Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:25:22 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 6
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:21:45
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 44 z 53 << < 41 42 43 44 45 46 47 > >>
Autor RE: Wyspa
Richard Alpert
Użytkownik

NPC

Dodane dnia 20-08-2010 01:48
Wypluł krew która zebrała mu się w ustach.
- Nie boję się Ciebie.

Poczuł siekierę na ręce i znowu zemdlał.
Edytowane przez Richard Alpert dnia 20-08-2010 01:53
Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 20-08-2010 01:52
Dores złapała się za głowę i obróciła w miejscu. Juz ja sprawię, że będziesz współpracował - nachyliła się nad nim. Podeszła do Bernarda od tyłu i przystawiła mu nóż do gardła. Gadaj, albo zginie ten niewinny człowiek!

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-08-2010 01:53
Wszystko to co opowiedziała Elena układało się w całość, cóż.. Nie bardzo logiczną, ale może im bliżej pozna się wyspę tym bardziej cokolwiek można dostrzec? Źródło ratujące życie, nie brzmiało to normalnie, wręcz odwrotnie, ale chęć poznania owego źródła, przewyższała wszystko. Stacje Dharmy to coś interesującego i to bardzo, wpisywanie kodu, eksperymenty na zwierzętach, wioska? To wszystko było warte uwagi i poświęcenia każdej rzeczy choćby chwili czasu. Wyspa to inny świat.. Czy lepszy od tamtego, który znała? - Eleno, obiecaj mi, że kiedyś zobaczę Dharmaville, nie ważne czy zniszczone.. Chcę je zobaczyć.. - Powiedziała wyobrażając sobie domy pośród dżungli, czy faktycznie można było w nich mieszkać? Hym, czemu nie.. Muszę porozmawiać z Meredith i Suzanne, może one też mi powiedzą o wyspie coś ciekawego...
Richard Alpert
Użytkownik

NPC

Dodane dnia 20-08-2010 01:58
Ocknął się. Zobaczył Dores przystawiającą nóż bernardowi.
- Dalej. Zabij go.
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-08-2010 02:00
Faraday gdy zobaczył jak Dores przystawia nóż do gardła Bernarda i szantażuje Alperta poczuł dumę. Warto było ją tutaj zabrać, wie co trzeba zrobić. Widząc że Richard nie reaguje bo zemdlał, Daniel zaczął szukać wiadra z wodą lecz znalazł tylko wiadro z shitem Jacka, które w tajemniczych okolicznościach tutaj było.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 20-08-2010 02:01
Zezłoszczona Doers odepchnęła starucha pod ścianę, tak, że ten wpadł na słoiki z ludzkimi narządami, wywalając na siebie całą ich zawartość.
Ciebie zabiję! - podeszła do Alperta. Po chwili zdecydowanym ruchem wzięła leżące na ziemi obcęgi i zanurzyła je w płomieniu pochodni.

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-08-2010 02:01
- Obiecuję Ci, że zobaczysz Dharmaville. Może nawet jutro? Chciałabym jak najszybciej zebrać ludzi i popłynąć na główną wyspę. Już tak dawno tam nie byłam... - powiedziała i zamyśliła się na chwilę. - Masz jeszcze jakieś pytania? - zapytała po pewnym czasie.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-08-2010 02:06
- Jestem gotowa popłynąć na tą główną wyspę, razem z córeczką oczywiście... - Odparła i zastanowiła się na chwilę po czym dodała. - To wydaje się trochę dziwne, że na wyspie jest tak mało ludzi i nie jest ona osiedlona całkowicie.. Wyspy nie ma na mapach tak? Nikt jej nie odkrył? Więc, jak znalazłaś się na wyspie? - Spytała całkowicie pochłonięta wyspą i jej tajemnicami. Miała dużo pytań, ale postanowiła nie zamęczać Eleny wszystkim od razu, tylko stopniowo o wszystko pytać, poza tym była jeszcze Suzanne i Meredith do których mogła się zwrócić..
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-08-2010 02:07
Faraday chciał go oblać lecz pomyślał o zapachu, jakim byłby na stale w chatce. Wystawił wiadro za drzwi chatki, po czym podszedł blisko do Richarda.
-Znajdę ją. Znajdę córkę Jacoba i zabiję ją na Twoich oczach jeśli nie powiesz nam gdzie on jest. Wiesz że to nie będzie problem, wystarczy że znajdziemy Elenę i się jej spytamy. To Twoja ostatnia szansa.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-08-2010 02:07
Miałam ochotę parsknąć śmiechem.
-Tak tak, Mark... Niech Ci będzie...- powiedziałam i przysunęłam się do niego delikatnie. Przymknęłam oczy i zbliżyłam usta do jego ust. Zaczęłam powoli go całować, czekając na jego reakcję. Prawa dłoń wylądowała niebezpiecznie pod podkoszulkiem, gładząc umięśniony tors. Druga sprawnie zrobiła zdjęcie komórką, a dokonała tego na tyle szybko, że mężczyzna pewnie nawet nie zorientował się, że jest w ukrytej kamerze. Gdy komórka wylądowała z powrotem w kieszeni, również druga ręka zaczęła jeździć po skórze w okolicach brzucha.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Richard Alpert
Użytkownik

NPC

Dodane dnia 20-08-2010 02:11
- Ona się nie da zabić. - powiedział ze spokojem. - Ma teraz umiejętności znacznie przewyższające stu osobową armię.
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-08-2010 02:18
Daniel po słowach Richarda opuścił chatkę, z furią podbiegł do krzyża i zerwał z niego trupa numerka. W jego głowie zrodził się plan śmierci Alperta, który będzie żywą pochodnią. Tak, postawić ten krzyż na plaży, by wszyscy którzy są na Hydrze widzieli jego śmierć. Wrócił do chatki, patrzył jak Dores zajmowała się nim.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 20-08-2010 02:21
Dores trzymała w dłoni rozżarzone obcęgi i pogrzebacz. Zastanawiała się, którego narzędzia użyc. Widząc szaleńczy wzrok Daniela, zapytała:
Czyżbyś miał jakiś pomysł?

Edytowane przez Otherwoman dnia 20-08-2010 02:23
Mark Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-08-2010 02:22
Gdy Su zaczęła całować, Mark nawet nie zauważył, że robi mu zdjęcie. Gdyby wiedział o tym, na pewno pomyślałby sobie, że jest taki rewelacyjny, że Su chce mieć jego zdjęcie żeby codziennie móc na nie patrzeć i wzdychać. Gdy poczuł jej ręce na swoim torsie i brzuchu, nie pozostał jej dłużny i złapał ją w talii, a później jego dłonie zaczęły zsuwać się niżej i zatrzymały się na pośladkach. Pocałunek z Su był cudowny, było mu znacznie lepiej niż wtedy gdy całował się z Monicą. Zapomniał o małej Su, zapomniał o Isabelli i zaczął się zastanawiać, czy Su pozwoli mu na coś więcej....

McSteamy
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-08-2010 02:27
-Wiesz jak ginęli pierwsi chrześcijanie? Walka z dzikimi zwierzętami, gdyby Bernard dłużej tutaj żył pewnie byłyby takie kozy. Ale nie ma. Inni za to ginęli na krzyżu, niektórzy wybrańcy byli żywymi pochodniami. On jest taki jak oni, jest gotów umrzeć za Jacoba. Nic z niego nie wyciągniemy, jedynie może się posłużyć nam do rozrywki lub być przestrogą dla Innych. Dla tych Innych co są na tamtej wyspie. Ukrzyżujmy go na plaży a potem podpalimy go. - Daniel skończył mówić, w jego oczach było widać płomienie.

/w zasadzie to apostołowie nie ginęli na krzyżach jako żywe pochodnie, ale był przypadek kiedy apostoł Bartłomiej został obdarty ze skóry smiley

// A ta walka z dzikimi zwierzętami to mam nadzieję, że to żart smiley

Edytowane przez Wyspa dnia 20-08-2010 02:37
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-08-2010 02:30
- Z córeczką? - zrobiła wielkie oczy - Nie wiedziałam, że masz dziecko... - powiedziała. - Zostałam sprowadzona na tą wyspę, tak jak wszyscy... Przypłynęłam tu na łodzi podwodnej, miałam tu pracować... Później się okazało, że praca jest, ale taka, jakiej się spodziewałam - zaśmiała się - Nikt tu nie przybywa przez przypadek. Wy również.

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-08-2010 02:35
Tymczasem w mojej głowie przemawiał do mnie cichutki głosik: gdy dowie się, że całujesz wszystkich, wyjdziesz na dziwkę; ale co tam, pierdolić to, gość jest niesamowity.... Pozwoliłam sobie odpłynąć. Rozkoszowałam się jego gorącą skórą i mocnym, pewnym dotykiem. Nie dopuszczałam do siebie myśli, że za moment stanie się coś, czego będę żałować. Szybko zerwałam z niego koszulkę, która odfrunęła na kilka metrów, by osiąść na czubku szafy. Czułam jego gorący, przyspieszony oddech, gdy i on zdecydował się ściągnąć moją sukienkę. Zanim jednak i ta odfrunęła, usłyszeliśmy dziwny, niesłyszany nigdy przeze mnie dotąd dźwięk- jakby ktoś łkał w poduszkę, albo... malutkie płucka próbowały złapać oddech. Odskoczyliśmy od siebie natychmiast. Blada jak ściana powiedziałam szybko;
-Mark... Mark, ona chyba się dusi...
Istotnie, malutka obróciła się twarzyczką do ciężkich, starych kołder. Tym samym nie miała jak oddychać... Najprawdopodobniej od momentu, w którym Mark odłożył ją tam jakieś 8 minut temu.

<muzyczka z M jak Miłość, zwiastująca coś złego, np. Marek zdradza Hankę.>

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 20-08-2010 02:36
Dores była pod wrażeniem. Daniel zaimponował jej takim pomysłem. Chciała natychmiast wprowadzić go w życie.
Tak, zrobimy!

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-08-2010 02:40
Daniel przywiązał Richarda do krzyża, razem z Dores udało im się go zanieść na plaże, skąd widać było Hydrę. Ustawili krzyż, oblali Alperta benzyną którą znaleźli po drodze. Daniel podał pochodnię Dores
-Czyń honory, oby Tobie to pomogło - rzekł Faraday, Dores przez chwilę patrzyła na cierpiącego Alperta po czym podpaliła go. Cały zapłonął, widać to było na pewno na Hydrze. Daniel patrzył jak płonął , tego mu brakowało. Szkoda że nie wziąłem kamery, bym upamiętnił to.
Edytowane przez Furfon dnia 20-08-2010 02:45
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-08-2010 02:40
- Tak mam.. To znaczy.. To dziecko Dorothy.. Ale ja zajęłam się nim po jej śmierci... Mała jest wspaniała, ma na imię Suzanne, ślicznie się uśmiecha i .. Jest niesamowita, po raz pierwszy poczułam prawdziwą miłość, matki do dziecka, to piękne uczucie. Muszę zaraz do niej iść, zostawiłam ją z Markiem, a nie wiadomo czego można się po nim spodziewać. - Odpowiedziała uśmiechając się do Larionovej. - Dobrze się z Tobą rozmawia, Eleno.

smiley co zrobiliście mojemu dzidziusiowi?!

// tak, mojemu! smiley
Edytowane przez jazeera dnia 20-08-2010 02:46
Strona 44 z 53 << < 41 42 43 44 45 46 47 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum