Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:31:07 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 9
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:27:30
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 104 z 156 << < 101 102 103 104 105 106 107 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 21-06-2010 23:10
Christian postawił butelkę z winem obok kieliszka Moniki. Ta kobieta była niesamowita. Tylko co weszła do kuchni, a już siedziała pod stołem i polerowała podłogę, na której znajdowały się pojedyncze plamy krwi. Chris wziął kieliszek w dłoń i usiadł na blacie obok Eleny. Kopnął ją zaczepnie w stopę i zapytał - Nadal masz ochotę stąd wyjechać?

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Jack Shitman
Użytkownik

Postać:
Jack

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-06-2010 23:15
Tom obudził się w ciemnym pokoju, był on przywiązany do krzesła. Ostatnia rzecz jaką pamiętał to był facet, który go porwał z pokoju 42, miał on okropną bliznę na całej twarzy, przez co wyglądał on jak potwór. Zaczął wołać o pomoc, bał się on ciemności.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 21-06-2010 23:22
Dores szła do pokoju. Była tak podniecona wykonanym zadaniem, że zapomniała nawet o swoim wężu, który gdzieś przepadł. Zapomniała nawet o zemście na Elenie. A jeżeli Dores zapominała o tym, że ma kogoś zabić, to naprawdę sprawa musiała być poważna.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-06-2010 23:22
- No pewnie że chcę wyjechać. Ale nie wydaje mi się, żeby to szybko nastąpiło... A Ty nie chcesz skąd wyjechać? - zapytała, zdziwiona, że Chris ani razu nie wykazał takiej chęci, mimo wielu morderstw. Korzystając z okazji, że Monica nie zwracała na nich uwagi, tylko klęczała i szorowała podłogę, Elena włożyła rękę pod koszulę Chrisa i zaczęła delikatnie jeździć opuszkami palców po jego plecach, uśmiechając się pod nosem.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-06-2010 23:24
Bernard tymczasem próbował wydoić biurko myśląc że to koza...
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 21-06-2010 23:33
Jack przebudził się, tym razem miał wspaniały sen, śniło mu się że kogoś zakopał żywcem, tylko nie potrafił sobie przypomnieć kogo. Muszę pochodzić po hotelu, może sobie przypomnę kogo. Sierra Nevada spała na drugim łóżku, zajmowała się nim podczas choroby. Spojrzał się na nią dokładnie. To nie ona była w tym śnie, wiec już mogę ją wykreślić z mojej listy. Jack wstał i poszedł do łazienki umyć się.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 21-06-2010 23:42
Dores weszła do hotelu i od razu pobiegła do pokoju. Nie było w nim Leonarda, lecz ona nawet tego nie zauważyła! Pokój był pusty. LeSage zawiodła się, liczyła, że będzie na nią czekał.

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 21-06-2010 23:57
- Nie chcę stąd wyjeżdżać, a może bardziej nie chcę wracać do swojego życia. Pobyt tutaj odizolował mnie od rzeczywistości i sprawił, że jestem szczęśliwy jak nigdy dotąd. - odpowiedział, kręcąc winem w kieliszku. Elena nic nie odpowiedziała, tylko włożyła dłoń pod koszulę Christiana. Ten odstawił kieliszek na blat bo dotyk Eleny sprawiał, że jego zmysły i nerwy wariowały. Chris przymknął oczy i rozkoszował się podniecającym dotykiem. Będąc coraz bardziej odprężonym, położył dłoń na jej udzie i zaczął ją przesuwać coraz wyżej.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-06-2010 00:19
- I tak nie możemy tu zostać na zawsze... - westchnęła. Nie chciała teraz myśleć o tym, co będzie później, gdy wrócą do prawdziwego życia... Poczuła dreszcze na całym ciele, gdy Chris dotknął jej uda. Odruchowo spojrzała na Monicę, która nadal w najlepsze czyściła podłogę. Gdyby jej tu nie było, pewnie posunęłaby się dalej, a w takim przypadku poprzestała na gładzeniu Chrisa po plecach. Zamknęła oczy i oparła głowę o jego ramię.

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 22-06-2010 00:29
Trwali w takiej pozycji przez kilka minut. Nic nie mówili, tylko przyglądali się Monice, która już wręcz z wściekłością szorowała podłogę. - Nie mogę na to patrzeć. - powiedział do Eleny i zsunął się z blatu. Podszedł do Moniki i chwycił ją pod ramię. - Monica, już wystarczy. Podłoga jest już czysta, powinnaś odpocząć. - kobieta nic nie odpowiadała, tylko była wpatrzona w jeden punkt na podłodze, na moment nie odrywając z niego wzroku. Palcem jakby chciała pokazać, że jeszcze musi wyczyścić kilka plam. - Odprowadzę ją na górę. Widzimy się w pokoju? - zapytał Elenę, trzymając jednocześnie Monikę za ramię.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 22-06-2010 00:36
Dores była zawiedziona. Westchnęła i zaczęła przygotowywać sobie kolację - potrawkę z żabiego skrzeku. Nagle wszystkie światła zgasły. Dores pomyślał, że to Jack rozwalił zasilanie, jak ona wcześniej. Wtedy usłyszała przenikliwy głos tuż obok siebie: Czekałaś na mnie. Było to raczej stwierdzenie, niż pytanie. Dores, choć nie zwykła niczego się bać, podskoczyła przestraszona, a serce zaczęło mocniej jej bić. To ten głos... ten głos... - powtarzała sobie w myślach, próbując znaleźć usprawiedliwienie dla swojej niecodziennej reakcji.

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-06-2010 00:46
Elena obserwowała Chrisa, który postanowił pomóc biednej Monice i zaprowadzić ją do pokoju. Dziewczyna wyglądała, jakby była otumaniona i prawdopodobnie nie trafiłaby sama do pokoju. - Widzimy się w pokoju - potwierdziła Elena i po chwili została sama w kuchni. Nie była śpiąca, więc położyła się na blacie i zaczęła pić wino prosto z butelki.

Draco Malfoy
Użytkownik

Postać:
NPC Asha

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-06-2010 00:55
Leonardo wyszedł z wentylacji w jakimś ciemnym pokoju, w którymś ktoś sie strasznie wydzierał. Wyczuł dzieciaka...
Mark Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-06-2010 01:09
Dores nawet nie zwróciła uwagi na rodzeństwo, tylko spokojnie odeszła w stronę hotelu.
- Bankier? - zapytał zdziwiony Mark i kucnął obok mężczyzny. Rozpiął mu kurtkę - Siostrzyczko, chyba masz rację. Facet pasuje na bankiera. Prawdopodobnie spędzał większość czasu przy biurku. Widzisz to? - wskazał na jego klatkę piersiową - Zero mięśni! Takie chuchra pracują jedynie jako księgowi, bankierzy albo bibliotekarze. - wstał i wytarł ręce o spodnie, zupełnie jakby dotykanie tego rodzaju człowieka go brzydziło - Ja to mam czym się pochwalić... - powiedział gładząc się po klacie.

McSteamy
Edytowane przez Mark Sloan dnia 22-06-2010 01:11
Dorothy Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-06-2010 01:16
-Nie, nie, Mark... On tutaj pracował!- powiedziałam i również kucnęłam obok. Szybkim ruchem zerwałam z jego ręki złoty zegarek i włożyłam go do kieszeni. Widząc karcące spojrzenie brata, wzruszyłam ramionami.
-No co? Jemu już się nie przyda.
Nadszedł cięższy powiew wiatru. Włoski na moich rękach stanęły dęba. Odeszłam kawałek dalej, wzdłuż ścieżki, wdychając zapach, który niósł ze sobą wiatr. Tęskniłam za tym krajobrazem, za tą niezwykłą atmosferą...
Gdy odwróciłam się z powrotem, Mark gładził się ręką po klacie. Jęknęłam głośno.
-Kusisz!- powiedziałam do niego z lekką pretensją w głosie.
Mark Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-06-2010 01:24
- Siostro, ciesz się, że nie zdjąłem kurtki i swetra. Wtedy byś zwariowała. Tylko nie próbuj mnie podglądać gdy będę się kąpał. - mrugnął do niej i zaśmiał się. Odszedł od trupa i zbliżył się do Dorothy - Wróćmy do hotelu, może spotkamy tam Monicę. Musisz ją poznać. Poza tym niepokoi mnie jej nieobecność. Powinna już dawno przybiec do mnie i błagać o to, abym znów poszedł z nią do łóżka.

McSteamy
Dorothy Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-06-2010 01:28
-Może jednak nie okazałeś się taki świetny?- dałam mu lekkiego kuksańca w bok. Powoli zaczęliśmy wchodzić pod górę, w kierunku hotelu. -Więc? Opowiesz mi wszystko o tym seksie, czy dalej chcesz się głowić, dlaczego jeszcze nie ma jej obok?
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-06-2010 01:37
Jack wykąpał się, ubrał się tym razem w garnitur, gdyż nie przyjechał tu tylko mordować innych lecz by załatwić interes. Kupno tego hotelu, musiał się dowiedzieć kto jest właścicielem. Gdy przebierał się przed lustrem zauważył, że wygląda tak jak kiedyś, przez ten pobyt w hotelu mocno schudł. Zamknął pokój na klucz, zostawiając kartkę by Nevada wiedziała gdzie on jest. Ruszył schodami na dół, usiadł w holu, zastanawiając się nad tym, kto jest właścicielem hotelu.
Mark Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-06-2010 01:37
Mark był oburzony faktem, iż Dorothy śmiała zasugerować, że on, Bóg Seksu nie był świetny w łóżku!
- Opowiem Ci, ale uwierz mi, byłem rewelacyjny! Co to tego nie mam wątpliwości! Monica do mnie przyszła, zrobiłem jej gorącą czekoladę. Po chwili już się całowaliśmy, a w następnej sekundzie byliśmy już nadzy. Ona była okropnie napalona. Chyba dawno nie uprawiała seksu, albo robiła to z samymi cieniasami. Sądząc po odgłosach, jakie wydawała z siebie podczas stosunku i po tym, jak szybko doprowadziłem ją do orgazmu, jestem pewny, że było jej bosko! I nie próbuj mi wmawiać, że jest inaczej... - skończył opowiadać, nadal był lekko poirytowany. Spojrzał przed siebie. W oddali widać było już główne wejście do hotelu.

McSteamy
Edytowane przez Mark Sloan dnia 22-06-2010 01:38
Dorothy Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 22-06-2010 01:40
-Ostatnio kobiety są łatwiejsze, niż wcześniej. Mniej w nich romantyczności, spontaniczności... Mają tylko jeden cel: dojść. Widocznie ona jest jedną z nich.- prychnęłam. -Muszę chyba załatwić sobie partnera na wieczór. Rozmowa o seksie nakazała mi uprawiać dzisiaj seks.
Weszliśmy do holu. Szybko zrzuciłam z siebie kurtkę, szalik, czapkę... Koniec końców zostałam w tunice i legginsach. Przygładziłam ręką włosy.
-Kobieta w 8 miesiącu ciąży może iść na podryw?
Strona 104 z 156 << < 101 102 103 104 105 106 107 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum