Autor |
RE: Hotel Overlook |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:27 |
|
|
- Too.. świetnie! - Caroline uniosła kciuk do góry - Ee tam Martin, co ty za bzdury opowiadasz?! Pierwszy raz widzę na oczy tą przemiłą staruszkę.. A śmiesz mi powiedzieć, że grała w Modzie Na Sukces! - pogroziła mu palcem - nie wolno obrażać starszych Pań, bo w każdej chwili mogą umrzeć na zawał! - gdy tak pouczała Wake'a, staruszka połknęła już ostatni kawałek czekolady. - Smakowało? |
|
Autor |
Rodrik Rivers
Użytkownik
Postać: NPC
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:27 |
|
|
- Dzięki. Brr, sprzątanie, znienawidzona czynność od dzieciństwa. Obym w hotelu nie miała tego problemu na samym początku. - westchnęła i spojrzała w górę. - Jak patrze na niektórychw tym autobusie, to nie wiem,czy te wakacje naprawdę będą takie przyjemne. |
|
Autor |
Judith
Użytkownik
Postać: Sharon Remirez
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:29 |
|
|
- I właśnie dlatego cieszę się, że ich nie znam ! - odparła z niesmakiem. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:30 |
|
|
- Bardzo dobra... miałam się od teraz odchudzac, ale jednak od jutra... co mi tam... - Po czym wyjęła z torby wielką kanapkę, ugryzła raz i wskazała nią na Wake'a i Caroline.
- Chcecie kawałek drogie dzieci? |
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:32 |
|
|
- Oo.. a z czym ta kanapeczka? - spytała z zaciekawieniem - Wie Pani może, gdzie zniknął nasz kierowca? Z tego co widzę na jego miejscu siedzi... jakiś starszy Pan. |
|
Autor |
Rodrik Rivers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:33 |
|
|
- O tak, spójrz na tę starą babcię. Chyba wnuki zrezygnowały z wyjazdu i dały tu tego mochera. Aż jej zdjęcie zrobię. - prychnęła i błysnęła fleszem, uchwycając, jak Margaret pożera kanapkę. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:34 |
|
|
- Miło mi Cię poznać, Monico. - Christian delikatnie uścisnął dłoń kobiety, zupełnie nie przejmując się sąsiadem, który drzemał na siedzeniu obok. Wojskowy ton wypowiedzi wywołał u Walkera szczery śmiech. - Czyli jednego czego możemy być pewni po tej wycieczce, to tego, że nie zginiemy tam z głodu? - zapytał, podnosząc wysoko brwi.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Draco Malfoy
Użytkownik
Postać: NPC Asha
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:35 |
|
|
Leonarda obudziło burczenie w brzuchu. Momentalnie wyczuł jakiś mięsny zapach. Zsunął się ze swojego siedzenia i popełznął w stronę mięska leżącego obok jakiejś starej wariatki. |
|
Autor |
Judith
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:37 |
|
|
Shar wybuchnęła śmiechem. Od razu polubiła Sarah. Patrząc jak inni jedzą ze smakiem swoje kanapki, tak i ona wyjęła z torby ciastka.
- Chcesz ? - zaproponowała. |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Moja sąsiadka? Właśnie nie wiem, gdzie zniknęła. Poszła do łazienki. Może rozmawia z kimś w autobusie. - Dziewczynę dziwiło to, że martwi się o nią. Może mu się spodobała? Blackówna by się nie zdziwiła.. wkońcu ładna z niej dziewczyna. - A co? Chciałbyś ją poznać? - Spytała z uśmiechem. |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
- Nie wiem z czym... a czy to ważne?... ważne, że jest.... - Po raz kolejny wybuchnęła śmiechem. Odgryzła kolejny kawałek. - Zmiana kierowcy? - Spojrzała w tamtą stronę wytężając wzrok. - Nie widzę różnicy... jesteś pewna? Taki sam chyba jak był... siedzę za daleko... |
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Caroline patrzyła spokojnie, na pełzającego w jej stronę węża.
- Czyż nie jest uroczy? - uśmiechnęła się lekko, na widok gada.
- Nie dziękuje, nie jestem głodna. - zwróciła się do staruszki - Może powinna Pani zakupić okulary!
Edytowane przez Andzia dnia 06-06-2010 19:39 |
|
Autor |
Draco Malfoy
Użytkownik
Postać: NPC Asha
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:39 |
|
|
Leonardo dotarł do siedzenia Margaret i zaczął pałaszować jej mięsko bez najmniejszego zażenowania. |
|
Autor |
Nate
Użytkownik
Postać: Severus Snape
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:40 |
|
|
Martin również zauważył węża.
-No nie .. jeszcze tylko węża tu brakowało - powiedział pod nosem patrząc na gada. |
|
Autor |
Rodrik Rivers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:40 |
|
|
- A jakie to? Bo mam uczulenie na czekoladę? A na sztuczne barwniki to już w ogóle. Najlepsze są ciastka zbożowe z ekologicznego sklepu. - zaczęła swój wywód o ekologicznych ciastkach Sarah. Zdrowa żywność to był jej konik. Znała na pamięć wszystkie nazwy szkodliwych barwników i sztucznych konserwantów. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:42 |
|
|
Tymczasem Dores dotarła na swoje miejsce i zauważyła kolejny brak w swoim dobytku. Teraz oprócz noża brakowało też Leonarda...
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:43 |
|
|
- Co za miła myszka zjada moje mięsko. - Ucieszyła się. - Jaki piękny futrzak... - Spojrzała na Wake'a. - Przecież to mysz... nie wąż... a te okulary to bym kupiła, ale nie pamiętam gdzie jest jakikolwiek optyk w Nowym Jorku. |
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:43 |
|
|
Caroline postanowiła bronić węża, nie mówiąc nic Margaret o jego uczcie.
- Hmm.. wężę są fascynujące, nigdy się ich nie bałam. Gorzej z pająkami, mam arachnofobię.. - dziewczyna wzdrygnęła się lekko. |
|
Autor |
Judith
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:44 |
|
|
- Mam ciastka maślane, domowej roboty. Sama robiłam. - powiedziała z dumą. |
|
Autor |
Rodrik Rivers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:46 |
|
|
- A, chyba że tak. Jeju, jakie ekstra wzorki! - zafascynowała się Sarah. Energia rozpierała ją. - Uśmiech! Sharon i ciastka, autobus, dzień pierwszy! |
|