Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:35:47 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 29
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:32:10
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 13 - Archiwum | Agresorzy
Strona 2 z 47 < 1 2 3 4 5 > >>
Autor RE: Agresorzy
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-09-2010 21:27
Najstarszy pryk z ich grona spojrzał dziwnie na Nicholasa. Ten uniósł brwi, wstał z pnia i zaczął powoli chodzić to w tą, to w tamtą stronę, drapiąc się po podbródku i co jakiś czas spoglądając na resztę Innych, niektórych znał dłuższych czas, a niektórych prawie wcale.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 09-09-2010 21:29
Dores od niechcenia kopnęła szyszkę, która leżała pod jej nogami. Szyszka poleciała w stronę Bernarda i wylądowała na jego bucie. Wzrok Dores pobiegł na szyszką i spoczął na starym pryku. Rosier westchnęła i pokręciła głowa na jego widok. Wiedziała, że on nie nadaje się do żadnej walki.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-09-2010 21:29
- Droga panno Bachman widzę, że jako jedyna obecna tutaj jest zainteresowana tym aby unicestwić Dharmę albo też pani udaje. W każdym bądź razie cieszę się, że jesteś tym chociaż trochę zainteresowana- powiedziała akcentując trzy słowa- Właśnie od tego tutaj jestem, aby wymyślić plan działania. Nie mam zamiaru tolerować tego, aby oni stąpali po naszych ziemiach.
Usłyszała głosa Ashley, który wybił ją z rytmu. Uśmiechnęła się do niej zamykając na moment oczy.
- Żaden inny się nie przedarł, gdyż nikt nie posłużył się inteligencją. Pokonanie w zakresie militarnych nie będzie łatwe, dlatego zamierzam to zrobić sposobem.

Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-09-2010 21:30
Nagle Bernard pomyślał i postanowił się odezwać: A może by tak mały sabotaż, moja droga przywódczyni? - spojrzał z uśmiechem Bernard na liderkę po czym wstał i podszedł do niej mówiąc - Mają przecież ciągle nowych rekrutów to może zamiast siedzieć i trząść dupy ze strachu podszyć się pod nowych członków i zabić to wszystko od środka?
Edytowane przez adi1991 dnia 09-09-2010 21:31
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-09-2010 21:30
Jeffrey był obojętny co do celu Meadow. Skoro jest przywódcą, a oni jej podwładnymi, zrobi tylko to co zechce. Wiedział na co się pisze. Z ciekawości spojrzał po twarzach kompanów. Jedni byli totalnie zdezorientowani drugim zaś pasował plan przwódczyni, wywnioskował to po ich chytrych uśmieszkach. Szczególnie jego uwagę zwrócił Nabosaka który widocznie bardzo napalił się na ideę zabijania, wyglądał jak szaleniec którego powinno zamknąć się w psychiatryku. Banda idiotów. Pomyślał Jeff i wyciągnął z kieszeni swój scyzoryk.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-09-2010 21:32
Gdy usłyszała słowa Bernarda uśmiechnęła się do niego serdecznie.
- Chyba czytasz mi w myślach. To jeden z moich planów, który mam zamiar zorganizować już niedługo. Juliet, mogę cię prosić na chwilę?

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-09-2010 21:32
- Nie sądzę aby zabijanie ich wszystkich było jakąś metodą- rzucił Richard patrząc na Meadow wyczekując do niej odpowiedzi.

/Wybaczcie pomyliłam konta smiley/

Edytowane przez April dnia 09-09-2010 21:33
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 09-09-2010 21:33
Dores usłyszała jak Bernard mówi o infiltracji. Zainteresował ją ten pomysł i podeszła nieco bliżej, przysłuchując się rozmowie.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Nicholas zaśmiał się pod nosem, słysząc słowa Bernarda. Kojarzył mu się tylko z dziadostwem, a tu nagle wyskakuje z takim bardzo ambitnym planem. Odwrócił się na pięcie i zaczął się kierować z powrotem w stronę pnia.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Bernard spojrzał na liderkę ciesząc się że pomyślała o nim że myśli o jej celach jako najważniejszych po czym odszedł do tyłu ciesząc się w duchu że zyskał spokój i będzie mógł olać plany zniszczenia Dharmy i skupić się na własnych sprawach.
Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-09-2010 21:34
Juliet przez chwilę wpatrywała się w przelatującą szyszkę obok jej prawej stopy. Co szyszka robiła w takiej dżungli ?? Z zamyśleń wyrwała ją Meadow.
- Proszę, mów mi Juliet- tym razem szczerze się uśmiechnęła, spodobało się jej to, że kobieta sama nie zaczyna przechodzić na "Ty"- Uważam jednak że powinniśmy działać szybko i sprawnie, by Dharmowcy ze Strzały nie poznali się na naszych zamiarach i nie byli o krok do przodu. Powinniśmy rozbić obóz w dolinie, chyba nie będziemy działać od zaraz.
- Nie ma sprawy- powiedziała i podeszła do Meadow.
Edytowane przez Octopus dnia 09-09-2010 21:35
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-09-2010 21:35
Nabosaka swoją zmasakrowaną twarzą, która idealnie pasowała by do japońskich horrorów popatrzył na innych. Widział różne reakcje, domyślał się, że może dojść nawet do rozłamu. Zauważył że Jeffrey jakoś dziwnie na niego spojrzał. Nieprzyjemny jak zawsze Iebiesuki burknął do niego: Czego?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 09-09-2010 21:37
Więc może najpierw zajmijmy się Dharmowcami ze Strzały? - rzuciła pomysł Dores. Przejmiemy ich broń i wyrżniemy jak prosiaki.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-09-2010 21:38
Josh spojrzał na dziewczynę przepraszająco. Speszyła się. Nie dziwił jej się, dla wszystkich sytuacja była nowa, ale musieli przez to wszystko przejść. Wszystkich łączył jeden cel, nieważne kto był przywódcą.
- Kiedyś jej się przyglądałem. Jak każdemu tutaj. - jego rozmówczyni zarumieniła się, więc przeszedł do meritum. - Ma w sobie dużo charyzmy i pomysłów, i to jest dobre. Jest jednak też druga strona, mniej widoczna. Dystansuje się do wszystkich, i możliwe nawet, że gdzieś w głębi duszy nami gardzi.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

- Uważam, iż pani to znaczy ty- powiedziała poprawiając się- Nadajesz się na osobę, która wraz ze mną zaprowadziła tutaj porządek. Widzę, że angażujesz się, a ja to doceniam dlatego zapytam wprost- Czy nie chciałabyś towarzyszyć mi w tej wędrówce przywódcy jako moja zastępczyni?
Spytała mając nadzieję, że blondynka nie odmówi.

shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

- Ale jak to zrobimy oni zaczną działać i wtedy no... możemy nie mieć żadnych szans! Jak zobaczą jak potraktowaliśmy tych ze Strzały będą mieli mnóstwo powodów by to NAS wyrżnąć jak prosiaki! Przemoc rodzi przemoc! - Wtrąciła się gdy Dores przedstawiła swój pomysł zaatakowania Strzały.
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-09-2010 21:40
Wyrżniemy jak prosiaki... - słowa zadźwięczały w głowie Kanadyjczyka. Tak, bardzo pragnął wykurzyć stąd Dharmę, ale nie wiedział czy jest gotów zabijać masowo ludzi. Jego rodzice zostali zabici przez takich jak oni... Ale to było dawno. Mruczał coś sobie pod nosem i trzymał się na uboczu.
Richard Alpert
Użytkownik

NPC

- Uważam, że nie należy zabijać wszystkich... mogą tam być cenne osoby- powiedział Richard patrząc ukradkiem na Juliet i Meadow, które rozmawiały na osobności.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Bernard tymczasem usiadł na pniu na którym wcześniej siedział i zaczął nucić pod nosem piosenkę patrząc się w niebo nie zważając na innych którzy dyskutowali o tym i o tamtym.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-09-2010 21:41
No to trafiła się konkretna babka. Tak...to jest coś, co pomoże nam wygrać tę wojnę - pomyślała i nabrała trochę więcej zaufania do Meadow. Spojrzała wtedy na zdziadziałego Bernarda, którego dość słabo znała. Uniosła brwi, gdy usłyszała jego słowa. Świetnie...zatem z Twoją inteligencją i naszymi możliwościami powinniśmy dać sobie radę z Tą watachą, która nazywa się naukowcami. Ale z drugiej strony, chyba nie spodziewasz się, że będziemy ganiać po dżungli na Twoje rozkazy nawet Cię nie znając. Możesz nam o sobie coś powiedzieć ? - spytała Ashley, mrużąc oczy przed słońcem, które przeświecało przez drzewa. Gdy kobieta poprosiła Juliet na osobność, bardzo jej się to nie spodobało. Kultura wymaga, by nie szeptać w towarzystwie- pomyślała i zmarszczyła brwi spoglądając raz na blondynkę, raz na brunetkę. Oczywiście Ashley ufała Juliet, jednak wkurzało ją takie zachowanie i nic nie mogła na to poradzić.
Edytowane przez Arctic dnia 09-09-2010 21:42
Strona 2 z 47 < 1 2 3 4 5 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum