Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:33:52 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 16
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:30:16
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 146 z 156 << < 143 144 145 146 147 148 149 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 10:38
- Ja nie bredzę! - przerwałem Elenie sympatyczną pogawędkę z nieznajomym mężczyzną. Sprawiał on wrażenie niezwykle miłego, nie wiem czemu tak pomyślałem o nim na pierwszy rzut oka. - Dobrze wiem, co nam zrobiliście. Gdzie jest Monica?! - spytałem po raz kolejny, bo poprzednio nie uzyskałem od nikogo odpowiedzi.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 11:06
- Z kimś trzeba czasem pogadać, nie? - odezwała się Lena do Sarah i położyła się na łóżku w nowym pokoju.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 17:20
- Monica? - Elena zaczęła się drapać po głowie. Dopiero teraz uzmysłowiła sobie, że dawno z nią nie rozmawiała - Chyba czyści toalety w hotelu. Wydaje mi się, że znów wpadła w trans. - powiedziała. Po chwili popatrzyła na Simona, mrużąc oczy. - Więc wiesz co podobno Wam zrobiliśmy? Co dokładnie pamiętasz? - zapytała.

Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 17:24
- Nie mam pojęcia co nam zrobiliście... - odpowiadałem Elenie i zakrztusiłem się. Kiedy doszedłem do siebie dokończyłem: - Pamiętam, że strasznie się was bała i uciekaliśmy.. Co żeście zrobili?! - zapytałem po raz kolejny.
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 17:30
Elena przygryzła wargę, zastanawiając się, co odpowiedzieć Simonowi. W końcu stwierdziła, że Monica pewnie i tak mu wszystko powie, więc nie ma sensu dalej kłamać - Pod żadnym pozorem nie pij tajemniczych substancji z pokoju Dores! - zawołała - My wypiliśmy coś, co okazało się być psychodrinkiem i to zamieniło nas w wariatów! Na szczęście jesteśmy już normalni, serio!

Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 17:33
- CO ?! - wybałuszyłem na nią oczy i kątem oka widziałem reakcję Chrisa na tę sytuację. Chyba nie chciał aby Elena powiedziała prawdę. Nie zastanawiałem się nad tym długo i zapytałem ponownie:
- Ile czasu minęło od tamtej pory?
Gooseberry
Użytkownik

Postać:
Alice Smooth

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 17:37
- James - powiedział niskim głosem o przyjemnej barwie i podał rękę Elenie.
Początkowo nie udzielił odpowiedzi na postawione pytanie, ale korzystając z okazji wpakował się do środka, jakby został do niego zaproszony. Przysłuchiwał się dziwnej rozmowie między osobnikami. Wywnioskował, że hotel mógłby być doskonałym miejscem na dłuższy pobyt - brak recepcji, czyli darmowe spanie, jedzenie, łazienka i... rozrywki. Jego oczy tajemniczo zabłyszczały w momencie kiedy do jego uszu doszła wiadomość o wężu i niebezpiecznej kobiecie.
Edytowane przez Gooseberry dnia 28-07-2010 17:38
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 18:37
- Ile czasu? Chyba kilka dni, może tydzień... Najważniejsze, że nic Wam się nie stało. Monica czuje się dobrze i nie jest na nas zła za co, to się wydarzyło... - powiedziała i zerknęła na Jamesa, który wszedł do pokoju i ze spokojem przysłuchiwał się rozmowie. Była prawie pewna, że po tym co usłyszał, James uzna ją za niezbyt normalną.

Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 18:40
- Czy uważasz, że zostawienie mnie w pokoju z otwartym oknem w środku zimy jest normalne? - zapytałem po raz kolejny. Te pytania mnożyły się w mojej głowie, lecz nie miałem siły wypytywać o wszystko. Liczyłem, że chociaż powie prawdę dotyczącą tego, dlaczego tak postąpiła, zostawiając mnie na prawie pewną śmierć.
Edytowane przez Dexter dnia 28-07-2010 18:46
Gooseberry
Użytkownik

Postać:
Alice Smooth

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 18:43
Gdy blondynka skończyła wreszcie mówić, James przerwał własne milczenie i zapytał, zwracając się do niej z uśmiechem:
- Przepraszam, że się wtrącę, ale wnioskuję, że oprócz nas i tej kobiety z wężem... - zastanowił się przez chwilę nad tym, jak komicznie brzmią ostatnie jego słowa i kontynuował - ... to hotel jest zamieszkany przez jeszcze kilka innych osób. Dobrze myślę?
Zapytawszy przeszedł się po pokoju i zajrzał do szafki, czując na sobie wzrok Eleny i dwóch mężczyzn.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 28-07-2010 19:48
- Świetnie... - pomyślał na widok nieznajomego mężczyzny, który wszedł do pokoju. Z zazdrością patrzył na Elenę, która jako pierwsza przywitała się z Jamesem. Do tego jeszcze Simon odzyskał przytomność. Nic dziwnego, że Christian czuł się dość dziwnie wśród mężczyzn, którym nie wiadomo co mogło chodzić po głowie. Spojrzał beznamiętnie na Jamesa i nie odzywając się do niego podszedł do łóżka, na którym leżał Simon. - Nie przesadzaj. Powinieneś być wdzięczny bo się pewnie tak zahartowałeś w tym zimnie, że żadne przeziębienie Cię teraz nie weźmie. - powiedział, zmuszając się na uśmiech.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 20:56
- Są tu jeszcze jacyś inni goście hotelowi, ale dawno ich nie widziałam. Często się też tu kręci lekarz, który mieszka w miasteczku. - odpowiedziała Jamesowi. Po chwili odwróciła głowę w kierunku Chrisa i spojrzała na niego pytającym wzrokiem. Nie wiedziała, czemu nagle stał się taki oschły w stosunku do Simona - Przepraszam, nie powinniśmy Cię tak zostawiać, ale wtedy jeszcze byliśmy pod wpływem psychodrinku. - powiedziała na swoje usprawiedliwienie, a po chwili dodała - Ale Monica też się Tobą nie zajęła, a ona była cały czas normalna! - powiedziała, chcąc częściowo zwalić na nią winę. W tym momencie usłyszała skrzypnięcie szafki i odwróciła się w tamtym kierunku - Co Ty robisz?! - spytała Jamesa. Była w lekkim szoku, że obcy mężczyzna zaczyna otwierać jej szafki.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 28-07-2010 21:24
Dores patrzyła to na mężczyznę to na mapę. Sądziła, że ów człowiek oszukał ją.
Myślisz, że cię oszukałem? - powiedział, patrząc w ogień, nie na nią. Gdyby tak było, nie stałabyś teraz w tym pokoju obok stolika z bezcenną mapą.
Dores wytrzeszczyła na niego oczy. Skąd wiedział, co pomyślała???

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 22:34
Bernard tymczasem pasł kozy.
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 22:49
tymczasem poćwiartowane zwłoki Larsa ułożyły się w napis "kanapkam"
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 22:50
Przez kilka dni nie wiedziałam co się ze mną działo, byłam jakby nieświadoma. Zmorzyła mnie jakaś choroba, więc nie opuszczałam swojego gorącego łóżka. Pijąc gorącą herbatę i aspirynę polepszyło mi się drowie, więc poczułam się na siłach, by przejść się po hotelu. Ubrałam się w byle jakie ciuchy, wyszłam z pokoju. Kichnęłam 2 razy po drodze i ruszyłam dalej. Przywitałam kilka znajomych osób kręcących się po pokoju ciepłym uśmiechem i dotarłam na parter hotelowy. Ruszyłam do kuchni po herbatę i po kilku minutach siedziałam sobie spokojnie w wygodnym fotelu przy kominku (ulubiony fotel Margaret). Pociągnęłam ciurkiem gorący płyn i od razu zrobiło się przytulniej.
Draco Malfoy
Użytkownik

Postać:
NPC Asha

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 23:34
Bremi ruszał się w brzuchu Leonarda, co wężowi trochę przeszkadzało. Postanowił więc czymś popić zwierzaka i udał się w tym celu do kuchni.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2010 23:50
Tymczasem Barney gnił w swoim garniturze. Gdzieś w górze chór aniołów śpiewał cicho: "Jesteś zajebisty, jesteś zajebisty, a to, co zrobiłeś, stało się legen... czekaj na to... darne!"

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Gooseberry
Użytkownik

Postać:
Alice Smooth

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2010 00:04
James zignorował pytanie poirytowanej Eleny i zajrzał do drugiej szufladki. Nie znajdując w środku tego, co miał nadzieję, że szafka mu udostępni, odwrócił się twarzą do blondynki z promiennym uśmiechem.
- Przepraszam za panoszenie, ale szukam wszędzie tabletki na ból głowy - powiedział, rzucając łagodne spojrzenie w stronę Eleny.
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2010 10:17
Grzebanie po cudzych szafkach, to trochę dziwny sposób na szukanie tabletki... - pomyślała, jednak nie powiedziała tego na głos.
- Nie mam żadnych tabletek od bólu głowy. Porozmawiaj z Monicą, powinna je mieć. Ona spakowała chyba całą apteczkę. - odpowiedziała już spokojnie, widząc jego łagodne spojrzenie.

Strona 146 z 156 << < 143 144 145 146 147 148 149 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum