Autor |
RE: Hotel Overlook |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-07-2010 13:42 |
|
|
Gdy usłyszała słowo "gwiazda" dostała takiego ataku kaszlu, że aż oczy zaczęły jej łzawić.
- Ja gwiazda? - wydusiła, starając się opanować kaszel - Chyba sobie żartujesz. Jestem tylko modelką, nie żadną gwiazdą. Takich dziewczyn jak ja są miliony. - chrząknęła i wstała z łóżka, podchodząc do okna. - Naprawdę myślisz, że nie byłoby dla Ciebie miejsca? Przykro mi, że tak myślisz.
Edytowane przez Amelia dnia 11-07-2010 13:42 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 11-07-2010 14:23 |
|
|
- Miliony takich jak Ty? Co Ty w ogóle wygadujesz! Jesteś jedyną i najbardziej niesamowitą gwiazdą jaka istnieje. - Christian podszedł do okna, oparł łokcie o parapet, podpierając dłonią głowę. Odwrócił się do Eleny i powiedział - Chciałbym, żeby znalazło się tam dla mnie miejsce. To weźmiesz mnie tam ze sobą? - zapytał, podnosząc wysoko brwi.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 11-07-2010 19:28 |
|
|
Dores dostała ataku furii. Zaczęła przewracać pokój do góry nogami w poszukiwaniu mapy, bądź choćby śladu tego, kto ją zabrał. Przez okno zaczęły wylatywać różne przedmioty, w tym siekiera, która spadając trafiła w głowę jakiegoś mężczyznę przechadzającego się przed hotelem.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-07-2010 22:09 |
|
|
Znudziło mi się siedzenie obok Caroline i oglądanie telewizji, więc wyszłam z pokoju i zeszłam na dół. Postanowiłam odwiedzić hotelowy bar, dawno już tam nie byłam. Przy ladzie nikogo nie było. Barman, poproszę coś dobrego...tylko nie mocnego - powiedziałam, siadając na wysokim krześle przy barze. Po minucie drink był gotowy. Wsadziłam do szklanki słomkę i zaczęłam powoli sączyć trunek. |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-07-2010 23:52 |
|
|
- Nie jestem gwiazdą i nie nazywaj mnie tak. Źle mi się kojarzy takie określenie. - skrzywiła się i spojrzała na niego - Oczywiście, że wezmę, inaczej bym tego nie proponowała - uśmiechnęła się i rozczochrała mu ręką włosy. - Spodoba Ci się Nowy Jork. Codziennie będziemy jadać w restauracji Moniki.
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 12-07-2010 00:01 |
|
|
- Wiesz... Chyba odejdę z US Army. Nie chcę już spędzać życia na uciekaniu od codzienności. Czuję, że dorosłem do tego, aby zacząć poważnie myśleć o przyszłości i jakoś ułożyć te życie. Chcę żeby się to udało... w Nowym Jorku. - Chris ukradkiem spojrzał na śpiącą Monikę i powiedział, uśmiechając się - Chcesz, żeby ona też była częścią naszego życia?
/ Amelka, zastanów się dobrze nad odpowiedzią!
Muminka
To ja w takim razie jeszcze nie odpisuję, muszę to dobrze przemyśleć... Idę wypisać wszystkie plusy i minusy!
Amelia
Ja jestem za tym, żebyś podjęła właściwą decyzję.
Lincoln
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Edytowane przez Lincoln dnia 12-07-2010 18:28 |
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-07-2010 20:19 |
|
|
Caroline obudziła się cała przemoczona. Trzęsła się z zimna, w pokoju nie było nikogo, prócz niej . Z ociąganiem ruszyła do łazienki . Gorący prysznic nieco jej pomógł . Włożyła na siebie byle jakie jeansy i czarny sweterek .
Gdzie się znowu podziała Angelina?
Car zeszła na dół do baru, gdzie zastała przyjaciółkę . Skinęła jej lekko głową, ponieważ wciąż miała lekkie kłopoty z mówieniem. Lecz udało jej się wykrztusić kilka słów :
- Wiesz może, jak zniknęłam? Nie potrafię sobie tego przypomnieć - jej głos brzmiał nieco dziwacznie, ale postanowiła nie zaprzątać sobie tym głowy. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 13-07-2010 10:39 |
|
|
Co Ty tu robisz ? Powinnaś leżeć w łóżku ! - powiedziałam, zdjęłam z siebie sweter i nałożyłam na ramiona Caroline. Masz, zamówiłam Ci ciepłą herbatę z cytryną. Powinna Cię trochę rozgrzać - usiadłam z powrotem z swoim miejscu, sadzając przedtem przyjaciółkę obok. Dopiero teraz zauważyłam, jak Caroline wyglądała. Była przemarznięta do szpiku kości, wyglądało na to, że ma gorączkę. To moja wina. Spadłaś ze skutera, a ja tego nie zauważyłam. dopiero gdy dojechałam do hotelu, strach mnie obleciał, że Cię zgubiłam. Powinnam iść Cię szukać...ale tego nie zrobiłam - powiedziałam z przygnębioną miną i spuściłam wzrok pod nogi. |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-07-2010 16:35 |
|
|
Spojrzała na Monicę leżącą na łóżku. Przygryzła wargę i zaczęła rozważać wszystkie za i przeciw obecności Moniki w swoim życiu.
- Bardzo dobrze gotuje, Gordon Ramsey przy niej to ciota, obsesyjnie sprząta, zna Meredith Stevens, jej mąż Chandler robi skręty... Tak, ona musi być częścią naszego życia! Będziemy jedną wielką szczęśliwą rodziną!
|
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-07-2010 20:04 |
|
|
- Czuję się dobrze, dziękuję . - Caroline uśmiechnęła się lekko - Nie martw się, jeszcze tego brakowało, żebyś ty wychodziła w ten mróz! Nie mam ci tego za złe, więc nie zadręczaj się! - pogroziła jej palcem, po czym zmarszczyła lekko brwi - Ale jednak byłam pewna, że to ty mi pomogłaś wtedy się podnieść.. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 14-07-2010 20:38 |
|
|
Dores w furii wybiegła z pokoju. Wpadła do pierwszego lepszego, a był nim pokój Eleny i Chrisa. Ten pokój przezył chyba najwięcej takich wizyt
Oddawaj moją mapę, zdziro!!! - wrzasnęła Dores na widok Eleny. (sorry za to wyrażenie, to tylko Dores )
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 14-07-2010 22:25 |
|
|
Christian wybuchnął śmiechem, zwracając tym samym na siebie uwagę zamyślonej Moniki. - To są bardzo dobre argumenty! Bierzemy ją ze sobą. Znajdziesz dla niej jakiś pokój? Czy u Ciebie też zamieszkamy we trójkę? - zapytał z błyskiem w oczach. Po chwili drzwi do pokoju otworzyły się nagle i stanęła w nich Dores. - Ty stara jędzo! Wynoś się stąd! - krzyknął i zasłonił sobą Elenę.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 14-07-2010 22:38 |
|
|
Ty zabrałeś moją mapę?! - Dores dźgnęła palcem wskazującym Chrisa w mostek pomiędzy żebrami. Ty... ty... mapofilu i złodzieju map!!!!
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 14-07-2010 22:44 |
|
|
- Odczep się ode mnie! - wrzasnął Christian i odskoczył do tyłu. Wyciągnął rękę daleko do przodu i chwycił Dores za koszmarnie zniszczone włosy. Pociągnął nimi do góry, sprawiając ból kobiecie i powiedział - Przeproś Ją za obcięcie włosów. Rozumiesz? - spojrzał wymownie, wskazując na Elenę.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 14-07-2010 23:06 |
|
|
/Jakie zniszczone? Jak śmiesz? /
Dores, pociągnięta za włosy, wyjęła nóż i ucięła fragment włosów tuż koło reki Chrisa. Trochę żałowała, że nie ucięła razem z nadgarstkiem.
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-07-2010 23:16 |
|
|
- Jaka mapa?! Nie braliśmy żadnej mapy. Wzięliśmy jedynie psychodrinki i siekierę! - zawołała. - Teraz wyglądasz modnie. - stwierdziła gdy Dores ucięła sobie włosy, za które pociągnął ją Chris - Nie myślałaś nigdy o karierze modelki? Masz nietypową urodę, zrobiłabyś dużą karierę. - powiedziała spokojnie Elena.
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 14-07-2010 23:16 |
|
|
Chrisa zamurowało, gdy Dores bez wahania obcięła sobie włosy. - Wariatka... - pomyślał i rzucił w nią włosami. Pokryły one prawie całe jej ubranie. - Kobieto! Ogarnij się! - zaczął do niej krzyczeć, szarpiąc za ramiona. - Możesz się zmienić! Nie musisz być złym człowiekiem!
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 14-07-2010 23:26 |
|
|
Dores nie słuchała, gdy Elena przyznała się, co zabrała.
Zabrałaś moją siekierę???? Gdzie ona jest???? - Dores zaczęła wywracać wszystkie rzeczy w pokoju i rozrzucać pościel z łóżka. Jak zabrałaś siekierę i psychodrinki, to na pewno wzięłaś też mapę! - wrzeszczała. Po chwili przestała i zastanowiła się. Do czego ci była siekiera? - zapytała z ciekawością?
Edytowane przez Otherwoman dnia 14-07-2010 23:26 |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 14-07-2010 23:37 |
|
|
- Siekiera.... Odrąbałam rękę jednej dziewczynie... - powiedziała grobowym tonem - To wina Twoich psychodrinków! One zamieniły mnie w morderczynię! - zawołała z pretensją w głosie i spojrzała na Dores pogardliwym wzrokiem - A ja się miewa Twój kochany Leonardo? Tutaj na Alasce chyba musi się żywić kozami.- zapytała po chwili ze złośliwym uśmieszkiem na twarzy. Już niedługo będzie musiała coś zrobić w sprawie tego węża.
Edytowane przez Amelia dnia 14-07-2010 23:38 |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 14-07-2010 23:39 |
|
|
Hahahaha - roześmiała się dziko Dores na wieść, jak zadziałały na Elenę psychodrinki. Leo miewa się dobrze. Nie pogardzi też podstępnymi wykradaczmi map. - spojrzała wymownie na Elenę.
|
|