Autor |
RE: Hotel Overlook |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 11-08-2010 13:44 |
|
|
Dores podniosła oczy na Ellie. Skąd ona się tu wzięła? - pomyślała. Zrobiło jej się głupio, że po raz pierwszy okazała słabość i do tego przed jakąś obcą osobą!
Nie udało mi się zabić pilota i jest mi smutno. - skłamała LeSage.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Octopus
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-08-2010 13:50 |
|
|
- Wiesz, ty chyba pracujesz w ciągłym stresie. Powinnaś nosić w małej klatce pare chomiczków i zabijać je co jakiś czas, by poprawiać sobie humor- powiedziała do Dores- Nie widziałaś tu gdzieś wózka stewardessy ?
ALTERNATYWNY POST W RAZIE JAKBY SAMOLOT BYŁ AWIONETKĄ
- Wiesz, ty chyba pracujesz w ciągłym stresie. Powinnaś nosić w małej klatce pare chomiczków i zabijać je co jakiś czas, by poprawiać sobie humor- powiedziała do Dores |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 11-08-2010 14:00 |
|
|
Steardessy? - zapytała Dores. Tu leży sterward - pokazała meżczyznę, którego przed chwilą zadźgała. Nikogo więcej z obsługi nie widziałam. Dores zaczęła się zastanawiać, czy nie zabić każdego, kto nie zgodzi się zostać jej przyjacielem...
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-08-2010 21:43 |
|
|
Elena wzięła worki z bobem i udała się na górę. Usiadła na swoim miejscu i wyjęła z torby jeden zdeformowany batonik, który został uratowany przez Chrisa z hotelu. Następnie wzięła do ręki bób i próbowała go wepchnąć do środka batonika. Chciała się przekonać, czy w połączeniu z czekoladą będzie dobry. Zapomniała jednak o tym, że bób najpierw powinna ugotować.
|
|
Autor |
rafalek
Użytkownik
Postać: NPC
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-08-2010 21:50 |
|
|
Tymczasem na jednym z tylnych siedzeń samolotu obudziło się dziecko. Rodzice zapomnieli go zabrać, gdy wysiadali, więc poleciał w droge powrotnę. Przetarł oczy i rozejrzał się zaspany po samolocie. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 11-08-2010 22:51 |
|
|
Christian w milczeniu obserwował jak Elena niesie worki z bobem, a następnie próbuje jedno z ziaren nieporadnie wepchnąć do batonika. - Daj, ja spróbuję. - powiedział i wziął to od niej. Z zainteresowaniem zaczął się przyglądać zielonej roślinie. Nigdy wcześniej jej nie widział. Po zdjęciu skórki wyglądała jak duże i płaskie ziarnko grochu. Wytarł dłonie w czystą pieluchę Su, którą zapomniał oddać Isabelle i połamał bób na malutkie kawałeczki. Nadział nimi rozpuszczony lekko batonik i podał go Elenie. - Proszę. - powiedział i zaczął przegryzać jeden z fragmentów bobu, robiąc coraz bardziej kwaśną minę.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
rafalek
Użytkownik
Postać: NPC
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-08-2010 23:05 |
|
|
Rafalek lekko oszołomiony wstał ze swego miejsca. Zaczął szukać wzrokiem mamy. Jej jednak nigdzie nie było. Ruszył więc korytarzem wzdłuż samolotu na jej poszukiwania. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 11-08-2010 23:15 |
|
|
Dores otarła łzy i wstała ze swego miejsca. Jej narzędzia spadły z brzękiem na podłogę. Postanowiła się każdym zaprzyjaźnić, lecz nie wiedziała, jak to się robi. Nigdy dotąd nie okazywała nikomu ciepłych uczuć. Pamiętała jednak, że James polubił ją za prezent w postaci zdechłego kota. Postanowiła więc dać podarunek kolejnej osobie.
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-08-2010 00:01 |
|
|
Isabelle skończyła właśnie karmić Suzanne i położyła ją na fotelu obok siebie, zaczęła nucić Wlazł kotek na płotek i dziewczynka zasnęła w mgnieniu oka. Sama brunetka zaczęła przyglądać się osobom w samolocie, jakiś dzieciak zaczął chodzić wzdłuż samolotu, wyrazie czegoś szukać, z boku stała Dores zupełnie do siebie niepodobna.. |
|