Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:33:39 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 14
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:30:03
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 108 z 156 << < 105 106 107 108 109 110 111 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Dorothy Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-06-2010 19:55
Położyłam dzieciaka spać, zasępiona. Usiadłam w wielkim fotelu w holu, z kanapką z sałatą w ręku. Gryzłam ją powoli zastanawiając się, dlaczego mężczyzna nie uległ mym wdziękom. Lewą ręką gładziłam brzuch, dziecko znów kopało niemiłosiernie.
Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-06-2010 20:20
Ines obudziła się z bólem głowy, leżała w kącie jakiejś klatki. Kątem oka zerknęła na rozkładające się ciało Barney'a. Na jego widok doznała lekkiego trzepoczącego uczucia w żołądku. Nagle dostrzegła jakąś zakapturzoną postać. Przerażona utkwiła w nim swoje niebieskie oczy, po czym spojrzała na Simona, który właśnie stracił palec oraz na przerażoną Alice.
- Co tu się dzieje...?- spytała ochrypniętym głosem, nie mogąc nic więcej z siebie wykrztusić.

Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-06-2010 20:46
- Och, jebać przeznaczenie!- powiedziałam, ledwo odrywając wzrok od oczu Sloana. Jeszcze moment a bym się w nich zatopiła i uległa- proszę Cię, nie wciskaj mi romantycznych śpiewek o przeznaczeniu, połączeniu dwóch dusz... Mark, nie wierzę w przeznaczenie... nie ma czegoś takiego... jest tylko rzeczywistość, a rzeczywistość jest taka, że ja mieszkam w NY a Ty tutaj, każde z nas ma inne życie...- mówiłam poważnym tonem, jednak jak moje oczy przyzwyczaiły się do ciemności i zobaczyłam przed sobą nagiego Marka, zaczęłam chichotać pod nosem- Sloooaaan...- cisnęłam w niego koszulką, ciesząc się coraz głośniej.

' target='_blank'>

Edytowane przez Muminka dnia 23-06-2010 20:47
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 23-06-2010 20:50
Ślady na śniegu doprowadziły Christiana do jednorodzinnego domku. Nie różnił się on niczym od pozostałych, a jednak zaintrygował mężczyznę. - Jeszcze tu wrócę... - postanowił i zapisał w telefonie dokładny adres. Przez całą drogę do sklepu nachodziła go myśl, żeby wrócić tam i zapukać do środka. Zdecydował się zrobić to później. W sklepie kupił pieczywo, coś na śniadanie i z pełną torbą wrócił do hotelu. W holu siedziała Dorothy i jadła kanapkę. - Szybko zgłodniałaś. Śniadanie mieliśmy dopiero w planach. - powiedział, machając przy tym siatką z zakupami.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 23-06-2010 20:57
Dores wyszła z hotelu i skierowała się w stronę ratusza. Miała przy sobie: pistolet, nóż, paralizator, pałkę teleskopowa i jad Leonarda w sprayu.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Dorothy Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-06-2010 21:29
Przełknęłam kolejny kęs, gdy nagle przede mną wyrosła sylwetka Christiana. Pomachałam do niego ręką, w której trzymałam kanapkę. Tym samym jeden z plastrów sałaty, grubo posmarowanej majonezem, wypadł spomiędzy dwóch kromek chleba i z plaskiem wpadł na twarz mężczyzny.
-Sorka.- powiedziałam jedynie i wzruszyłam ramionami. Później uśmiechnęłam się do mężczyzny, który w łóżku musi być gorszy od kłody i zagadnęłam:
-Więc co dzisiaj na śniadanie? Ciężarnej jedzenia nigdy nie dość!
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-06-2010 21:39
Elena obudziła się i spojrzała w bok. Chrisa nie było, co ją zasmuciło. Przeciągnęła się i sięgnęła do szuflady po batonika jednak... natknęła się na swoje ucięte włosy! Wyciągnęła je i powąchała. Nadal pachniały szamponem.
- Oh, moje włosy... - powiedziała ze smutkiem w głosie i zaczęła je rozczesywać grzebieniem. Gdy były już gładkie, zaplotła z nich warkoczyk i związała gumką. Zaczęła pocierać nimi o twarz. Były takie miękkie.

John Locke po mszy wrócił do swojego gabinetu w ratuszu. Wyciągnął jakiś stary magazyn i zaczął go przeglądać... Nagle natknął się na reklamę, która przyciągnęła jego uwagę. Dotyczy wędrówki po australijskiej dziczy...
- Walkabout? - mruknął do siebie... - Interesujące...

Mr. Eko natomiast wrócił do kościoła i zasnął w zakrystii smiley

Edytowane przez Amelia dnia 23-06-2010 21:39
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 23-06-2010 21:39
Unik przed lecącym w stronę Christiana liściem sałaty mu nie wyszedł i wysmarowana majonezem sałata zatrzymała się na jego twarzy. - Nic się nie stało... - powiedział raczej z grzeczności, bo tak naprawdę był zirytowany zaistniałą sytuacją. Wyciągnął z kieszeni chusteczkę i obtarł nią twarz. - Na śniadanie mamy świeże pieczywo, żółty ser, jogurt i co tam jeszcze jest w kuchni. Będzie w czym wybierać. Skoczę tylko po Elenę z Moniką i możemy zaczynać. Widzimy się w kuchni?

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Mark Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-06-2010 21:50
- Monica... Nie ma sensu tworzyć problemów. Mieszkać można wszędzie, zawsze można zbudować życie od początku. Mnie tu nic nie trzyma. - powiedział, miał nadzieję, że Monica mu uwierzy. Też zaczął się śmiać, gdy kobieta zauważyła, że jest nagi. Bardzo dobrze, niech podziwia moje niesamowite ciało. W końcu takich rzeczy nie widzi się na co dzień - pomyślał. Podszedł do niej pewnym krokiem i ją pocałował, zanim zdążyła zareagować.

McSteamy
Dorothy Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-06-2010 21:52
Kiwnęłam głową i jadłam spokojnie dalej.
Edytowane przez Dorothy Sloan dnia 23-06-2010 21:52
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-06-2010 21:53
Przez chwilę nic do mnie nie docierało, zapatrzyłam się w podłogę rozmyślając o naszej sytuacji w tym przeklętym hotelu. Nie możemy uciec...nie mamy gdzie. W pobliżu nie ma żadnego bezpiecznego miejsca, a zresztą panuje śnieżyca. Na zewnątrz czeka nas śmierć...musimy wytrwać - powiedziałam, wstałam i podeszłam do Caroline. Złapałam ją delikatnie za ramiona. Spojrzałam w jej piękne oczy. Musimy trzymać się razem...bez względu na wszystko. Nic nam nie zrobią, jeśli będziemy silne. Wiesz...zależy mi na Tobie. Jesteś dla mnie jak siostra, której nigdy nie miałam. Dziękuję za wszystko - powiedziałam i przytuliłam się do niej swoim seksownym ciałem. W kupie raźniej... - szepnęłam jej do ucha i słodko się zaśmiałam. Czułam się tak, jakbyśmy znały się od zawsze. Nie czułam się tak już bardzo dawno...od kiedy matka odeszła. Wreszcie znalazłam osobę, na której naprawdę mi zależało...
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 23-06-2010 21:58
/Ej, idźcie do tego pługa u Marka, bo się zasiedzieliśmy w tym hotelu smiley /

Dores dotarła do ratusza. Od razu wparowała do gabinetu burmistrza. Przeglądał akurat jakiś głupi magazyn. Spojrzał na nią pytająco.
Czym mogę pani służyć? - zapytał, gdy Dores milczała
Chyba masz coś dla mnie. - powiedziała LeSage i wyciągnęła broń.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-06-2010 22:07
Caroline speszyła się nieco czułością Angeliny, ale po chwili zrozumiała, że dziewczyna jest dla niej równie ważna. Nigdy nie miała prawdziwej przyjaciółki, od śmierci rodziców, wszyscy jej unikali. A Martin? To był dopiero dziwny człowiek. W autobusie zachowywał się normalnie, ale w hotelu stał się kimś zupełnie innym. Caroline długo zastanawiała się nad tym, aż wreszcie otrząsnęła się i spojrzała na Angelinę szklistymi oczyma.
- Czy ty wiesz, co tu się w ogóle dzieje? To my wariujemy, czy ten hotel? - wypowiedziała jednym tchem - to się już wszystko nie trzyma kupy . Mój zmarły ojciec leży na cmentarzu, parę kilometrów stąd. Jak się tam znalazł? Nie mam pojęcia. A więc nie mam zamiaru siedzieć tu, i nic nie robić, bo to się na nic nie zdaje. Owszem, możemy stercześ w hotelu do końca wakacji, ale prędzej zostaniemy pożarte przez psychopatyczne wilki! Słyszałam coś o jakimś pługu, możemy wybrać się do miasta, byle jak najdalej stąd. - w jej oczach widać było determinację - a więc, jesteś ze mną, czy nie?!
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-06-2010 22:21
A bernard nadal pasł kozy...
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-06-2010 22:24
Z narkotycznego snu wybudził mnie ból - tym razem dużo gorszy od tego, który sam sobie zadałem, szarpiąc się i starając uwolnić. Był to ból nie do zniesienia, bowiem koleś w czerwonym kapturze odciął mi mały palec. Zaraz potem, jak się ocknąłem i zobaczyłem za sobą dużą plamę krwi, krzyknąłem z przerażenia i bólu. Krew dalej leciała ciurkiem i nie było nawet komu zatamować krwotoku. Wiłem się jak oszalały, aby zapomnieć o cierpieniu, jakie zadał mi czerwony palant. A przed oczami robiło mi się coraz ciemniej... Kątem oka ujrzałem aby dziewczyny, które razem ze mną były uwięzione w klatce. Wyglądały na gorzej przerażone ode mnie.
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-06-2010 22:28
Nim zdążyłam cokolwiek powiedzieć już czułam na sobie błądzące dłonie Marka i jego miękkie usta. Z trudem odepchnęłam go od siebie. Wewnątrz mnie cały czas toczyła się walka. Mąż, kochanek? Team Chandlera? Team Sloana? Mark nie dał się przegadać tymi bzdurami o innych miejsach. Musiałam w takim razie posunąć się o krok dalej. Musiałam być bardziej dosadna. Wprawdzie wcale tak nie myślałam ale z trudem odepchnęłam go od siebie i powiedziałam:
- Och Mark, nie rozumiesz? Nie jesteś dla mnie dobry... nie zaspokajasz mnie... szału nie było...- wiedziałam, że kłamie i to na pewno go zaboli aczkolwiek nie mogłam inaczej. Wzięłam swoje ciuchy i opatulona kołdrą poszłam do 42.

' target='_blank'>

Edytowane przez Muminka dnia 23-06-2010 22:29
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 23-06-2010 22:31
Christian szedł po pokoju 42 podśpiewując sobie "My Heart Will Go On". Po wejściu do pokoju zastał przygnębioną Elenę, pocierającą czymś twarz. - Czym tam się bawisz? - zapytał, kładąc jej na ramieniu dłoń. Po dokładnym przyjrzeniu się rozpoznał, że są to włosy, które obcięła siekierą Dores. - Zejdziesz na śniadanie? Czy chcesz jeszcze pobyć trochę sama? - zapytał, nie spuszczając wzroku z kucyka włosów.

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-06-2010 22:40
Zawsze jestem z Tobą... - rzekłam i odsunęłam się od dziewczyny. Wiem...nie będziemy siedziały tutaj tak bezczynnie. Zbierajmy się, idziemy do miasteczka. Chodzą pogłoski, że jest tam pług... - powiedziałam, spojrzałam i odgarnęłam włosy z czoła. Nie wiedziałam za co się zabrać. W końcu spojrzałam na swoją współlokatorkę, zmarszczyłam seksownie brwi i zaczęłam się ubierać w ciepłe rzeczy.
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-06-2010 22:54
Piotr wrócił z siłowni, wziął prysznic i poszedł zmęczony spac.
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 23-06-2010 22:59
- Hej - uśmiechnęła się na widok Chrisa. - To moje włosy. Zobacz jakie są miękkie - mówiąc to potarła nimi o twarz Chrisa i się zaśmiała. - Chodźmy na śniadanie! - powiedziała wesołym tonem głosu. Ruszyła w kierunku drzwi, wciąż trzymając warkoczyk w dłoni. Gdy nacisnęła klamkę i miała wyjść na zewnątrz, wpadła na Monicę, która... była owinięta kołdrą.
- Spałaś w innym pokoju?

Strona 108 z 156 << < 105 106 107 108 109 110 111 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum