Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:24:59 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 11
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:21:23
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 16 z 156 << < 13 14 15 16 17 18 19 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 14:28
Jack odtworzył drzwi, by Gabriel mógł wyjść. Odwrócił się do kobiety, która go zagadała.
-Tak, dobrze pamiętasz. Wczoraj w nocy kierowca uciekł z krzykiem gdy się zatrzymaliśmy, dał mi kluczyki i powiedział żeby teraz ja kierował bo on ma inne sprawy. Dziwne. Spokojnie, jak już dojedziemy do zaskarżymy tą firmę, że zatrudniają nieodpowiednich ludzi. Dostaniemy dużo odszkodowanie. - Jack powiedział do kobiety po czym opuścił autobus. Chciał się przewietrzyć, kluczyki wziął ze sobą. Gdy wychodził odpowiedział na jej ostatnie pytanie - Tak, mam prawo jazdy, zrobiłem je dawno temu. Spokojnie dojedziemy.
Edytowane przez Furfon dnia 06-06-2010 14:31
Wyślij Prywatną Wiadomość
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 14:29
- Bardzo dziwne- podjęła Alice.- A ma pan chociaż prawo jazdy?- zaśmiała się.
Marcus
Użytkownik

Postać:
Alexander Block

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 14:31
Zadowolony Gabe opuścił autobus, aby zaczerpnąć świeżego powietrza. Stanął i patrzył się na spadające z nieba płatki śniegu
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 14:31
- Z chęcią Ci pomacham- odparł śmiejąc się. Zauważył że dziewczyna jest beztroska i ciągle się uśmiecha, co bardzo mu sie w niej podobało, wczęsniej bowiem znał tylko poważne urzędniczki. Liczył na zaprzyjanienie się z Ginny.
- Mam do ciebie takie prywatne pytanie, lubisz alkohol? Bo mam tutaj taką butelczkę i nie chciał bym jej sam pić- Piotr znowu szeroko się uśmiechnął.- Co ty na to?
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 06-06-2010 14:35
Słowa grubasa trochę uspokoiły Christiana. Obawiał się, że wtedy gdy wyszedł z kierowcą na dwór, wydarzyło się coś, o czym nawet nie chciał myśleć. Podobnie jak kilka innych osób, również Walker wyszedł z autokaru. Oparł się o drzwi i wdychał świeże, mroźne powietrze. Powietrze, które nie miało zapachu zwierząt i niedomytych ludzi. Tego właśnie teraz potrzebował.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?

Edytowane przez Lincoln dnia 06-06-2010 14:40
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 14:37
- Yyy. - Musiała chwilkę pomyśleć nad odpowiedzią. Znów chce pić, czy oprze się pokusie?! - A co to za trunk? - Rzekła nie wspominając o tym, że to między innymi ona wydzierała się pijana.

//będę za 30 min. smiley//
Edytowane przez chlaaron dnia 06-06-2010 14:43
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 14:45
- To bardzo dobra wódka marki Finlandia- Piotr mówiąc to już ustawiał kieliszki na stoliku przed nimi, miał ich kilka więc mógł polać także innym zainteresowanym pasażerom. Siedział z butelką w ręcę i czekał na decyzję dziewczyny.
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 14:48
Jack obserwował stado kóz, które bardzo powoli szło przez drogę. Wybić te zwierzęta, nie robią nic pożytecznego. Podszedł do Christiana, chciał poznać tego człowieka
-Ładna pogoda dziś będzie. Jestem Jack, a Pan? - spytał się go Jack podając swoją dłoń.
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 14:55
Elena uśmiechnęła się, słysząc śpiew Meredith. Ona nie tylko ma zajebiste rude włosy, ale również i zajebisty głos.
- Nie przewidziało Ci się... Jestem jednym z Aniołków Victoria's Secret! - zawołała szczęśliwa, że Mer ją rozpoznała - Przywiozę Ci trochę darmowych ciuchów, jak się spotkamy. - powiedziała i spojrzała na Monicę - Taak, zasięgnę u niej rady, jeśli chodzi o moje buty... - pokiwała głową. - Dobra, to ja kończę... - mruknęła, widząc niezadowolenie na twarzy Moniki - Trzymaj się i do usłyszenia! Zadzwoń jeszcze później!

Podała Monice telefon. Dopiero teraz zorientowała się, że autokar się zatrzymał. Wyjrzała przez okno i dostrzegła... stado kóz smiley Wzruszyła ramionami i oparła się o siedzenie, wciąż ciesząc się że miała okazję porozmawiać z Mer.

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 06-06-2010 14:56
Walker bez wahania wyciągnął dłoń w kierunku grubaska. - Christian, miło mi Pana poznać. Dobrze, że usiadł Pan za kierownicą tego autobusu. Ale się stało z kierowcą? Podobno uciekł, tak? Widziałem jak szedł Pan za nim na postoju...

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Marcus
Użytkownik

Postać:
Alexander Block

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 14:58
Gabrielowi zaczęło się robić zimno, więc pospiesznie wrócił do autobusu przepychając po drodze ludzi, którzy stali mu na drodze. Bez słowa zasiadł na swoim miejscu i odpłynął w dźwiękach muzyki
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 15:03
Angelina jak wszyscy wsiadła do autobusu. Dokładnie obejrzała bilet i usiadła na wyznaczonym miejscu, obok jakiejś dziewczyny. Nie odzywała się do nikogo, po prostu chciała jak najszybciej dostać się do hotelu. Nie obawiała się o swojego ojca, który najprawdopodobniej spał napity na kanapie. Zdjęła swoje różowe nauszniki i płaszczyk. Walizkę położyła w wyznaczonym miejscu, tylko plecak zostawiła przy swoich nogach. Spojrzała w bok i zauważyła siedzącą staruszkę i jakiegoś faceta. Angelina rozsiadła się w fotelu, wyjęła swoją MP 4 i zaczęła się wsłuchiwać w hip-hopowską muzę. Spoglądała co chwilę nerwowo w zaparowaną szybę. Nagle zauważyła zamieszanie i to, że poprzedniego kierowcy nie ma na miejscu, a za kierownicą siedzi jakiś otyły staruszek... Wstała i podeszła do nowego kierowcy. Usłyszała pytania młodego mężczyzny. Hej...co się stało ? - rzekła przymrużając oczy. Była śpiąca. Wyjęła słuchawkę z ucha.
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 15:33
-Zatrzymał się w nocy i poszedł do lasu. Dał mi kluczyki i zniknął w lesie. Chyba zwariował, trzeba będzie zaskarżyć firmę, dostaniemy odszkodowanie. - Jack kłamał bez problemu, nie obchodziło go czy ten człowiek widział jak mordował kierowce. I tak nic by mi nie zrobił, nie ma dowodów. Jack spojrzał na Christiana i młodą dziewczynę, która się nagle pojawiła - Dobra wsiadamy, już kozy sobie poszły, a my musimy jechać. Jeszcze kawał drogi przed nami, a śnieg coraz mocniej pada. - Jack oznajmił po czym ruszył do autobusu. Odpalił go i czekał aż wszyscy będą już gotowi do drogi.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 15:42
Tej nocy spałem niedługo. Autobus podskakiwał na wybojach i hamował gwałtownie. Gdy dziewczyna, którą bezskutecznie próbowałem wkręcić, zasnęła wreszcie, z ulgą ściągnąłem szal i okulary. Uważając, by nikt nie zobaczył mnie takim, oparłem czoło o szybę, myśląc nad tym, że przyszedł najwyższy czas na wybranie sobie skrzydłowego. Rozejrzałem się po autobusie. Mężczyzn, których było zdecydowanie mniej niż kobiet, nie obchodził chyba podryw. Dwójka tylko rozmawiała z przedstawicielkami płci pięknej. Ich odrzuciłem od razu. Tymczasem mój wzrok padł na mężczyznę, który rozmawiał z kierowcą (Christiano). Może to on będzie moim nowym skrzydłowym? Ubrałem na powrót okulary i szal i usiadłem, rozmyślając.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 15:43
- Wiesz co, jednego się napiję. - Rzekła przyjaźnie dziewczyna. - A może ktoś jeszcze się napije? Co tak sami będziemy pić. - Mężczyzna zaczął się rozglądać po autobusie. - Widzisz kogoś chętnego? - Szepnęła dziewczyna opierając się na łokciu.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 06-06-2010 15:46
Christian z zaciekawieniem przysłuchiwał się opowieści Jacka. Kiwał do tego ze zrozumieniem głową, bo wydawało się to racjonalne wytłumaczenie. Wszak Chris nie widział momentu morderstwa. - Ja zamierzam zaskarżyć nie tylko kierowcę, ale sporo innych rzeczy. Widział Pan ile zwierząt jedzie z nami? To jest dla mnie przegięcie! Po chwili nowy kierowca wpakował się do środka, następnie Christian przepuścił w drzwiach pewną dziewczynę i jako ostatni wszedł do środka. Rzekł jeszcze do Jacka - Niech Pan ostrożnie jedzie. Już wczoraj ktoś wyskoczył z autobusu. Nie chcę więcej oglądać takich historii.

Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 15:53
Piotr polał Ginny i sobie, nikt nie był zainteresowany by im towarzyszyć. Wypili i mężczyzna stwierdził:
- Chyba wszyscy abstynenci - roześmiał się Kowalski lejąc ponownie alkohol do kieliszków.
Edytowane przez Michal dnia 06-06-2010 15:56
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 15:57
- No chyba tak. - Ginny pociągnęła spory łyk z kieliszka. - Więc... Może opowiesz coś o sobie? - Patrzyła jak Piotr opróżnia zawartość swojego. Założyła nogę na nogę gotowa wysłuchać jego interesującej zapewne historii.
Edytowane przez chlaaron dnia 06-06-2010 15:58
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 16:01
- No to urodziłem się w Polsce, ale gdy miałem 4 lata moi rodzice wyprowadzili się do Londyznu i tam kończyłem z wyróżnieniami wszystkie szkoły. W wieku 19 lat zmarli moi rodzice. Nie mam odzeństwa, żony ani dzieci. Obecnie żyję tylko pracą i moim życiowym clem który już poznałaś.- Piotr przełknął 2 kieliszek i dodał:-Liczę że ty też coś cieekawego mi o sobie powiesz- uśmiechnął się szeroko do dziewczyny.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 16:11
- Bardzo mi przykro. To smutne. - Ginny żałowała, że przywołała tak smutne wspomnienia. Ale próbując zmienić temat odpowiedziała mu na jego pytanie. - Ja pochodzę z Miami. Jestem nauczycielką hiszpańskiego. Bardzo lubię ten kraj. - Uśmiechnęła się do niego. W oczach Piotra było dużo pozytywnej energii. Ginny zauważyła, że Kowalski nalewa jej kolejną porcję. - Eee.. chyba nie powinnam już pić. Dziękuję. - Odwróciła kieliszek do góry dnem. - Mam nadzieję, że jak już się wprowadzimy do hotelu to ... zaprosisz mnie na kolejną degustację? - Zachęciła go zalotnym spojrzeniem, który po raz pierwszy użyła do mężczyzny.
Edytowane przez chlaaron dnia 06-06-2010 16:11
Strona 16 z 156 << < 13 14 15 16 17 18 19 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum