Autor |
RE: Hotel Overlook |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-07-2010 22:44 |
|
|
Wszystko stało się tak szybko, że nawet nie wiedziałem kiedy zostałem ukłuty przez zombie-Elenę w tyłek. Środek, który miała w strzykawce zadziałał niczym narkoza, po chwili nie czułem swojego ciała i bezwładnie upadłem na ziemię nieprzytomny. |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-07-2010 22:46 |
|
|
Elena zrobiła zdegustowaną minę, gdy Chris zerwał spodnie z Moniki. Już miała rzucić się na Simona, gdy nagle Chris zaczął ją całować. Na początku miała ochotę ugryźć go w język, jednak po chwili poddała się mu się i oddała pocałunek. W ogóle nie zwróciła uwagi na to, że Monica i Simon zemdleli.
/ Muminka, Dexter, jesteście cieńcy!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 06-07-2010 22:49 |
|
|
- Udało się! Chyba się udało! - pokrzykiwał Chris, krążąc między nieprzytomnymi ciałami Moniki i Simona. Wziął mężczyznę za nogi i przeciągnął go obok brunetki, której poprawił spodnie. Następnie usiadł w fotelu gdyż pierwszy raz od wypicia napoju poczuł się zmęczony. A może po prostu substancja przestawała na niego działać?
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-07-2010 23:05 |
|
|
- Udało się? - popatrzyła na nieprzytomne ciała Moniki i Simona.
- Nie udało się! - krzyknęła z wściekłością. - Zmarnowaliśmy tą magiczną substancję na nich! - złapała się za głowę i zaczęła chodzić po pokoju. Po chwili dostała olśnienia i doskoczyła do Moniki. Wcięła jej nadgarstek do ręki i wgryzła się w niego zębami. Zaczęła pić krew brunetki. - Oni na pewno mają w krwiobiegu tą substancję! - zawołała i widząc że Monica staje się coraz bardziej blada, zostawiła ją i zaczęła ssać krew z nadgarstka Simona. Po chwili opadła na podłogę, cała umazana czerwoną cieczą. - Już mi lepiej... - wydyszała.
Edytowane przez Amelia dnia 06-07-2010 23:06 |
|
Autor |
Edward Maldone
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-07-2010 23:13 |
|
|
Edward z przerażeniem stwierdził, że dławi się zawartością wiadra, które Dores wsadziła mu na głowę. Ostatkiem sił udało mu się zrzucić wiadro z głowy, po czym upadł na podłogę i dostał drgawek. |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 06-07-2010 23:15 |
|
|
Bernard tymczasem czując smród obudził się w momencie gdy Dores nałożyła wiadro na głowę Edwarda. Bernard jednak nie miał zamiaru mu pomagać gdyż nie pachniał on już kozami tylko shitem Jacka, który sam walił kupę na środku pomieszczenia. Bernard czując że zrobiło się tutaj zbyt gorąco i śmierdząco szybko opuścił pomieszczenie czekając aż ktoś niego wyjdzie. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 06-07-2010 23:55 |
|
|
Dores zobaczyła, ze Edward jeszcze żyje, ale ponieważ był cały upaprany, brzydziła się podejść do niego i dokończyć swego dzieła. Kopnęła wiadro, które potoczyło się w stronę Jacka Shitmana. Jack od razu złapał za wiadro i z powrotem na nim usiadł.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Postać: Helena
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-07-2010 00:23 |
|
|
Widok Edwarda, który prawie udławił się zawartością wiadra obrzydzał Jacka Blacka. Nie miał zamiaru dać mu tej kasy, umowa jest podpisana, teraz hotel jest już jego. Dores wykonała częściowo swoją robotę, Jack zapamiętał sobie by ją jakaś wynagrodzić za to. Black zwrócił się do Edwarda
-Zaraz Tobie pomogę, wytrzymaj jeszcze chwilę - Jack zaczął rozglądać się po domu, na parterze nic nie znalazł pożytecznego lecz odkrył drzwi do piwnicy. W niej były 3 kanistry z benzyną oraz skuter śnieżny. Jack wziął jeden kanister, wrócił do głównego pokoju i wylał benzynę na Edwarda. Jack wyjął pistolet.
-Chcesz coś powiedzieć przed śmiercią? |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 07-07-2010 00:32 |
|
|
Czy ten shit się w ogóle zapali? - zastanawiała się głośno Dores. Stała jednak w oddaleniu, by nie dotknąć przypadkiem Edwarda, który cuchnął. Już sobie wyobrażała ten smród, gdy zacznie się palić.
Chłodno się zrobiło. Trzeba dołożyć do kominka. - powiedziała, patrząc wymownie na oblanego benzyną Edwarda.
|
|
Autor |
Edward Maldone
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-07-2010 00:35 |
|
|
Edward mimo, że przestał się trząść, nie zwracał uwagi na słowa Jacka.
- Weźcie to ze mnie! Zabierzcie to! - krzyczał, tarzając się po podłodze, próbując zetrzeć z siebie zawartość wiadra. Przestał się miotać dopiero, gdy Jack wyjął pistolet.
- Nie, błagam.... Nie chcę od Ciebie żadnych pieniędzy, weź sobie ten hotel za darmo. Przyrzekam że wyjadę stąd i nigdy więcej mnie nie zobaczysz, tylko mnie nie zabijaj! |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 07-07-2010 00:40 |
|
|
Dores wyjęła zapałki i zapaliła jedną z nich. Uśmichnęła się do Edwarda, zbliżając niebezpiecznie blisko ogień do jego oblanego benzyną ciała.
Zimno ci...? - zapytała, machając mu zapałką przed oczami.
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-07-2010 00:48 |
|
|
-Dla mnie nie chodzi o kasę, ja uwielbiam po prostu zabijać - Jack podobnie jak Dores zapalił zapałki, zbliżali się do niego... |
|
Autor |
Edward Maldone
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-07-2010 00:48 |
|
|
Edward prawie dostał zawału serca, gdy Dores i Jack zapalili zapałki.
- Czego Wy ode mnie chcecie?! - wrzasnął - Możecie wziąć wszystko co mam, pieniądze trzymam w cukierniczce! A w piwnicy mam zapas tuńczyka w puszcze! - ryknął do Dores. Po chwili nie wytrzymał i zaczął kwiczeć ze strachu.
Edytowane przez Edward Maldone dnia 07-07-2010 00:49 |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-07-2010 00:50 |
|
|
Tymczasem do hotelu doszedł fetor pochodzący z wiaderka Jacka.
- Boże, co tak śmierdzi?! - jako że Elena miała wyostrzone zmysły, od razu poczuła ten smród. Nikt jej jednak nie odpowiedział, bo Monica i Simon wciąż nie odzyskali przytomności a Chris zasnął. Wyszła więc przed hotel i zaczęła niuchać nosem, starając się określić kierunek z którego dochodzi ten smród.
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-07-2010 00:50 |
|
|
-Milcz! Zachowuj się jak mężczyzna, teraz udowadniasz nam, że nie zasługujesz by żyć. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 07-07-2010 00:52 |
|
|
Nagle Dores potknęła się o puszkę Sardynek i zapałka wypadła jej z ręki prosto na Edwarda...
|
|
Autor |
Furfon
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-07-2010 00:57 |
|
|
Black patrzył jak Edwarda ogarnia płomień. Za nim Shitman wstał, wziął wiadro w ręce i stał przy drzwiach, czekając na coś. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 07-07-2010 01:01 |
|
|
Edward darł się, płonąc. w chatce zaczęło śmierdzieć palonym mięsem bardziej niż zawartością wiadra Jacka.
Nie mogę tego słuchać! Zamknij się! - wrzeszczała Dores na Edwarda, zatykając sobie uszy.
|
|
Autor |
Edward Maldone
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 07-07-2010 01:03 |
|
|
Edward zaczął płonąć i nic nie mógł na to poradzić. Zaczął się drzeć i biegać po pokoju, co chwilę wpadając na różne meble. W końcu upadł na podłogę tuż pod nogi Dores, wyciągnął płonącą rękę w jej stronę i złapał ją za buta. To była ostatnia rzecz, jaką zrobił przed śmiercią. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 07-07-2010 01:07 |
|
|
Aaaaa - Dores zaczęła strząsać z buta rękę Edwarda. Bardziej z obrzydzenia niz strachu przez płomieniami. Po chwili trudno juz było rozpoznać w Edwardzie Edwarda.
Ufff... - Dores otarła czoło i opadła bezwładnie na krzesło. Nagle jej wzrok padł na mapę, którą jack zostawił na stole...
|
|