Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:24:37 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 15
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:21:00
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 141 z 156 << < 138 139 140 141 142 143 144 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2010 23:45
- Żadnej mapy nie wzięłam, to nie byłam ja, nie tym razem! - zbulwersowała się i skrzyżowała ręce na piersiach - Myślisz, że boję się Twojego węża? On nie byłby w stanie mnie połknąć. Jest za krótki, a ja jestem za wysoka dla niego.

Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 14-07-2010 23:53
/Mój wąż jest elastyczny smiley

Mogę mu poszatkować posiłek... - Dores przejechała dłonią po powierzchni noża, uśmiechając się do Eleny. Twoje włosy coś o tym wiedzą.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-07-2010 00:07
Jack w biurze przeglądał wszystkie dokumenty, wszelkie inwestycje, zyski i straty poprzedniego właściciela. Znalazł wśród tych dokumentów kopertę, w której był list. Spojrzał na kartkę...
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-07-2010 00:07
/ w to nie wątpię smiley Pewnie nawet Hurley'a zdołałby połknąć smiley

Elena odruchowo złapała się za kucyki, które były już dłuższe o 2 cm - Popatrz ma mnie, sama skóra i kości, naprawdę myślisz, że Leonardowi smakowałby taki kościotrup? Dostałby zgagi, biedaczek. Radzę Ci poszukać lepiej odżywionej ofiary... Na przykład dzieciaka! Nie ma to jak młode mięsko -powiedziała, nie zdając sobie sprawy z tego, że Tom został już zamordowany przez Bernarda.

Jack Shitman
Użytkownik

Postać:
Jack

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-07-2010 00:09
Nagle w pokoju, gdzie była Elena, Chris, Dores i Monica pojawił się duch Toma. Uśmiechnął się do nich i zaczął drapać się po głowie, mówiąc
-Zjadłbym batonika

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-07-2010 00:13
- O wilku mowa... - prychnęła i wywróciła oczami. Miała już dość tego dzieciaka i jego obecności. - Spadaj stąd, nie mam żadnych batoników. Zjadłam już wszystkie.

Jack Shitman
Użytkownik

Postać:
Jack

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-07-2010 00:18
-Nie ma batoników? - W oczach Toma pojawiły się łzy, miał ochotę się przytulic do kogoś. Najbliżej była Dores, wiec zaczął się powoli do niej zbliżać...

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-07-2010 00:55
Dores zobaczyła, ze zbliża się do niej jakiś wstrętny bachor. Aha, widziała go już kilka razy, to dzieciak Blacka... Teraz jednak był jakiś taki inny.
Hej, mały. Coś kiepsko wyglądasz. Jakby cię ktoś pokroił na kawałki. - powiedział Dores nad wyraz uprzejmym tonem.

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-07-2010 01:08
Elena prawie krzyknęła, gdy Dores zwróciła się do chłopca w uprzejmy sposób. Przeraziło ją to bardziej, niż jej groźby.
- Dlaczego jesteś dla niego taka miła, ten dzieciak to zło wcielone! - zawołała, cofając się pod ścianę. - Nakarm nim węża! Nakarm nim węża! - krzyknęła, mając nadzieję, że obłąkana Dores w końcu zrobi coś pożytecznego - zabije małego śmierdziela, który lubi sikać w majtki.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-07-2010 15:37
Bernard tymczasem obudził się w stodole gdzie były kozy. Wstał, wyszedł na zewnątrz i szedł by spotkać kogoś i podzielić się radością z narodzenia się dwóch nowych kóz...
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-07-2010 18:14
Ponieważ dzieciak rozpłynął się w powietrzu, gdy Dores do niego przemówiła, kobieta postanowiła odpuścić już Elenie i Chrisowi, gdyż wyraźnie było widać, że nie wiedzą nic o mapie. Wyszła z pokoju i szła korytarzem w zamyśleniu. Im dalej, tym było coraz ciemniej, oświetlenie wydawało się jakieś przygaszone. Nagle już prawie w półmroku, Dores dostrzegła drzwi, których nigdy wcześniej tam nie było (albo jej się tak wydawało). Rozejrzała się, czy nikogo nie ma i nacisnęła klamkę. Okazało się, ze drzwi były otwarte...

Edytowane przez Otherwoman dnia 15-07-2010 23:34
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-07-2010 23:27
Niespodziewanie chłopiec zniknął z pokoju, zupełnie jakby się rozpłyną w powietrzu. Dores za chwilę też się ulotniła. Elena odetchnęła z ulgą i usiadła na łóżku. Po chwili zobaczyła, że ma okropnie brudne stopy, więc poszła do łazienki je umyć.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-07-2010 23:34
/ok, to daje oddzielnie smiley/

Dores popchnęła drzwi i po chwili znalazła się w ciemnym korytarzu. Gdzieś na jego końcu zobaczyła migoczące światło. Ruszyła w jego kierunku. Z jakiegoś powodu przyciągało ją do siebie.

/ Tak więc Dores zniknęła w mrocznych zakamarkach hotelu i będzie tam siedziała do przyszłego tygodnia./

Edytowane przez Otherwoman dnia 15-07-2010 23:35
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 16-07-2010 00:06
Christian nie zauważył ducha dzieciaka. Stał pod ścianą i przyglądał się jak Elena i Dores rozmawiają z kimś niewidzialnym. Nie zdziwiło go to nawet i cierpliwie czekał aż rozmowa dobiegnie końca. Gdy tak się stało i Dores wyszła z pokoju, a Elena udała się do łazienki umyć swoje brudne stopy, Chris nie mając nic do roboty, zaczął porządkować swoje ubrania. Upływały kolejne minuty, a Elena nie wychodziła z łazienki. Zaniepokojony tą sytuacją Christian, zdecydował się sprawdzić czy coś się przypadkiem nie stało. Uchylił drzwi do łazienki i to co zobaczył totalnie go zaskoczyło. Elena stała przed umywalką i myła w niej stopy. Nie zdawała sobie jednak chyba sprawy, że włożyć tam nogę jest łatwiej niż ją z powrotem wyciągnąć. Stała tak na jednej nodze, nie mogąc zrobić żadnego ruchu. Christian po chwili zaczął się głośno śmiać - Trzeba było mnie zawołać! - powiedział i podszedł na pomoc dziewczynie.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2010 15:34
Elena postanowiła umyć stopy w umywalce, bo była bliżej. Wanna stała za daleko, przejście tych dodatkowych paru kroków to już za duży wysiłek. Bez większego problemu zadarła nogę do góry i włożyła ją do umywalki. Gdy była już czysta, okazało się, że nie będzie tak prosto ją wyjąć. Elena bardzo się zdziwiła, w końcu miała długie nogi. Ta umywalka musiała być zamontowana wyjątkowo wysoko. Dasz radę, jeden szybki ruch i wyciągnij nogę... - powtarzała sobie w myślach. Po chwili w łazience pojawił się Chris.
- Zawołać? Po co? Nie wiem o czym mówisz, przecież wszystko w porządku. - nie chciała się przyznać, że się zaklinowała. Żeby udowodnić, że sobie poradzi, szarpnęła nogą, poleciała do tyłu i wylądowała w wannie.

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 16-07-2010 23:21
- Auuu. - na widok upadku Eleny, na twarzy Chrisa pojawił się grymas bólu. - To musiało boleć. - powiedział, prawie zaciskając zęby. Elena z hukiem wylądowała w pustej wannie. Rękami zdołała się jeszcze złapać brzegów. Christian z szyderczym uśmieszkiem podszedł do niej i powiedział - Moja propozycja pomocy jest nadal aktualna. - i wyciągnął w jej kierunku rękę.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-07-2010 00:29
Elena była cała poobijana, dosłownie czuła jak siniaki zaczynają jej się pojawiać. Popatrzyła na wyciągniętą rękę Chrisa. Chciała mu koniecznie udowodnić, że jednak sobie poradzi. Próbowała się poruszyć i podnieść się, jednak pupa ją za bardzo bolała. Skrzywiła się. - Wiesz, chyba sobie jeszcze tu posiedzę. Tu jest bardzo wygodnie. - powiedziała gładząc ręką wannę. - Sam spróbuj to się przekonasz. - powiedziała i dała mu znać, żeby też usiadł w wannie.

Edytowane przez Amelia dnia 17-07-2010 00:30
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-07-2010 00:40
Jack patrzył na swoją dłoń, pierwszy raz od bardzo dawna zwrócił uwagę na swoją ranę, którą miał na dłoni, jakby ktoś bardzo dawno temu przeciął ją nożem.
Edytowane przez Furfon dnia 17-07-2010 00:40
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 17-07-2010 01:21
- W sumie dlaczego nie? - pomyślał i po zamknięciu drzwi na klamkę wślizgnął się do wanny. Usiadł naprzeciwko Eleny i spojrzał na nią podejrzliwie - Tu jest bardzo niewygodnie. - powiedział, mocno akcentując ostatnie słowo.

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-07-2010 01:43
- Niewygodnie? - zapytała udając szczere zaskoczenie. - Coś można na to zaradzić - na jej twarzy pojawił się szatański uśmiech. Chwyciła kurek i zatkała nim odpływ. Zanim Chris zdążył cokolwiek zrobić, Elena odkręciła ciepłą wodę i patrzyła, jak wanna zaczyna się napełniać a ich ubrania nasiąkają wodą. - Teraz będzie Ci wygodnie.

Edytowane przez Amelia dnia 17-07-2010 01:44
Strona 141 z 156 << < 138 139 140 141 142 143 144 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum