Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:21:18 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 4
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:17:41
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 44 z 156 << < 41 42 43 44 45 46 47 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 22:55
Byłam wkurzona, że ktoś wyłączył światło...w końcu zapowiadała się niezła imprezka. Szła powoli na górę, oświetlając sobie drogę komórką. Prawie nic nie widziałam, jednak jakimś cudem doszłam do pokoju 102. Kilka razy obiłam się o jakieś osoby, jedna po wymamrotaniu słowa "przepraszam" ruszyłam dalej. Otworzyłam drzwi, zdjęłam ubranie, ukazując sexowne ciało i wskoczyłam szybko pod kołdrę. Nie było sensu brać prysznic gdy nie było światła, więc bardzo szybko zasnęła.

/Dobranoc, a wy siedźcie w tych ciemnościach smiley/
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 22:56
Isabella wypiła łyk czerwonego wina odstawiając kieliszek na stolik. Oblizała wargi językiem i przybliżyła się do Siergieja. Pocałowała go w ucho nadgryzając je delikatnie. Spojrzała mu prosto w oczy szukając w nich w tym momencie demona seksu. Momentalnie popchała go na łóżko i wskoczyła zaraz za nim. - No Siergiej, pokaż co potrafisz.
Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 22:56
Bernard tymczasem lunatykował. Nie wiedząc co się dzieje wszedł do jakiejś sypialni i położył się niczego nieświadomy obok jakiegoś starego ramola który miał na imię chyba Margaret jeśli dobrze pamiętał z autobusu.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 07-06-2010 22:59
- Ciekawych ludzi warto poznawać nawet w takich okolicznościach. - odpowiedział Walker. Po chwili był już ciągnięty przez Ginny w stronę baru. - Wiesz... raczej nie mam ochoty na alkohol. Jest już późno, a impreza zdaje się już kończyć. Ale jeżeli Ty masz ochotę nie krępuj się. Mi to nie będzie przeszkadzało. Po chwili siedzieli już na krzesłach przy blacie.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 22:59
Elena w końcu doszła do wyjścia z sali i wciąż szła przed siebie. Była lekko wstawiona i nie mogła odnaleźć schodów. Przez kilka minut błąkała się po korytarzach, parę razy uderzyła czołem o ścianę. Było tak ciemno, że nic nie było widać. W końcu trafiła z powrotem do sali z barem. Ktoś zapalił świeczki na barze, więc Elena wróciła na swoje miejsce i chwyciła z powrotem swoją szklankę z rosyjską wódką.

Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 23:00
Odwiązanie krawata nie pomogło, zwłaszcza, że nasz przybytek nie był zbyt duży. Ale na szczęście duże było okno. Otworzyłem je po cichu, stanąłem na sedesie i wylazłem na dach, który był zajebiście ślizgi. Powinęła mi się noga i z hukiem uderzyłem o dachówkę, trzymając się ramy okna. Fuck! - zakląłem po cichu, myśląc, że się zdekonspirowałem. Udało mi się wdrapać i powoli szedłem wzdłuż dachu. Zobaczyłem otwarte okno w pustym pokoju i wszedłem do środka. Wszędzie ciemno, ale wiem, że jestem chociaż na tym samym piętrze. Po drodze potknąłem się o coś... Latarka!
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 23:01
Gdzie jest Neal? Co tu się dzieje? Dlaczego ktoś wyłączył światło?Nie potrafiła sobie odpowiedzieć na to pytanie, gdy w końcu wymacała ścianę, zobaczyła kilka świeczek, które dawały płomień i światło. Nie ma co... udana imprezka- stwierdziła wzdychając głośno i rozglądając się dookoła. Podeszłam do baru i wzięłam wcześniej zamówioną Whisy- Chivas Regal i zwróciłam się ku pokoju z pianinem. Kartki leżały tak jak Ines pozostawiła je wczoraj- w nieładzie. Położyła szklankę z bursztynowym płynem na pianinie i wzięła papier z jedną, ze swoich ulubionych symfonii- Apsodia na temat Paganiniego i zaczęła cicho wystukiwać w klawisze pianina.

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 23:02
Całując namiętnie dziewczynę i jeżdżąc powoli ręką po jej jedwabnych włosach, zastanawiałem się, jak do cholery dziewczyna mnie rozpoznała. Przestałem mówić z akcentem, w autobusie ponadto miałem szal, okulary i perukę... Ah, cóż tam! Wygrałem 100 dolarów- numer z pytajnikiem się udał! Przerywając złą hotelową passę, ściągnąłem z ciała dziewczyny wpierw bluzkę i spodnie, później bieliznę, ciągle całując najczulsze miejsca.

//Dobra jazeero, Barney jest tak zajebistym kochankiem, ze pozwala na wszystkie techniki, udziwnienia i pozycje. Rób z nim co chcesz i jak chcesz, pozwalam na wszystko, łącznie z biczami i różowymi kajdankami smiley

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 23:05
Bernard tymczasem wciąż śpiąc przy Margaret zapragnął czegoś więcej i po chwili przytulił się do jej miękkiego ciała. Po chwili zaczął coś mamrotać przez sen:

- mmm... ale ciało... dawno już nie miałem kobiety ale to jest cudowne... mmm...(otwierając na chwilę oczy)wkrótce trzeba będzie spróbować czegoś ostrzejszego oprócz snu obok tej kobiety...(po czym zasnął w obejmując śpiącą Margaret...
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 23:06
- Jeśli nie masz nic przeciwko, jednego się napiję. - Szepnęła, po czym dobrała się do swojej szklanki i powoli zaczęła pić rosyjski trunek. - Co cię tu sprowadza Christianie? Nie spotkałam Cię tu wcześniej. - Uśmiechnęła się przyjaźnie i spojrzała w jego oczy, które świeciły przy blasku świec. Odłożyła kieliszek i podziękowała kelnerowi. Już dzisiaj nie będę piła - obiecała sobie.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 23:10
Isabella nie mogła się powstrzymać, tak dawno nie czuła w sobie mężczyzny. Zaczęli ściągać z siebie nawzajem swoje okrycia. Barney doskonale poradził sobie z koronkową bielizną Bells, natomiast ona długo próbowała ściągnąć z niego idealnie przylegające spodnie od garnituru. Całowała go z taką namiętnością. Zajebisty kochanek. Przeszło jej przez myśl. Kiedy pozbyli się wszystkich ubrań, Isabella zaczęła całować Stinsona zaczynając od jego klatki piersiowej, schodząc coraz to niżej. Mmmm...
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 23:11
Latarka w ręku niesamowicie mnie ucieszyła, bowiem w tych ciemnościach można było dostać przysłowiowego "kota w głowie". Dzisiaj nie byłem sobą i robię dokładnie to, co nakazał mi Barney - szukam blondwłosej piękności ze Szwajcarii. Wyszedłem z pokoju, nawet nie wiem czyjego, i skierowałem się na piętro niżej. Po drodze podszedłem do drzwi własnego pokoju, podsłuchując Stinsona, lecz dużo nie było słychać - zapewne już przeszedł do rzeczy. Idąc w dół pośród głosów ludzi usłyszałem lekkie i delikatne dźwięki pianina. Zainteresowało mnie to, więc postanowiłem sprawdzić, któż to tak pięknie gra...
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 07-06-2010 23:13
- Pij śmiało. - Chris z niezwykłym zainteresowaniem przyglądał się Ginny. Po chwili odpowiedział na zadane pytanie. - Nie spotkałaś mnie bo w autokarze siedziałem prawie na samym początku, a cały dzisiejszy dzień spędziłem w pokoju. A sprowadza mnie chyba to co wszystkich, chęć oderwania się od rzeczywistości. A Ty, przyjechałaś z podobnym zamiarem?

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 07-06-2010 23:14
Dores wyszła w celu odnalezienia źródła wycia. Niestety ponieważ wycie ustało, wchodziła do każdego pokoju na chybił trafił. Najpierw weszła do pokoju z Bernardem i Margaret. Szybko jednak wycofała się, gdy zobaczyła, co tam się działo. Potem trafiła na Isabell i Barneya. Stwierdziła, że chyba nie powinna więcej próbować i postanowiła jednak wrócić do pokoju z mieszanymi uczuciami.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 23:17
- Tak, przyjechałam odpocząć. Wiesz... byłam zmęczona monotonnym stylem życia i postanowiłam spotkać kogoś nowego. - Odparła kobieta równie zainteresowana mężczyzną. - Może jednak się napijesz? - Miała nadzieję, że zmieni zdanie.
Edytowane przez chlaaron dnia 07-06-2010 23:19
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 23:19
Szwajcarka zamknęła oczy i zaczęła coraz szybciej grać nie patrząc już na kartkę z nutami, doskonale znała. Odchyliła powiekę i nagle się pomyliła, na moment przestała grać zdziwiona tym jak to się mogło stać. Wzięła duży łyk whisky i postanowiła zagrać coś innego. Chyba dzisiaj nie jestem w formie... Nacisnęła pedał od pianina, aby dźwięk był wyraźniejszy i zaczęła grać Myrthen cicho uwalniając swój sopran. Doskonale pamiętała tą pieśń, to dzięki niej dostała się do opery. Ponownie sięgnęła po bursztynowy płyn i tym razem wypróżniła szklankę. Odwróciła się machinalnie, czy aby nikogo nie ma, bo miała jakieś dziwne wrażenie, że ktoś otwierał drzwi, ale pomyliła się. Wolała jednak przestać śpiewać, miała przed sobą opory, co do śpiewania.

Edytowane przez April dnia 07-06-2010 23:21
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Bernard tymczasem czując moc w swoich narządach(niebieskie tabletki które hodowcy dawali kozom a Bernard wziął kilka przez przypadek) zaczął zastanawiać się nad atrakcyjnością Margaret i chęcią kopulacji z nią. Po chwili widząc że nie jest w stanie jej dobudzić zaczął robić z nią to co czasami zdarzało mu się robić z kozami i co sprawiało mu wielką przyjemność. Niestety, mimo wielkiego podniecenia Bernarda Margaret nadal spała.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dores weszła do pokoju i rozmyślała nad tym, co przed chwilą zobaczyła. Jej wzrok padł na Leonarda słodko wijącego się w pościeli. LeSage uśmiechnęła się do siebie i po chwili wskoczyła do łóżka. W końcu wąż nie mógł być gorszym kochankiem od Barneya!

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Z satysfakcją stwierdziłem, że dziewczyna daje z siebie wszystko. Tak, idealnie rozlokowałem pierwszy swój cel- i już nie mogłem doczekać się, aż powiem Tedowi, że pytajnik działa. W myślach zakreśliłem na czerwono stronę Playbooka, na której opisany był ten podryw. Tymczasem dziewczyna schodziła coraz niżej i niżej, a ja chłonąłem widok jej nagiego ciała. Byliśmy zajęci sobą tak bardzo, że nie zauważyliśmy nawet, iż ktoś wszedł do pokoju, by chwilę później z niego wyjść.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 23:23
Zgasiłem latarkę, aby nie ściągnąć na siebie uwagi i przystawiłem ucho do drzwi. Pianino wydawało piękne dźwięki i musiałem zobaczyć, kto na nim gra. Uchyliłem po cichu drzwi i zobaczyłem tam... anioła! To Ines! Wyjąłem głowę z drzwi i poprawiłem lekko pognieciony garnitur. Nie dawało to rezultatu, więc rzuciłem marynarką na bok i zapukałem:
- Można wejść? - zapytałem dziewczyny, która lekko się zlękła mojego wejścia.
Strona 44 z 156 << < 41 42 43 44 45 46 47 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum