Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:55:50 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 9
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:52:14
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 11 z 156 << < 8 9 10 11 12 13 14 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:21
-Cicho, kobieto!- szepnąłem, wstając szybko. Poprawiłem szybko szal i perukę i nachyliłem się do ludzi, którzy siedzieli przed nami. Usiadłem z powrotem.
-Bogu dzięki, śpią!- powiedziałem dziewczynie, ciągle szeptem. -Wiesz co by było, gdyby oni byli tajnymi agentami? Gdyby mieli podsłuch? SNASA padłaby... A ja zostałbym skazany na śmierć w męczarniach.- popatrzyłem na nią z wyrzutem. -Nie rób tego więcej. Za karę musisz mi dać swój numer... Tak na przyszłość.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:23
- Ja go również polubiłam. - stwierdziła, drapiąc go za uchem, zupełnie jakby był kotem. Spojrzała na Monicę i wybuchnęła śmiechem widząc jej minę.
- To Twój zwierzak? - zapytała chłopca, który znów się pojawił - Miałam nadzieję, że należy do Tiny... - powiedziała z wyraźnym rozczarowaniem w głosie.

Edytowane przez Amelia dnia 06-06-2010 01:58
Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 06-06-2010 00:23
Uffff.... - uspokojona Dores z powrotem opadła na fotel. Pomyślała, że również zrobiła się głodna i otworzyła swoją torbę w poszukiwaniu jakiegos smakołyku. Zobaczyła słoik marynowanych oczu renifera.
Mmmm To będzie dobre. - uśmiechnęła się do siebie i zaczęła odkręcać słoik.
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:27
Ginny odetchnęła z ulgą, gdy kawałek czekolady wypadł z jej przełyku. Oparła głowę o siedzenie. - To nie twoja wina. Nie zadręczaj się, proszę. - Wyszeptała jak po szaleńczym biegu. Jej oddech nie potrafił wrócić do normy. Była już późna godzina i nabrała ochoty na szklankę whisky. Wyciągnęła z plecaka butelkę trunku i dwie szklanki zawinięte w papier. - Pijesz? - Podała Ines szklankę. Spojrzała jej prosto w oczy.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:28
Margaret skończyła jeśc... pamiętała tylko, że robiła coś ważnego, ale co... zapomniała... intensywnie myśląc opadła na oparcie i z zamkniętymi oczami siedziała w zamyśleniu... zjadła by czekoladę... mhmhmh miała nieodpartą ochotę na czekoladę... ale ta niestety się skończyła... może na miejscu jakąś kupi... o ile będzie mogła...
Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:29
Tina miała mieszane uczucia. Elena nie lubiła dzieci, ale zwierzątka najwyraźniej jej pasowały.
- Każda żywa istota jest naszym bratem - powiedziała, po czym odwróciła głowę i przyglądała się uciekającemu światowi. Jechali właśnie przez otwarte, równinne tereny. Gdzie te stada bizonów? - pomyślała, po czym znużona zasnęła.

//Dobranoc smiley//

A ten kto przetrwa, zostanie Mistrzem...
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:31
Ponownie uśmiechnęłam się na widok chłopca. Spojrzałam na Elenę z miną "Patrz i ucz się od mistrza" i powiedziałam do dzieciaka:
- Hej młodziaku... Jak tam? Znalazłeś już coś słodkiego?- spytałam, nachylając się w jego stronę- bo jak nie to myślę, że może w tej magicznej torbie znajdzie się coś z wieeeeelką ilością czekolady- uśmiechnęłam się do chłopca, szukając w środku moich pysznych czekoladowych muffinek.

' target='_blank'>
Jack Shitman
Użytkownik

Postać:
Jack

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:32
-Tak, to mój, nazywa się Bremi. Uwielbia jeść batony, podobnie jak ja. - Tom wziął Bremiego na ręce. Spojrzał na Monicę, kolejna miła osoba w tym autobusie - Jestem Tom, a Pani? Ja i Bremi uwielbiamy słodycze. Z chęcią byśmy coś zjedli, wujek nam nie pozwala na to.

Edytowane przez Jack Shitman dnia 06-06-2010 00:34
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:33
Kobieta spojrzała niepewnie na dwie szklanki, ale nie mogła się oprzeć, whisky zawsze na nią działa. Jej oczy oraz niebieskie oczy Ginny spotkały się, Ines uśmiechnęła się delikatnie wpatrując się w nią.
- Pięknej kobiecie nie odmówię... zwłaszcza tak pysznego trunku- powiedziała, a blondynka zaczęła nalewać whisky do szklanki. Kto by pomyślał co ludzie trzymają w podręcznym bagażu! . Wzięła pierwszy łyk i poczuła totalną rozkosz smaku. Szybkim ruchem wypróżniła szklankę spoglądając maślanymi oczami na nią. Black widząc, że Civello jest podatna na dobrą whisky ponownie nalała do szklanek odrobiny bursztynowego płynu.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:33
Co ty zrobiłaś! W mordę jeża, wydałaś tajną SNASĘ. Isabella zestresowana spojrzała na Siergiejewa, zagryzając dolną wargę. Nachyliła się i szepnęła. - To tak, z przyzwyczajenia. - Usprawiedliwiła się i wyciągnęła z małej torebeczki kartkę papieru i długopis, które jednak po krótkim namyśle schowała. Nie bądź głupia. Ten kowboj Cię wykorzysta, jak inni. Olej go. Podpowiedział jej rozum. - Ja byłam w szkole i nie słyszałam o sksiężycu, z jakiej to galaktyki? - Spytała pełna podejrzliwości.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:40
// April, nie rób z Ines lesbijski, bo kutfa mam na nią specjalny podryw! ; D

-Sksiężyc.- powiedziałem, gestykulując. Z jednej ręki zrobiłem "dziubek" i uderzając o drugą, otwartą, rzekłem:
-Sekretny Księżyc. Sksiężyc. Myślisz, że hasło "sekretny" jest po to, by brzmiało to lepiej? Bez numeru nie powiem Ci nic więcej.- mrugnąłem do niej.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:41
- To moja ulubiona. Szkocka. Wszędzie mam ją ze sobą. - Spojrzała na butelkę, obracając ją w rękach. Dziewczyny opróżniły swoje szklanki zaskakująco szybko. I następne, następne... Ginny poczuła w sobie to cudowne uczucie ... Znów zmierzała do całkowitego zatracenia się w whisky. Robiła to co wieczór. Ines poprosiła o kolejną dolewkę. Czym prędzej nalała jej połowę szklanki. - Miło znaleść bratnią duszę. Za nas!!! - Wzniosła toast wydzierając się na cały autobus. Babcia przed Ginny obróciła się do tyłu coś tam mamrocząc pod nosem.
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:43
To na pewno nie jej mój brat... - pomyślała patrząc na dzieciaka, jednak nie wypowiedziała tych słów na głos. Zerknęła na Tinę, która najwyraźniej zasnęła. Elena odniosła wrażenie, że jej sąsiadka jest bardzo spokojną i opanowaną osobą. Jej wzrok znów przykuły spodnie z frędzlami. Trzeba będzie później się tym zająć... - pomyślała.
- Weź swojego zwierzaka - powiedziała wciskając chłopcu w ręce leniwca. Miała nadzieję, że dzieciak da jej spokój i zacznie rozmawiać z Monicą.

Edytowane przez Amelia dnia 06-06-2010 00:47
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:45
/ Dobra agusia smiley /

Ines całkowicie zaczęło odbijać, jakakolwiek dawka alkoholu zaczęła wzbudzać w niej dziwną euforię. Wstała z fotelu i skierowała się do babci, która coś jadła. Uśmiechnęła się niewinnie w jej stronę.
- Dzień dobry pani!- huknęła przerywając jej ucztę- Jak się pani miewa! Dziwnie tutaj ciemno jest... a nie! To pani wielki tyłek mi przed oczami przeleciał- mówiła całkiem od rzeczy Civello próbując gestykulować.

Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:47
Patrzyłam rozradowana na małego.
- I know! Jestem Monica i myślę, że coś tu się znajdzie dla Ciebie i Twojego zwierzaczka- uśmiechnęłam się, wyciągając całkiem sporą papierową torbę, wypełnioną ciastkami- Trzymaj młodziaku...tylko nie częstuj wujka- puściłam oczko do chłopca i podałam mu muffinki.

[branoc.]

' target='_blank'>
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:49
- Sekretny księżyc? Czy coś na tym świecie może być jeszcze sekretnego? Nie sądzę.. - Mruknęła. - Siergiej powiedz prawdę, widzę, że coś kręcisz... - Powiedziała cicho wpatrując się w oczy rosjanina. Nie jestem taka głupia jak sądzisz... Widząc, że Barney poprawia krawat, przysuwa go bliżej szyi, chcąc zaraz pewnie coś powiedzieć, wyprzedziła go i wypaliła. - Ściemniałeś o tym sksiężycu co nie? Nie ma takiej galaktyki gdzie jest sksiężyc, miałam to w szkole.. Jak jeszcze chodziłam do szkoły...
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:49
Margaret podskoczyła. Mięso wypadło jej z rąk i dołączyło do "arcydzieła".
- Ohhh ale o co chodzi? - Spojrzała na Ines. - Brianna dziecko nie mówiłaś, że też jedziesz do tego Egiptu. - Rzekła spoglądając uważnie na dziewczynę. - Trochę zmieniłaś córeczko... gdzie mój kochany wnuczek? - Spytała uśmiechając się promiennie. - Nie strasz więcej mamusi dobrze?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 06-06-2010 00:50
LeSage po skromnym posiłku ułożyła się do snu. Tego dnia była bogatsza o nowe doświadczenie. Dowiedziała się o sobie, że oprócz dzieci, grubasów, zapchlonych sierściuchów nie znosiła także irytujących staruchów. Westchnęła i zasnęła, wyobrażając sobie, jak ich wszystko piekło pochłonie.

/dobranoc/
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:53
- Twój wnuczek?- spytała zdziwiona trochę się chwiejąc, zamyśliła się na moment i zaczęła- Ginny! Ginny! Ta kobieta cię woła! Skarbie chodź tutaj, pokaż się babuni!
Uśmiechnęła się w stronę Margaret, po czym kontynuowała.
- Spokojnie mamuś już idzie! Ale jak ty się czujesz? Widzę, że odmłodniałaś i nawet cellulit zszedł ci z twarzy... moment! cellulitu nie ma się na twarzy!- powiedziała bystro kobieta.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-06-2010 00:58
- Baaaaaaabciaaaaa !! - Zawołała upita kobieta wylewając szklankę na głowę staruszki. - Babciu, co to? Deszcz pada? - Zapytała dziecinnym głosem, zmartwiona Ginny. - Babciu, masz dla mnie cukiereczka? - Spytała szturchając Ines w bok. Razem zaczęły się śmiać.
Strona 11 z 156 << < 8 9 10 11 12 13 14 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum