Autor |
RE: Hotel Overlook |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 18:55 |
|
|
- Słucham?! Hahaha...- zachichotałam wysłuchując bzdur mężczyzny. W międzyczasie pomachałam do Simona i uśmiechnęłam się miło- Nie... nie o to chciałam spytać i nie śpieszy mi się do sprzątania tak jak i Tobie... chciałam spytać o to... znaczy nie to żebym była wścibska czy nazbyt ciekawska, nie nie....- zaczęłam się jąkać i co chwilę przerywać. W końcu wzięłam głębszy oddech i rzuciłam szybko w jego stronę- Dlaczego właściwie z nami jedziesz?- mężczyzna spojrzał na mnie zdziwiony, a ja zrozumiałam jak głupio zabrzmiało moje pytanie- Chodzi mi o to dlaczego obsługa hotelowa jedzie razem z nami...- objęłam wzorkiem cały autobus- ...z pasażerami?
' target='_blank'> |
|
Autor |
Rodrik Rivers
Użytkownik
Postać: NPC
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 18:56 |
|
|
- Jeszcze będzie się z niej śmiał, zobaczysz. Wspólne oglądanie zdjęć, już po wywołaniu, sprawia niemałą przyjemność prawie każdemu. No, chyba że ktoś nie ma za grosz poczucia humoru, ale on chyba wygląda na normalnego faceta. - powiedziała Sarah i uśmiechnęła się łagodnie. Podała blondynce rękę. - Sarah, twój kolega Neal, - wskazała na mężczyznę - a ty?
Edytowane przez Rodrik Rivers dnia 06-06-2010 18:57 |
|
Autor |
Judith
Użytkownik
Postać: Sharon Remirez
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 18:58 |
|
|
- Sharon, miło mi. - powiedziała odwzajemniając uśmiech.
- A Ty jedziesz sama czy Ci ktoś towarzyszy ? |
|
Autor |
Rodrik Rivers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:00 |
|
|
- Oczywiście jadę z moim Sony. - powiedziała i z dumą pokazała najnowszą lustrzankę. - To prawda, że zmieniliśmy kierowcę, bo tamten... Wykitował? - szepnęła, patrząc Sharon głęboko w oczy. |
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:01 |
|
|
Caroline westchnęła cicho. Kto w tym autobusie zwraca na nią uwagę?
Od zawsze tak było... nikt specjalnie się nią nie interesował. Postanowiła dać jedną ze swoich czekolad, miłej staruszce, która chyba lubiła sobie troszkę pojeść. Wyjęła więc czekoladę z torby, i podeszła do starszej Pani.
- Dzień dobry - zagadnęła nieśmiało - Mam tu pyszną czekoladę, specjalnie dla Pani. - puściła do niej oczko. |
|
Autor |
Judith
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:05 |
|
|
- Żartujesz? - powiedziała z niedowierzaniem.
- Zakręcony dzień dzisiaj, nie powiem... Szczerze to pierwszy raz słyszę, obudziłam się kilka chwil temu i nie jestem w temacie. Ale widzę, że nie mam czego żałować, może lepiej, że mnie przy tym nie było. A skąd to słyszałaś? - zapytała zaciekawiona.
Edytowane przez Judith dnia 06-06-2010 19:06 |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:06 |
|
|
Nie mogąc znaleźć przeuroczej blondyny, podszedłem do jej towarzyszki. Patrząc na nią poczułem, jakbyśmy już gdzieś wcześniej się spotkali. Siedziała sama rozglądając się po autokarze. Postanowiłem zagadać:
- Witam, jestem Simon. Poszukuję twojej towarzyszki, nie wiesz gdzie zniknęła? - zapytałem lekko się uśmiechając. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:09 |
|
|
- Ups, wpadka Christian! - brzmiała pierwsza myśl Walkera, gdy okazało się, że kobieta nie jest sprzątaczką. Chciał już nawet przeprosić brunetkę, za to, że wziął ją za pokojówkę. Monica jednak nie sprawiała wrażenia obrażonej, dlatego Chris jedynie uśmiechnął się do niej przepraszająco. Było mu głupio. - Dlaczego z Wami jadę? - powtórzył pytanie. - Też się nad tym zastanawiam co tutaj robię. Przyznasz, że towarzystwo jest raczej dość dziwne. A obsługa hotelowa? - podobnie jak Monica, zaczął się rozglądać po autokarze. - Nie zwróciłem na nią uwagi. Ale skoro ktoś taki z nami jedzie, to znaczy, że ta wycieczka jest zrobiona bardzo nieprofesjonalnie. I to mi się nie podoba. Po wypowiedzeniu ostatniego zdania, Walker na kilka sekund zamilkł, po czym niepewnie wyciągnął dłoń w kierunku kobiety. - Jestem Christian, żołnierz Marines. Semper Fidelis (Zawsze wierni) - dodał, wyczekując poznania imienia nieznajomej.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Rodrik Rivers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:11 |
|
|
- Od tamtej dziewczyny. Jest trochę dziwna. Poszła sobie, jak tylko opowiedziała mi historię o tym, że widziała martwego kierowcę. - odwróciła głowę w stronę Leny i spojrzała znacząco na Sharon. |
|
Autor |
Judith
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:15 |
|
|
Może to tylko plotki. Wiesz jak to bywa... - powiedziała próbując ją pocieszyć.
- Uśmiechnij się ! - mrugnęła do niej. |
|
Autor |
Nate
Użytkownik
Postać: Severus Snape
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:15 |
|
|
Martin obudził się. Spostrzegł, że dalej jadą autobusem. Zmartwiło go to trochę, gdyż chciał być już na miejscu. Gdy już doszedł do siebie zauważył, że Caroline gdzieś zniknęła. Rozejrzał się po autobusie i spostrzegł, że dziewczyna gada ze staruchą. Wake wstał i podszedł do babci i Caroline.
-Witam - powiedział do dziewczyny. Teraz popatrzył na babcię - My się chyba jeszcze nie poznaliśmy, proszę pani. Ej, zaraz to pani jest mistrzynią walk w błocie z 1985 ? Dużo o pani słyszałem.
Edytowane przez Nate dnia 06-06-2010 19:16 |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Postać: Shannon Rutherford
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:17 |
|
|
- Oh dziękuje dziecko. - Rzekła Margaret uśmiechając się do dziewczyny, która trzymała wyciągniętą w jej stronę czekoladę. Ułamała jeden pasek i od razu wzięła do ust.
- Jesteś bardzo miła dziękuje... czy my się nie znamy? Zuzanna tak? - Spytała przyglądając jej się uważnie znad okularów.
- Tak to ja odpowiedziała. - Uśmiechając się do mężczyzny. - Ryszard tak?
Edytowane przez shan dnia 06-06-2010 19:18 |
|
Autor |
Rodrik Rivers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:18 |
|
|
- Może masz rację. To mają być moje drugie wakacje w życiu, bawmy się! Jestem ciekawa tego hotelu, mam nadzieję, że nie będzie syfu ani nic w tym stylu... - powiedziała uradowana, że wreszcie znalazła kogoś do rozmowy. |
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:19 |
|
|
- Proszę.. - rzekła Caroline, wciskając jej do rąk całą czekoladę - Nie.. nie Zuzanna. Caroline. - po chwili dziewczyna usłyszała słowa Wake'a - Naprawdę jest Pani mistrzynią walk w błocie? Gratulacje! Jak pani tego dokonała? |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:21 |
|
|
- Ohh... dziecko ja nie pamiętam... to było tak dawno... pamiętam tylko, że mnie wszyscy pokonali a mój mąż czemuś rozdawał jury pieniądze... no ale wygrałam. - Rzekła serdecznie jedząc kolejne kostki. |
|
Autor |
Nate
Użytkownik
Postać: Severus Snape
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:23 |
|
|
-Martin jestem. Miło mi panią poznać - rzekł do staruszki. Nagle coś sobie przypomniał.
-Czy występowała pani kiedyś w telewizji ? Bo wydaje mi się, że widziałem panią w jakimś serialu. Nie pamiętam za bardzo jak on się nazywał. |
|
Autor |
Judith
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:23 |
|
|
- To tak jak ja. Ale nadziei nigdy za wiele. A jak będzie brudno, to pomogę Ci posprzątać ! - uśmiechnęła się.
- Ty tutaj tak stoisz a ja nic... Może usiądziesz? Neal i tak śpi. - powiedziała przesuwając się w stronę Neal'a. |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:25 |
|
|
- I Know! Mi też się to nie podoba. Wszystko wszystkim ale powinny być jakieś zasady- powiedziałam, bagatelizując to że wzięłam Christiana za konserwatora. Zaśmiałam się jedynie cicho pod nosem i uścisnęłam jego dłoń- Monica Geller, starszy szef kuchni, Hell's Kitchen NYC- wyrecytowałam iście wojskowym tonem i puściłam do niego oczko. Teraz z tej innej perspektywy. Z perspektywy żołnierza wydawał się całkiem przystojnym i miłym facetem.
' target='_blank'> |
|
Autor |
shan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:25 |
|
|
- Nie możliwe mój chłopcze nienawidzę telewizji a co dopiero w niej występowac.... nie nie... to chyba nie byłam ja. - Uśmiechnęła się do niego. Zjadła kolejne kostki czekolady, |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 06-06-2010 19:26 |
|
|
LeSage pomyślała, że najwyższa pora nakarmić Leo. Zaczęła się rozglądać, za futrzakiem, którego widziała poprzedniego dnia, ale gdzieś zniknął razem z właścicielem.
Gdzie do cholery moga być...? - mruczała pod nosem. Przecież ten autobus ma ograniczoną powierzchnię...
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|