Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 16 2025 13:56:35 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:00:33
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 96 z 156 << < 93 94 95 96 97 98 99 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-06-2010 19:48
Lena spokojnie siedziała w pokoju, kiedy nagle usłyszała dziwny charkot. Podeszła do drzwi. Nagle odskoczyła gwałtownie, bo drzwi wyważył wilk. Boże, tylko nie to, oni mieli rację, pomyślała. wilk powoli zbliżał się do niej. Patrzył na nią czerwonymi, wielkimi oczyma. Dziewczyna uciekła do korytarza, a następnie weszła na ostatnie piętro i zamknęła się w ostatnim pokoju. Niestety wilk dostał się i tam. Brunetka żegnała się już z życiem i podniosła głowę w celu odmówienia zdrowaśki przed śmiercią. Wtem ujrzała właz w suficie. Błyskawicznie, w przypływie adrenaliny weszła na kredens modląc się, by drzwiczki były otwarte. Na szczęście te otworzyły się bez problemu i po chwili Lena znalazła się w ciemnym pomieszczeniu. Strych nie był zbyt duży, było w nim ciemno i zimno, ale wilki nie mogły do niej dotrzeć. Odetchnęła głęboko i przerażona przykryła się kocem, który wymacała w ciemności.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Rodrik Rivers
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-06-2010 19:52
Blondynka, widząc panikę i wilki biegające po korytarzach, zabarykadowała się regałami w biblioteczce. Miała nadzieję, że wilki do niej nie dotrą, a sama włączyła muzykę i próbowała się odstresować.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 17-06-2010 20:13
Słuchaj mnie. - powiedział głos z ciemności. W miasteczku jest człowiek. Trzeba go zabić, lecz ja sam nie mogę tego uczynić. Gdy nie będzie juz żył, odzyskam całą swoją moc i pozostanę niezwyciężony.
I ja mam go niby zabić, tak? - zapytała Dores. Co będę z tego miała? Oprócz własnej przyjemności, oczywiście. - dodała z uśmiechem.
Władze, o jakiej marzyłaś. - powiedział głos prawie szeptem. Cała Alaska padnie przed nami na kolana. - głos zaśmiał się.
Dores i władza - te pojęcia pasowały do siebie w sposób naturalny.
Zgoda. Kto to ma być? - spytała.
Jonathan Smidovitch - powiedziała postać i wyszła z pomieszczenia. Przy promieniu światła, jakie wpadło, kiedy otwierał drzwi, Dores zobaczyła tylko jego czarny płaszcz powiewający za nim.
No. To mam zajęcie na dziś. - powiedziała do siebie zadowolona. A myśl o przyszłej nagrodzie cieszyła ją jeszcze bardziej.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Hermiona Granger
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-06-2010 21:06
Martin spojrzał na wyłaniające się postaci. Wyciągnął strzelbę i celując do nich spytał:
- Kim jesteście? Czego tu chcecie?
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-06-2010 21:18
- W mordę jeża. - Syknęła podnosząc ręce do góry. - Człowieku, my w celach pokojowych.. W zasadzie... Opuść broń bo czuję się nie zręcznie.. Wszystkich ludzi tak witacie, panie władzo? - Rzuciła nadal trzymajac ręce przy głowie. - Mamy sprawę..
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-06-2010 21:20
Nie mam pojęcia kim ona jest. I bredziła tylko o tym, że "zginiemy", ale to chyba tutaj jest normalne. Wiesz...idę się trochę przespać. Podłoga w stacji nie była zbyt wygodna i wszystko mnie boli - powiedziałam i złapałam się za obolałą szyję. Wzięłam wszystkie swoje rzeczy i poczłapałam pomalutku na samą górę, korzystając oczywiście z windy. Otworzyłam drzwi do pokoju 102, rzuciłam niedbale ciuchy i walnęłam się na łóżko. Nareszcie... - pomyślałam, uśmiechnęłam się lekko i zasnęłam.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Hermiona Granger
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-06-2010 21:25
Spojrzał na nich podejrzliwie i opuścił broń.
- Przepraszam - rzekł wracając za biurko i usiadł na krześle.
- Jaką sprawę?
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-06-2010 21:54
- Ja też się nie spodziewałam! - zawołała wciąż się śmiejąc - Futro z wilków? - spojrzała z obrzydzeniem na ohydne zwierzaki - Popatrz jakie one są wyliniałe, nie będę nosić byle czego. - wstała i wyjrzała przez okienko w drzwiach kuchennych. Zobaczyła jak korytarzem przemyka wilk. - One nadal tam są... - powiedziała.

Edytowane przez Amelia dnia 17-06-2010 21:55
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-06-2010 22:11
- Mówiłam, mówiłam! Z nim się nic nie załatwi!- syknęła Alice na ucho swej towarzyszce. Zakaszlała.- Hotel Overlook. Mówi to panu coś? Zdaje się, ze miał pan stamtąd zgłoszenie...- zwróciła się do policjanta.
W jej oczach błyszczały gniewne ogniki.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 17-06-2010 22:14
Christian podszedł do drzwi i lekko je uchylił. Jeden z wilków wsadził łeb w szczelinę i zaczął warczeć. Walker z impetem zamknął je, przytrzaskując wilkowi pysk. - Chyba stąd dzisiaj nie odjedziemy... - powiedział do Eleny.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 17-06-2010 22:20
Dores wyszła tuż za tajemniczym mężczyzną, chciała go śledzić, lecz on po prostu zniknął. LeSage po chwili zorientowała się, że znajduje się w piwnicach hotelu. Odnalazła schody i weszła na górę.

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-06-2010 22:34
- Nie mam zamiaru siedzieć tu całą noc - mówiąc to zerknęła na trzy martwe wilki i trupy kucharzy. - Damy radę... Mówiłeś, że jesteś żołnierzem. Więc wyobraź sobie, że jesteś na terenie nieprzyjaciela. - powiedziała i wyjrzała ponownie przez okienko. Wciąż ściskała w ręku nóż. Uchyliła lekko drzwi i nasłuchiwała. Panowała względna cisza więc chwyciła Chrisa za rękę i pobiegła najszybciej jak mogła w kierunku windy, ciągnąć Chrisa za sobą. Gdy znajdowali się w środku, Elena nacisnęła guzik z numerem 2. W oddali zauważyła wilka biegnącego w ich stronę, na szczęście drzwi zamknęły się w ostatniej chwili, dokładnie przed jego nosem.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 17-06-2010 22:49
Dores zobaczyła chmarę wilków panoszących się po hotelu.
A te sierściuchy co tu robią?! - krzyknęła. Pchły roznoszą!
Dores zdjęła gaśnicę ze ściany i zaczęła polewać azotem wilki, które napotykała na swojej drodze. O dziwo, okazywało się, że po ich schłodzeniu, one znikały smiley

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 17-06-2010 22:57
- Tak, jestem żołnierzem. Co prawda strzelcem wyborowym, ale i tak obronię Cię przed tą zgrają bestii! - Christian chwycił w rękę karbowany nóż i pobiegł za Elenę, mocno ściskając jej dłoń. Biegnąc do windy widzieli w oddali kilka wilków, którym z pysków leciała piana. - Uff. To chyba nie było zbyt rozsądne tak ryzykować. - Chris powiedział chwilę po tym, jak zamknęły się drzwi. - Ciekawe czy inni mieli tyle samo szczęścia co my... - zaczął się zastanawiać, patrząc uważnie na wyświetlacz w windzie.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-06-2010 23:10
/znikały? smiley

Tymczasem w hotelu pojawił się ducha Larsa oraz jego kota. Viking trzymał na rękach swojego zwierzaka i stanął przed Dores, która właśnie zaczęła polewać azotem wilki. Lars zrobił minę smiley

- Mam nadzieję, że tak - powiedziała i w tym momencie drzwi od windy się otworzyły. Dojechali na 2 piętro. Elena wciąż ściskając dłoń Chrisa pobiegła w kierunku pokoju 42. Jednak tuż obok niego znajdował się kolejny wilk. Elena zatrzymała się gwałtownie i skierowała się w kierunku drugiego końca korytarza. W końcu dotarli do pokoju 80 i wpadli do środka, zamykając za sobą drzwi.

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 17-06-2010 23:23
Christian odetchnął z ulgą gdy drzwi w pokoju się zamknęły. Dla pewności przekręcił kluczyk w drzwiach i dodatkowo szarpnął klamką. - Chyba jesteśmy bezpieczni. - powiedział, przecierając dłońmi twarz. Ubrania obojga były zakrwawione. Chris usiadł na łóżku, przy którym jeszcze niedawno czuwał przy Elenie i oparł się o ścianę. Wbił wzrok w blondynkę i uśmiechnął, zapominając o tym co się niedawno przydarzyło w hotelu. - Nadal chcesz stąd wyjechać dzisiaj? - zapytał zaciskając brwi.

Edytowane przez Lincoln dnia 17-06-2010 23:36
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 17-06-2010 23:26
Dores zobaczyła ducha Larsa.
Eeeej! Ty powinieneś być martwy! - krzyknęła. Trzeba go dobić. - powiedziała i skierowała na niego gaśnicę.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-06-2010 23:36
Bernard tymczasem chodził sobie po hotelu gwiżdżąc radośnie i przegryzając od czasu do czasu papaję mimo tego że wokół niego były jakieś dwa wilki. Myślał on jednak że nie są one prawdziwe więc w ogóle się nimi nie przejmował. Po chwili gdy już się najadł ruszył schodami na górę by poszukać kogoś w hotelu...
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 17-06-2010 23:39
Dores zobaczyła idącego Bernarda, pomyliła go z wilkiem i potraktowała swoją gaśnicą.

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 17-06-2010 23:41
Lars nie ruszał się z miejsca, azot przeleciał przez jego niematerialne ciało, nie robiąc mu krzywdy. Gdy Dores zaatakowała gaśnicą Bernarda, Lars zrobił jeszcze bardziej zdziwioną minę smileysmileysmiley

- Dzisiaj chyba nic z tego nie wyjdzie. Poza tym, nie wiem gdzie jest Monica! - powiedziała. Elena zaczynała się o nią poważnie martwić. Usiadła obok Chrisa, nie zważając na to, że krew brudzi pościel. Gdyby Monica to widziała... - pomyślała i zaśmiała się pod nosem. - Chyba powinnam wziąć prysznic. - powiedziała uśmiechając się uwodzicielsko do Chrisa.

Strona 96 z 156 << < 93 94 95 96 97 98 99 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum