Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 17:11:00 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 3
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny20:48:55
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 24 z 156 << < 21 22 23 24 25 26 27 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:45
Elena weszła do hotelu i pierwszą osobą, jaką ujrzała był blondyn, który przywitał wszystkich w hotelu. Elena zmarszczyła brwi... Blondyn wydawał jej się dziwnie znajomy, zupełnie jakby go gdzieś już widziała. Nie patrząc na innych, podeszła do recepcji i wzięła klucz do pokoju 42. Weszła na drugie piętro i znalazła pokój. Szybko okazało się, że pokój jest przeznaczony dla więcej niż jednej osoby... Stwierdziła, że mieszkanie w trójkę będzie lepsze, niż w pojedynkę i dlatego wyszła na zewnątrz w poszukiwaniu lokatorów. Podeszła do autobusu i zaczęła wyciągać swoją walizkę. W tym momencie ujrzała Monicę... Ona się nada na współlokatorkę, będzie po mnie sprzątać. - pomyślała i odezwała się - Hej Monica, mam wolny pokój, jeśli chcesz ze mną zamieszkać...

Edytowane przez Amelia dnia 06-06-2010 21:46
Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:45
- Jasne, i tak mało śpię w nocy, jakby co będę cię uspokajać. Jakiego typu są to koszmary? Może da się je wyeliminować... - zaczęła. Sama miała tego rodzaju problemy kilka lat temu, ale wizyty u psychologa zlikwidowały problem.
Rodrik Rivers
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:48
Sarah tymczasem nie obijała się. Po zrobieniu zdjęć recepcji hotelu i mdłego recepcjonisty, zaczęła się zastanawiać, z kim mogłaby być w pokoju. Właściwie mieszkanie samemu jej odpowiadało, ale na wszelki wypadek krzyknęła:
- Heeeeeeeej! Ktoś chce być ze mną w pokoju?
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:49
Alice westchnęła.
- Noo... różne. Naprawdę, najróżniejsze- podeszła do recepcji.- Które piętro preferujesz?
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:49
W myślach zastanawiałem się, z kim mógłbym być w pokoju. Myślałem nad trójką z dwoma pięknymi kobietami, z którymi mógłbym się zaprzyjaźnić. Wtedy nie podrywałbym ich, żył z nimi w normalnych, przyjacielskich stosunkach. Dwójka z mężczyzną oznaczałaby skrzydłowego. Musiałbym zaznajomić go z Kodeksem Braci. Odpada. Dwójka z kobietą również zobowiązuje... Westchnąłem. Mieszkanie w pojedynkę byłoby chyba najlepsze...
-Jakby ktoś chciał mieszkać ze mną, to ja chętnie.- powiedziałem, nikt mnie jednak nie słuchał. Wzruszyłem ramionami. W tym momencie zaczęła krzyczeć piękna, blond kobieta z aparatem na szyi. Podszedłem do niej i ukłoniłem się.
-Barney Stinson. Jeśli popiera pani koedukację, chętnie zamieszkam z panią w pokoju.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.

Edytowane przez agusia dnia 06-06-2010 21:51
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Nate
Użytkownik

Postać:
Severus Snape

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:52
Wake nie chciał mieszkać sam więc poprosił w recepcji o klucz do pokoju dwuosobowego. Martin znał jedynie Caroline, Margaret i Dores. Po krótkiej chwili podszedł do Caroline stojącej niedaleko.
-Hej, chciałabyś może zamieszkać ze mną ? Oczywiście jeśli chcesz - spytał lecz dziewczyna nie odpowiadała - Jeśli zmienisz zdanie to jestem w pokoju o numerze 23 - powiedział lekko zawiedziony i skierował się do swojego pokoju.
Edytowane przez Nate dnia 06-06-2010 21:52
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Rodrik Rivers
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:53
- Będę zaszczycona. Fajny garniak. - powiedziała i pstryknęła fotkę. Facet wyszedł naprawdę nieźle. - To które piętro?
Edytowane przez Rodrik Rivers dnia 06-06-2010 21:53
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:55
- Wiedz, że dobrze gotuję - przedrzeźniłam Walkera i zaśmiałam się wesoło. Jak się okazało w holu nie było tak najgorzej. Całkiem przyjemnie i przytulnie jak na tak duże wnętrze. Wzdrygnęłam się jednak spoglądając na ladę recepcyjną. Ewww... ale te smugi mogliby wyczyścić..- pomyślałam, kierując się w stronę recepcji. Czekałam aż recepcjonista wybierze dla mnie pokój. W międzyczasie zaczęłam dyskretnie czyścić ladę bo ta smuga aż wypalała oczy. Recepcjonista specjalnie się nie śpieszył przez co postawił mnie w niezbyt komfortowej sytuacji. W tym samym momencie dwie osoby spytały mnie o to samo. Odwróciłam się do Simona i Eleny. Spojrzałam na nich zdezorientowana.
- Eeeem... no wiecie... jaa.... pfff...- zaczęłam się jąkać, przerzucając wzrok z dziewczyny na faceta- wiesz Simon... z chęcią dzieliłabym z Tobą pokój ale wiesz jak to jest... kobieta z kobietą to zupełnie inaczej... Ty byś mi nie pożyczył kremu do golenia nóg- palnęłam głupio- czy coś... mruknęłam prawie niedosłyszalnie i spojrzałam na Elenę- Oooo! Poza tym okazało się, że mamy wspólną zajomą, prawda E.?- szturchnęłam dziewczynę, a ona szybka przytaknęła głową.

' target='_blank'>
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:55
- Nie wiem, może drugie? Ta 16 do mnie przemawia... Mam nadzieję, że łazienka bedzie porządna. Może być? - spytała i uśmiechnęła się. Dobry początek, jak na ciebie, Watson, pochwaliła się w myślach.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:56
Margaret podeszła w końcu do recepcjonisty.
- Dwuosobowy... - "Może ktoś się dołączy jak nie... przynajmniej dużo miejsca będzie." - Pomyślała. Wzięła klucz... "Hm... numer 19... pierwsze piętro". Udała się do pokoju. Był on zwyczajny... dwa łóżka, szafki nocne.... no i łazienka... oh i ten telewizor... "Trzeba się go pozbyc" - Przeszło jej przez myśl gdy układała swe rzeczy w jednej z dwóch szaf.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 06-06-2010 21:56
Dores oczywiście nie zamierzała być z nikim w pokoju. Tolerowała tylko Leonarda. Szybko podeszła do recepcji, mając nadzieję, że został jeszcze jakiś pokój jednoosobowy.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:57
Gdy zauważyłem aparat wyciągnięty w mym kierunku, przybrałem standardową, fotograficzną pozycję: klik. Uśmiechnąłem się do dziewczyny, biorąc do jednej ręki jej bagaż. Podałem jej kluczyk z wygrawerowanym numerkiem 64. Do drugiej ręki wziąłem swoją walizkę.
-Wygląda na to, że ostatnie. -mrugnąłem do niej jednym okiem i zacząłem iść powoli w kierunku schodów, w duchu przykazując sobie, że nigdy nie będzie próbował jej poderwać mimo, iż fajna z niej laska. To byłoby złamanie Platynowej Zasady Barneya: nigdy nie kochaj się z sąsiadami.

/Dex, chodź do nas jak chcesz (;

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.

Edytowane przez agusia dnia 06-06-2010 22:36
grzechuuu
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:00
Ines, piękne imię. Nie spodziewałem się, że ona podejdzie do mnie. Miałem zamiar ją poznać, jednak pasowała mi tajemniczość. Zdjąłem kapelusz, trzymając go w ręku odpowiedziałem - Jasne, nie zdążyliśmy się jeszcze poznać. Jestem Neal. - Patrząc jej w oczy uśmiechnąłem się. Położyłem rękę na jej ramieniu widząc, że jest jej zimno. Chodźmy do środka. Wydawała się być niesamowicie miłą i ciepłą osobą, więc nie chciałem zmarnować tej szansy. Nagle podbiegła do nas Sharon. Zadowolona, niemalże skakała z radości pokazując mi klucz. Mówiła coś o pokoju, trzyosobowym podobno. Ok, nie jest źle. Popatrzyłem na Ines, w jej oczach widać było dziwną radość i zwątpienie. Z moich ust nie wyszło jeszcze żadne słowo, a ta przytaknęła.
http://www.zagubieni24.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
Rodrik Rivers
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:02
Barney i Sarah weszli po schodach i znaleźli swój pokój. Zdyszana dziewczyna usiadła na dosyć wygodnym łóżku i zrobiła kilka zdjęć.
- Jestem strasznie zmęczona... Mogę pierwsza wejść do łazienki? - mężczyzna kiwnął głową. Sarah pognała po swoje rzeczy i weszła do łazienki, która wydawała się być najlepszym pomieszczeniem w hotelu. Odświeżyła się i wróciła do pokoju. Położyła się na łóżku, oglądając zdjęcia i niepostrzeżenie zasnęła.

/dobranoc/
Edytowane przez Rodrik Rivers dnia 06-06-2010 22:02
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:02
- Jasne. Chodźmy tam- powiedziała i wbiegła na drugie piętro. Nie znosiła próżni. Od razu zaczęła się rozpakowywać. poczuła się bardzo swojsko. Miała nadzieję, że szybko zaprzyjaźni się z Leną.- A teraz pozwól, ze rozejrzę się za jakimś fortepianem- uśmeichnęła się do towarzyski.- Coś takiego musi być w każdym porządnym hotelu!
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:03
Margaret po ułożeniu ubrań w szafie usiadła na łóżko... ehhh jeszcze musiała teraz tylko ten rytuał wykonac... żeby czasami sufit nie zawalił się na nią podczas snu.
Popukała się w głowę dwa razy kciukiem i mrugnęła dwa razy lewym a raz prawym okiem. Westchnęła... "Ok to powinno wystarczyc... tylko jeszcze ten telewizor". Wyciągnęła wtyczkę z kontaktu... "No tak ciekawe jak to podniosę... hm..." Wyszła na korytarz i zaczęła się rozglądac za jakimś boyem hotelowym.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 22:04
- Oczywiście. Powodzenia. - zawołała za dziewczyną. Sama położyła się na łóżku i zaczęła czytać książkę.

/dobranoc/
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Christian stał zdezorientowany w holu. Każdy z każdym coś ustalał, Monica znowu przeniosła się do swojego świata i coś czyściła. Walker ustawił swoje torby obok blatu i usiadł na nich. Czekał aż wszyscy się rozejdą i wtedy dopiero weźmie obojętnie jaki wolny pokój. Wzrok skierował na podłogę i zaczął się przyglądać swoim butom.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Neville Longbottom
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

/Wybierzcie sobie te pokoje i bierzcie klucze bez interakcji ok smiley ? /
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 06-06-2010 22:05
Jak to nie ma pokoi z wyposażeniem dla węża???!!! - dało się słyszeć krzyk LeSage wyrażającej swoją irytację z powodu haniebnej obsługi hotelu.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 18-08-2010 23:16
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 24 z 156 << < 21 22 23 24 25 26 27 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum