Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 16:15:48 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 7
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny19:53:44
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 122 z 156 << < 119 120 121 122 123 124 125 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Dorothy Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2010 00:54
-Pomyśl czasem.- powiedziałam, pukając się w czoło i krzywiąc się. -Tyje się na całym ciele, nie tylko w okolicach brzucha. Twarz dalej mam zajebistą.- upiłam łyk herbaty. Smakowała tak, jakby zrobiona była z krwi. Piłam już takie u Czerwonej i za każdym razem miałam nadzieję, że nie jest to krew ludzka. Westchnęłam, gdy usłyszałam pytanie. -Wiesz, chciałabym. Mój brat jest świetny! Ale nie. Ojcem jest nieudacznik Barney Stinson. Jeśli spotkasz go kiedykolwiek, pozwalam Ci zabić go w okrutnych męczarniach. Blondyn w garniturze.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Czerwony Kapturek
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2010 01:05
- Barney Stinson? - zaśmiała się przeraźliwie głośno, normalny człowiek słysząc taki śmiech miałby ciarki na plecach - Ten Barney? - zapytała i wyjęła z szuflady jego dowód osobisty i podała go Dorothy - Zdążyłam się z nim już dobrze zapoznać. Właśnie gnije w sali teatralnej. Możesz go odwiedzić.
Dorothy Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2010 01:08
Ale ja nie byłam normalna, więc żadna ciarka po moich plecach nie przebiegła. Ciało moje natomiast wpadło w jakąś dziwną euforię. Poczułam się naraz tak spełniona, że zachciało mi się wyć z wilkami do księżyca z radości.
-TEN Barney Stinson!- uśmiechnęłam się szeroko z ognikami w oczach i wstałam. Kogo tam jeszcze masz, mój kochany Kapturku? Czyje zwłoki tam dla mnie znajdziesz?

//dobranoc.
Czerwony Kapturek
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2010 01:15
- Mogę zabić kogo tylko chcesz, podaj imię i nazwisko, a następnego dnia dostaniesz zwłoki. - powiedziała śmiertelnie poważnym tonem - Albo sama możesz to zrobić. Wiem, że chcesz. Widzę to w Twoich oczach. Powinnaś kogoś zabić. - stwierdziła i włożyła ręce do kieszeni płaszcza. Stała nieruchomo, wpatrując się w Dorothy.
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2010 09:02
Piotr pętał się po korytarzach nudząc się. Postanowił udac się do baru i znowu się napic wódki.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2010 13:39
- Mark, proszę Cię...- wymamrotałam cicho, odrywając się od jego ust. Nie miałam nawet jak się obronić. Przypatrywałam się jak mężczyzna szybko i dokładnie kreśli drogę na kartce. Gdy już mi ją podał, przytrzymałam na chwilę jego rękę i spojrzałam w jego oczy- uważaj na siebie- powiedziałam i uśmiechnęłam się blado. Wprawdzie nie chciałam z nim być ale to nie oznacza, że mi na nim w jakiś sposób nie zależy. Cholera wie co tu się jeszcze może wydarzyć. Z mapą poszłam od razu do gruchających gołąbeczków.
- Dzień dobry... ekhem... przepraszam, że przeszkadzam ale mam mapę z zaznaczoną drogą na wyspę gdzie jest benzyna... benzyna, rozumiecie? Możemy się stąd nareszcie wyrwać!- mówiłam z coraz większą ekscytacją- Wybieracie się ze mną? Come on!

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 29-06-2010 16:07
- Nie ma pojęcia bo takim żołnierzem nie jestem. Ty jesteś pierwszą kobietą, która na mnie poleciała. Przynajmniej mam nadzieję, że tak jest! - W pewnej chwili pokój się rozświetlił jasnym światłem zimowego słońca. Christian obrócił się w stronę okna, przez które wbijały się promienie słońca. - Widzisz? Te promyczki świecą specjalnie dla Ciebie. - Chris chciał już objąć mocno Elenę, gdy do pokoju weszła rozentuzjazmowana Monica. - Jasne, trzeba przynajmniej spróbować. Ale mamy czym odjechać? - zapytał, zwlekając się ślamazarnie z łóżka.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2010 17:04
- Pierwszą kobietą która na Ciebie poleciała? - zrobiła wielkie oczy. Od razu pomyślała: To znaczy, że on nigdy wcześniej.... z żadną kobietą?
- Nie dam się na to nabrać! - zaśmiała się nerwowo. Po chwili przestała o tym myśleć, bo do pokoju weszła Monica - Chodźmy po benzynę! - zawołała od razu, wyskoczyła z łóżka i otworzyła walizkę. - Nie mogę znaleźć czapki! - powiedziała po chwili - Nie mogę wyjść na mróz bez czapki! Muszę mieć czapkę... Chociażby taką z daszkiem! - zaczęła gorączkowo przeszukiwać torbę, wywalając wszystkie ubrania na podłogę.

Edytowane przez Amelia dnia 29-06-2010 17:05
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 29-06-2010 17:18
- Na pewno ją ze sobą wzięłaś? - Christian przyglądał się nerwowym poszukiwaniom Eleny. Sam wszedł pod łóżko i zaczął szukać czapki po zakamarkach. - Nigdzie jej nie ma. - powiedział, bezradnie rozkładając ręce. W głowie mu zaświtało, że pakując się na Alaskę zabrał kilka niepotrzebnych rzeczy. Pędem ruszył do swojej szafki i wsadził tam głęboko rękę. - Jest! - krzyknął, gdy wyczuł między ubraniami twardy daszek. Wyjął ją ukradkiem i powiedział - Tylko nie wiem czy będzie Ci odpowiadał ten kolor. Czerwony jest w modzie? - zapytał, niepewnie pokazując Elenie czapeczkę z daszkiem.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2010 18:51
- Miałam kiedyś dokładnie taką samą, ale ją zgubiłam - stwierdziła, biorąc od Chrisa czapeczkę. Założyła ją na głowę i uśmiechnęła się - Pasuje idealne! - zawołała podekscytowana i zaczęła gładzić czapeczkę rękami. -Teraz jestem gotowa na wyprawę.

Edytowane przez Amelia dnia 29-06-2010 18:52
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 29-06-2010 22:58
Christian zawiązał dokładnie buty, w łazience pod spodnie nałożył drugą parę i również wyraził gotowość wyruszenia po benzynę. - Możemy wyruszać. Również jestem gotowy. Elena, ubierz się cieplej. - powiedział z troską i usiadł na skraju łóżka.

Edytowane przez Lincoln dnia 29-06-2010 23:12
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2010 23:24
Elena stała na środku pokoju w jeansach, sweterku i rozpiętej kurtce. Na nogach miała... tylko skarpetki, ale nie zauważyła tego.
- Cieplej? Przecież mam na sobie czapkę! - dotknęła jej ręką - A na dworze jest tylko -20 stopni, w Rosji przeżyłam większe mrozy.

Dorothy Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2010 23:49
Popatrzyłam na Kapturka krzywo i odpowiedziałam sucho:
-Nie jestem mordercą, jak Ty.
Z westchnieniem opadłam na fotel. Podrapałam się w głowę. Gdzieś w środku dziecko kopnęło.
-Chociaż... chociaż chyba będę musiała kogoś zabić. Dla bezpieczeństwa nas wszystkich.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 29-06-2010 23:52
Dores wzięła z pokoju Leonarda i zaczęła szukać jego pokrowca. Na zewnątrz było zimno, a Dores nie chciał by Leon odmroził sobie którąś część ciała. Niestety pokrowca nie było i LeSage dobrze wiedziała, gdzież on mógłby się znajdować. Spakowała najpotrzebniejsze rzeczy, wzięła węża na ramie i udała się do pokoju Elney odzyskać pokrowiec.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2010 10:23
Ginny szwędała się po korytarzach hotelu i znów nie wiedziała co ze sobą zrobić... Przeszła obok basenu - nikogo nie było. Obok siłowni- nikogo nie było. W barze siedział jej dobry kumpel Piotr. Dawno nie rozmawiali. Postanowiła zatopić się w ulubionej szkockiej whiskyn i spędzić z nim trochę czasu. - Hej, mogę się dołączyć? - Uśmiechnęła się przyjaźnie i wskoczyła na wysokie siedzenie przy barze. Kowalski tylko skinął głową. - Barman, poproszę szkocką whisky.
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2010 13:35
Piotr pierwszy raz od ponad tygdnia usłyszął że ktoś się do niego odzywa.
- A witaj Ginny- odparł. Co ostatnio porabiasz bo straszne nudy w tym hotelu?
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2010 14:02
Ucieszyłam się, że Elena i Chris tak szybko się zgodzili, bez żadnego marudzenia. Właściwie mogliśmy już wyruszać jednak nie mogłam powstrzymać się przed zrobieniem im żartu. Najbardziej byłam ciekawa reakcji Chrisa. Stałam przed nimi, przysłuchując się ich rozmowie.
- Elenko musisz się cieplej ubrać...- zaczęłam z troską- w końcu jesteś w takim stanie że... nie możesz już myśleć tylko o sobie ale i...- w tym momencie pogładziłam się powoli po brzuchu. Stałam z poważną miną, nie dając nic po sobie poznać. Ciekawa byłam czy Chris da się wkręcić.

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2010 14:35
Otherwoman napisał/a:
von Veron napisał/a:
- Niektóre zwierzęta mogą łączyć swe umysły z umysłami ludzi. Zjawisko to nazywamy telepatią zwierzęcą. Jest ot jednak bardzo rzadko spotykane...- prawił lektor.
Alice otworzyła szeroko usta. Telepatia! Mogła się domyślić! To ona mówiła o orzeszkach itp. Telepatia zwierzęca! Dlatego miauczenie w jej myślach! A jedyny kot tutaj to... Tobi! Kto inny mógłby wiedzieć, gdzie TPW trzyma orzeszki solone?
- Tylko czemu nie słyszę go teraz... Czyżby...?
Wyłączyła telewizor i bezwiednie zaczęła kopać w pancerne drzwi.

A nie było tam nic o porozumiewaniu się z wężami? smiley

Niestety smiley

Alice mogła walić w drzwi bez końca. Czerwony Kaptur nie odpowiadał.
- Wiedziałam, że tka to się skończy. Gdyby jeszcze zabiła, patrząc mi w oczy, ale gdzie tam! Umrę z głodu- wymamrotała Alice i w przypływie rozpaczy udała się do łazienki.
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2010 15:40
Tymczasem Jason grał se koncert.smiley
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-06-2010 16:00
- Ech, ostatnio bałam się wyjść wogóle z pokoju. Siedziałam tam sama i bałam się wyjść. Dziwne i straszne rzeczy się dzieją. - Powiedziała. Przypomniała sobie o tych strasznych dźwiękach dochodzących z korytarza. O tych wilkach... Aż przeszedł ją dreszcz! - A ty co porabiałeś? Dawno Cię nie widziałam. - Uśmiechnęła się do mężczyzny. Blackówna lubiła jego ciepły uśmiech. Poprosiła o dolewkę whisky.
Strona 122 z 156 << < 119 120 121 122 123 124 125 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum