Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:45:49 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 11
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:42:12
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 110 z 156 << < 107 108 109 110 111 112 113 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 13:50
- Sapiesz jak pociąg towarowy. - Rzuciła obracając się do Margaret. - Przeszłyśmy jedną ulicę a ty już zmęczona? - Isabella podciągnęła rękawy sweterka i schowała w nich zimne palce. Ślad wił się dalej, a na końcu drogi został urwany i zastąpiąny dużymi śladami butów które kierowały się do małego mieszkanka. Brunetka przełknęła ślinę i spojrzała na Evans która powoli dochodziła do dziewczyny. - Hym.. To może spytamy mieszkańca tego domu, czy nie widział Alice? - Spytała wskazując na domek przed nimi.
Wyślij Prywatną Wiadomość
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 13:55
- Dobrze... i tak nie mam lepszego pomysłu. - Rzekła i podeszła do drzwi. Domek był obrzydliwy. Zapukała "energicznie" w drzwi. Nikt nie przychodził. - O może właściciele wyszli... wiesz chodźmy lepiej na ten komisariat... ja wiem jak trzeba postępowac z policją by... - Lecz w tym samym momencie drzwi uchyliło się lekko.
- Tutaj nawet nie potrafią dobrze zamknąc drzwi... - Rzuciła podpierając się na Isabelle.
Dorothy Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 14:55
Westchnęłam ciężko, słysząc słowa brata. Wstałam i usiadłam w fotelu, w którym spędziłam ostatnią godzinę. Szczelnie opatuliłam się kocem i dopiero wtedy powiedziałam cicho:
-Znasz zasady. Albo bierzesz wszystko, albo nic. Ktokolwiek to zrobił... nie powinien był.- szybko potrząsnęłam głową i spojrzałam na niego wyczekująco. Mark jednak nie odpowiedział, zajęty obwiązywaniem kikuta. Ciszę przerywało bzyczenie muchy, intensywne jak nigdy.
-Jest całkiem niezły, nie sądzisz?- spojrzałam na zranionego mężczyznę i oblizałam wargi.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 15:12
- Mówiłam Ci już co sądzę o polic... - Zaczęła kiedy jej mowę przerwał dźwięk uchylanych drzwi. - Oo.. - Dziewczyna podeszła do drzwi i popukała energicznie. - Dzień dobry, jest tam kto? Haloo... - Jednak nikt nie odpowiadał.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 15:25
- Lepiej tam nie wchodźmy... podsumowując to co widziałam w tym miejscu to jest to pewnie jakieś okropne miejsce pełne stworów z kosmosu! - Pomyślała chwilę. - Albo po prostu mieszka tu jakaś patologiczna rodzina... ej mówiłam żebyś tam nie wchodziła! - Krzyknęła za dziewczyną, lecz ta weszła do domku. Margaret kręcąc głową ruszyła za nią.
Edytowane przez shan dnia 24-06-2010 15:25
Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 15:31
Ellie postanowiła zajrzeć do garażu, do pługa. W zagraconym pomieszczeniu, którego 90% jednej ściany stanowiła ogromna, solidna brama, na środku stało coś dużego, przykrytego kilkoma wielkimi plandekami. Blondynka energicznym ruchem zrzuciła je, czasami musiała pomóc sobie miotłami, by zrzucić mniej dostępne płachty i odkryła masywny pług. Dobrze wiedziała, że nie odkryła, gdyż wszyscy wiedzieli że się tu znajduje. No właśnie, czemu wszyscy siedzą w tym hotelu ?
Weszła na korytarz i zaczęła się wydzierać:
- WYJAZD Z POKOI, BANDO NIEROBÓW!! OD DWÓCH TYGODNI SIEDZIMY W TYM JEBANYM HOTELU, KTÓRY ZDĄŻYŁ NAM ZGOTOWAĆ DEMONA, BANDĘ WILKÓW I PIERDOLONĄ MGŁĘ !!!!!! OSTATNIMI CZASY WCHODZILIŚCIE MARKOWI W DUPĘ, ŻEBY ZABRAŁ WAS STĄD PŁUGIEM, A TERAZ ODPIERDALACIE TAKĄ MANIANĘ, ŻE SIE W PALE NIE MIEŚCI!! WIECIE CO, GDYBYŚMY BYLI POSTACIAMI W JAKIEJŚ GRZE RPG, TO POWINNO BYŁO WAM BYĆ WSTYD PRZED DOMNIEMANYM GAME MASTEREM!!! A CO!! PAKUJCIE MANATKI I JAZDA NA DÓŁ !!
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 24-06-2010 15:32
Dores wracała do hotelu i zastanawiała się, co MU powie. Gdzie moze być ta cholerna mapa??? Weszła do holu i zobaczyła dziwną zbieraninę ludzi: pastucha kóz, który nieźle zajeżdżał tymi zwierzętami, jakiegoś przygłupa z odciętym palcem i dwoje ludzi, którzy próbowali go reanimować.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 15:53
Alice siedziała z zamkniętymi oczami. Opierała się o kraty. Do jej nozdrzy dochodził nieprzyjemny zapach rozkładającego się Barneya, a do uszu ciche warczenie wilka. Miała gęsia skórkę, włosy podniosły się jej nienaturalnie. Czekała.
Alice była osobą bardzo niepewną, wrażliwą; w jednej chwili mogła śmiać się i płakać. Jej uczucia nigdy nie trwały długo, postanowienie szybko się zmieniały. Po prostu taki już miała charakter. Teraz jednak postanowiła być twarda i nieugięta w stosunku do złowieszczego Czerwonego. Próbowała ogarnąć całą sytuację. Rozmyślała.
- Kim on jest? Co o nim wiem? Zabił Barneya... chyba. Przetrzymuje mnie i jeszcze jakąś dziewczynę, i chłopaka. Po co? Alice, myśl, dziewczynko, po co? Na pewno jest w zmowie z tutejszą policją. A może nie? W każdym razie policja na pewno coś o nim wie! Ojojoj... Mam! To właściciel hotelu! A może... nie?- podrapała się po głowie.- Poszłam do wróżki, która miała wyleczyć mnie z koszmarów. Wysłała mnie tutaj. Teraz nie mogę mieć już wątpliwości! Jest w zmowie i z policją (tfu, tfu, trzykroć przeklęta policja z Nome!), i z wróżką. Ciężka sprawa- westchnęła bezgłośnie.- A poza tym kogoś mi przypomina. Tylko kogo? Myśl, myśl, my... Dores! To samo psychopatyczne zachowanie, podobny topór (czy tam tasak...) no i zwierzątko! Ale czy Dores na pewno miała wilka? Nie. Chyba nie. Poza tym Dores była całkiem sympatyczna, chociaż nie chciała skonsultować się z MPP. Dało się z nią porozmawiać, a ten tu... Tyle że ona zabiła TPW! Chlip... A może to on go zabił!? To bardzo w jego stylu. "Wy będziecie następni". Może on chce to samo zrobić ze mną!?- gwałtownie otworzyła oczy.
Wyobraziła siebie na miejscu Larsa, odwróciła się, napotkała na Barneya i...
- Przynajmniej to ohydztwo wyleciało poza klatkę!
Spojrzała na widownię. Nie było Człowieka w Czerwieni. Alice uśmiechnęła się złośliwie. W tej chwili była tak odważna! Jednak druga część jej duszy, płocha i tchórzliwa, mogła niemalże zsikać się ze strachu na widok tego drania. Ano właśnie.
- Czerwony Kapturku! Muszę do toalety!
-Patrzcie państwo! Akurat jak jest potrzebny to go nie ma!
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 24-06-2010 16:00
Tymczasem na miejsce zbrodni w ratuszu wezwany został policjant Martin Back. Świadkowie zeznali, że z ratusza wychodziła jakas dziwna kobieta z zakrwawionym nożem z ręce. Widzieli, jak skierowała się do hotelu. Martin Back również natychmiast tam wyruszył.

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 16:04
Gdy Margaret i Isabella weszły do domku, za ich plecami pojawił się jakiś mężczyzna, ze złośliwym uśmieszkiem na twarzy. Celował do kobiet z pistoletu.

Czerwony Kapturek
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 16:10
Do pokoju który wyglądał na prowizoryczny teatr, weszła postać w czerwonym płaszczu. W ręku trzymała uciętą stopę. Rzuciła ją wilkowi, który natychmiast zaczął ją pożerać. Postać położyła się na łóżku stojącym na scenie i spojrzała na dwie dziewczyny zamknięte w klatce. Chyba niedługo będzie musiała je zabić.
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 16:12
Alice wykrzywiła się na widok... stopy, wilka, całej tej ohydnej sceny.
- Bądź dzielna- powtórzyła sobie w myślach i zacisnęła pieści.
Wstała. Wolnym, ale zdecydowanym krokiem podeszła do krat.
- Czerwony Kapturku, muszę do toalety!
Czerwony Kapturek
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 16:33
Zakapturzona postać zwróciła głowę w stronę Alice. Nie obchodziły ją jej problemy z pęcherzem.
- Nie pójdziesz do toalety. - odezwała się po raz pierwszy. To był zdecydowanie głos kobiety w średnim wieku.
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 16:37
Alice zadrżała. Może jednak Dores?
- A gdzie mam sikać do cholery!?
Czerwony Kapturek
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 16:44
- Pod siebie. - zaśmiała się szyderczo.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 24-06-2010 16:47
Gdy Dores rozglądała się po holu, nagle jakaś blondyna, Ellie zdaje się zaczęła krzyczeć coś o pójściu do pługu.
A więc mają drugi pług!

von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 16:52
- Aha. Czyli chce nas zabić. Inaczej by o nas dbała. A ja się robię głodna. Mogliby już przyjść z ratunkiem...
- A mogłabyś się... ekhm... odwrócić?
Czerwony Kapturek
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 17:11
Czerwony Kapturek jeszcze mocniej naciągnęła kaptur na twarz. Denerwowały ją pytania Alice. Dziewczyna była zbyt pewna siebie. Może jednak się na coś przyda? Może nie jest taka słaba na jaką wygląda.
- Zabij Ines, to może Ciebie oszczędzę. - powiedziała - W przeciwnym razie obie zgnijecie w tej klatce.
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 17:15
Zamurowało ją.
Tak, właśnie tak.
Doznała szoku? To nie oddaje jej wrażeń. Jednak kolokwializmy się na coś przydają...
- Ale... może najpierw się odwrócisz?- spytała i zaczerwieniła się.
Mark Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 24-06-2010 17:21
Mark po opatrzeniu rany Simona, położył go na sofie i usiadł obok siostry.
- To bierz się za niego. Chyba nie przeszkadza Ci to, że ma teraz jedynie 19 palców. Dobrze, że nie odcięli mu czegoś innego. - powiedział i mrugnął do niej. - Ostatnią noc spędziłem z Monicą. Na początku myślała, że jestem jakiś Chandlerem. Nie wiem zupełnie o co chodziło. Później mnie rzuciła, powiedziała mi... - urwał nagle. Wiedział, że będzie żałował tych słów. - Powiedziała mi że jej nie zaspakajam. - skrzywił się, te słowa ledwo mu przeszły przez gardło. - Ale jeśli zaszła w ciążę, będzie moja.

/ mam nadzieję, że wszyscy wiedzą że pług jest w miasteczku w garażu Marka, nie w hotelu smiley

McSteamy
Strona 110 z 156 << < 107 108 109 110 111 112 113 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum