Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:58:57 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 11
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:55:21
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 25 z 156 << < 22 23 24 25 26 27 28 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:08
Gdy weszli do pokoju, dziewczyna od razu zajęła łazienkę. Ja tymczasem wyciągnąłem z walizki wszystkie moje garniruty (w sumie 8, różnego koloru i z różnych materiałów) i ubrania do podrywów.... I wtedy złapałem się za głowę. Ukląkłem, wzniosłem ręce w górę i krzyknąłem:
-NIEEEEEEEEEEE!
Okazało się bowiem, że nie wziąłem najważniejszego- Playbooka! Starając się uspokoić, natychmiast wyszedłem z pokoju, głośno oddychając. To nie mogła być prawda... Prawie wpadłem na jakąś kobietę (Alice). Szybko przyjąłem dobrą minę do złej gry, uśmiechnąłem się do niej zalotnie i rzekłem:
-Hej, poznałaś już... mnie?

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:09
Lars zamknął kota w pokoju nr 73 i zszedł na dół aby odnaleźć jakąś jadalnię czy kuchnię. Znalazł stołówkę. Zamówił sobie wielkiego i przyprawionego kurczaka, już po chwili go pałaszując.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:11
Alice akurat zeszła i była świadkiem całej sceny.
- Phi!- skomentowała zachowanie właścicielki węża.- Dom wariatów- mruknęła ciszej i oddaliła się w poszukiwaniu fortepianu. Nagle wpadł na nią jakiś mężczyzna.
- Zdaje się, ze pierwszy raz pana widzę- odpowiedziała z chytrym uśmieszkiem na twarzy.
Edytowane przez von Veron dnia 06-06-2010 22:12
Wyślij Prywatną Wiadomość
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:11
Margaret wreszcie znalazła jakiegoś młodzieńca na schodach.
- Oh przepraszam pana, ale czy można by zabrac telewizor z mojego pokoju... bo on tak buczy...
- Hę? Buczy? - Spytał spoglądając na Margaret jak na wariatkę. - Jak buczy?
- Normalnie tak: buuuuuuuu!
- No dobrze niech pani prowadzi. - Udali się razem do pokoju w połowie drogi kobieta przypomniała sobie, że ma przecież wybrudzoną twarz... "Oj co robic... sytuacja gorsza niż na imieninach męża w 1983"
- O to tu. - Rzekła serdecznie puszczając mężczyznę przodem. - Niech pan się wsłucha. - W tym czasie próbowała jakoś śliną powycierac flamaster.
- Nic nie słyszę! - Doszedł ją głos boya z pokoju.
- Jak to nie! - Rzekła po czym zaczęła cicho buczec... Boy spojrzał na nią ze zdziwieniem.
- Tak... tak buczy... - Po czym wyniósł telewizor burknąwszy na odchodnym: "Miłej nocy"
- Wzajemnie... - Odrzekła po czym uradowana usiadła na łóżku.
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:12
Zmierzałyśmy już powoli z Eleną w kierunku wind, gdy spostrzegłam biednego Walkera, siedzącego samotnie na walizkach.
- Mam nadzieję, że pokój jest 3-osobowy- powiedziałam cicho do blondynki i powędrowałam w stronę mężczyzny.
- Hej, jeśli zaproponuje Ci niezły pokój to będziemy kwita ze śnieżką?- uśmiechnęłam się zalotnie do Christiana, czekając na odpowiedź.

' target='_blank'>
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:16
-Barney Stinson.- wyciągnąłem rękę w jej kierunku. Gdy dziewczyna podała mi swą dłoń, pochyliłem się i pocałowałem ją szarmancko. Również i ona przestawiła się.
-Miło mi Cię poznać... Alice.- powiedziałem głosem, którego zawsze używam podczas podrywów. Jednocześnie skarciłem się w myślach: dziewczyna była niezwykła, a ja nie miałem dla niej żadnego porządnego podrywu... Znów przypomniał mi się Playbook, którego zapomniałem wziąć. Szybko powiedziałem:
-Alice, lubisz magię?- nie czekając na odpowiedź, wyciągnąłem zza jej ucha dziesięć dolarów. Uśmiechnąłem się lekko. -Teraz mogę zaprosić Cię na drinka.

Edytowane przez agusia dnia 06-06-2010 22:17
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 06-06-2010 22:19
Wściekła LeSage udała się do swojego pokoju bez wyposażenia dla węża, planując zemstę na dyrekcji tego hotelu. Obawiała się, jak Leonardo zniesie takie warunki. Przecież on jest taki słodki i delikatny. Na szczęście była zabezpieczona w razie takich przypadków i miała ze sobą pokrowiec, z którego Leo właśnie próbował się wygrzebać.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Nate
Użytkownik

Postać:
Severus Snape

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:19
Martin odnalazł swój pokój. Wszedł do środka. W pokoju mieściła się szafa, kanapa, barek, telewzior oraz łóżko dwuosobowe.
-Jeśli Caroline zdecyduje się mieszkać ze mną to czeka mnie spanie na kanapie - powiedział do siebie po czym położył swoje bagaże na podłodze i rzucił się na łóżko. Wake był bardzo zmęczony. Po krótkiej chwili zamknął oczy i zasnął.
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 06-06-2010 22:20
Christian powoli podniósł głowę i spojrzał Monice w oczy. - Heh, w sumie to jest mi obojętne gdzie będę spał. Chciałem wziąć jakikolwiek pokój, ale skoro mi proponujesz coś niezłego, to chyba nie mogę odmówić? Walker zaczął powoli wstawać z toreb i w połowie wstawania jakby znieruchomiał - Ale chyba mnie nie wkręcasz z tym pokojem? - zapytał, chcą się upewnić czy to nie kolejny psikus ze strony kobiety.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:20
Alice jednym spojrzeniem oceniła mężczyznę. Podczas sztuczki z dolarami broda jej się trzęsła. Całą swą wolę skupiła na hamowaniu śmiechu.
- Jesteś naprawdę uroczy, Barney, ale szukam właśnie fortepianu i nie chciałabym sobie przerywać- położyła rękę na ramieniu mężczyzny i odeszła śmiejąc się głośno.
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:23
Stanąłem na środku holu i nie mogąc znaleźć sobie towarzysza powiedziałem głośno:
- Czy ktoś chce mieć ze mną pokój?
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:23
Margaret myła twarz w małej łazience... przytulna wyposażona w to co niezbędne. Udało się... bądź co bądź na czole została jasna plamka, ale co tam... kobieta umyła się i przebrała w czyste ubrania następnie wyszła na wycieczkę po hotelu...
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 06-06-2010 22:24
Dores weszła do swojego pokoju. Był okropny! Różowe zasłonki i paskudna zielona pościel w różowe grochy. Gorzej być nie mogło. Rzuciła na ziemię walizki i jednym ruchem zerwała zasłony.
No! Teraz lepiej! - uśmiechnęła się do siebie.

agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:25
Znów mi się nie udało! Czy to miejsce tak na mnie działa?!- skarciłem się w duchu. Ze złości wypuściłem kilka iskier ognia z lewej ręki. Spadły na ziemię i zgasły. Westchnąłem przeciągle i udałem się w przeciwnym kierunku niż ona. Powtarzałem w myślach: bądź optymistą, Barney, przecież jesteś zajebisty! Doszedłem wtenczas do holu, gdzie jakiś gość ciągle szukał pokoju. Zmierzyłem go wzrokiem. U nas ciągle jedno łóżko ciągle stało wolne... Może stoi przede mną nowy skrzydłowy? Nie zastanawiając się wiele, podszedłem do niego.
-Jeśli chcesz, bracie, w moim pokoju jest ciągle jedno wolne łóżko. Śpi ze mną bardzo fajna laseczka. Mogę Ci ją odstąpić. To jak?

Edytowane przez agusia dnia 06-06-2010 22:31
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:25
- No nie! Daj spokój- rzuciłam oburzona o co mnie też C. posądza- Widzisz tamtą blondynkę?- spytałam, wskazując ruchem głowy na Elenę, która próbowała swoje bagaże wtargać na schody, mimo że obok była winda smiley- Taaak to jest modelka... i taaaak to z nią będziemy mieszkać- uśmiechnęłam się miło do mężczyzny i ruszyliśmy do wind.
- Hej slonko, wskakuj! Tak będzie szybciej- zawołałam do Eleny, zachęcając ją ręką.

' target='_blank'>

Edytowane przez Muminka dnia 06-06-2010 22:27
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 06-06-2010 22:32
Christian na widok Eleny aż zaczerwienił się. Dwie i to jakie dziewczyny miały z nim dzielić pokój. - No chłopie, albo to wytrzymasz albo i nie. - pomyślał sobie i wziął głęboki oddech. Zarzucił na ramię torbę i poszedł w kierunku windy. - Cześć - powiedział cicho w kierunku Eleny. - Jestem Christian...

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:35
Wtem podszedł do mnie koleś. Wyglądał nieco śmiesznie, ale jako jedyny z całej wesołej gromadki podróżników podszedł do mnie i zaproponował mi pokój. Zgodziłem się od razu, zawsze lepiej mieszkać z kimś, niż gnieździć się samemu.
- Jestem Simon, miło mi. - i wyciągnąłem do niego dłoń.

/ Wybacz agusia, jestem dziś nie swój i nie ogarniam połowy postów smiley /
Edytowane przez Dexter dnia 06-06-2010 22:40
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:39
Muminka napisał/a:
wskazując ruchem głowy na Elenę, która próbowała swoje bagaże wtargać na schody, mimo że obok była winda.

Taak, to brzmi jak coś co zrobiłaby Elena smiley

Elena wtargała swoją ogromną torbę na pierwszy schodek, potem na drugi... Torba była niesamowicie ciężka. Elena otarła pot z czoła i wtedy usłyszała słowa Moniki.
- Winda? A tak, rzeczywiście... - powiedziała spoglądając w bok. Zaśmiała się nerwowo i zaczęła ciągnąć walizkę w stronę windy.
- Jestem Elena - powiedziała i uśmiechając się podała Christianowi rękę.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:40
Isabella błąkała się po korytarzach hotelowych tam i z powrotem szukając jakiegoś przytulnego pokoiku. Nie, ten za mały.. Oo.. A tu brzydki widok z okna. Tu byłaby najprawdopodobniej sąsiadką emerytki więc z tego też zrezygnowała. ... - Mam. - Krzyknęła rozglądając się po pomieszczeniu. - Numer 48 jest mój...
Edytowane przez jazeera dnia 06-06-2010 22:40
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 06-06-2010 22:43
LeSage wzięła Leonarda na ręce i zaniosła go do łazienki. Była tam duża wanna. Dores nalała do niej wody i dolała płynu robiącego bąbelki. Gdy już wszystko było gotowe, zachęciła węża:
No, Leo. Wskakuj! Wyszorujemy cię!.
Dores chciała jak najprędzej pozbyć się brudu z węża po pobycie w autobusie gdzie nanosili go pełno ci wszyscy paskudni pasażerowie.

Strona 25 z 156 << < 22 23 24 25 26 27 28 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum