Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:19:58 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 13
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:16:21
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 31 z 156 << < 28 29 30 31 32 33 34 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 02:52
-Na pewno to sprawdzę.- powiedzialem, wstając powoli. Wyciągnąlem rękę w kierunku kobiety. -Pozwól, że wpierw odprowadzę Cię do Twojego pokoju. - uśmiechnęlem się szarmancko.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 03:00
- Dziękuję bardzo - powiedziała i uśmiechnęła się lekko, chwytając jego rękę. Czuła się trochę nieswojo, wciąż nie wiedziała czego może się po nim spodziewać, chociaż do tej pory jego zachowanie nie wzbudzało niepokoju (oprócz tego incydentu z bokserkami i krawatem) Wciąż rozmyślała o tym artykule. Korciło ją, aby poruszyć ten temat.

Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 03:01
Jack dopił swoje whisky i zamówił od barmana całą butelkę, którą miał zamiar wziąć do pokoju. Gdy Barney chciał odprowadzić Elene, Jack ledwo się powstrzymał. Nie ufał temu gościowi, był jednym z pierwszych na jego liście do zabicia. Pierwszy był barman, gdyż zażądał zbyt dużo kasy, o drugie miejsce walczył właśnie Barney z tym dziwakiem, który uciekł z autobusu. Jack poszedł do nich, powiedział do Eleny
-Nie ufaj mu - po czym zatrzymał swój wzrok na Stinsonie, po chwili wrócił do pokoju i poszedł spać.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 03:05
Poczułem ciepłą dłoń dziewczyny i uśmiechnąłem się znów. Tak, idealnie, wszystko szło zgodnie z moim planem! Jednak zła passa, która towarzyszyła mi od momentu wejścia do autobusu, i teraz dała o sobie znać. Podszedł do nas bowiem facet, który niespełna godzinę temu pobił mnie tak, że do teraz czułem wszystkie swe kości. Postanowiłem zignorować jego słowa, choć przyznam, że poczułem niemałą ulgę, gdy mężczyzna odszedł. Spojrzałem na twarz Eleny.
-Coś Cię nurtuje.- stwierdziłem powoli. -I bynajmniej nie jest to ten psychiczny gość.- uśmiechem dałem do zrozumienia, że może mi o wszystkim powiedzieć.

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 03:20
Nie ufaj mu - usłyszała słowa Jacka. Czy powinnam się stosować do rad faceta, który dręczy dzieci i bije ludzi? Raczej nie. - pomyślała i postanowiła, że będzie mieć Jacka na oku. Lorenza resztą też.
- Mnie coś nurtuje? - zapytała ze szczerym zdziwieniem, nie sądziła, że Lorenzo to zauważy. - Tak się składa, że... Przeczytałam o Tobie pewien artykuł... - zaczęła niepewnie, patrząc na swoje buty. - Artykuł o... Twoim... Dużym... problemie... - dokończyła niezgrabnie, rumieniąc się.

Edytowane przez Amelia dnia 07-06-2010 03:20
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 03:24
Uśmiechnąłem się znów. Dotarliśmy pod drzwi dziewczyny.
-Czy ja wiem, czy to problem? Raczej... Coś, czym warto się pochwalić, wszak otworzył mi drogę do znalezienia się w Księdze Rekordów Guinnessa. -mrugnąłem do niej. -Jeśli chcesz, mogę pochwalić się nim także tobie. Gwarantuję, że będziesz pod wrażeniem jego możliwości.smiley

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 03:36
- W tym artykule była wzmianka o operacji oraz innych utrudnieniach, jakie pociąga za sobą posiadanie... dużego rozmiaru... - powiedziała gapiąc się na klamkę od drzwi - Więc... Myślałam że to problem... - zaśmiała się nerwowo - Pochwalić się? Hmm...- zaczęła się zastanawiać, rumieniąc się przy tym. - Może kiedyś. - odpowiedziała wymijająco.

Edytowane przez Amelia dnia 07-06-2010 03:57
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 03:40
-Oh, daj spokój.- uśmiechnąłem się wesoło, widząc jej minę. Wyglądała jak dwunastolatka, która w tajemnicy przed mamą czyta artykuły o seksie... Uroczo! -Widzę, że Cię korci. -nakręcałem ją lekko, jak nowy zegar. Musiałem jakoś ją zbajerować, wszak byłby to już czwarty nieudany podryw! Poruszyłem brwiami w jednoznacznym geście, w górę i w dół, po czym znów uśmiechnąłem się szeroko. -Nie jesteś pierwszą dziewczyną, która wstydzi się o tym mówić... Jednak pierwszą tak śliczną.

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 03:56
Spojrzała na Lorenza innym, chłodniejszym wzrokiem. Zaczynał ją już wyraźnie bajerować. Elenie to się nie spodobało. Chciała jedynie zaspokoić swoją ciekawość na temat domniemanych rozmiarów penisa. I to właśnie uczyniła. Na razie tyle jej wystarczyło.
- Ale późno się zrobiło... To ja już chyba pójdę spać. - mówiąc to ziewnęła ostentacyjnie.

Edytowane przez Amelia dnia 07-06-2010 03:59
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 04:00
-Chyba?- zaśmiałem się troszkę nerwowo. Cholera, czwarty raz mi się nie udało! Czwarty raz! Uśmiechnąłem się do niej raz jeszcze, zastanawiając się co będzie, gdy dziewczyna dowie się, że tak naprawdę nazywam się Barney Stinson.
-Gdybyś kiedyś chciała porozmawiać, pośmiać się albo zacząć mierzyć długości różnych członków... Pokój 64.- powiedziałem i ukłoniłem się jej. -Dobrej nocy.
Dopiero gdy dziewczyna zamknęła za sobą drzwi, a ja usiadłem na podłodze obok, zorientowałem się, że nie znam jej imienia.

Edytowane przez agusia dnia 07-06-2010 14:44
Rodrik Rivers
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 07:33
Sarah obudziła się. Zobaczyła na łóżku obok jakieś męskie rzeczy. Raczej się tym nie przejęła. W końcu to tylko pokój, noclegownia, pomyślała. Wyszła z pokoju i zaczęła krążyć po hotelu, co jakiś czas robiąc zdjęcia.
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 08:07
Piotr ocknął się na kanapie obok bilarda. Poszedł do swojego pokoju, wziął prysznic i coś zjadł. Następnie udał się na dół do recepcji i tam zasiadł czytając rosyjską prasę.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 08:27
Caroline po wyjściu z autobusu, ruszyła w stronę hotelu, gdzie dostała swój klucz. Błąkała się po korytarzach, szukając właściwego pokoju. Nagle zauważyła drzwi, nacisnęła więc klamkę i weszła do środka. Znajdowała się w niewielkim pokoiku z telewizorem, szafeczką, kanapą i.. łóżkiem, na którym leżała jakaś dziewczyna. Caroline podrapała się po brodzie, stwierdzając że ów dziewczyna niezwykle przypominała jej Hermionę z HP.
"No nic..", pomyślała i położyła walizkę na kanapie. Nie chciało jej się spać, wręcz przeciwnie, miała bardzo dużo energii.
Postanowiła więc, obejrzeć sobie coś w telewizji. Właśnie leciała Moda Na Sukces.
"No cóż.. lepszy rydz, niż nic"..
I zaczęła beznamiętnie wsłuchiwać się w dobrze znaną jej muzyczkę, i głos który obwieścił : "Odcinek 3387".
Ściszyła trochę, aby nie obudzić dziewczyny, ale po chwili, znudzona nudną fabułą serialu, szybko zasnęła.
Edytowane przez Andzia dnia 07-06-2010 08:28
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Judith
Użytkownik

Postać:
Sharon Remirez

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 13:03
Sharon spała jak zabita. Sama nie wiedziała kiedy zasnęła. Zwyczajnie urwał jej się film. Tego typu podróże zawsze były dla niej męczące. Dopiero trzaskanie drzwiami dochodzące z korytarza zdołało wyrwać ją ze snu. Nie miała jednak ani siły, ani ochoty podnieść się z łóżka, więc starała się to ignorować. Już miała się zdrzemnąć, kiedy po raz kolejny usłyszała stukanie. Zabrała poduszkę spod głowy Neal'a śpiącego obok i odizolowała nią swoją głowę od reszty świata trzymając ją kurczowo przy uszach. Ale i to nie pomogło. Zdenerwowana spojrzała na zegarek. Stał w miejscu.
- Bosko... - dodała tylko, odłożyła go na miejsce i usiadła chwiejąc się na łóżku i mrużąc przy tym oczy. Podziwiała z oddali widoki z okna, co znacznie ją rozbudziło. Z lepszym już humorem niż poprzednio postanowiła się trochę ogarnąć. Wszystko stało jeszcze nieporozkładane. Zresztą, komu by się chciało ? A ona w szczególności nie należała do tych, którzy dosłownie wszystko muszą mieć starannie poukładane. Wyciągnęła z torby kosmetyczkę, położyła na krześle obok krótką, czarną spódniczkę i białą bluzkę z dekoltem, po czym zabierając wszystko to ze sobą - weszła do łazienki.
Po 15 minutach była gotowa. Zadowolona z efektu kokieteryjnie spojrzała w lustro, przeczesała ręką włosy i wyszła "zwiedzić" hotel.
Edytowane przez Judith dnia 07-06-2010 13:05
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 14:28
Ginny z westchnieniem weszła do hotelu. W ręku trzymała swoje ciężkie bagarze. Rozglądając się po holu napotkała znajomą twarz. Był to Piotr, którego poznała już w autobusie. Podeszła do niego. Ciekawe, z kim jest w pokoju ... - pomyślała. - Cześć Piotrek. Miło cię znowu widzieć. - Uśmiechnęła się szczerze, po czym spojrzała na to, co trzymał w ręce. Odgarnęła włosy z czoła i założyłą za ucho. - Poranna prasówka? - Dodała. Mężczyzna potwierdził i odpowiedział jej równie uroczym uśmiechem. - Tak się zastanawiałam... Z kim masz pokój? - Wypaliła z grubej rury i uśmiechnęła się niewinnie. Miała nadzieję, że znajdzie wreszcie bratnią duszę
Edytowane przez chlaaron dnia 07-06-2010 15:28
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 14:29
Isabella spała do południa, jak zwykle. Pracę zaczynała późnym wieczorem, więc zawsze znajdywała czas by trochę poleniuchować, i tak właśnie było teraz. Przeciągnęła się w łóżku wydając przy tym cichy pomruk. Koniec spania, Jones.. Wyszła z łóżka i odsłoniła zielone zasłony, słońce momentalnie oświetliło cały pokój, gdzie panował totalny chaos. Wszystkie rzeczy były porozrzucane na podłodze. Później posprzątam.. Po porannej toalecie ubrała się w strój sportowy, zawsze biegała o tej porze w jednej z alejek Chicago. Podobno w hotelu gdzieś jest siłownia... W każdym razie zamknęła drzwi pokoju numer 48 i korytarzem poszła w stronę windy.
Judith
Użytkownik

Postać:
Sharon Remirez

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 14:45
Idąc korytarzem, Shar zauważyła duże pomieszczenie. Wyglądało ono jak salon, czy coś w tym sensie. Nie miała nic do roboty, więc zajrzała do środka. Było ono bardzo rozświetlone, więc od razu dobrze się w nim poczuła. Nie było przynajmniej tak duszno jak na korytarzu. A to już jakiś plus. Rozglądając się dookoła zauważyła sporą, ścienną biblioteczkę. Podeszła bliżej, by pooglądać książki, które się w niej znajdowały. Nie było tam jakiś bestsellerów, czy już tym bardziej nowości, ale zawsze to coś. Wyjęła jedną z nich, otarła dłonią z kurzu i zaczęła dokładnie się jej przyglądać. Była bardzo zniszczona. Zresztą, żadna z książek nie była w co najmniej przyzwoitym stanie. Z jednych zostały tylko okładki, z drugich środek, a w innych strony nie były kompletne. Zniesmaczona tym widokiem odłożyła pozycję na miejsce. Usiadła na krześle, wzięła kartkę papieru i zaczęła pisać list. Nie minęła chwila, złożyła go w ćwierć i włożyła do koperty.
Edytowane przez Judith dnia 07-06-2010 14:46
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 07-06-2010 14:50
Dores obudziła się dopiero około południa. A właściwie obudził ją Leonardo, który domagał się śniadania. LeSage pamiętała z nocy jakieś wycia i miauczenia i przez chwilę myslała, że jest w zoo. Rozejrzała się jednak dookoła i okazało się, ze jest jeszcze gorzej - znajdowała sie w tym paskudnym hotelu pełnym tych wkurzających turystów. W złym humorze wstała i zaczęła się ubierać. Założyła czarną sukienkę, poprawiła włosy i wyszła z pokoju.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-06-2010 14:58
Margaret obudziła się wcześnie rano. Około godziny piątej. Obudziło ją burczenie w brzuchu. Była głodna zajrzała do swej torby, lecz tam leżała już tylko butla wody. Odpukała więc poranny rytuał i ubrała się.
Było za wcześnie by stołówka była otwarta. Kobieta więc starając się zapomniec o jedzeniu rozwiązywała krzyżówki i szydełkowała na przemian.

Około 8 nie wytrzymała... wyszła z pokoju w poszukiwaniu jedzenia.
Po 15 minutach błądzenia po korytarzach hotelu znalazła stołówkę. Zamówiła osiem kanapek z serem i szynką do tego jeszcze filiżanka gorącej herbaty.
Po zjedzonym posiłku Evans udała się do salonu z kominkiem by przysnąc sobie trochę na jednym z foteli.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 07-06-2010 15:06
Dores zeszła do stołówki z wężem na ramionach.
Poproszę szczurze ogonki w galarecie, sałatkę z dżdżownic i jakiegoś gryzonia dla mojego węża. - zamówiła posiłek. Kucharz wytrzeszczył na nią oczy, ale bał się odpowiedzieć, że niczego takiego nie mają.
Eeeej Tom, weź nazbieraj trochę dżdżownic w ogrodzie! - zawołał do jednego z pomocników na zapleczu. Po chwili wrócił do Dores. Za chwilę podamy, prosze zajac stolik. - silił się na uśmiech.
Dobrze. - powiedziała LeSage i usiadła przy stole na jednym krześle, a na drugim posadziła Leonarda i zawiązała mu pod szują śliniaczek.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 31 z 156 << < 28 29 30 31 32 33 34 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum