Autor |
RE: Hotel Overlook |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 04-08-2010 23:21 |
|
|
James sprawiał wrażenie odurzonego. Z dzikim wzrokiem wpatrywał się w siekierę, jakby miał zamiar użyć jej na osobie znajdującej się w najbliżej odległości. Powoli zaczynało to przerażać Chrisa, dlatego więcej nie odzywał się do mężczyzny, tylko powoli oddalił się, zostawiając Jamesa samego z siekierą i choinką. Gdy odszedł niezauważenie na kilkanaście metrów zaczął stawiać szybsze kroki, by po chwili biegiem wrócić do hotelu. Rozpędzony wpadł do środka i stanął przed blatem, opierając się o niego rękami. Odpoczął chwilę i upewnił się, że kaseta wyniesiona z kliniki nadal jest w jego posiadaniu. Gdy już jego oddech się uspokoił, krzyknął donośnie z holu - Elenka!
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-08-2010 00:00 |
|
|
Elena przygryzła wargę, obserwując Monicę i Marka. Brunetka wyglądała, jakby się zawiesiła, chyba kompletnie ją zatkało. Po chwili do uszu Eleny doszedł znajomy głos wołający jej imię. Wyszła zza rogu i ujrzała Chrisa stojącego nad blatem w holu. Ucieszyła się na jego widok, od razu podeszła do niego i cmoknęła go w usta.
- Cześć! - powiedziała uśmiechając się szeroko. - Mark chce się ożenić z Monicą! - zawołała natychmiast, wskazując na nich placem. Stali zaledwie kilka metrów dalej. - Biedny Chandler... Nie wiem co Monica zamierza teraz zrobić... - westchnęła. Po chwili zaczęła się rozglądać dookoła, w poszukiwaniu drzewka, które miało zostać ścięte - A gdzie jest choinka?
|
|
Autor |
Mark Sloan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-08-2010 00:19 |
|
|
Mark zaniepokoił się widząc, że Monica nie wie co odpowiedzieć. Kątem oka ujrzał tego ciołka Chrisa i lesbijkę Elenę, która... go pocałowała. Szybko doszedł do wniosku, że Elena jest pewnie bi. Nawet pasują do siebie, wyglądają jak dwójka nieudaczników. - pomyślał, a na jego twarzy pojawiło się zniesmaczenie. - Nigdy nie będą tacy fantastyczni jak ja i Monica - uśmiechnął się pod nosem i załapał Monicę za rękę. Nie chciał, żeby Chris i Elena ich obserwowali. Zaciągnął Monicę to pierwszego lepszego pokoju. Monica pewnie zapomniała, jaki jestem boski w łóżku. Trzeba jej to przypomnieć, wtedy na pewno przyjmie moje oświadczyny. - pomyślał i zaczął rozpinać Monice bluzkę.
McSteamy
Edytowane przez Mark Sloan dnia 05-08-2010 00:19 |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-08-2010 14:47 |
|
|
Obudziłam się w swoim cieplutkim łóżku. Który to dzisiaj ? Kurcze, jesteśmy tutaj już od 3 miesięcy - uśmiechnęłam się, spoglądając na kalendarz. Ubrałam się szybciutko i zeszłam na dół. Widząc, że nikogo nie ma w kuchni, ubrałam fartuch i zaczęłam kręcić się zaglądając do szafek. Minie miesiąc, zanim połapię się gdzie co wszystko leży - pomyślałam i podrapałam się po głowie. Znalazłam książkę kucharską. Przeglądałam książkę, szukając czegoś stosownego do jedzenia.
Edytowane przez Arctic dnia 05-08-2010 14:48 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 05-08-2010 18:43 |
|
|
- Hello Kitty. - Chris przywitał się równie czule z Eleną. Kilka godzin rozłąki było dla niego jak wieczność. - Nie wiedziałem, że jestem aż tak od Ciebie uzależniony! - wyznał, dotykając jej włosów. W pierwszej chwili nie zwrócił uwagi na stojących obok Monikę i Marka. Dopiero gdy Elena wskazała na nich palcem, skonsternował się. Widok nachalnie dobierającego się do Moniki Sloana w połączeniu z tym, co niedawno widział i miał przy sobie, było dziwnym uczuciem. - Choinka... choinka jest w drodze. - odrzekł beznamiętnie, nie wspominając słowem o dziwnym zachowaniu Jamesa. - Teraz jest coś ważniejszego od przygotowań do świąt. Powinnaś to zobaczyć. - powiedział, wskazując dyskretnie na kasetę wideo.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-08-2010 19:02 |
|
|
Po kilku minutach postanowiłam zrobić naleśniki. Kiedyś smażyłam już naleśniki, jednak to była dawno, że zapomniałam jak to się robi. Aha...więc najpierw ciasto - przeczytałam z książki. Zabrałam się do roboty i zaczęłam szukać wymaganych składników. O, jest głęboka miska...i mleko w lodówce ! - krzyknęłam uradowana. Po kilku minutach zebrałam wszystkie potrzebne składniki i zaczęłam mieszać masę. Chyba wystarczy...- pomyślałam i rozgrzałam patelnię. Gdzie jest olej i margaryna ?! - pomyślałam i zaczęłam grzebać w jednej z szafek. W kuchni robiło się coraz więcej bałaganu. Jest ! - podbiegłam, nalałam oleju na patelnię i kichnęłam. Spojrzałam w lustro i spostrzegłam, że mam nos ubrudzony mąką. Wyglądałam seksownie w tym fartuszku. No to do roboty...- zebrałam się w duchu i zaczęłam smażyć naleśniki. |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-08-2010 19:39 |
|
|
Gdy usłyszała sformułowanie "Hello Kitty" zaśmiała się cicho. - Mam bieliznę z Hello Kitty. Może później Ci pokażę... - szepnęła patrząc na niego kokieteryjnie. Po chwili przeniosła wzrok na kasetę, którą wskazał Chris.
- Kaseta wideo? - zapytała szczerze zdziwiona. - Nie wiedziałam, że ktoś jeszcze używa kaset. Mam nadzieję, że w hotelu znajdziemy jakiś odtwarzacz. A co jest na niej nagrane? - zapytała zaintrygowana, zastanawiając się co może być ważniejszego od świąt. Chwyciła kasetę i zaczęła ją oglądać. Niestety nie była podpisana.
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 05-08-2010 20:45 |
|
|
Na słowa o bieliźnie z Hello Kitty, Chris się zaintrygował i zmarszczył brwi. To jednak nie był dobry czas na słowne igraszki mimo wielkiej ochoty na nie. Mężczyzna wyjął z kieszeni kasetę i podał ją Elenie, cały czas zerkając na Marka. - Tu jest pewien film i nie jest to "Kevin sam w domu". Będziesz zszokowana jak to zobaczysz. Po chwili zabrał kasetę i udał się z dziewczyną do hotelowej świetlicy. Zamknął za sobą drzwi, zastawił ją szafą i powiedział do zaskoczonej taką postawą Eleny - Lepiej, żeby nikt tutaj nie wszedł.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 05-08-2010 22:16 |
|
|
Dores zamknęła walizkę i zaczęła szukać Leonarda, który gdzieś zniknął. Przetrząsnęła cały pokój, ale wąż nie odnalazł się. Nagle zobaczyła, że walizka porusza się. Otworzyła ją szybkim ruchem. Leonardo leżał przygnieciony jej podręcznymi "drobiazgami", takim jak nóż, pistolet i składana siekierka. Dores wyjęła zmiętego węża i zarzuciła sobie na ramiona, po czym ruszyła z walizką w stronę wyjścia.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 05-08-2010 22:27 |
|
|
Elena była w szoku, gdy Chris zastawił drzwi szafą. Była prawie pewna, że ta tej kasecie jest coś złego. Przestraszyła się, że może to być taka kaseta jak w filmie "Ring"... Albo amatorskie nagranie morderstwa... Latające głowy i wypruwanie flaków. A może rytualnie zabijanie zwierząt? Zaniepokojona Elena usiadła w pierwszym rzędzie przed telewizorem, niepewna czego ma się spodziewać. Spojrzała na Chrisa, czekając aż włączy film.
Edytowane przez Amelia dnia 05-08-2010 23:57 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 06-08-2010 00:11 |
|
|
Chris wziął głęboki oddech i włożył kasetę do odtwarzacza. Przewinął ją do początku, niepewny tego co zobaczy. Gdy przewijanie się skończyło, spojrzał na spokojnie siedzącą Elenę i bez słowa wcisnął przycisk Play. Na ekranie telewizora pojawiła się Monica siedząca na kanapie. Ubrana. Nic jeszcze nie wskazywało na to, co niedługo będzie miało miejsce. [ciach]
Edytowane przez Lincoln dnia 06-08-2010 00:45 |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-08-2010 00:42 |
|
|
Elenę kompletnie zatkało, gdy ujrzała Monicę i Marka na ekranie. Tego zupełnie się nie spodziewała. Otworzyła buzię, żeby coś powiedzieć, jednak nie znalazła odpowiednich słów, które wyraziłyby jej zdziwienie. Siedziała więc z otwartą buzią, gapiąc się na Monicę, która najwyraźniej nie spodziewała się takiego obrotu sprawy. Elena zerknęła na chwilę na Chrisa, który również wyglądał na zszokowanego.
- Nie mogę na to patrzeć... Nie mogę na to patrzeć.... - zaczęła powtarzać, jednak nie była w stanie oderwać wzroku od filmu. Jej oczy stały wielkie jak spodki. - Skąd Ty masz tą kasetę?!
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 06-08-2010 00:47 |
|
|
- Z kliniki. - odpowiedział.
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-08-2010 00:50 |
|
|
- - spojrzała na Chrisa
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 06-08-2010 00:58 |
|
|
- Niom. - powiedział, kiwając głową. - Jak poszedłem z Jamesem po choinkę, coś mnie tknęło, żeby wejść do kliniki. Tam znalazłem szafę, w której były ukryte drzwi. - zaczął przejęcie tłumaczyć, mocno gestykulując. - W środku było... - przerwał wypowiedź. - Ech. Po prostu ten lekarz z kliniki to zboczeniec. Tylko zobacz co on wyprawia - powiedział, wskazując palcem na ekran.
|
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Postać: Alice Smooth
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-08-2010 01:14 |
|
|
James stał jak wryty ze wzrokiem utkwionym w siekierze. Miał wrażenie, jakby, to co przed momentem ściął było głową człowieka, a ostrze przypominało mu zakrwawione obrazy z przeszłości. Dopadła go żądza cięcia, rąbania i wszystkiego strasznego, co można wyczyniać siekierą. Zapomniał o choince. Ruszył z pasją w oczach w kierunku hotelu. |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-08-2010 01:20 |
|
|
Elena słuchała słów Chrisa za zdumieniem. - A w ogóle nie wygląda jak zboczeniec! - zawołała - No, może na tym filmie wygląda... - dodała po chwili obserwując wyczyny Marka. Nie mogła jednak zaprzeczyć, że Mark wygląda naprawdę dobrze bez ubrania... Oczywiście nie powiedziała tego na głos. - Musisz mnie zaprowadzić do tego ukrytego pokoju. A później przyprowadzimy tam Monicę, jeśli zmierza wyjść za Marka, to musi wiedzieć w co się pakuje...
|
|
Autor |
Mark Sloan
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-08-2010 01:34 |
|
|
Po tym jak Mark zaciągnął Monicę do pokoju i zaczął się do niej dobierać, kobieta nagle zemdlała. Mark nie wiedział, że było to spowodowane jej ciążą. Jestem taki boski, że aż mdleje, gdy jej dotykam... - pomyślał z satysfakcją i położył Monicę na łóżku. Był trochę zawiedziony, że kobieta jest nieprzytomna. Postanowił przynieść jej szklankę wody i czekać aż się obudzi. Udał się do kuchni i ujrzał Angelinę robiącą naleśniki.
- Słodko... - skomentował widząc jej brudny nos i fartuszek. Ostatni raz widział ją dawno temu, na stacji benzynowej. Wciąż jednak pamiętał jej stringi wystające z jeansów. Momentalnie zapomniał o Monice. - Pomóc Ci? Może masz ochotę na naleśniki z bitą śmietaną? - mrugnął do niej okiem.
McSteamy |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-08-2010 11:55 |
|
|
Nie,dzięki. Właśnie skończyłam - powiedziałam i też puściłam do niego oczko. Zapadła głęboka cisza, w której głupio się czułam. Położyłam ostatniego naleśnika na talerzu. Ale jak tak bardzo chcesz pomóc, to poszukaj tej bitej śmietany. Narobiłeś mi apetytu - zaczęłam ściągać fartuch. |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-08-2010 12:07 |
|
|
Ginny czuła się już lepiej. Gorączka spadła. Wzięła szybki prysznic, ubrała się i wyszła do kuchni zrobić sobie coś do jedzenia. Gdy weszła do kuchni zobaczyła straszny bałagan!!! Nie miała ochoty na sprzątanie, więc zeszła do stołówki na coś gotowego. Znalazła tam kanapki, które włożyła do tostera. Zajadała ze smakiem. |
|