Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:48:39 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 11
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:45:03
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 4 z 156 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 05-06-2010 22:20
Christian ubrany w grubą kurtkę z futerkiem, oczekiwał w spokoju na przyjazd autobusu. Nie zwracał większej uwagi na stojących w pobliżu ludzi. Część z nich przerażała go i miał nadzieję, że nie będą towarzyszami w hotelu na Alasce. Jednak gdy rozklekotany autobus podjechał i ludzie zaczęli się do niego wpychać, złudzeń już nie było. Chris, z rysującym się niezadowoleniem na twarzy wszedł do środka. Spojrzał na numerki na fotelach i zajął swoje miejsce. Na widok okularnika siedzącego obok, uśmiechnął się sztucznie i usiadł na swoim miejscu.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Nate
Użytkownik

Postać:
Severus Snape

Mistrz Przetrwania

Martin uścisnął podaną sobie dłoń.
-Więc, Caroline dlaczego wybierasz się akurat na Alaskę ? - spytał - Wakacje czy może to coś prywatnego ?
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

- Ehh.. - Wybąkała Isa i przykryła się kurtką jeszcze szczelniej. Myślała, że będzie miała szansę sobie pospać, ale uniemożliwiał jej to ten cwaniaczek obok okna, nie miała jak się położyć zwłaszcza, że twarde fotele nie były rozkładane, gdzieś tam z boku emerytka coś do siebie mówiła, ludzie się jeszcze wpakowywali do autokaru, chaos. - Gorzej niż na wojnie, nie? - Zagadała do lalusia, trącąc go łokciem.
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:23
- Alice... Dobre imię. Moja żona takie nosi. Mój kot jest z Alice Springs - spojrzał na klatkę, aby dziewczyna zrobiła to samo. - Poza tym Alice in Chains to całkiem dobry zespół. Więc co Cię, Alice niesie na Alaskę? Nie poopalasz się tam - mimo że nie wyglądała na pustą to i tak uważał ją za zwykłą dziewuchę, która nie ma pojęcia o budowie układu oddechowego krokodyla.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Ellie z niesmakiem przeciskała się wąskim przejściem między fotelami autobusu. Niektórzy wygodniccy wyciągali nogi poza fotele, aż na środek autobusu, przez co blondynka musiała ich przepraszać by łaskawie schowali kończyny. Nareszcie dotarła do swojego miejsca, obok którego jakaś dziewczyna już zdążyła usiąść. Ellie położyła niewielką torbę na półeczkę nad siedziskami i usiadła koło rudowłosej sąsiadki. Dziewczyna miała założone słuchawki i najwidoczniej mało ją obchodził harmider w autobusie, mimo tego Ellie mogłaby przysiąc, że na moment otworzyła oko by zmierzyć blondynkę wzrokiem. Postanowiła jednak udawać że tego nie zauważyła, po czym wyjęła z wewnętrznej kieszeni kurtki odtwarzacz MP3, włączyła na losowe wybieranie piosenek z listy i ściągnęła kurtkę, zarzucając ją na oparcie fotelu. Teraz słuchała piosenki wczuwając się w mruczenie odpalonego silnika autobusu, lekko trzęsącego jej fotelem (który notabene był nieco poluzowany).
Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Tina podziękowała i spojrzała zamyślonym wzrokiem za okno. Znów gdzieś ucieka, znów los ją niesie w nieznane. To już 8 lat tułaczki... Z zamyślenia wyrwał ją ruch dziewczyny obok.
- Powinnaś je czyścić bardziej ciągłymi, posuwistymi ruchami - odezwała się, spoglądając na buty dziewczyny.

A ten kto przetrwa, zostanie Mistrzem...
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:24
- Hmm.. po prostu uwielbiam podróżować. Mogę wtedy często oderwać myśli od.. - przerwała raptownie, i potrząsnęła głową. Nie chciała teraz myśleć o rodzicach. - ..ee.. nieważne. A ty? - spytała, z błyskiem zaciekawienia w oczach.
Draco Malfoy
Użytkownik

Postać:
NPC Asha

Mistrz Przetrwania

Leo usłyszał swoje imię i spojrzał z miłością na swoją panią. Od miłości silniejszy był jednak głód i po chwili odwrócił pyszczek z powrotem w stronę Bremiego.
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

- Ta starsza pani z tyłu zachowuje się dziwnie. Nie sądzisz...Lars?- ugryzła się w język. Mało brakowało a nazwała by go TPW! Potem przeniosła wzrok na klatkę z kotem.- Jadę na Alaskę, bo... ponieważ potrzebuję trochę odpoczynku. Może po mnie nie widać- roześmiała się- ale jestem bardzo zmęczona.
Edytowane przez von Veron dnia 05-06-2010 22:26
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:25
Ona się modli, czy co? Zamknęła oczy i odpłynęła. Myślała patrząc na Ines. Skupiła się na pytaniu, które kierowała do niej blondynka. - Nie. Pochodzę z Miami. Bardzo lubię Hiszpanię i stąd moja książka. - powiedziała patrząc na okładkę. - A ty czym się interesujesz? - Spytała zachęcająco, odwracając się do niej przodem. Znów upiła łyk chłodnej już kawy i skrzywiła się smakiem jej gorzkości.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:26
Wiedziałem, że dziewczyna będzie zagadywać. Celowo drgnąłem jak oparzony. Poprawiłem czarne okulary na nosie.
-Jak na wojnie, masz rację.- po chwili udawanego wahania wyciągnąłem ku dziewczynie rękę, która idealnie drgała.
-Jestem... eee... Siergiej Ojstrach.- powiedziałem i wykrzywiłem usta w geście, który dziewczyna miała odebrać jako nieśmiały uśmiech. Samo zająknięcie zapewne uzna za kolejny z efektów nieśmiałości. Dla mnie był zastanowieniem się nad szybko wymyślonym, zmyślonym nazwiskiem. Ciągle trzymając rękę wyciągniętą w jej kierunku, krzyczałem do siebie w duchu: Jestem zajebisty! Ted będzie ze mnie dumny! Ah, zrobię sobie swojego własnego Oscara za tę zajebistą, genialnie odegraną rolę. Zajebiście!

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:27
Kobieta przestała się śmiac kończąc jabłko.
- Ah jak jestem zmęczona.
- To się połóż. - Odpowiedziała sama sobie.
- Ale tak tutaj?
- Tak tutaj...
- No nie wiem...
- Oj no połóż... - Rozmawiała z sobą w najlepsze w między czasie szukając po torbie chipsów.
- Jestem głodna Maggie. - Rzekła sama do siebie. Wpakowując w siebie kilka chipsów naraz.
- To jedz.
- Ale przy ludziach
- No jedz...
- Skusisz się na jednego Maggie? - Spytała wyciągając paczkę z chipsami w powietrze. Przesunęła się o kilka centymetrów po czym wzięła jeden.
- A mi nie zaszkodzi mam świetną figurę.
- Ja też. - Po czym zaczęła się śmiac.
Nate
Użytkownik

Postać:
Severus Snape

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:28
Ja ? Po prostu chciałem uciec z miejsca gdzie i tak nie miałem już nic. Nie miałem rodziny, znajomych... - powiedział po czym odwrócił się i spojrzał przez okno.
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:30
- Widać. Masz podkrążone oczy... I włosy jakieś takie porozrzucane - wypominał, nie wiedząc nic o tym, że wylądowała kilka chwil wcześniej na szybie. - A co mnie obchodzi jakaś stara baba... - po chwili zgłodniał i wyciągnął domowe islandzkie ciasteczka.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:31
Ines usłyszała pytanie i uśmiechnęła się przyjaźnie, bo kobieta wydawała się być pozytywnie nastawiona do niej.
- Czym się interesuje?- powtórzyła pytanie na moment zastanawiając się nad odpowiedzią- Od małego gram na pianinie, oraz śpiewam w operze, uczęszczam do kościelnego chóru oraz lubię Dostojewskiego.
Po tej dość sporej wyliczance spojrzała na Ginny, czy ta nie wyglądała na zanudzoną, ale ona wręcz przeciwnie. Słuchała ją z ciekawością, Ines dostrzegła jej śliczne oczy.
- A ty? Czym się interesujesz oprócz Hiszpańskiego? W ogóle co się sprowadziło tutaj?- spytała, aby jak najdłużej utrzymać rozmowę.

Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Autobus zatrzymał się na krótką chwilę. Wskoczył do niego Piotr. Nic nie mówiąc po cichu usiadł. Zdjął kurtkę i wyglądał za szybę zastanawiając się nad celem swojej podróży.
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dziewczyna zdziwiła się, słysząc te wyznania. Zrobiło jej się trochę szkoda chłopaka.
- Hmm.. jeśli Cię to pocieszy, to ja również nie mam prawdziwej rodziny. Przyjaciele? Nikt raczej ze mną nie rozmawia, uważają że jestem za bardzo zamknięta w sobie - roześmiała się cicho.
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:33
Elena tarła czarną skórę butów, która pod wpływem śniegu stała się dosyć rozmiękczona. Jej wysiłki na wiele się nie zdawały, wciąż nie wyglądało to najlepiej.
- Posuwistymi ruchami? - powtórzyła nie odrywając wzroku od butów. Próbowała zastosować się do rady nieznajomej, szukając w torebce czystej chusteczki. Niestety torebka wypadła jej z rąk, a po podłodze rozsypały się batoniki Apollo.
-Ups... - mruknęła cicho i zaczęła w pośpiechu je zbierać.

Edytowane przez Amelia dnia 05-06-2010 22:33
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

-Leonard. Naprawdę ładne imię, w sam raz dla węża. - Jack zaczął drapać się po swoim brzuchu - Ja jestem Jack, a tam jest Tom i jego Bremi. Przyznam... - Jack ściszył głos, by tylko go usłyszała kobieta- ...że chciałbym się od nich uwolnić na zawsze, by mieć spokój.
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

W należytym, ustalonym porządku zajęłam swoje miejsce nr 8. Przeciskałam się przez autobus z uśmiechem na twarzy, gdy na tylnych siedzeniach zobaczyłam starszą babkę umorusaną czekoladą. W moich oczach zgasło światełko, a uśmiech zniknął gdzieś niezauważenie. No jak tak można się ubrudzić?! Oh My God!- pomyślałam z odrazą i zajęłam swoje miejsce. Miejsce koło kota?! Moim towarzyszem przez najbliższe parę godzin jazdy miał być kot? Spojrzałam na niego zaskoczona, obserwując czy aby na pewno nie ma zamiaru tu ktoś usiąść. Niestety, żadnego wybawcy więc rozsiadłam się wygodnie w fotelu i spojrzałam jeszcze raz na klatkę. Kot również spojrzał w moją stronę. Przekręcił łeb w prawo i zerkał na mnie kociowatym, hipnotyzującym wzrokiem. Wtem poczułam jego koci zapach i spadło na mnie wspomnienie piosenki mojej koleżanki Phoebe. Zaśmiałam się pod nosem z głupiej treści tej piosenki, ale mimowolnie zaczęłam cicho nucić, patrząc cały czas na kota:
- Smelly cat, smelly cat what are they feeding you? Smelly Cat, Smelly Cat, It's not your fault! They won't take you to the vet. You're obviously not their favorite pet. Smelly cat, smelly cat...

[ jako takie tłumaczenie: Śmierdzący kocie, śmierdzący kocie, czym oni cię karmią? Śmierdzący kocie, śmierdzący kocie, to nie twoja wina! Nie zabiorą cię do weterynarza.Najwyraźniej nie jesteś ich ulubionym zwierzakiem. Śmierdzący kocie, śmierdzący kocie...]

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 4 z 156 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum