Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:06:56 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 5
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:03:19
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 88 z 156 << < 85 86 87 88 89 90 91 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-06-2010 21:54
// von Veron, chyba Muminka do Ciebie podeszła smiley

- Samym autobusem nie wyjedziemy, ale przecież ten lekarz mówił, że ma pług! - powiedziała do Chrisa. Później wysłuchała Ellie, która zaczęła mówić o jakimś planie.
-Wolę się wyprowadzić, niż uciekać przez Wilkiem. Jeśli Jack nie wróci z benzyną, to ja skąd się wynoszę do miasteczka. Najwyżej będę spać w sklepie na podłodze. - rzekła i spostrzegła, że Monica wyszła z pokoju, zostawiając swoją walizkę. - Pewnie zaraz wróci...

Wyślij Prywatną Wiadomość
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-06-2010 21:56
Oprócz naszej czwórki, w mgnieniu oka pojawiła się również Ellie, która wcześniej zniknęła w nieznanych mi okolicznościach. Była z małym chłopcem, którego zaprowadziła w bezpieczne miejsce... czyli do pokoju Eleny i Moniki. Ta zaś, odkrywszy patent na uniknięcie tajemniczej mgły, szybko zabrała swoje rzeczy i wyszła na zewnątrz. Wiedziałem jednak, że jest za bardzo roztrzęsiona, aby słuchać porad innych. Ellie potraktowała jak ducha, podobnie i Chrisa, więc wolałem się w to nie mieszać. Jeszcze mi by się oberwało. Bałem się jednak, że zrobi coś głupiego na korytarzu, więc dosłownie chwilę po tym, jak opuściła pokój, poszedłem za nią. - Zaraz wracam... - rzuciłem do swoich towarzyszy i wyszedłem. Migiem wskoczyłem jeszcze do swojego pokoju po aparat, przez który również było widać przejrzyście. Podążyłem schodami w dół za nią...
Edytowane przez Dexter dnia 15-06-2010 21:57
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-06-2010 21:57
/Heh, nie zauważyłam. Myślałam, że wy jesteście jeszcze poza hotelem... Jakoś nie nadążam za tym MPsmiley/

Alice nagle odwróciła się i zobaczyła czyjś kształt.
- AAAA!- wrzasnęła na widok szepczącej istoty.- To... ty? O co chodzi? Gdzie wszyscy? Kto mnie zaatakuje!?- wykrzyczała jednym tchem.
Edytowane przez von Veron dnia 15-06-2010 22:02
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-06-2010 22:02
Lars postanowił zawiązać sznurówki na szczycie schodów, ale to był głupi pomysł, bo spadł i się zabił.

//rezygnujęsmiley//
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 15-06-2010 22:02
- Ani mi się myśli, żeby Ci to oddać. Chyba, że zostaniecie w hotelu... - po czym schował bluzkę za plecy. - To jak będzie? - zapytał, ale odpowiedzią na pytanie było wyjście Moniki z pokoju. Chris rzucił z wściekłością ubranie na łóżko i odnalazł w dymie Elenę, przy okazji następując jej na nogę. - Sss, przepraszam... - powiedział bojaźliwie. - Pług? Chcesz stąd odjechać na pługu? Elena, proszę Cię...

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-06-2010 22:05
Dores postanowiła się przejść po hotelu i poszukać ofiary. Nagle zobaczyła zwłoki Larsa.
O nie! - krzyknęła przestraszona. Ktoś mnie ubiegł!

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-06-2010 22:05
-Kurwa, nie haluj mi tutaj tak głośno- syknęłam wściekła, słysząc głośny krzyk dziewczyny. Aż wszystkie włosy stanęły mi dęba w obawie, że zwabi to z powrotem wilka. Doskoczyłam do niej po chwili i chwyciłam pod boki, widząc wcześniej jak dziewczyna ledwo co się porusza- musimy uciekać... on gdzieś tu na pewno jest... nie ma teraz czasu na wyjaśnienia- mówiłam najciszej jak się da i ciągnęłam dziewczynę za sobą. W tej samej chwili usłyszałam jakiś przytłumiony hałas. Krew odpłynęła mi z mózgu. Moja twarz przybrała kolor trupio blady. Byłam przekonana, że to wilk mnie wyśledził i zaraz zabije mnie i dziewczynę. Nie wiedziałam, że szedł za mną Simon i to najpewniej on. Popchnęłam dziewczynę nieco w tył do wnęki i kucnęłyśmy- siedź cicho- szepnęłam niemal niesłyszalnie i zatkałam jej buzię. Wstrzymałyśmy oddech, a ktoś zbliżał się w naszą stronę. Serce podeszło mi do gardła...

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-06-2010 22:09
Alice patrzyła na Monicę z dezorientacją i przerażeniem. Coraz większym przerażeniem.
- O co chodzi!? O co do jasnej cholery chodzi!?- krzyczała... w myślach. Z jej gardła nie wydobyło się nawet jedno słowo, jeden stłumiony jęk. Czekała- sama nie wiedziała na co i dlaczego. Koszmarne cienie znów zamachały do niej ręką. Coraz bliżej piekła i obłędu...
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-06-2010 22:17
Idąc po schodach usłyszałem Monicę, więc przyspieszyłem kroku. Kiedy jednak zszedłem na parter, popatrzyłem w ekran aparatu i nie dostrzegłem nikogo...
- Co się dzieje? - pomyślałem. Potem nieco uważniej przyglądałem się obrazowi z aparatu, a po chwili usłyszałem puknięcie w ścianę, kilka metrów ode mnie. Kiedy podszedłem bliżej, w małej wnęce w ścianie siedziała Monica, trzymając pewną dziewczynę, zatykając jej usta. Zrobiłem na nią duże oczy.
- Kobieto, niedługo popadniesz w obłęd! Zostaw ją! Nic nam na razie nie grozi! - powiedziałem do niej uniesionym głosem, czekając na prawie pewną negatywną reakcję z jej strony.
Edytowane przez Dexter dnia 15-06-2010 22:18
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-06-2010 22:20
Elena była w samych skarpetkach. Nie zdążyła się nawet przebrać po tym jak została wyrwana z łóżka. Wciąż miała na sobie T-shirt i spodenki od piżamy.
- Nic nie szkodzi... - powiedziała, jednak ból był dosyć mocny, więc oderwała stopę od podłogi i stała teraz na jednej nodze. Złapała się ramienia Chrisa, aby nie upaść. - Przecież mamy też autobus! Pług może jechać na przodzie i odśnieżyć drogę, a autobus może jechać za nim. Przecież to się uda, prawda? - spytała z nadzieją w głosie.

Edytowane przez Amelia dnia 15-06-2010 22:35
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-06-2010 22:29
Alice odepchnęła rękę Moniki. Z jej ust wyrwał się potok słów.
- Wy coś ukrywacie! Byłam chora przez parę dni! Co się tu dzieje!? Boicie się... ale czego? Czego, powiedz, czego? Gdzie reszta?
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 15-06-2010 22:37
- Jest to jakieś rozwiązanie. Tylko co będzie jak pług ugrzęźnie gdzieś po drodze albo autokar nawali? Zostaniemy wśród zasp skazani wyłącznie na siebie. Nie będziesz się bała? - zapytał Elenę, podtrzymując ją za rękę. Nadepnięcie chyba było dość mocne bo kobieta zaczęła masować stopę. - Na pewno wszystko w porządku? - zapytał niepewnie.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-06-2010 22:40
Dores zaciągnęła zwłoki Larsa na zewnątrz hotelu i przybiła je rozpięte na drzwiach wejściowych. Jego krwią napisała u góry: Wy będziecie następni.

Hihihihi - Dores, wracając po kryjomu do pokoju, cieszyła się z dowcipu jaki zrobiła mieszkańcom hotelu.

Edytowane przez Otherwoman dnia 15-06-2010 22:40
Muminka
Użytkownik

Postać:

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-06-2010 22:45
- Tak, sure! Od razu powiedz, że jestem wariatką!- warknęłam wściekła na Simona dlatego, że nas nastraszył i w dodatku teraz ze mnie kpi. Zwróciłam uwagę na Alice- co się tu dzieje? Spytaj tego mistrza... wydaje się, że on najlepiej orientuje się w sytuacji... zapytaj się go czy mamy już się bać czy może jeszcze nie- rzuciłam, włączając ponownie komórkę. Nie czekając na ich jakąkolwiek reakcję ruszyłam z powrotem do pokoju z zamiarem zabrania jedynie bagaży i ewakuowaniem się z tej psychodeli. Miałam niby blisko do pokoju ale po drodze wpadłam na Dores a'la Wichrowe Wzgórza. Stanęłam jak wryta. Od początku gdy tylko ujrzałam ją w autobusie wydawała mi się dziwna, ale teraz w tej scenerii dokładnie widziałam w niej tą konkretną osobę... mordercę.

' target='_blank'>
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-06-2010 22:52
Dores zrobiła najniewinniejsza minę, na jaką ją było stać.
Co słychać, moja droga? - zapytała Monicę, z trudem kryjąc śmiech, na myśl o swoim "dowcipie".

Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-06-2010 23:03
Piotr kolejny dzień przesiedział w barze i pił wódkę.
Muminka
Użytkownik

Postać:

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-06-2010 23:03
Przyglądałam się Dores, doszukując się na jej twarzy sadzy, węgla. Czegokolwiek co by wskazywało na to, że to ona bawiła się w tego wilka. Patrząc na nią w tym momencie byłam niemal przekonana, że jest wplątana w te wszystkie chore rzeczy, które się tutaj działy.W ogóle miałam wrażenie, że Dores porusza się tak jak Buka (smiley) jakby płynęła 2cm nad ziemią. Nie miałam najmniejszej ochoty wdawać się z nią w rozmowę. Z wielkim trudem przyszło mi uspokoić oddech i zapanować nad głosem.
- Nie najlepiej się tutaj dzieje. Na Twoim miejscu nie chodziłabym teraz sama po hotelu. Naprawdę nie radzę- odparłam, udając miłą. Skinęłam uprzejmie głową i spierdoliłam w popłochu do pokoju, potykając się ponownie o próg. Tym razem jednak nie zaryłam brodą o podłogę, a wpadłam na przytulone gołąbeczki.

[ dobranoc smiley ]

' target='_blank'>

Edytowane przez Muminka dnia 15-06-2010 23:04
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-06-2010 23:06
Elena zasmuciła się. Westchnęła i spuściła głowę na dół. Nie pomyślała o tym, że jeśli autobus się popsuje, to będzie katastrofa. Ból powoli mijał, więc postawiła stopę z powrotem na podłodze.
- Tak, w porządku... - mruknęła - Zobaczymy, co inni będą chcieli zrobić. Wyjechać czy zostać... Na razie i tak musimy czekać na ekipę Jacka. - rzekła i popatrzyła w stronę drzwi. Monica wróciła do pokoju.

Edytowane przez Amelia dnia 15-06-2010 23:06
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 15-06-2010 23:06
Dores uśmiechnęła się pod nosem, jednak po chwili uśmiech ten zniknął, a jej twarz się zachmurzyła.
Kto zabił Larsa? Ktoś mi robi konkurencję. - mówiła do siebie w myśli. To nie był Jack, on nie wrócił jeszcze z hotelu. Ja też raczej bym pamiętała, że to ja, choć tylu już ich było. Kto to mógł być, do cholery?!

Edytowane przez Otherwoman dnia 15-06-2010 23:08
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-06-2010 23:15
Jack z swoją ekipą wracali w stronę hotelu, gdy już byli w miasteczku zobaczyli faceta z kanistrami, tymi które wcześniej ukradł im. Jack szybko wyjął swój pistolet, podbiegł do niego i wpakował mu 3 kulki w łeb. Mózg złodzieja zaczął wypływać z głowy na śnieg, zmieniając jego barwę. Jack wziął kanistry, nie przejął się tym, że inni widzieli jak on morduje faceta.
-No to już on nam nic nie ukradnie, możecie mi podziękować za to. Wracamy do hotelu. - powiedział Jack po czym ruszył do hotelu.
Strona 88 z 156 << < 85 86 87 88 89 90 91 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum