Autor |
RE: Wyspa |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:32 |
|
|
Bernard już przewieszał się na skrzydle samolotu gdy nagle zauważył Dores więc zaczął krzyczeć w jej stronę że zaraz się powiesi... |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:34 |
|
|
Dores aż podskoczyła, gdy jakiś wariat zaczął krzyczeć, że się powiesi. Popatrzyła na niego i stwierdziła, że chyba musi być nienormalny. Zaczęła sie zastanawia, czy nie wrobić go w podłożenie bomby.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:35 |
|
|
-Dobry baton? Mam nadzieję że Ci smakuje, to ostatni jaki udało mi się znaleźć. Dostałeś batona, ale nie za darmo. Musisz coś dla mnie zrobić, znajdź wszystkich ludzi przy samolocie i odciągnij ich uwagę. Zaprowadź ich nad wodę, do tamtych budynków które są w tamtą stronę - Jack wskazał mu ręką, gdyż dzieciak wyglądał na niezbyt rozgarniętego - Jeśli to zrobisz to dostaniesz więcej batonów i innych słodyczy. Umowa stoi? |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:36 |
|
|
Bernard spojrzał na Dores ale krzyki nie przynosiły rezultatu więc rzucił się ze skrzydła lecz po chwili... spadł na ziemię gdyż zapomniał przywiązać węzła do szyi by móc popełnić samobójstwo... |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:39 |
|
|
- Jestem tu niecałe 3 lata. - odpowiedziała - Chcesz się tu osiedlić? Tak po prostu? - była bardzo zdziwiona, ale mimo wszystko miło jest usłyszeć, że ktoś chce tu zostać - A co ze światem zewnętrznym? Nie będzie Ci go brakować? - spytała, gdy przedzierali się przez gęstwinę. Na dworze było coraz ciemniej. Całe szczęście, ta wyspa nie była duża i ciężko byłoby się tu zgubić.
|
|
Autor |
rafalek
Użytkownik
Postać: NPC
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:42 |
|
|
Rafalek wsadził sobie całego batona na raz do buzi i cały wysmarował się czekoladą. Pokiwał głową na znak zgody i skierował się w stronę samolotu. Zobaczył tam tylko Bernarda, który skakał ze skrzydła i pobiegł w jego stronę. |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:45 |
|
|
Jack ruszył dalej lecz zbyt daleko nie zaszedł gdyż usłyszał głosy. Ruszył w ich kierunku. |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Bernard powoli podnosił się z ziemi po nieudanej próbie samobójczej ale gdy ujrzał rafalka biegnącego w jego stronę z upapraną twarzą pożałował że zapomniał przywiązać węzła do szyi lecz uznał że musi udawać martwego by mały rafalek się odczepił i poszedł sobie. |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Nie usłyszawszy odpowiedzi, ruszyłam za Eleną.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:48 |
|
|
Lavender rozważała czy nie pójśc razem z niektórymi w głąb wyspy.
Zdecydowała jednak, że zostanie przy samolocie. Czuła się tu bezpieczniej poza tym wciąż się przekonywała, że ratunek nadejdzie już niedługo.
Siedziała więc przy ognisku starając się nie zasnąc. |
|
Autor |
rafalek
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Rafalek jednak nie zamierzał sobie iść i zaczął tłuc Bernarda reką pilota po twarzy, by ocucić tego starego kapcia.
Edytowane przez rafalek dnia 16-08-2010 00:48 |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Jack biegł tak szybko że nie zdążył wyhamować i wpadł na Elenę. |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:52 |
|
|
Bernard gdy zobaczył co robi z nim rafalek wsadził mu tą rękę wiadomo gdzie a potem wyrzucił do samolotu w stronę Dores. Gdy mały rafalek zrobił po tym zdarzeniu dziwną minę kopnął go wiadomo gdzie i odszedł mając nadzieję że mały da mu spokój. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:52 |
|
|
Dores, zobaczyła, że Bernard leży na ziemi, wzruszyła ramiona i poszła w głąb samolotu. Zaczęła rozkładać wszędzie ładunki wybuchowe.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:54 |
|
|
Elena poczuła, że wpada na nią jakiś rozpędzony człowiek. Odrzuciło ją w krzaki, przez chwilę była w takim szoku, że nie mogła oddychać. Gdy udało jej się złapać oddech, wygramoliła się z krzaków i odszukała wzrokiem winowajcę.
- Jack! Jesteś nienormalny! Uważaj, jak biegasz! - zawołała wkurzona, masując swoje obolałe plecy.
|
|
Autor |
rafalek
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:55 |
|
|
Rafalek nie wiedział, co się stało. Zaczął się nad tym zastanawiać, drapiąc się przy tym ręką pilota po głowie. |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:57 |
|
|
Bernard szedł sobie gdy nagle otworzyła się pod nim zapadnia i wpadł w dół gdzie nikt nie mógł go znaleźć.
/rafalku kimkolwiek jesteś nie idź za mną/ |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Postać: Alice Smooth
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:57 |
|
|
- Brakować? - zaszydził, omal nie wybuchając śmiechem - Nie ma czego - dodał melodyjnym głosem - Powiedz mi, co znajdę na tej wyspie? Jakie miejsca. Trzy lata to wystarczająca ilość czasu na zbadanie jej zakamarków.
Gdy wypowiedział ostatnie słowa, z szybkością strzały jakiś mężczyzna wylądował tuż na Elenie. Zderzenie z pewnością nie należało do przyjemnych. James od razu zareagował podając jej rękę.
- Nic ci nie jest? |
|
Autor |
agusia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:58 |
|
|
Szłam sobie spokojnie ścieżkami, które kiedyś deptane były stopami moimi i moich towarzyszy. Nagle usłyszałam huk. Okazało się, że na Elenę wpadł mężczyzna, którego twarz znałam, ale nie mogłam przypomnieć sobie skąd.
-Idziesz z nami na imprezę?- spytałam go wesoło, gdy blondynka podniosła się z ziemi.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Edytowane przez agusia dnia 16-08-2010 00:59 |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2010 00:58 |
|
|
-Wybacz Eleno, spieszyłem się. Co wy tutaj robicie? - spytał się Daniel który zaczął świecić latarką. Jeszcze był James, Chris i Su i? . - Imprezę? Z jakiej okazji? Wylądowaliśmy na zadupiu, niedaleko jest dół z trupami a wy tutaj chcecie się bawić?
Edytowane przez Furfon dnia 16-08-2010 01:00 |
|