Autor |
Liam Norton |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 07-09-2010 23:50 |
|
|
Imię i nazwisko postaci: Liam Norton
Aktor wcielający się w postać: Channing Tatum
Data urodzenia: 7 września 1952 (25 lat)
Pochodzenie: Detroit, Michigan, USA
Krótki opis: Liam trafił na wyspę z rodzicami, którzy aktywnie włączali się w prace Inicjatywy DHARMA i pełnili w niej ważne funkcje. Odpowiadali m.in. za dobór pracowników i sprawne funkcjonowanie Inicjatywy na wyspie. Przenosiny z Detroit odbyły się wbrew woli Liama. Perspektywa opuszczenia rodzinnego miasta i znajomych na rzecz przeprowadzki w imię rozwoju nauki zbuntowały go przeciwko rodzicom. Mimo narastającego konfliktu, pod naciskiem presji zdecydował się opuścić Detroit i trafił na wyspę. Już w chwilę po postawieniu nogi w nowym miejscu żałował podjętej decyzji. Nie mógł się odnaleźć wśród zaangażowanych pracą ludzi, czas wolał spędzać w samotności, unikając codziennych obowiązków. Dodatkowo walizka z osobistymi i ważnymi dla niego rzeczami rozpłynęła się w powietrzu, co go dodatkowo zirytowało i zniechęciło do tego miejsca.
Preferowany Obóz: DHARMA
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Edytowane przez Lincoln dnia 07-09-2010 23:50 |
|
Autor |
RE: Liam Norton |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-09-2010 00:05 |
|
|
Nawet nie wiesz, Linc, jak mi ulżyło, że jednak się zdecydowałeś.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Postać: Alice Smooth
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-09-2010 00:25 |
|
|
Ja nawet nie wiedziałam, że linc się waha. O ile uboższe MP by wówczas było. Cieszę się, że grasz w takim razie |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-09-2010 08:03 |
|
|
Linc, też się wahałem czy grać, a założyliśmy postać prawie w tej samej chwili |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 08-09-2010 11:20 |
|
|
Bardzo dobrze, że się zdecydowałeś grać Tak samo jak się cieszę, że agusia namyśliła się Żałuję tylko Dexter, że zrobiłeś to kilka minut wcześniej bo w ten sposób ukradłeś imię dla mojej postaci
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
April
Użytkownik
Postać: Christopher Jones
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-09-2010 14:49 |
|
|
O boże! To Tyler z Step up! On jest taki boski!
|
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-09-2010 15:00 |
|
|
Żałuję tylko Dexter, że zrobiłeś to kilka minut wcześniej bo w ten sposób ukradłeś imię dla mojej postaci
Mówi się trudno, a grać trzeba |
|
Autor |
mrOTHER
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 08-09-2010 18:51 |
|
|
Jedna z nielicznych znanych mi osób, i to jeszcze w Dharmie, jak miło. Zastanawia mnie czy w Dharmie nie będzie zbyt duży przesyt, no ale wierzę w naszych MG.
The maze isn't meant for you... |
|