Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 17:11:14 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 7
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny20:49:09
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 113 z 156 << < 110 111 112 113 114 115 116 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Mark Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 21:57
Mark zerknął na Monicę, która przeszła koło niego i zupełnie go olała, co go zdenerwowało. Bardziej niż komentarz Doroty. Już miał coś jej odpowiedzieć, jednak nie zdążył, gdyż w tej chwili przebudził się mężczyzna z odciętym palcem. Mark przysłuchiwał się uważnie rozmowie siostry z Simonem.

McSteamy
Wyślij Prywatną Wiadomość
Czerwony Kapturek
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 22:00
Czerwony Kapturek wstała z łóżka i podeszła do klatki.
- Zabijesz ją? - zapytała Alice a w jej głosie słychać było ekscytację.
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 22:00
Nie, teraz już nie... - uśmiechnąłem się do Doroty. Czułem na sobie czyjś wzrok, a kiedy się odwróciłem ujrzałem brata dziewczyny. - Które z was mnie opatrzyło, Ty czy twój brat?
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 22:02
Alice mimowolnie się cofnęła. Serce podskoczyło jej do góry.
- No... hmm...- mruknęła. To miało być potwierdzenie, ale może niekoniecznie tak zabrzmiało.
Dorothy Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 22:04
-Brat.- powiedziałam i pierwszy raz od kilkunastu minut posłałam w kierunku Marka promienny uśmiech. Nie chciałam, by gniewał się za mój komentarz.
-Właściwie może i ma spaczony gust, ale jest zajebisty i bardzo się kochamy, prawda?- mrugnęłam do niego i podbiegłam szybko, dając mu kuksańca w bok.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 24-06-2010 22:11
Dores zagradzała policjantowi wejście do pokoju. Z pomieszczenia dał się słyszeć głos: Nie wpuścisz naszego gościa? Policjantowi lekko zaschło w gardle...

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Czerwony Kapturek
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 22:13
Jest niezdecydowana, może potrzebuje więcej czasu. Na początek dam jej łatwiejsze zadanie. - pomyślała i wyszła z pomieszczenia. Po chwili wróciła, a na rękach niosła jakiegoś nieprzytomnego mężczyznę w podeszłym wieku. Wyciągnęła pistolet i celowała w dziewczyny, żeby nie uciekły gdy będzie otwierać klatkę. Wepchnęła mężczyznę do środka i zamknęła klatkę.
- Uduś go.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 22:15
Ines zaschło w gardle, nie była w stanie nic wykrztusić. Gdy tajemnicza postać wrzuciła do klatki nieprzytomnego mężczyznę, czekała na reakcję Alice. Jeżeli byłaby w stanie go zabić, to zapewne bez problemu zabije i ją.

Mark Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 22:20
- Tak to byłem ja. Jestem lekarzem. - powiedział do rannego mężczyzny.
- Bardzo Cię kocham. - odpowiedział wyszczerzając zęby do Dorothy. Chciał jej odpowiedzieć, że myli się co do Moniki, chciał zacząć opowiadać o jej ciele, jednak obecność Simona na to nie pozwalała. Tylko z Dorothy mógł rozmawiać w ten sposób. - Nie mam spaczonego gustu, Monica jest najwspanialszą kobietą jakąś spotkałem. Jest mądra i zabawna.

McSteamy
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

- Żaden problem!
Skąd ona ma tego mężczyznę?
Alice podeszła do mężczyzny.
- Och, jaki poczciwy staruszek!- pomyślała i uśmiechnęła się jak do własnego dziadka.
Czerwona trwała w postawie wyczekującej. Czego ona chce!?
- Ach tak... miałam go udusić- przypomniała sobie Alice.
Wyciągnęła ręce. Mężczyzna nawet się nie bronił. Zaczął się czerwienić.
- Nieprzyjemne zajęcie.
Coraz bardziej. Z jego ust wydobywało się dziwne charczenie. Alice jeszcze mocniej zacisnęła palce i... padła wyczerpana na ziemię.
- Cholera jasna! Tak to jest jak człowiek nie jadł od tygodnia. Nie wspominając już o piciu! Siły opuszczają...
Edytowane przez von Veron dnia 24-06-2010 22:21
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Jack doszedł do hotelu. W holu zauważył Marka, Dorothy i Simona. Rzuciło się w jego oczy zabandażowana ręka Simona, jakby stracił palec. Black podszedł do nich
-Jaka ładna dzisiaj pogoda na spacer,a wy ciągle siedzicie w tym hotelu. Co tam słychać? - Jack spytał się, patrzył przez chwilę każdemu w oczy, najpierw rodzeństwu a na koniec Simonowi - Co się stało z twoim palcem?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 24-06-2010 22:23
Dores odsunęła się od drzwi, by policjant mógł wejść. Ten jednak widząc dziwną osobę w czarnym płaszczu, wcale nie miał już takiego zamiaru. Zaczęło mu brakować powietrza.
No wchodź! - wrzasnęła Dores. Odpowiem na te twoje pytania.
Martin powoli zaczął wchodzić, rękę położył na kaburze broni. Mężczyzna w czerni siedział w fotelu i badawczo mu się przyglądał.

shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 22:24
Margaret spoglądała na lekko uchylone drzwi. Bała się reakcji Isabelle, lecz ta nim starsza pani wydusiła cokolwiek pchnęła je mocniej i zniknęła po chwili jej z oczu.
Evans przełknęła głośno ślinę. Może zawsze wrócic i zostawic tu ją samą... ale wtedy będzie ją miała na sumieniu jeśli coś się jej stanie... weszła więc za nią.
Edytowane przez shan dnia 24-06-2010 22:26
Dorothy Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 22:28
-Dobra dobra. Swoje wiem. Mam oczy. Jest brzydka. Równanie jest proste: dzieci też będziecie mieli brzydkie. A wtedy nie będę zapraszać Was na święta.- powiedziałam i w ramach przeprosin szybko ucałowałam go w policzek. Później zatopiłam się w fotelu. Ten był już tak zużyty, że gdyby nie brzuch, wessałby mnie do środka. Drzwi znów się rozsunęły, a do środka wpadł nieprzyjemny powiew mrozu. Na środek pomieszczenia wkroczył mężczyzna, którego już poznałam. Jego syn (?) spał ciągle na górze. Gdy spojrzał wprost w me oczy, przeszedł mnie dreszcz.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 24-06-2010 22:33
Martin stał w pokoju Dores. Kobieta zamknęła drzwi za nim, odcinając mu drogę ewentualnej ucieczki.
Czy zabiłas burmistrza Johna Locke'a? - policjant próbował zebrać się na odwagę.
Oczywiście. - powiedziała Dores bez cienia wahania. Był bezużyteczny. Wzruszyła ramionami. Policjant wybałuszył na nia oczy. Zabiłam też prawie wszystkich pracowników hotelu i część gości. - mówiła dalej beztrosko.
Je...je... jesteś aresztowana. - mężczyzna próbował grac twardziela.
Dores wyjęła nóż. Martin natychmiast wyciągnął swoją broń. Wówczas podszedł do niego mężczyzna w kapturze. Dotknął jego twarzy dłonią, która była zimna jak u trupa. Drugą ręką zabrał mu broń. Chyba nie zabierzesz mi tej miłej pani...? - wyszeptał mu do ucha lodowatym głosem. Policjant zwymiotował ze strachu na podłogę.

Edytowane przez Otherwoman dnia 25-06-2010 00:12
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 22:37
Po chwili już obserwowałem jak rodzeństwo droczy się ze sobą. Wydawali się być ze sobą szczęśliwi. Chciałem ich zostawić samych na moment i rozprostować kości, ale w tym momencie do hotelu wszedł starszy koleś z psychopatycznym wyrazem twarzy. Z wrażenia znów usiadłem na sofie, a ten podszedł i zapytał się o palec.
- Jak widać nie ma go, pewnie posłużył za karmę dla wilka... - mówiąc to aż skrzywiłem się, widząc taki obrazek przed oczami.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 24-06-2010 22:48
- O co Ci chodzi? - zapytał równie chłodno Christian, przerywając jedzenie. W jednym momencie stracił apetyt i odsunął talerz od siebie. - Przeszkadza Ci to w czymś? - zapytał, podnosząc ostentacyjnie zakrwawioną dłoń.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Dorothy Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 23:02
-Wilki nie jedzą byle czego.- mruknęłam cicho i objęłam się rękami, bowiem po spojrzeniu mężczyzny pozostał chłód i gęsia skórka.
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 23:04
- Ekhem.. - zakasłałem i odwróciłem głowę w kierunku Dorothy. - Mówiłaś coś?
Edytowane przez Dexter dnia 24-06-2010 23:05
Mark Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 23:06
- No zobaczymy jak Twoje dziecko będzie wyglądać! - powiedział Mark, czochrając Dorothy włosy. - Jeśli okaże się, że będzie brzydkie, to znaczy że ojciec był pasztetem. A wtedy to ja będę się z Ciebie śmiać! - zaśmiał się i spojrzał na Jacka, który właśnie wszedł do hotelu. - Miło Cię widzieć, Jack! - powiedział i mrugnął okiem do Dorothy. Wciąż nie wiedział, czy siostra się z nim przespała czy nie.

Margaret i Isabella weszły przez pancerne drzwi które znajdowały się w piwnicy. Za nimi znalazły długi korytarz. Na końcu korytarza znajdowało się wejście do systemu kanałów ściekowych, które wyglądały mniej więcej tak KLIK. W tunelu znajdowało się sporo ludzi, wszyscy mieli pistolety. Gdyby zauważyli teraz Margaret i Isabellę, prawdopodobnie zabiliby je. Kobiety usłyszały strzępki rozmów, do ich uszu doszły słowa "teatr" i "Alice".

McSteamy
Strona 113 z 156 << < 110 111 112 113 114 115 116 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum