Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:52:28 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 8
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:48:51
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 5 z 156 << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:33
- No tak- powiedziała ze złośliwym uśmieszkiem i z nudów zaczęła przyglądać się kotkowi Larsa.- Dlaczego ciągniesz go na Alaskę? Umrze z zimna- stwierdziła.
Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:34
Ha wiedziałam, że to jakiś rosjanin. Szkoda tylko, że nie umiem wymówić jego imienia... Bells bez namysłu złapała dłoń Siergieja i uścisnęła ja mocno. - Jestem Isabella Jones, dla przyjaciół Isa lub Bella. - Uśmiechnęła się promiennie i poprawiła dłonią włosy. Przyglądała się twarzy Ojstracha, chociaż w zasadzie nawet jej nie widziała, ciemne okulary, kapelusz.. Ehh.. - Więc, Siergieju.. Po co wybierasz się na Alaskę? Sprawy biznesowe, a może wakacje? - Zagadała.
Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:35
Tina w milczeniu podniosła jeden z batoników i podała go dziewczynie, dziwiąc się, po co jej tyle batoników.

A ten kto przetrwa, zostanie Mistrzem...

Edytowane przez Diego dnia 05-06-2010 22:36
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:37
Margaret włożyła opakowanie po chipsach do torby.
- Zjadłabym coś... - Pomyślała, ale postanowiła na razie oprzec pokusie zjedzenia roztopionych lodów, które wzięła na drogę jako przekąskę. Wyciągając odpowiednie przybory z torby zaczęła szyc na drutach nucąc pod nosem jakąś melodię... skądś ją znała, ale nie pamiętała...
Hagrid
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Bremi siedział w swojej klatce, wpatrywał się swoimi wielkimi oczami w swojego ukochanego pana Toma. Już dawno go nikt nie drapał wiec zaczął cicho wyć. Spojrzał na bok, był tam ten wredny grubas, wujek jego Toma oraz Dolor z Leonardem. Przestraszył się , zaczął lekko dygotać i coraz głośniej wyć.
Edytowane przez Hagrid dnia 05-06-2010 22:38
Kot
Użytkownik

Postać:
Cynthia Cuckoo

NPC

Tobi spojrzał na kobietę. Poruszył nozdrzami, nie wyczuł niczego. Zaczął cicho i nerwowo mruczeć i poruszać pazurkami o pręty klatki.

zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Nate
Użytkownik

Postać:
Severus Snape

Mistrz Przetrwania

Mężczyzna uśmiechnął się. Poczuł, że Caroline jest dziewczyną, z którą Martin mógłby się zaprzyjaźnić.
-Pomówmy o czymś innym - odezwał się po chwili - Co sądzisz o ludziach, którzy z nami jadą ?
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

// W autobusie siedzę gdzie chc czy obok konkretnych osób?//

/Gdzie chcesz/
Edytowane przez Wyspa dnia 05-06-2010 22:41
Marcus
Użytkownik

Postać:
Alexander Block

Mistrz Przetrwania

Gabe przyglądał się padającemu na zewnątrz śniegu, ale w kadr wchodziła mu twarz nieznajomego gościa. Była to dla niego niekomfortowa sytuacja, gdyż zawsze lubił siedzieć przy oknie
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 05-06-2010 22:39
LeSage uśmiechnęła się do siebie po wyznaniu grubasa.
Dores jestem! - wystrzeliła w jego stronę rękę, chcąc się bliżej zapoznać z takim jak ona przeciwnikiem paskudnych dzieciarów i ich futrzastach śmierdzieli.
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Ginny była w szoku. Gra na pianinie? Czyta Dostojewskiego? Kobieta z przyszłością. A ona zaledwie władała dwoma językami. - Jestem nauczycielką języka hiszpańskiego. Moi podopieczni ufundowali mi wyjazd, więc jadę. - Uśmiechnęła się sama do swoich wspaniałych wspomnień. Widziała w nich cudowną gromadkę uczniów, za którymi już zaczynała tęsknić. - Myślisz, że tam będzie zimniej niż tu? Bo zaczynam się martwić, że zabrałam za mało grubych swetrów. - Szepnęła wywołując na ustach Ines szeroki, szczery i piękny uśmiech. Próbowała odkryć jej zabawniejszą stronę. Może w głębi nie jest aż taka ... religijna?!
Edytowane przez chlaaron dnia 05-06-2010 22:42
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

- On się dziwnie zachowuje w mrozie... Jestem biologiem od kilkunastu lat, chcę to zbadać. I zapewniam, że nic mu się nie stanie - w jego oczach pojawiły się tajemnicze iskierki.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

-Miło mi Cię poznać, Isabello.- powiedziałem, ciągle idealnym, rosyjskim akcentem. Ah, jakże byłem z niego dumny! Będę musiał zastosować go w kilku nowych podrywach... Playbook może zaczekać. Odchrząknąłem i dałem dziewczynie znak ręką, by się przybliżyła. Gdy nachyliła się lekko, raz jeszcze powtórzyłem gest. Zdziwiona kobieta nachyliła się znów, jeszcze bardziej, tym razem ukazując dekolt, co było moim pierwszym celem. W duchu gwizdnąłem i szepnąłem do jej ucha:
-Chcesz poznać tajemnicę?

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.

Edytowane przez agusia dnia 05-06-2010 22:40
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:40
- Raczej nie zwracam na nich uwagi, ale żeby tak się bliżej przyjżeć, wydają się całkiem sympatyczni. A szczególnie ta miła babunia.. - uśmiechnęła się lekko, na widok Margaret, szyjącej na drutach - Czyż nie jest urocza? Na pewno będziemy dobrymi koleżankami.. - Caroline mrugnęła do Martina porozumiewawczo. - A ty, co o nich sądzisz?
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:42
- Koci szkielet, pominąwszy jego wielkość, przypomina kościec ludzki. Niemniej istnieją dwie zasadnicze różnice - poza, oczywiście, przystosowaniem szkieletu ludzkiego do pozycji wyprostowanej. Po pierwsze kręgosłup kota zawiera więcej kręgów, co wynika z posiadania przez to zwierzę ogona. Kręgosłup składa się z kręgów różnego typu: 7 kręgów szyjnych, 13 piersiowych, 7 lędźwiowych, 3 krzyżowe i 14 -28 kręgów ogonowych. (Nawet pozbawiony ogona kot rasy manks ma przynajmniej trzy kręgi ogonowe). Wszystkie te kręgi są znacznie luźniej ze sobą połączone niż kręgi kośćca ludzkiego, dzięki czemu koci kręgosłup jest niezwykle elastyczny. To właśnie dzięki tej czasze kot potrafi wygiąć grzbiet w pałąk i manewrować ciałem w sposób pozwalający mu się przecisnąć przez najmniejsze szczeliny. Po drugie kot nie ma kości obojczykowej, jedynie bardzo zredukowany fragment tkanki obojczykowej, tkwiący głęboko w mięśniu piersiowym.Istnienie obojczyka poszerzyłoby niepotrzebnie klatkę piersiową, ograniczając tym samym możliwość przeciskania się przez małe otwory, a także skracając długość kroku zwierzęcia. Owa modyfikacja konstrukcji szkieletu była możliwa dzięki temu, że kotu nie jest potrzebna unoszenia w górę przedramienia- odparła z rozmarzeniem Alice.
A jednak nie! To tylko wyobraźnia stęsknionego za kolegami po fachu biologa. W rzeczywistości Alice pokręciła tylko głową mówiąc:
- No nie wiem, nie wieeeem...- i usnęła.

/dobranocsmiley/
Nate
Użytkownik

Postać:
Severus Snape

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:42
-Viking, babcia, małpa, kot, wąż.. Nic dodać nic ująć - rzekł Martin - To będę zarąbiste wakacje.
Edytowane przez Nate dnia 05-06-2010 22:43
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Draco Malfoy
Użytkownik

Postać:
NPC Asha

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:43
Leo pobudził się nieco, gdy futrzaste COŚ zaczęło się trząchać i wydawać jakieś piskliwe odgłosy.
Sssssssssss - odpowiedział mu na to wąż.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:44
Margaret w tym czasie szydełkowała zawzięcie próbując zrobic sweter... wychodził jej jednak jakiś dziwny pas... "Co ja z tym zrobię?" - Myślała przyglądając się swemu "Arcydziełu". Nagle wybuchnęła śmiechem... przypomniała sobie jak to mężowi za młodu wiele wiele lat temu łapała wszy na głowie. Chichocząc wróciła do szycia.
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:45
Wsiadłem do autobusu, gdzie reszta pasażerów już oddawała się wspólnym rozmowom. Zająłem swoje miejsce, numer 33, po czym położyłem swą torbę z laptopem na górną półkę. Miejsce obok było wolne, więc rozsiadłem się w fotelu i słuchałem muzyki z MP4.
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:45
Piotr spoglądał na ludzi siedzących obok. Nie odzywał się, ale prowokował ich wzrokiem, aby do niego zagadali. Jednak gdy nikt się nie odzywał wyciągnął książkę i zaczął udawać że czyta.
Strona 5 z 156 << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum