Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:04:21 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 13
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:00:45
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 76 z 156 << < 73 74 75 76 77 78 79 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-06-2010 23:40
Margaret westchnęła.
- No dobrze... - Rzekła lekko się uśmiechając. Przecież nie musi byc wiecznie sama. Jest jeszcze młoda i może cieszyc się życiem.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 12-06-2010 23:42
Tymczasem Dores natknęła się na zamek z papai należący do Bernarda i rozwaliła go jednym kopniakiem.
Ech... tracę formę, skoro od morderstwa przechodzę do niszczenia papajowych zamków...

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-06-2010 23:44
Bernard nawet nie czekając po pozytywnej odpowiedzi Margaret rzucił się na Nią na korytarzu nie bacząc na nikogo głośno dysząc...
Mark Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-06-2010 23:45
Pełno zwierząt? - pomyślał Mark i obiecał sobie, że później to sprawdzi. Teraz nie było na to czasu. Miał już wcześniej ogłosić coś gościom hotelowym, jednak Monica kompletnie odwróciła jego uwagę od tego tematu.
- Przyszedłem tu, ponieważ mam coś do ogłoszenia. Czy byłabyś tak miła i mogłabyś zwołać wszystkich do salonu? Oczywiście, jeśli czujesz się na siłach. - spojrzał na nią troskliwym wzrokiem.

McSteamy
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-06-2010 23:47
Margaret całowała się namiętnie z Bernardem. Nie czuła się tak dobrze od czasów pamiętnej potańcówki w roku 1983.
- Może lepiej wejdźmy do jakiegoś pokoju... - Zasugerowała.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-06-2010 23:49
Bernard rzucił tylko głośno dysząc z podniecenia:

- Margaret! Jesteś tak gorąca że nie wytrzymam tego czasu na wejście do pokoju! Róbmy to tutaj!
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-06-2010 23:52
- Czuję się na takich siłach, że musisz mi towarzyszyć- uśmiechnęłam się zawadiacko i pociągnęłam Sloana za rękaw. Zaczęliśmy od 1 piętra. Wychodząc z windy natknęliśmy się na Bernarda i Margaret w dość dwuznacznej sytuacji.
- Co wy tu właśnie robicie?- zasłoniłam oczy ręką i zaczęłam chichotać pod nosem.

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-06-2010 23:52
- Ale tak przy ludziach? - Spytała lekko rozbawiona. - Nie przystaje... wejdźmy do pokoju bo sobie pójdę. - Rzekła poważnie. Cały czas miała przed oczami swego męża, który patrzy na nią srogo grożąc palcem...
- Oh nakryli nas! - Krzyknęła spoglądając na Marka i Monicę. Oderwała się od kochanka poprawiając włosy. - My rozmawiamy.
Edytowane przez shan dnia 12-06-2010 23:54
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-06-2010 23:54
Nie to nie! Znajdę sobie młodszą! - wydarł się nagle Bernard po czym zapiął spodnie i ruszył do swojego pokoju...
Edytowane przez adi1991 dnia 12-06-2010 23:55
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-06-2010 23:55
Jack nadal odśnieżał śnieg, chociaż już było ciemno, bardzo zimno i nadal padał śnieg.
Mark Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-06-2010 23:58
- Nieźle! - zawołał Mark, lekko zszokowany tym co zobaczył. Na igraszki nigdy nie jest się za starym. - pomyślał z uśmiechem na twarzy. Niestety starszy pan się chyba wystraszył i uciekł.
- Przepraszam, że Wam przeszkodziliśmy - powiedział i zaczął wycofywać się z korytarza.

McSteamy
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-06-2010 00:03
Przy stoliku dostrzegłem tylko uroczy uśmiech rzucony w moim kierunku przez Monicę. Dosiadłem się do towarzystwa, a nieznajoma przedstawiła mi się.
- Witam, jestem Simon. - uścisnąłem jej dłoń. - Miło poznać. Co panie porabiają? -zapytałem i w tym momencie Monica przeprosiła nas i wyszła.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Muminka
Użytkownik

Postać:

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-06-2010 00:05
Widok był naprawdę zabawny. Staruszek uciekający ze spuszczonymi spodniami i zaczerwieniona Margaret.
- Tak, tak... I know! Rozmowa... rozumiemy- mówiłam ledwo powstrzymując śmiech- Chcieliśmy tylko powiedzieć żebyście zeszli na dół do salonu... wszyscy... chcieliśmy z wami porozmawiać... znaczy nie nie! Jeśli tamto przed chwilą było rozmową to my chcemy...- wahałam się chwilę co powiedzieć- no po prostu przyjdźcie niedługo!- dokończyłam i wycofaliśmy się ze Sloanem. Gdy zniknęliśmy za winklem parsknęłam śmiechem i spojrzałam na Marka- Dalej chcesz iść ze mną? Czy może wolisz się wycofać?- patrzyłam na niego z rozbawioną miną.

' target='_blank'>
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-06-2010 00:08
- Cześć Simon! - powiedziała z uśmiechem Elena - Piłyśmy tequilę i rozmawiałyśmy. Monica pokazywała mi zdjęcia swojego męża i filmik, na którym jest jeszcze gruba i odstawia taniec z pączkiem w ręku - wypaliła - Obiecała, że zatańczy gdy się upije, więc ja wciąż czekam aż to zrobi...

shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-06-2010 00:12
Margaret postanowiła się już nie odzywac. Obdarzyła tylko dwójkę skromnym uśmiechem i udała się do salonu. Było jej głupio... nigdy nie przydarzyło się jej coś takiego!
Zasiadła w fotelu i spoglądając na wielki zegar czekała.
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-06-2010 00:15
Uśmiechnąłem się do Eleny. Kiedy zaczęła wymieniać rzeczy, które robiła z Monicą, aż ciarki mi przeszły po plecach. - Muszę to zobaczyć. - odpowiedziałem i patrzyłem w kierunku, gdzie zniknęła Monica. Po kilkunastu minutach rozmowy dopatrzyłem się, że coś dlugo nie wraca.
Mark Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-06-2010 00:18
- Oczywiście, że wolę iść z Tobą - widząc jej rozbawioną minę, sam zaczął się śmiać. Zastanawiał się, kiedy on będzie mógł znaleźć się z Monicą w podobnej sytuacji, jaką widzieli przed chwilą smiley - Ale zacznijmy od drugiego piętra - wyszczerzył zęby.

McSteamy
Muminka
Użytkownik

Postać:

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-06-2010 00:28
Kiwnęłam przytakująco głową i tym razem schodami udaliśmy się na piętro wyżej. Na szczęście na reszcie pięter nie mieliśmy już takich niespodzianek. Zapukaliśmy do wszystkich zajętych pokoi i po 15min. byliśmy z powrotem na dole. Mark szedł już w stronę salonu, gdy przypomniało mi się, że przecież w barze siedzi Elena i Simon. Przez omdlenie i ostatnią akcje zupełnie o nich zapomniałam.
- Zaczekaj chwilę- zwróciłam się do Sloana i weszłam do baru. Pomachałam w stronę znajomych i zawołałam- chodźcie za mną do salonu kociaki... jest sprawa- zaczekałam na nich w progu i razem udaliśmy się do drugiego pomieszczenia.

' target='_blank'>

Edytowane przez Muminka dnia 13-06-2010 00:28
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-06-2010 00:33
Z moich obserwacji wyrwała mnie... sama Monica, która weszła inną drogą, niż wyszła wcześniej. Zawołała mnie i Elenę, po czym poszliśmy do niej. Byłem zainteresowany, co się dzieje, bowiem zdradzał to jej wyraz twarzy.
- A więc słucham Cię, o co chodzi? - zapytałem, zakładając ręce na klacie.
Edytowane przez Dexter dnia 13-06-2010 00:34
Mark Sloan
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 13-06-2010 01:04
Mark stał w salonie i przyglądał się starszej kobiecie, którą przed chwilą zastał w dwuznacznej sytuacji. Po chwili Monica sprowadziła dwie osoby - mężczyznę i kobietę. Kobieta miała zawiązane na głowie dla małe kucyki. Mark uśmiechnął się na jej widok, od razu zwrócił uwagę na jej nieprzeciętną urodę (smiley)

- Witam wszystkich. Nazywam się Mark Sloan i jestem lekarzem w miasteczku. Mam dla Was złą wiadomość. Śnieżyca, która miała nadejść za tydzień, nadeszła dzisiaj. Obejmuje większą część Alaski i nie wygląda na to, aby szybko się skończyła. Prawdopodobnie będzie trwać przez co najmniej 3 miesiące. Jako, że nasze miasteczko jest oddalone o 100km od najbliższego miasta, jesteśmy tu uwięzieni. Śniegu będzie przybywało coraz więcej. Więc jeśli nie chcecie zostać tu na całą zimę, musicie stąd uciekać, póki jest jeszcze to możliwe... Mieszkańcy są przyzwyczajeni do takiej pogody, przetrwali już nie jedną śnieżycę. Oczywiście, żeby przejechać przez zaspy potrzebny będzie Wam pług śnieżny, jakim ja dysponuję. Jest to jedyny pług w miasteczku. Niestety, okazało się, że zabrakło w nim benzyny. I nie tylko w nim... Rano dowiedziałem się, że w żadnym samochodzie w całym miasteczku nie ma paliwa (btw. w waszym autobusie również nie ma!) Naprawdę, nie wiem jak to się stało... Stacja benzynowa znajduje się 3 kilometry od miasteczka, więc to jest jedyna Wasza szansa za zdobycie paliwa. To jeszcze nie wszystko... Telefony komórkowe nie mają zasięgu, radio, telewizja ani internet nie działają. Jesteśmy zupełnie odcięci od świata...
Macie wybór. Albo próbujecie przetrwać zimę, albo brniecie w śniegu do stacji benzynowej.

McSteamy
Edytowane przez Amelia dnia 13-06-2010 01:17
Strona 76 z 156 << < 73 74 75 76 77 78 79 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum