Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:59:40 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 14
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:56:03
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 147 z 156 << < 144 145 146 147 148 149 150 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Mark Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2010 10:28
Mark spędził wiele dni siedząc w swojej klinice i pijąc wódkę. Nie mógł się pozbierać po śmierci swojej siostry. W końcu pewnego dnia powiedział sobie dość. Dorothy na pewno by nie chciała, aby pogrążał się w rozpaczy. Dorothy prawdopodobnie nakazałaby mu iść do Moniki i uprawiać z nią seks. Postanowił, że tak właśnie zrobi. Wziął prysznic, założył czyste ubranie i udał się w stronę hotelu. Nagle uświadomił sobie, że nie ma pojęcia, gdzie jest Suzanne. Wystraszył się, że dziecku mogła stać się krzywda. Natychmiast przyspieszył kroku.

McSteamy
Wyślij Prywatną Wiadomość
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2010 10:29
Po całym zajściu postanowiłem odpocząć i wygrzać się w ciepłym łóżku Eleny. Spytałem, czy mogę w nim zostać, a dziewczyna dla załagodzenia sytuacji uśmiechnęła się lekko i przytaknęła. Otuliłem się kołdrą i zamknąłem oczy. Lecz nadal byłem czujny...
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2010 13:42
"A więc prysnął czar zaklęcia, pokochała Śnieżka księcia. Czarownica bez swej mocy, błądzi teraz w lesie, w nocy. Bardzo dobrze, niech jej władza, więcej ludziom nie przeszkadza..." Skończyła czytać i spojrzała na małą Suzanne która wierciła się i kręciła. Zaczynała marudzić i być strasznie upierdliwą. - Dziecko, zaśnij już bo nie starcza mi na Ciebie siły. -Powiedziała i wzięła malutką na ręce. Pocałowała ją w czułko i owinęła kołderką. Może mleko złagodzi sprawę.. Przeszło jej przez myśl i wyszła z pokoju idąc w stronę kuchni.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 29-07-2010 20:28
Dores spojrzała na mapę, na którą padał blask płomieni wesoło skaczących w kominku. Spostrzegła, że jeden z punktów oznaczony jest teraz znakiem zapytania.
Co tu tutaj jest? - zapytała.
Tego właśnie zamierzam się dowiedzieć. - powiedział bezimienny. Wkrótce wyruszamy.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 29-07-2010 22:16
Christian podszedł do swojej szafki i zza ubrań wyciągnął telefon, którego nie miał zamiaru włączać przez cały pobyt w hotelu. Z racji przedłużających się wczasów zdecydował się nie mówiąc o tym nikomu zadzwonić po pomoc. Włączył telefon i czekał, aż złapie zasięg. Mimo wielu prób nie udało mu się to. - Fantastycznie... - zamamrotał i rzucił telefon na łóżko. - Zaraz, to nie może być prawda... - pomyślał i ponownie chwycił telefon w dłoń. Na wyświetlaczu była widoczna data - 18 grudnia. Wbił wzrok w okno i patrząc na padający śnieg powiedział cicho - Za kilka dni będą święta...

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2010 22:57
Elena z grzeczności zgodziła się, aby Simon zasnął w jej łóżku. Zaczęła obserwować poczynania Chrisa, który majstrował przy swoim telefonie. Podeszła do niego i stanęła za jego plecami z czego Chris chyba nie zdawał sobie sprawy.
- Za kilka dni święta? - zapytała i w jednej sekundzie przez jej głowę przeleciały różne obrazy, w tym Święty Mikołaj, renifery, choinka i film "Kevin sam w domu" - Może urządzimy wigilię i udekorujemy hotel? - zapytała nieśmiało, nie wiedząc czy Chrisowi spodoba się ten pomysł.

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 29-07-2010 23:20
Po chwili konsternacji Christian zorientował się, że Elena coś do niego mówi - Tak, święta, choinka, Mikołaj, prezenty, pierniczki... - zaczął wymieniać beznamiętnie, przypominając sobie w międzyczasie wcześniejsze święta spędzane z rodziną. W oku zakręciła mu się łza, by za moment twarz rozpromieniała wielkim uśmiechem - Tak, zrobimy swoje święta! - powiedział entuzjastycznie. - I wiesz co? To będą najlepsze święta w naszym życiu! Będziemy musieli się podzielić obowiązkami! - Christian zaczął nerwowo szukać kartki i długopisu, po czym zapisał na niej: sprzątanie - Monica, gotowanie - ... - Elena, umiesz gotować? - zapytał, pstrykając długopisem.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2010 23:29
-Oczywiście, że za kilka dni święta!- zaświergotałam, żwawo wkraczając do pokoju. Nie widziałam ich przez kilka dni. Na początku byłam w sprzątaniowym transie. Musiałam odreagować ten cały stres z psychodrinkami, a jak wiadomo najlepszą metodą na stres jest sprzątanie. Poza tym porządek musi być, a w tym hotelu na pewno go nie było. Niemniej jednak wparowałam do pokoju obładowana pudłami z bombkami, kolorowymi światełkami, a wokół szyi miałam zawieszone puszyste łańcuchy- zobaczycie jak to pięknie będzie wyglądać... mam już pomysł... właściwie cały plan... och, wszystko zorganizuje także tylko Ty Chris...- przerwałam nagle, zdając sobie dopiero teraz sprawę z obecności w naszym pokoju nieznajomego-...i Ty- wskazałam na niego palcem- macie misję... musicie wyciąć choinkę. Taaak! Potrzebna jest nam duża choinka!- powiedziałam wesoło, zadzierając głowę do góry by spojrzeć na sufit.

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 29-07-2010 23:33
/Hahaha Dores ma dla was piękny prezent na święta smiley Dawajcie z tymi świętami smiley /

Po co mnie tu zaciągnąłeś? - zapytała Dores, nie odrywając oczu od małego znaku zapytania.
Ponieważ mam dla ciebie zadanie i chciałem o tym porozmawiać tak, by nikt nie mógł podsłuchać. To bardzo ważne i niełatwe, ale myślę, że ty sobie poradzisz. - odpowiedział On.
Zamieniam sie w słuch. - powiedziała spokojnie Dores.
Mężczyzna uśmiechnął się...

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2010 23:42
/zaczynam się bać smiley

Elena spojrzała na Chrisa z zatroskaniem, widząc smutek na twarzy Chrisa. Jednak po chwili się rozpogodził, więc postanowiła nie pytać o powód jego przygnębienia, przynajmniej na razie.
- Gotować? - zrobiła wielkie oczy - Umiem zrobić tylko kanapki i kawę. Przecież Monica jest szefem kuchni, ona się zajmie gotowaniem! Ale możemy spróbować jej pomóc! - powiedziała i w tym momencie, jakby na zawołanie pojawiła się Monica taszcząc ozdoby świąteczne - Wow, nie wierzę! - zawołała podekscytowana i chwyciła jeden z łańcuchów i tak jak Monica zawiesiła go sobie w okół szyi - Nieźle wyglądam - stwierdziła, przeglądając się w lustrze. - Tak, duża choinka musi być! I prezenty! Ciekawe, czy w tej wiosce można kupić coś co się nadaje na prezent...

Draco Malfoy
Użytkownik

Postać:
NPC Asha

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2010 00:54
Leonardo dotarł do kuchni i znalazł szafkę pełną różnorodnych trunków. Postanowił otworzyć szkocką whisky. Gdy mu się to jakimś cudem udało zaczął ją pić w dużych ilościach i tym sposobem Bremi, który siedział w jego brzuchu, utopił się w alkoholu. Leonarda ogarnął błogi spokój.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2010 12:23
Lena zalała zieloną herbatę po czym wzięła gorący kubek w ręce i usiadła na parapecie. Po chwili błysnął flesz.
- Hej, byłyśmy umówione! Jeszcze raz i ta herbata wyląduje na tobie!
Gooseberry
Użytkownik

Postać:
Alice Smooth

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2010 13:48
James uniósł wysoko brew na słuch o urządzeniu hotelowych świąt. "Co za idioci" - pomyślał, wodząc wzrokiem po stroikach i roześmianych twarzach tutaj zgromadzonych. Po tym, jak weszła do środka kobieta, która zaczęła wszystkimi przerządzać, Riven już ją za to znienawidził. Nie cierpiał, gdy ktoś mówił mu co ma robić, nawet w sposób kulturalny i miły. Już był na skraju wytrzymałości, już prawie wybuchnął, lecz jednak w ostatniej chwili powiedział sobie: "uspokój się..." Dzięki temu coś sobie uzmysłowił: choinka, siekiera, Chris...
Tak też zrobił. Udał, że wszystko jest w najlepszym porządku, uśmiechnął się do Monici i z szarmanckim uśmiechem podał jej dłoń:
- James. Do twarzy ci w tym choinkowym łańcuchu - dodał, przejeżdżając ją wzrokiem od dołu do góry.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2010 14:51
Ginny zeszła do stołówki na solidny obiad. Miała dość siedzenia w pokoju. Jedząc pyszne spagetti myślała o zajęciach na dziś. Postanowiła iść do swoich "przyjaciół". Choć nie powinna była tak tego nazywać. Przecież ledwo się znali...
Gdy wracała do pokoju usłyszała marudzenie małego dziecka. Ignorując jęki poszła do pokoju wziąć prysznic. Jak to możliwe, że nikt się do mnie nie odzywa? Te wakacje to jednak był zły pomysł. ... może by tak jechać do domu? Myślała gdy krople ciepłej wody spływały na jej twarz. Kurczę, ale nie mogę przecież tak po prostu spieprzyć! A co z Piotrem?! Kobieta cały czas o nim myślała.. jakby ... nie potrafiła tego ująć. Przecież... co mnie podkusiło, żeby z nim mieszkać, organizować tą nieszczęsną imprezę i tak dalej.. Ginny dopiero teraz zdała sobie sprawę z tego, że ten mężczyzna zmienił jej życie. I to diametralnie. Zauroczyła się w nim. I miała ochotę mu o tym powiedzieć!
Edytowane przez chlaaron dnia 30-07-2010 15:23
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 30-07-2010 20:44
Wszyscy muszą zginąć. - powiedział jakby do siebie tajemniczy mężczyzna.
Wszyscy? - Dores lubiła zabijać, ale wolała sobie dawkować tę przyjemność. Masowe morderstwa nie były w jej stylu. Dlaczego?
Mężczyzna obrócił fotel i spojrzał kobiecie w oczy.
Pamiętasz człowieka, którego miałaś udusić, a zadźgałaś go nożem? - zapytał.
Oczywiście... - odpowiedziała niepewnie LeSage.
Ci wszyscy ludzie znaleźli się tu nie bez powodu. On wyznaczył ich na swoich następców. Muszą więc zginąć, byśmy mogli kontynuować nasze działania.
Dores milczała.
Dasz rade to zrobić? - zapytał.
Z miłą chęcią. - odpowiedziała. A co z Jackiem? On jest bardziej taki, jak my.
Lecz mężczyzna nic nie odpowiedział. Dores westchnęła i rozejrzała się w poszukiwaniu drzwi.
Mężczyzna uśmiechnął się.
Tędy. - wskazał na kominek, w którym ciągle palił się ogień. Śmiało.
Dores niepewnie zaczęła wchodzić do kominka i zdała sobie sprawę, że ogień nie wyrządza jej żadnej krzywdy. Pewniej ruszyła przed siebie i wkrótce znalazła się na jednym z korytarzy znanego już dobrze hotelu.

Rodrik Rivers
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2010 21:26
- Przepraszam, musiałam. Normalnie miałam obraz tego zdjęcia w głowie i nie mogłam się powstrzymać. - przerwała. Upiła łyk swojej herbaty. Nie była odpowiednio zaparzona, ale Sarah nie odważyła się o tym wspomnieć. Westchnęła. - Niedługo święta, a ja nawet nie mam prezentów. Ba, nawet do rodziców nie mogę napisać...
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2010 21:30
- Chcesz w tym hotelu obchodzić święta? - spytała zdziwiona. Jej pomysł wydawał się być bez sensu, ale nie chciała tracić rozmówczyni, więc zaproponowała jej: - Przecież możemy zrobić ciemnię w którymś z wolnych pokoi, wywołać zdjęcia, oprawić w ramki, które zabierzemy z pomieszczeń i postawić pod jakąś choinką, niech się wszyscy cieszą, co ty na to?
Rodrik Rivers
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2010 21:33
- Świetny pomysł! To ty leć po listę gości do recepcji i znajdź choinkę. Możesz jeszcze wziąć te ramki. Ja zrobię ciemnię. Ale fajnie! - zaszczebiotała i rzuciła się w wir pracy.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2010 21:40
Bernard tymczasem po długim letargu w trakcie którego ciągle pasł kozy i jadł papaje przebudził się. Nie wiedząc co się dzieje chodził po okolicy gdy nagle natrafił na Dores...

/wyjaśni ktoś krótko co się dzieje?/
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 30-07-2010 21:42
Christian spojrzał niechętnie na Jamesa. Nie podobał mu się pomysł Moniki aby iść z nim po choinkę. Chciał nawet zaprotestować ale postanowił nie niszczyć świątecznej atmosfery i kiwnął głową, akceptując w ten sposób pomysł Moniki. - Nie ma problemu. Przyniesiemy najładniejszą choinkę jaką znajdziemy. - powiedział. Spojrzał kątem oka na Jamesa i rzekł - Idę po siekierę. Będę czekał na Ciebie w holu przy recepcji.

Strona 147 z 156 << < 144 145 146 147 148 149 150 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum