Pochodzenie: Moskwa, Rosja Data urodzenia: 16.08.1952
Opis:
Elena urodziła się w Moskwie a w wieku 16 lat razem z rodzicami przeprowadziła się do Nowego Jorku. Jej rodzice chcieli, żeby Elena kontynuowała rodzinną tradycję i została lekarzem, jednak Elenę w ogóle nie ciągnęło do medycyny. Owszem, lubiła łapać dzikie myszy, od czasu do czasu je zabijać i przeprowadzać sekcje zwłok, ale to jeszcze nie znaczy, że byłaby dobrym lekarzem. Elena chciała zostać modelką. Po ukończeniu szkoły postanowiła spełnić swoje marzenie i udało jej się to. Stała się dosyć znaną modelką, jednak nie dawało jej to takiej satysfakcji, jakiej się spodziewała. Odkryła, że projektowanie ubrań sprawia jej więcej radości. Udało jej się stworzyć własną kolekcję ubrań i jej kariera zaczęła się rozwijać. Jednak szczęście nie trwało długo, ponieważ została oskarżona o plagiat. Jedna z jej kolekcji była zadziwiająco podobna do kolekcji innego projektanta... Wybuchła afera a reputacja Eleny została poważnie nadszarpnięta. Była załamana, wiedziała, że jej kariera praktycznie legła w gruzach. Zastanawiała się, co dalej zrobić ze swoim życiem, wędrując samotnie po ulicach Nowego Jorku. Wtedy do jej buta przykleiła się pewna ulotka przedstawiająca kobietę trzymającą w ręku batonika Apollo... Była to ulotka Inicjatywy Dharma. Elenie obrazek batonika tak bardzo przypadł do gustu, że postanowiła podjąć pracę w tej Inicjatywie. Podobała jej się perspektywa mieszkania na tropikalnej wyspie, gdzie będzie mogła zacząć wszystko od nowa. Ale najbardziej nie mogła się doczekać, aż spróbuje tych batoników...
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?