Autor |
RE: Hotel Overlook |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-07-2010 22:45 |
|
|
- Wykręcić sutki? - Elena zrobiła wielkie oczy - No dobra, jak chcesz... Możesz to wypróbować, ale ja nie zamierzam tego robić... - powiedziała kręcą głową. Stała na środku pokoju i wyczekująco patrzyła na Chrisa. Była ciekawa, czy prawdę zamierza zrobić to o czym mówił.
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 26-07-2010 23:22 |
|
|
Chris zerknął na Simona i widząc, że nadal nie odzyskał przytomności, stanął naprzeciwko Eleny. - Naprawdę mogę to wypróbować? - zapytał zmysłowo i złapał Elenę delikatnie przez szlafrok. - I jak? Sądzisz, że to może pomóc?
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Postać: Alice Smooth
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 26-07-2010 23:50 |
|
|
Dla Jamesa takie skakanie wokół nieprzytomnej osoby było stratą czasu. On z pewnością nie przejąłby się gościem. No, chyba, że w zupełnie innym celu. Zachichotał głośno. Przysiągłby, że kobieta w szlafroku i towarzyszący jej mężczyzna odwrócili się w jego stronę, ale w ostatniej chwili schował głowę za ścianą i wstrzymał oddech. Właściwie nie wiedzieć czemu się ukrywał, jakby go na czymś nakryli. |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-07-2010 00:05 |
|
|
- Chris! - zawołała i zachichotała, czując jego dotyk. Momentalnie poczuła ciarki na plecach, a na jej skórze pojawiła się gęsia skórka. - Myślę, że to może pomóc! Gdybym to ja była nieprzytomna, ma pewno by mnie to obudziło! - uśmiechnęła się do niego - Jak chcesz możesz to na nim wypróbować - powiedziała wskazując głową na Simona.
Edytowane przez Amelia dnia 27-07-2010 00:06 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 27-07-2010 00:18 |
|
|
- To od jutra będę Ci robił takie pobudki! - powiedział z uśmiechem, zacierając ręce. Po chwili spojrzał na Simona i odpowiedział Elenie - Nie, nie będę mu tego robił. Ty też tego nie rób! - powiedział bardzo stanowczo i usiadł na brzegu łóżka, na którym leżał mężczyzna. Nie wysiedział jednak długo na miejscu i po chwili wskoczył na łóżko. - Elena, wskakuj! - krzyknął podekscytowany i zaczął podskakiwać na materacu, nie przejmując tym, że na środku leży nieprzytomny Simon.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-07-2010 00:24 |
|
|
zwłoki Larsa kichneły
Edytowane przez Lion dnia 27-07-2010 00:25 |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-07-2010 00:38 |
|
|
James dałby głowę uciąć, że słyszał jakiś dziwny odgłos kichnięcia. Pozostawił dwójkę, a właściwie trójkę, gdyż zniknęli za drzwiami pokoju i ruszył za wabikiem. "Jak mogłem tego wcześniej nie zauważyć!" - powiedział zachwycony na widok umarlaka, leżącego tuż pod schodami. Nie było to świeże ciało, gdyż miejscami prześwitywały już kości, ale wcale go to nie zmartwiło. Wziął mały dywanik spod recepcji i usadowił na nim mężczyznę. Szybko ocenił, że osobnik musiał być spory za życia.
"Musi tu być gdzieś chłodnia" - pomyślał i wiedziony przeczuciem ruszył w stronę kuchni, wlokąc za sobą zwłoki na dywaniku. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-07-2010 00:41 |
|
|
zwłoki larsa wlokły się ze zwłoką za Jamesem |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-07-2010 01:07 |
|
|
James trafił do kuchni, gdzie wyłożył zwłoki Larsa na stół. Zagrzechotały wesoło, zupełnie psując cały efekt grozy. Dzięki temu James mógł z większą pasją poddać się ćwiartowaniu. Wyjął z szufladki tasak i ciął ciało mężczyzny równo, zamaszystym ruchem. Krew już nie bryzgała, gdyż zastygła pewien czas temu. Wrzucił całość do worka na śmieci i włożył do lodówki.
Muszę jeszcze przynieść tu moje maleństwa - przypomniał sobie o swoich zdobyczach poukładanych na półkach w pokoju nr 33.
Edytowane przez Gooseberry dnia 27-07-2010 01:16 |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-07-2010 01:19 |
|
|
- Co Ty wyprawiasz? - zawołała, patrząc jak Chris zaczyna bawić się na łóżku. Ciało nieprzytomnego Simona zaczęło podskakiwać i mało brakowało, a spadłoby na podłogę. - Przestań, przestań! - powiedziała, nie mogąc jednak ukryć rozbawienia. Po chwili wybuchnęła śmiechem i przyłączyła się do Chrisa, który wyglądał jakby bawił się tak dobrze, jak nigdy w życiu. Elena wskoczyła na łóżko i zaczęła wzbijać się w górę, najwyżej jak tylko potrafiła. Niestety, miała na sobie szlafrok, który z każdym jej skokiem podnosił się niebezpiecznie do góry, odsłaniając niemalże prawie całe jej uda i pupę. Elena automatycznie spojrzała na Simona. Wciąż miał zamknięte oczy, to znaczy że nic nie widział. - Ja chyba nie będę już skakać. - zaśmiała się, zakrywając się szczelniej szlafrokiem.
|
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-07-2010 11:27 |
|
|
Kilkugodzinne wylegiwanie się w łóżku Eleny przyniosły skutek - obudziłem się. Jednakże wszystko mnie bolało. W uszach słyszałem lekki gwizd, nie wiem czym był on wywołany. Powolutku otworzyłem oczy i dostrzegłem Chrisa, stojącego nade mną... dosłownie nade mną! Wybełkotałem tylko po cichu: "wody..." i przełknąłem głośno ślinę. Zbierało mi się też na wymioty. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 27-07-2010 20:03 |
|
|
Radosne podskoki na łóżku przerwał głos Simona. Zmieszany Christian spojrzał na niego i energicznie wybił się z łóżka, przeskakując nad nim na podłogę. Pomógł też zejść z łóżka Elenie, znosząc ją na rękach na ziemię. - Przynieś trochę wody! - powiedział do niej i nachylił się nad Simonem - W końcu się obudziłeś. Jak się czujesz? - zapytał.
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-07-2010 22:09 |
|
|
- Już idę po wodę. - powiedziała, gdy Chris zniósł ją z łóżka. Nie mogła znaleźć w pokoju butelki z wodą, więc poszła do łazienki i nalała do szklanki wodę z kranu. Wróciła do pokoju i podała Simonowi szklankę. Następnie odsunęła się o kilka kroków, ponieważ Simon był lekko zielony na twarzy i wyglądał tak, jakby miał zaraz zwymiotować.
- Co Ci się stało? Czemu zemdlałeś? - zapytała jak gdyby nigdy nic. Nie miała zamiaru przyznawać się do zastrzyku, jeśli okazałoby się że Simon nic nie pamięta.
|
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 27-07-2010 23:59 |
|
|
- Co wy mi zrobiliście?! - spytałem lekko podniesionym tonem Chrisa i Elenę. Na moje nieszczęście, bolało mnie wszystko i tylko czekałem, co mają mi do powiedzenia w tej sprawie. |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2010 00:00 |
|
|
James wrócił do pokoju po swoją kolekcję i tak, jak i poćwiartowane zwłoki Larsa, włożył do lodówki. Teraz miał wreszcie czas na tamtych dwoje w szlafroku i tego jednego, z którym pewnie będzie się musiał rozprawić i również schłodzić. Pewnym krokiem ruszył do ich pokoju i głośno zapukał. |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2010 00:15 |
|
|
- My?! - zapytała, udając wielkie zdziwienie - Przecież my nic nie zrobiliśmy! To Ty doczołgałeś się do naszego pokoju i zapukałeś... Nie mam pojęcia co się stało! - skłamała. Zanim Simon zdążył odpowiedzieć, ktoś zapukał do drzwi.
- W czym mogę pomóc? - zapytała, otwierając drzwi. Jej oczom ukazał się mężczyzna, którego nigdy wcześniej nie widziała.
|
|
Autor |
Draco Malfoy
Użytkownik
Postać: NPC Asha
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2010 00:18 |
|
|
Leonardo jednym zgrabnych ruchem połknął Bremiego w całości. Zwierzak zaczął szamotać się drodze do brzucha węża, ale Leo nic sobie z tego nie robił. |
|
Autor |
Gooseberry
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2010 00:27 |
|
|
- Mam nadzieję, że nie przeszkadzam - uśmiechnął się zawadiacko do ładnej kobiety w szlafroku. Zupełnie nie przypominał tego samego Jamesa, który przed momentem z pasją ciął martwe ciało Larsa - Ja po prostu sprawdzam czy ktoś jeszcze jest w tym hotelu... Nie ma recepcji, ludzi na korytarzu... - to mówiąc niezauważalnie wychylił się, by sprawdzić czy dwóch mężczyzn nadal jest w środku.
Edytowane przez Gooseberry dnia 28-07-2010 00:30 |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2010 00:34 |
|
|
- Tak, wy! Pamiętam was, gdzie jest Monica? - zapytałem Eleny, ale w tym samym czasie ktoś dobijał się do drzwi. Dziewczyna poszła otworzyć, a ja spojrzałem na Chrisa, może on odpowie mi w tej sprawie. |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2010 00:52 |
|
|
Elena odwzajemniła uśmiech Jamesa. - W tym hotelu prawie nikogo nie ma! Na obsługę nie ma co liczyć... Radzę Ci uważać na kobietę w czarnych, rozczochranych włosach. Ona ma jadowitego węża i jest niezrównoważona psychicznie. - ostrzegła nieznajomego. - Tak poza tym, jestem Elena. - wyciągnęła w jego kierunku rękę. - A to jest Chris i Simon - wskazała na dwóch mężczyzn w pokoju. - Może znasz się na medycynie? Simon zaczyna bredzić, chyba nie czuje się najlepiej.
|
|