panda dnia 09-09-2010 21:52 |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 09-09-2010 21:51 |
|
|
Wybić. - szepnęła Dores cicho pod nosem, delikatnie zerkając na Meadow. W napięciu oczekiwała jej decyzji.
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-09-2010 21:52 |
|
|
- To będzie zależało od nich i od ich nastawienia- powiedziała bardzo poważnie- Nie jestem za przemocą, ale jeżeli nie będziemy mieć wyboru... to oni rozpoczęli tą wojnę, zakładając obozy na naszej wyspie. Urodziłam się w tym miejscu i ono jest dla mnie domem- powiedziała spoglądając na każdego z osobna.
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-09-2010 21:53 |
|
|
Ashley spojrzała na Meadow, a później na Richarda. Mężczyzna patrzył się na nią, jakby ona zabiła mu rodziców, których nie miał. Tak...mam jedno, konkretne pytanie. Zdradzisz nam chociaż część swoich planów ? Bo trochę się głupio czuję stojąc tutaj - powiedziała, spoglądając kątem oka na wyczyny Iebiesukiego. |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-09-2010 21:54 |
|
|
// mój błąd
Mężczyzna ani nie drgnął kiedy Ibiesuki groził mu pięścią. Westchnął tylko z rezygnacją kiedy japończyk już zaczął rozmowę którą tak Jeff usilnie chciał skończyć. - Nie ważne. - Burknął i zrobił kilka kroków w przód słuchając Meadow. Chciał spławić w ten sposób Nabosakę. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 09-09-2010 21:56 |
|
|
Dores zrobiła zawiedzioną minę. Ona i tak wiedziała swoje. Jak będzie trzeba, nie zostawi żywego nawet psa. Chociaż nie, psy to działka Marcusa. - pomyślała. Rozejrzała sie po zgromadzonych ludziach. Zastanawiała się, kto z nich nadaje się do walki. Na pewno nie on. - spojrzała ponownie na Bernarda. On coś knuje. muszę go mieć na oku...
Edytowane przez Otherwoman dnia 09-09-2010 21:57 |
|
Autor |
April
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-09-2010 21:57 |
|
|
- Obecnie mam dwa główne cele i do nich będziemy się przygotowywać przez najbliższy czas... chciałabym żeby dwie osoby wkradły się do obozu Dharmy, mieszkały tam. Kiedy inni nabiorą do nich zaufania będziemy mieć wszystko jak na tacy. Druga kwestia to zdobycie broni, mam zamiar zrobić im wjazd do stacji.
|
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-09-2010 21:58 |
|
|
Veronica postanowiła na razie milczeć. Chciała powiedzieć coś Joshowi, ale spostrzegła, że już przy niej nie stoi.
Zwróciła więc swój wzrok na Meadow po chwili spojrzała na Richarda i tak biegała nim od jednego do drugiego.
Pomysł z wtopieniem się w ludzi z Dharmy w sumie się jej podobał, ale dręczyło ją jedno pytanie:
- Jak chcesz wprowadzić dwójkę z nas w grupę rekrutów?
Edytowane przez shan dnia 09-09-2010 22:00 |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-09-2010 21:59 |
|
|
Iebiesuki zauważył jakby niechęć Jeffreya do siebie. Odszedł od niego. Zauważył że ludzie szepcą, pewnie wszyscy o nowym wyborze. Zasiadł samotnie na kamieniu, wyciągnął owoc z torby i zajadając go dalej wszystkich obserwował, szukając jakby osób które mogłyby poprzeć bunt wobec Meadow.
Edytowane przez Michal dnia 09-09-2010 22:01 |
|
Autor |
Richard Alpert
Użytkownik
NPC
|
Dodane dnia 09-09-2010 22:01 |
|
|
- Wjazd do stacji? Masz zamiar ich tam wszystkich pozabijać? To może od razu oddajmy się w ich ręce. To nie będzie łatwe zadanie Meadow, zresztą wiesz co ja myślę na temat ludzi z Dharmy. Według mnie moglibyśmy założyć jakieś przymierze pomiędzy nimi- rzucił luźną propozycję Alpert. Pomimo tego, że miał się nie wtrącać w decyzję przywódcy nie mógł się powstrzymać. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-09-2010 22:02 |
|
|
Meadow wzięła pod uwagę jego pomysł. Może jednak nie okażesz się być zimną suką, pomyślał. Podszedł do kobiety i zaproponował:
- Weźmy takie osoby, które nie rzucają się w oczy. Które w razie czego będą umiały zagryźć zęby i współpracować z tamtymi. - nie dodał na razie, że on byłby dobrym kandydatem. Nie chciał się narzucać. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-09-2010 22:02 |
|
|
Nicholas ucieszył się w duchu jak dziecko. To byłoby coś dla niego... szpiegostwo przeciw zabójcom rodziców - zemsta ale nie morderstwo.
- A kiedy zaczniemy działać? Będziemy spać tutaj? - odezwał się pierwszy raz głośno. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 09-09-2010 22:03 |
|
|
Kto miałby to być? -zapytała ostrożnie Dores. Sama byłaby bardzo chętna na taką misję, mająca na celu infiltrację Dharmy.
|
|