Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:26:55 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 9
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:23:19
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 4 z 53 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Autor RE: Wyspa
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 18:18
Tymczasem gdzieś tam nie wiedząc co się dzieje obudził się Bernard i od razu ucieszył się że już nie śpi gdyż śniło mu się że jego kozy wybuchły. Po chwili jednak rozejrzał się i był na jakiejś wyspie. Po chwili ujrzał jednak owoc. Był on piękny. Bernard zakochał się w nim od pierwszego wejrzenia. To był dopiero początek jego miłości...

/ weź ktoś zagadaj do Bernarda i przy okazji niech mi ktoś powie co się dziejesmiley/
Wyślij Prywatną Wiadomość
rafalek
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 18:18
Rafalek wstał z piasku, lecz w oczach, uszach i miedzy zębami nadal miał pełno ziaren. Chciał podejśc do grupki ludzi, stojących przy leżącej kobiecie, w nadziei, że znajdzie rodziców, ale gdy tylko zrobił krok, potknął się o własne nogi i znowu przewrócił, po czym tradycyjnie zaczął płakać.
Edytowane przez rafalek dnia 12-08-2010 18:22
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 18:22
Przepraszam drogie panie, ale obowiązki wzywają - powiedziałam i uśmiechnęłam się do nich. Wzięłam drugą łopatę i zaczęłam w milczeniu kopać grób obok Marka. Postanowiłam nic nie mówić. Nieraz ludzie potrzebują pobyć z drugą osobą w ciszy, bo tylko to przynosi im ulgę. Zagłębiłam się w myślach, kopiąc dalej...
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 18:23
Ellie odeszła od Dores i tej drugiej dziewczyny, oraz od faceta który nagle pojawił się by kopać grób (albo dół do którego nalejemy wody żeby piwo sie chłodziło). Nagle na skraju plaży i dżungli zobaczyła że facet obudziwszy się, z wyraźną satysfakcją na twarzy zaczął obmacywać jakiś okrągły owoc
- Ej... Ten owoc jest ci bliski czy co ?
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 18:24
Isabella przysłuchując się Angelinie i Dores, postanowiła wykorzystać sytuację. - Dores..? Bo widzisz, ja wszystko pamiętam... No wiesz.. Byłyśmy przyjaciółkami i w ogóle.. - Powiedziała jednak widząc reakcję Dores dodała. - Myślisz, że kto Ci tak fajnie natapirował włosy? Mogę Ci coś o Tobie powiedzieć skoro nie pamiętasz...
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 12-08-2010 18:26
Dores uradowała się, że ktoś zechciał jej pomóc.
Byłoby świetnie! - powiedziała do Isabelli. Chciałabym przypomnieć sobie cokolwiek...

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
rafalek
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 18:28
Rafalkowi w końcu z trudem udało się opuścic miejsce jego ostatniego dłuższego pobytu, a mianowicie zagłębienie w piasku, które gruntowie spenetrował. Podbiegł do ludzi z łopatami i z miejsca zakrzyknął, nie zważając na martwą Monicę: Zagramy w Rozpoznaj Usera?????!!!!!!!!!!!
Edytowane przez rafalek dnia 12-08-2010 18:28
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 18:29
Lavender przyglądała się temu wszystkiemu ze zdziwieniem siedząc koło drzewa. Dalej czuła nieprzyjemne ssanie w żołądku. Znalazła jakiś batonik pod siedzeniem, ale kto nasyci się małym batonikiem?
Próbowała się dostac do kabiny pilota, ale bez skutku.
W końcu podeszła do miejsca gdzie stała większa grupka rozbitków:
- Może pomyślelibyśmy jak dostac się do kabiny pilota? Jest zatrzaśnięta... a sama nie dam jej rady otworzyc. - Spojrzała na kopiących dół Marka i Angelinę. - Oczywiście jak ją pochowamy... - Dodała wskazując na ciało Monici.
Edytowane przez shan dnia 12-08-2010 18:30
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 18:31
- Och nie ma sprawy! - Powiedziała radośnie, a w jej głowie układał się już plan zmiany osobowości Dores. - Widzisz lubisz dzieci.. A zwłaszcza niemowlaki i dwunastolatków, urodziłaś się aby je pilnować! Sama ostatnio mi przyznałaś, że chętnie zostałabyś nianią. - Odpowiedziała Isabella zastanawiając się co odpowie jej LeSage.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 18:32
Nagle jednak Bernard wydarł się przy wszystkich siedząc niedaleko i oznajmił krzycząc:

- Nie jestem papają! smiley
Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 18:34
Ellie zabrała owoc z rąk starucha i rozgniotła mu go na twarzy- To za to, że mnie zignorowałeś!- krzyknęła i wskoczyła do samolotu. Zdrową ręką podniosła kawał metalu, który zwisał dziury w sklepieniu i zaczęła podważać dwa siedzenia, by je wyrwać i wynieść na plażę.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 12-08-2010 18:35
Lubię dzieci????? - Dores niezależnie od wszystkiego poczuła lekkie mdłości. Spojrzała na rafalka i mimowolnie skrzywiła się. Zastanawiała się, czy te reakcje spowodowane są tym, że wcześniej uderzyła się w głowę. Może będzie musiała przełamać swoje obrzydzenie i zaopiekować sie dzieciakami, a wtedy jej instynkt macierzyński wróci? Na sama myśl o instynkcie macierzyńskim Dores prawie zwymiotowała.

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 18:35
Rafałku, kochanie, niestety nie umiem grać w Rozpoznaj Usera. Jak chcesz pograć, to idź do tej pięknej pani, ona zna się na takich sprawach - powiedziałam, wskazując na Dores. Chłopczyk poszedł w tamtą stronę, a ja zagadałam do Lavender. Oczywiście, pomożemy Ci się dostać do kokpitu, zaraz po pogrzebie - odpowiedziałam i uśmiechnęłam się do niej nieznacznie. Cała złość na Lavender, jakby odpłynęła. Zaczęłam kopać dalej.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 18:38
Bernard widząc zachowanie młodej kobiety zdziwił się ale gdy poczuł woń rozgniecionej papai na nosie i w jego okolicach poczuł że jest to miłe doznanie i po chwili zaczął rozbijać papaje o swoją twarz z niezmierzoną dla niego rozkoszą.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 18:40
- Jasne Dores! Byłaś w tym najlepsza. Jak chcesz możesz pobawić się z moją córeczką Suzanne. - Wtedy zauważyła Rafalka który podszedł do LeSage. - Widzisz? Macierzyństwo masz w genach, dzieci Cię lubią!
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 12-08-2010 18:43
Nagle rafalek, na którego sceptycznie spoglądała Dores, zaczął (O zgrozo!) zbliżać sie do niej w zastraszającym tempie. Dores zaczęła się odsuwać instynktownie, jednak po chwili dzieciak ją dopadł i ryknął na całe gardło, z którego wydobył się jednak tylko pisk, niczym u zarzynanego świniaka: Zagrasz ze mną w RU??????. Ostatnia sylaba przeszła na tak wysoki ton, że po chwili dzieciak stracił głos.

Edytowane przez Otherwoman dnia 12-08-2010 18:48
Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 18:44
Ellie, gdy jedną ręką targając krzesła z samolotu zobaczyła co robi Bernard, z paniką w głosie zapytała- CO JA STWORZYŁAM smiley ??? Nagle nad jej głową przeleciał wielki zielony ptak, krzyknął "Papaja" i zrobił złotą kupę wprost do wiadra, z którego Angelina wysypywała piach z grobu. Ellie podeszła do wiadra podniosła go.
- Hehe, kupa w wiadrze smileysmiley- zaczęła się śmiać, lecz nie wiedziała dlaczego ją to śmieszy. Z uwagi na fakt, iż kupa kolorem przypominała rozwaloną papaję postanowiła że obsmaruje nią kamień i podsunie pod rękę Bernardowi, który rozwala kolejne owoce o swoje czoło.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 18:49
Bernard tymczasem poczuł woń złotej kupy...
rafalek
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 19:06
Rafalek patrzył wyczekująco na Dores. Strasznie chciało mu się w coś bawić, a oprócz gry w RU oraz budowania bunkrów ze sniegu, niczego innego nie znał. Niestety śniegu nigzie nie było, choć rafalek obszukał juz całą plażę. Pozostała więc zabawa w "Rozpoznaj Usera". Rafalek czekał z wywieszonym językiem i Dores dałaby sobie ręke uciąć, że słyszała jego sapanie.
Edytowane przez rafalek dnia 12-08-2010 19:24
Lisa Conway
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-08-2010 19:18
Lisa widziała między drzewami sylwetki ludzi.
Wyciągnęła nóż i przejechała nim trzykrotnie po swoim przedramieniu. Po jej policzkach poleciały łzy. Po wędrówce przez dżunglę wyglądała jakby ktoś na nią napadł. Wzięła głęboki oddech i z agonią przeskoczyła przez krzaki biegnąc do rozbitków.
- Pomocy! Zaatakował mnie niedźwiedź! - krzyknęła i upadła na piasek, który zabarwił się czerwienią - kolorem jej krwi.
Strona 4 z 53 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum