Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:18:49 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 14
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:15:13
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 22 z 156 << < 19 20 21 22 23 24 25 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 20:46
Spojrzałam wesoło na Christiana i przysiadłam naprzeciwko niego.
- Wprawdzie to mają być moje wakacje wypełnione po brzegi wypoczynkiem... jednak myślę, że na pewno znajdzie się okazja na zrobienie jednej piekielnej potrawy- uśmiechnęłam się uroczo do mężczyzny jednocześnie przeczesując grzywkę. Starałam się nie zwracać uwagi na zamieszanie z tyłu autobusu bo przecież dostałabym białej gorączki jakbym co chwilę zerkała na ten syf, który robią. Obserwowałam więc uważnie Walkera- A więc co sprowadza takiego żołnierza jak Ty na takie pustkowie jak Alaska?

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 20:47
- Nie rozumiem moja droga czemu mówisz na tą słodką myszkę wąż... - Wzruszyła ramionami. Wyciągnęła z torebki lusterko i przejrzała się w nim... Miała wąsy! Domalowane wąsy! i inne wzorki! Szybko wzięła chusteczkę obśliniła i starała się to zetrzec... częśc zeszła.... częśc jednak została....
- Oh Mariolu mam ci tyle do opowiedzenia.... - Rzekła.
Edytowane przez shan dnia 06-06-2010 20:48
Wyślij Prywatną Wiadomość
Rodrik Rivers
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 20:48
- Twój kapelusz leży obok, przesunęłam go na siedzenie obok. - zawołała za Nealem. - Ja się zmywam. Jeszcze tylko zdjęcie końcowe. - powiedziała i utrwaliła zniewalający uśmiech Sharon, po czym wróciła na swoje miejsce. - Do zobaczenia w hotelu!
Usiadła na siedzeniu i zaczęła jeść zbożowego batonika.
Edytowane przez Rodrik Rivers dnia 06-06-2010 20:49
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 20:52
Alice stwierdziła, że ta podróż jest wyjątkowo nudna, a jednak z drugiej strony fascynująca. Ci ludzie na końcu zachowywali się jak banda pijaków, po autobusie grasowały wszelkiego rodzaju stworzenia: ssaki, gady... Tylko to nagrać i wstawić na YouTube! Dziewczyna wciągnęła nogi na siedzenie, usiadła po turecku i z nieukrywaną ciekawością obserwowała towarzystwo z tyłu.
Jack Shitman
Użytkownik

Postać:
Jack

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 20:53
Tom obudził się, hałasy w autobusie nie dały mu spać. Wstał z kolan Ellie i wziął swojego Bremiego na ręce. Obejrzał się do tyłu, wujka nie było tam. Niedaleko była Dores z wężem, Tom szybko przebiegło obok niej w stronę wyjścia. Chciał poprosić kierowce by się zatrzymał na chwilę lecz gdy ujrzał swojego wujka stał zamurowany.
-Bierz swoje rzeczy, nie gap się tak na mnie. Zaraz będziemy na miejscu. Poinformuj innych pasażerów. - Jack powiedział do Toma. Tom ruszył na środek by to zrobić.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 06-06-2010 20:54
Tymczasem Mariola... tzn. LeSage próbowała upchnąć Leonarda do pokrowca.
Przytyłeś chyba troszkę, słodziaczku. -powiedziała do niego zalotnie giglając go pod brodą

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 20:55
Lars obudził się z drzemki. Czuł się jeszcze bardziej zmęczony, niż przed nią. Wyjął z torby karmę dla kota i miskę, wsypał do niej i wstawił do klatki. Położył rękę na klatce, żeby w razie hamowania kot z jedzeniem nie wylądowali na przedniej szybie.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 20:56
Dojechaliście do miasteczka Nome. Jack podjechał pod hotel Overlook, który został zbudowany na niewielkim wzgórzu. Nieco niżej, w niewielkiej dolinie znajduje się miasteczko. Odległość hotelu od miasteczka wynosi kilometr. Dookoła znajdują się porośnięte lasami pagórki i góry, które otaczają z każdej strony hotel i miasteczko.

Hotel Overlook, który ukazał się Waszym oczom był imponujących rozmiarów i posiadał 3 piętra. Obok hotelu znajdował się labirynt z żywopłotu smiley
W hotelu możecie znaleźć: basen, siłownię, salę balową z barem, kuchnię, jadalnię, ogromny salon z kominkiem i telewizorem, mniejszy salon z pianinem. Możecie sami wymyślić jakie jeszcze pokoje znajdziecie w hotelu (oczywiście w granicach rozsądku smiley)

W miasteczku możecie znaleźć: dużo domków jednorodzinnych, posterunek policji, kino, klinikę, sklepy itp.

Wejdźcie do hotelu, poczekajcie na menadżera.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 20:58
Lena wyłączyła muzykę i postanowiła się porozglądać. Okazało się to bardzo irytujące, bo wszyscy doskonale się bawili. Szaleniec najwyraźniej nadal prowadził. Z niecierpliwością czekała na przyjazd do hotelu. Spojrzała przez okno i jej oczom ukazał się dosyć ładny, duży budynek. Uśmiechnęła się, to było coś, czego potrzebowała po tym pobycie w autobusie. Pojazd zatrzymał się i dziewczyna wyszła z autobusu.
Edytowane przez panda dnia 06-06-2010 21:00
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 20:59
Myślałem dużo, opierając czoło o zimną szybę. Dziewczyna obok mnie ciągle spała, a ja walczyłem z myślami, czy mam ją obudzić. Powoli dojeżdżaliśmy, a gdy będziemy na miejscu, będę musiał zmienić się z powrotem w Barneya Stinsona... Westchnąłem myśląc o tym, jak jestem zajebisty. Równie zajebisty musi być mój skrzydłowy.
W tym momencie autobus stanął.
-Cholera jasna!- syknąłem do siebie. Nici z szybkiego seksu jako astronauta... Misja SNASA zakończona z niepowodzeniem. Zanim ktokolwiek zdążył wysiąść, ja już stałem w holu hotelu, trzymając w dłoni walizkę. Rozglądając się uważnie, czy nikt na mnie nie patrzy, ściągnąłem z siebie wszystko, co czyniło mnie Rosjaninem. Perukę, okulary, szal i resztę wrzuciłem do kosza. Uśmiechnąłem się do swojego odbicia i poprawiłem krawat, po czym przejechałem ręką po materiale, z którego zrobiony był mój garnitur. Byłem już stuprocentowo Barneyem Stinsonem.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 06-06-2010 21:00
Kiedy połowa Leonarda siedziała już w pokrowcu, autobus nagle się zatrzymał. Dores usłyszała, ze są na miejscu. Niestety ona nadal nie była na miejscu, gdyż to była dopiero połowa drogi do Dupy Węża. Postanowiła jednak zostać w hotelu na krótko, zanim nie znajdzie kogoś, kto dowiózłby ją w tak trudny do przebycia teren.

Nate
Użytkownik

Postać:
Severus Snape

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:01
Martin zabrał swoje rzeczy po czym wysiadł z autobusu. Jego oczom ukazał ogromny hotel, w którym pasażerowi mieli mieszkać. Niedaleko ujrzał małe miasteczko. Wake skierował się w stronę wejścia.
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:01
Kot jeszcze nie zdążył zjeść, a autobus się zatrzymał przy hotelu. Nie chciał go stresować zimnem, więc siedział i czekał.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:02
Oczom Margaret ukazał się piękny hotel.
"Cudownie" - Przeszło jej przez myśl gdy taszcząc za sobą swe walizki wysiadła z autobusu. Hotel był duży... w Nowym Jorku owszem bywały większe, ale ten miał w sobie coś takiego, że tamte nie dorastały mu do pięt. Evans przypomniała sobie, że zapomniała popukac się w czoło przed wyjściem z autobusu... nie chciała jednak robic scen więc po kilku chwilach walki z samą sobą udała się powolnym krokiem do hotelu.
Weszła....
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:02
Wejdźcie do hotelu, poczekajcie na menadżera.

/tego przyssstojniaka Jacoba?smiley/
Tak! smiley
Amelia

Alice aż krzyknęła z radości, gdy się zatrzymali:
-Wooohoooo!- wzięła walizkę i wyskoczyła z autobusu prosto na biały, puszysty śnieg. Była w sukience z odkrytymi ramionami.
Edytowane przez Amelia dnia 06-06-2010 21:03
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:03
Od książki oderwał Ines mężczyzna, który kierował się do łazienki, blondynka nie widziała go wcześniej. Spojrzała mu prosto w oczy, a on uniósł kapelusz co wywołało u niego uśmiech. Civello nie mogła odwrócić wzrok od nieznajomego, który też ukradkiem na nią spoglądał. Zamknęła książkę już chciała coś powiedzieć, ale nagle spostrzegła, że autobus już stanął. Na początku myślała, że to kolejna przeszkoda, ale po chwili zorientowała się, że są już na miejscu. Gdy obróciła się ponownie, mężczyzna już zniknął jej z oczu. Zagryzła wargi i zaczęła powoli się zbierać pomagając Ginny, która zaczęła się wiercić. Ciekawe kim on jest?Pytania kłębiły się w jej głowie, nie dając jej spokoju.

Rodrik Rivers
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:05
Sarah zdążyła wyrzucić papierek od batonika do kosza, kiedy autobus zatrzymał się. Hotel był dokładnie taki, jaki sobie wyobrażała. Upewniła się, że jej sprzęt jest na miejscu, po czym pośpiesznie wyszła z pojazdu i zrobiła serię zdjęć budynkowi oraz znajdującemu się obok żywopłotowi, który swoją drogą był świetnym miejscem na sesję zdjęciową.
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:06
Jack nadal siedział na miejscu kierowcy, czekał aż wszyscy opuszczą autobus. Podobał mu się hotel, teraz był pewny że go kupi. Tylko znaleźć właściciela i to będzie moje. Tom przyniósł walizkę, która była na tyłach. Czekali i przypatrywali się innym.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 21:09
/VV, mam już drugi raz deja vu, gdy czytam Twój post. (;

Patrzyłem z lekko uniesioną lewą brwią na wchodzące do hotelu kobiety. Z każdą jedną kąciki moich ust podchodziły niezauważalnie w górę. Znów pogładziłem ręką garnitur, jakby prostując go, a później usiadłem w fotelu, który stał obok wejścia. Ze zniecierpliwieniem potrząsnąłem nogą.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 06-06-2010 21:10
LeSage wychodziła z autobusu na końcu. Zatrzymała się przy Jacku.
Mógłbyś oddać mi nóż? - zapytała bez czynienia żadnych zbędnych wstępów.

Strona 22 z 156 << < 19 20 21 22 23 24 25 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum