Autor |
RE: Hotel Overlook |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 17-07-2010 12:38 |
|
|
- Co Ty wyprawiasz? - zapytał, patrząc jak woda powoli wypełnia wannę. Przesiąknięte wodą ubrania zaczęły idealnie przylegać do ciał. - Jakbyś powiedziała, że masz ochotę na wspólną kąpiel, to moglibyśmy zrobić to trochę inaczej... - uśmiechnął się zalotnie i pstryknął palcem w wodę, ochlapując twarz Eleny.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-07-2010 16:39 |
|
|
Lena postanowiła trochę się przejść. Wszyscy się pochowali, nikogo po drodze nie spotkała. Ubrała się i wyszła na dwór. Tam zobaczyła fotografkę, która stała przy lampie, bez kurtki.
- Odbiło ci? - spytała. |
|
Autor |
Rodrik Rivers
Użytkownik
Postać: NPC
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-07-2010 16:45 |
|
|
Blondynka podskoczyła, wystraszona. Odwróciła się do Leny.
- Ach, to ty... - powiedziała. - I tak tu zgnijemy z nudów, mam już zdjęcia całej okolicy i nikomu nie chce się z nikim gadać. |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-07-2010 17:46 |
|
|
Lena już chciała coś powiedzieć dziewczynie, ale uświadomiła sobie, że sama czuje to samo. Nawet nie pamiętała jej imienia. Wzięła zziębniętą blondynkę pod rękę i zaprowadziła ją do hotelu.
- Chodź. Napijemy się czegoś. - powiedziała i poszły w stronę jej pokoju. |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-07-2010 00:20 |
|
|
- Ała, moje oczy! - zażartowała, łapiąc się na twarz, gdy Chris ją ochlapał wodą. - Teraz się zemszczę! - zawołała, zagarnęła rękami wodę i wielka fala zalała Chrisa oraz pół łazienki. W wannie było teraz o połowę wody mniej. Jednak kurek był wciąż odkręcony i z każdą chwilą wody przybywało. - Zróbmy pianę! - powiedziała nagle, chwyciła płyn do kąpieli i wlała większość butelki do wanny.
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-07-2010 09:14 |
|
|
Dziewczyny weszły do pomieszczenia. Drzwi były wybite, po stronie współlokatorki panował bałagan, poza tym było tam cholernie zimno.
- Hm, to chyba był zły pomysł... Chętnie bym się gdzieś przeniosła. |
|
Autor |
Rodrik Rivers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-07-2010 09:22 |
|
|
Sarah zrozumiała aluzję, ale nie mogła jej nic zaoferować. Nie chciała, żeby ktokolwiek spał u niej w pokoju. Od śmierci Barneya sama tam nie spała. Stała tak i nie odzywała się przez chwilę, aż a końcu zaszczebiotała:
- Przecież jest tyle wolnych pokoi! Nie mogłybyśmy zamieszkać razem? Na trzecie piętro rzadko wchodzą ci psychopaci... - spojrzała pytająco na Lenę, która chyba sceptycznie podchodziła do tego pomysłu. - No proszę... |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-07-2010 10:31 |
|
|
- No dooobra. - westchnęła. Lepsze takie towarzystwo niż żadne. - Ale żadnych zdjęć. Idę po klucz, ty weź swoje rzeczy i czekaj na trzecim piętrze. - powiedziała i zeszła na chwilę do recepcji po kluczyk do pokoju. Wzięła 104. W drodze powrotnej zabrała z kuchni zieloną herbatę i elektryczny czajnik.
Edytowane przez panda dnia 18-07-2010 17:15 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 18-07-2010 15:35 |
|
|
- Teraz przesadziłaś! - powiedział Chris, chwilę po tym jak wannowe tsunami go ochlapało. Był już cały mokry, a z jego twarzy kapały krople wody. Nie był jednak w stanie się gniewać na Elenę, mimo że czuł potrzebę zemsty za te ochlapanie. - Tak! Zróbmy dużo piany! - powiedział podekscytowany. - Będzie bardziej szczypać w oczy, hehe. - dopowiedział w myślach i ściągnął z siebie przemokniętą koszulę.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-07-2010 17:21 |
|
|
W związku z tym, że Elena wlała mnóstwo płynu, w wannie zaczęła pojawiać się gęsta, biała piana. - Nie ruszaj się! - powiedziała, a następnie zagarnęła rękami pianę i ułożyła ją na włosach Chrisa. Później wysmarowała mu pianą twarz, tak, że wyglądał jakby miał brodę. - Awansowałeś z elfa na Świętego Mikołaja! - zaczęła się śmiać i sięgnęła szybko po komórkę leżącą na klapie od ubikacji, aby zrobić zdjęcie Chrisowi. Pstryk! - dało się słyszeć dźwięk aparatu. - Chyba sobie ustawię to zdjęcie jako tapetę... - powiedziała starając się zachować powagę.
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 18-07-2010 19:56 |
|
|
- Ho ho ho. - powiedział, zmuszając się do uśmiechu. Po chwili dłonią zdjął z twarzy pianę i postanowił zabrać Elenie telefon, żeby wykasować kompromitujące go zdjęcie. Chris wyczekał na odpowiedni moment i wyrwał Elenie z dłoni telefon. Zrobił to na tyle niefortunnie, że aparat wpadł do wody. - I co mi teraz zrobisz? - ręce oparł na obu bokach wanny i zapytał, zachowując niewielką odległość od twarzy Eleny.
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-07-2010 21:23 |
|
|
- O nie! - krzyknęła i błyskawicznie wyciągnęła telefon z wody. Wyjęła baterię oraz kartę SIM i położyła na ubikacji. - Co Ci zrobię? - spojrzała na Chrisa i uśmiechnęła się szyderczo - Coś bardzo złego. Jeśli mój telefon nie będzie działać, będziesz siedział zamknięty w tej łazience i nikt oprócz mnie nie będzie Cię odwiedzał. - zbliżyła się do niego jeszcze bardziej, tak że ich usta prawie się stykały - I codziennie będziemy brać kąpiel z bąbelkami... I nie będziemy mieć na sobie ubrań. - powiedziała szeptem i przywarła ustami do jego warg, całując co delikatnie.
|
|
Autor |
Rodrik Rivers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-07-2010 21:27 |
|
|
Sarah wzięła walizkę Leny i wjechała windą na piętro. Weszła do swojego pokoju. Jak zwykle, nikogo w nim nie było. Tym bardziej nie było jej smutno opuszczać tego pomieszczenia. Wolała zacząć od początku. Wzięła torbę i powlokła się na trzecie piętro. Leny jeszcze nie było, więc usiadła na korytarzu i czekała. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 18-07-2010 22:18 |
|
|
- Nie pozostaje mi nic innego, jak liczyć, żeby ten telefon więcej nie zadziałał. Może sprawdzisz to od razu? - zapytał i podniósł wysoko brwi. Elena jednak nie miała zamiaru tego robić i zaczęła prowokować swoim zachowaniem Christiana. Ten również postanowił się z nią trochę podrażnić i za każdym razem gdy Elena zbliżała do niego twarz, oddalał się, nie dopuszczając do tego, aby delikatny pocałunek zamienił się w coś więcej. - Kąpiel z bąbelkami bez ubrań? Podoba mi się ta propozycja. - powiedział jej szeptem w usta, lekko je muskając. - Chyba, że zaczęłaś się mnie wstydzić? - dodał, zaczynając gładzić jej ramiona.
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-07-2010 00:01 |
|
|
- Przestań się wiercić! - zaśmiała się, gdy Chris zaczął się od niej odsuwać.
- Wstydzić? Ciebie się nie wstydzę... - powiedziała i zdjęła z siebie bluzkę, zostając w samym staniku. Odgarnęła z twarzy mokre włosy i przysunęła się do niego jeszcze bliżej niż wcześniej, przytulając się do jego ciała. Założyła ręce na jego szyję i spojrzała na niego uwodzicielsko swoimi niebieskimi oczami - Teraz się nie masz jak odsunąć... - szepnęła i zaczęła go namiętnie całować, rozkoszując się jego gorącymi ustami.
Edytowane przez Amelia dnia 19-07-2010 00:02 |
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-07-2010 01:49 |
|
|
Jack przestał się gapić na swoją dłoń, spojrzał na list, na którym były tylko krople krwi. Polizał swój palec, po czym dotknął zaschniętą krew. Zaczął ją lizać.... |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-07-2010 08:40 |
|
|
Lena weszła na trzecie piętro, gdzie już czekała jej współlokatorka. Otworzyła pokój 104. Był większy i o wiele lepiej urządzony niż poprzedni. Zabrała blondynce swoje rzeczy i weszły do pomieszczenia.
- Mam nadzieję, że lubisz zieloną herbatę? - zapytała, unosząc brwi. |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-07-2010 12:00 |
|
|
Isabella wróciła do hotelu. Usiadła w swoim pokoju i tam zajęła się dzieciakiem. Przebywając w mieście kupiła zapas pieluch, które były bardzo przydatne, wręcz niezbędne. Przewinęła i nakarmiła maleństwo, które teraz grzecznie spało w łóżeczku. Sama położyła się obok i zaczęła czytać książkę. |
|
Autor |
Rodrik Rivers
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 19-07-2010 14:17 |
|
|
- Oczywiście, to moja ulubiona. - powiedziała podekscytowana Sarah. Coś jednak jej nie pasowało. Ta znajomość nie mogła być aż tak bezinteresowna. Wstawiła wodę. - Czemu akurat ze mną chcesz zamieszkać? Na początku nie wydawałaś się zbytnio chętna. |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 20-07-2010 17:24 |
|
|
Piotr dalej biegał po schodach |