Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:39:10 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 7
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:35:33
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 50 z 156 << < 47 48 49 50 51 52 53 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 19:32
Siedziałem spokojnie przy oknie i oglądałem pasące się samoistnie kozy. Upijałem jeden łyk piwa po drugim. Nagle weszła do środka dziewczyna, którą rozpoznałem z hotelu. IDEALNY moment na NPE! Dlatego wstałem szybko i krzyknąłem, idealnie udając przerażenie:
-Ludzie, ludzie! Wezwijcie lekarza!- jednocześnie podbiegłem do laski i chwyciłem ją za ramiona. Spojrzałem w jej oczy.
-Usiądź i oddychaj spokojnie, odchyl głowę do tyłu...

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 19:38
Nie wiedziałam co robić. Jakiś facet podbiegł do mnie i kazał mi usiąść i odchylać głowę do tyłu. Ale...nic mi nie jest ! -powiedziałam i próbowałam się uwolnić z uścisku mężczyzny. Popatrzałam na niego swoimi pięknymi oczętami. Puścisz mnie, czy mam Cię obezwładnić ? - spytałam trochę poirytowana.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 19:42
-Postaraj się nic nie mówić.- powiedziałem szybko i wyciągnąłem z kieszonki malutką latareczkę, którą zacząłem świecić w jej oczy.
-Z oczami w porządku...- mruknąłem bardziej do siebie niż do niej. Tymczasem ludzie, którzy znajdowali się w barze, patrzyli na mój podryw krzywo.
-LUDZIE!- wrzasnąłem głośno. -Wezwijcie lekarza!!!!- jakiś starzec przy ladzie wyciągnął telefon i zaczął mówić coś do słuchawki.

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 19:46
Co to za bzdety ! - powiedziałam trochę podenerwowana. Nie wytrzymałam, jak zaczął świecić mi latarką po oczach. Sprzedałam mu liścia w twarz smiley Puść mnie, bo następnym razem będzie w krocze ! - ostrzegłam.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 19:47
-Uspokój się kobieto i usiądź!- powiedziałem groźnie. -Podejrzewam krwawienie wewnętrzne!!!! Ludzie, co z TYM LEKARZEM?!?!?!

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 19:51
Uspokoiłam się. Ale nawet trochę wystraszyłam, bo jednak nie znałam się na medycynie, a ten człowiek chyba był lekarzem. Postanowiłam mu zaufać. Ok, rób co trzeba... - powiedziałam i spojrzałam w stronę zaparowanych szyb.
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 19:57
Jack wczoraj szybko zniknął przed Eleną, wziął autobus i odjechał sobie. Dojechał do jakiejś wioski, zobaczył bar. Postanowił się napić czegoś, wiec zaparkował przed barem i wysiadł z autobusu. Gdy wszedł do niego zobaczył tego frajera, którego wcześniej pobił i jakaś młodą kobietę. Jack słyszał jak Barney wołał lekarza, wiec szybko podbiegł i powiedział
-Chociaż nie jestem lekarzem, to mogę pomóc. Co się stało?
Edytowane przez Furfon dnia 08-06-2010 20:09
Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 08-06-2010 19:58
Tymczasem Dores na zapleczu w kuchni patroszyła kucharza niczym koguta, siedząc na nim okrakiem.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Jack Shitman
Użytkownik

Postać:
Jack

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 20:06
Tymczasem Tom w hotelu chodził po korytarzu. Zgłodniał, wiedział że nie ma nic w pokoju wiec poszedł do restauracji. Nie widział nigdzie kelnera oraz kucharza, wiec miał zamiar okraść jedzenie z zaplecza. Najpierw jakby co zapukał do drzwi, musiał być pewny że nikogo tam nie ma.

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Nikt nie odpowiedział na pytanie Christiana, więc mężczyzna został zmuszony sam naprawić oświetlenie. - Gdzie może być skrzynka rozdzielcza? - zaczął się zastanawiać i rozglądać po zakamarkach hotelu. - Na pewno kucharze będą wiedzieć. Pójdę się ich zapytać. - postanowił i wyruszył w drogę do stołówki. Po wejściu do środka usłyszał odgłos przygotowywanej kolacji. Chris podszedł bliżej i zajrzał do środka. Jego oczom ukazała się wiedźma siedząca na kucharzu z zakrwawionym nożem w dłoni. - A to co ma znaczyć!? - zapytał przerażony, robiąc przy tym co najmniej dwa kroki w tył. W międzyczasie usłyszał za plecami. odgłos drobnych kroków.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?

Edytowane przez Lincoln dnia 08-06-2010 20:08
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

W tym momencie do baru wkroczył lekarz. Odwróciłem się z ulgą, by później wzdrygnąć się z przerażeniem. Nosz kurwa jego mać! - jęknąłem w duchu, ale postanowiłem mimo strachu i obawy kontynuować dobrze rozpoczętą grę.
-Podejrzewam krwawienie wewnętrzne.- powtórzyłem to, co stwierdziłem przed momentem. -Proszę ją opatrzyć, doktorze. Ta kobieta przed momentem bardzo ciężko upadła. A raczej... spadła.- powiedziałem i uniosłem brew, odwracając się w kierunku zaskoczonej Angie. -Ona... Spadła z nieba! Ta kobieta to anioł!- oświadczyłem całemu baru, który momentalnie zaczął klaskać.
-Dziękuję, dziękuję.- ukłoniłem się kilka razy. Tłum zaczął krzyczeć:
-Daj zaprosić się na kawę! Daj zaprosić się na kawę!

/smiley

Edytowane przez agusia dnia 08-06-2010 20:08
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 20:11
Piotr trochę pobłądził podczas biegania, ale w końcu trafił z powrotem do hotelu. Skoczył do pokoju przebrac się, a następnie poszedł do baru sie napic i coś przekąsic.
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 20:19
Lars postanowił zbadać w końcu kota. Na zewnątrz było jakieś -20 stopni, więc mu to sprzyjało. Ubrał się ciepło, owinął kota w swój drugi szalik, spakował go do klatki i wyszedł w góry.
Edytowane przez Lion dnia 08-06-2010 20:20
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 20:30
Caroline nie wybrała się na imprezę, bowiem chciało jej się spać. Po mile spędzonym spacerze z kobietami, położła się więc do łóżka, gdzie zasnęła jak aniołek. Rano wstała już całkiem rześka, i w dobrym humorze. Rozejrzała się po pokoju. Nie było jej współlokatorki.
"Dlaczego my się mijamy...?", pomyślała, nieco zdziwiona tym odkryciem. Nagle na szafeczce obok łóżka, ujrzała białą kopertę, z napisem Caroline. Wzięła ją do ręki, i otworzyła. Przebiegała wzrokiem po kartce, a gdy skończyła, poczuła się, jakby ktoś dał jej w twarz. Słowa były zrobione z liter wyciętych z gazet :

"Twój tatuś może być bliżej niż myślisz"

Przez Caroline przelewała się mieszanka uczuć : wśiekłości, rozpaczy, poniżenia.
Kto mógł to zrobić.. ?
Po policzku spłynęła jej łza.

Przecież nikt nie wiedział, może to ta współlokatorka.. nie, to nie ona. Nagle doznała olśnienia.. może Martin robił sobie z niej jaja w autobusie, chciał wyciągnąć od niej ważne informacje z jej życia, aby potem zrobić jej głupi żart!
Podskoczyła jak oparzona, i wyszła na korytasz niczym torpeda. Zeszła na pierwsze piętro, i czym prędzej wparowała do pokoju 23, gdzie na kanapie siedział zobojętniały Wake.
- Ty to zrobiłeś? - dziewczyna próbowała uspokoić myśli.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 20:30
Bernard tymczasem wrócił już z koziej hodowli i teraz znów stąpał po korytarzach hotelu. Zastanawiał się z kim by tu w nocy porobić to i tamto. Tymczasem jednak Bernard sprawdzał tylko listę który jest kogo pokój gdyż w recepcji nikogo nie było i można by robić co się chciało. Można śmiało powiedzieć nawet ze w hotelu panowała Sodoma i Gomora...
Kamilla
Użytkownik

Postać:
Kamilla Zauberei

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 20:32
Wysiadła z taksówki i, opatulając się szczelniej szalem, rozejrzała się po okolicy. Była tak zaabsorbowana tym że jest na Alasce, przed dziwnym hotelem, do którego nie miała zamiaru przyjeżdżać, że nie zauważyła nawet kiedy kierowca wypakował z bagażnika jej rzeczy i odjechał. Wypakował? Nie! To nie było trafne określenie. On je po prostu wyrzucił na zaśnieżony podjazd i zmył się bez słowa!
-Ty podły Karaluchu! - Krzyknęła za odjeżdżającym. Wiedziała co prawda,że on i tak jej już nie słyszy ale musiała się jakoś wyładować.
Pozbierała rzeczy i z niemałym trudem poczęła ciągnąć swoje walizki do wejścia. Była wściekła i lepiej by było żeby w środku była temperatura przy jakiej jej krew nie zamarzałaby w żyłach. Inaczej gotowa była wyżyć się na pierwszej napotkanej osobie.
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 20:37
Elena tymczasem zabrała się za rozpakowywanie swojej torby. Wyciągnęła z niej 2 kartony batoników Apollo i ustawiła je w szafie. Ciuchów nie chciało jej się rozpakowywać, więc wcisnęła walizkę pod łóżko i usiadła na pościeli, odpakowując batonika. Obok niej spoczywały stringi, które zwinęła z korytarza. Postanowiła później dać je Monice, aby ta je wyprała.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 08-06-2010 20:44
Kiedy Dores wykrajała właśnie wątrobę kucharza, usłyszała pukanie. Zamarła przez chwilę. Wstała i podeszła do drzwi. Otworzyła je, by przegonić natręta lub ewentualnie go zabić. Oczom Toma ukazała się kobieta z nożem rzeźnickim i rękami ociekającymi krwią.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 20:45
Caroline zauważyła, że Martin jest jeszcze nieco wcięty, po wczorajszej imprezie, więc postanowiła to wykorzystać. Złapała go za nogi, i zaczęła go ciągnąć w stronę wyjścia. Wyszła z nim na hol, i ciorała go po podłodze hotelowej, niczym zdechłego psa.
Dziewczyna zdziwiła się! Nigdy jeszcze nie zrobiła czegoś tak okropnego. Nagle w korytarzu dostrzegła dziewczynę, której nigdy tu jeszcze nie zastała. Pewnie dopiero co przyjechała..
Kobieta patrzyła się dziwnie na półprzytomnego Wake'a.
- Cześć. - uśmiechnęła się sztucznie - Wiesz, on jest naprawdę chory. Chcę go oblać zimną szklanką wody nic więcej. - załgała - A tak przy okazji, jestem Caroline.
Edytowane przez Andzia dnia 08-06-2010 20:46
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 08-06-2010 20:48
Christian odsunął dzieciaka ręką do tyłu, a sam podszedł do kobiety i zaczął ją szarpać. - Co Ty robisz, wariatko!? - Ta nie zwracała na niego uwagi i dalej na oślep wbijała nóż w zmasakrowane już ciało kucharza. Jedynym pomysłem Walkera, było zamknięcie kobiety w kuchni i odizolowanie od reszty ludzi. Mężczyzna zamknął drzwi na klucz, a dzieciakowi kazał czym prędzej uciekać do wujka. Z dwojga złego, jego towarzystwo było dla niego bardziej odpowiednie.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Strona 50 z 156 << < 47 48 49 50 51 52 53 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum