Autor |
RE: Hotel Overlook |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 15:05 |
|
|
Lena wróciła do swojego pokoju. Ucieszyła się na widok zapalonej żarówki. Nareszcie światło działa, pomyślała. Wzięła do ręki sudoku, wybrała poziom piekielnie trudny i zaczęła rozwiązywać. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 12-06-2010 15:15 |
|
|
Dores w końcu przedarła się przez te okropne zaspy. Kierując się głosem, który usłyszała, postanowiła najpierw nakarmić Leonarda, a potem dopiero wykonać swój morderczy plan.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 17:23 |
|
|
Ginny wstała bardzo późno. Piotra nie było w pokoju. Z pewnością był już na nogach. Zaszła na dół do stołówki na bardzo sycący obiad.
Edytowane przez chlaaron dnia 12-06-2010 17:24 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 17:29 |
|
|
Isabella leżała w swoim pokoju czytając książkę, a po chwili zabrała się za list który kilka dni temu dostała od Siergieja. .. Duch? Barney Stinson? Dziewczyna wybuchła głośnym śmiechem. Koleś chyba za dużo wypił. Powiedziała do siebie, nadal się śmiejąc. W hotelu pojawił się juz prąd, niestety nadal nie było ogrzewania a marne grzejniczki na nic się nie zdawały. Bells ubrała gruby, wełniany sweter i poszła na dół do stołówki. Zamówiła spaghetti i usiadła obok roszpunki, nawet nie pytając czy może. - Smacznego. - Rzuciła, wskazując na obiad Ginny. |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 17:39 |
|
|
Ginny przyglądała się kobiecie, która niespodziewanie się dosiadła. - Dzięki. - Nie przerywała jedzenia, które coraz bardziej jej smakowało. - Wzajemnie- Rzuciła patrząc na zawartość jej tależa. Starałą się być miła, ale nie pozwalał na to ten charakterek Isabelli. Postanowiła zluzować troszkę i spytała miłym głosem: - Co tam słychać? Ostatnio jestem odcięta od świata. - Dodała.
Edytowane przez chlaaron dnia 12-06-2010 17:41 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 17:42 |
|
|
- Nie Ty jedna. Zachorowałam i przeleżałam kilka dni w łóżku, dopiero teraz odpuściła mi choroba. - Odpowiedziała wciągając makaron ustami. - Ale mam wielką ochotę popływać. Skoro jest prąd, to może działają już podgrzewacze i woda w basenie nie jest lodowata jak ostatnio... |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 17:48 |
|
|
Na wieść o basenie Ginny oderwała się od jedzenia i spojrzała na brunetkę przyjaznym głosem. - Mogę pójść z tobą? Miałam na to wcześniej ochotę, ale tak jakoś... - Potarła się po ramieniu. - Nie chciałam iść sama. - Dopowiedziała. Wsadziłą do ust trochę surówki i ją przeżuwała. Czekała na odpowiedź Isabelli. |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 17:54 |
|
|
Dziewczyna dokończyła spaghetti i kiwnęła ochoczo głową. - Chętnie przyda mi się osoba towarzysząca. - Powiedziała i wypiła pomarańczowy sok. Mozolnie wstała z krzesła i poczekała na Ginny która odniosła ich talerze. - Masz strój kąpielowy? - Spytała dziewczyny pokazując tym samym ramiączko. |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 18:02 |
|
|
- Tak, mam w pokoju. Skoczę szybko i możemy iść. - Przyznała ochoczo. Ginny poszła do swojego pokoju, przebrała się w swój zielony strój kąpielowy i wzięła pod pachę ręcznik. Wychodząc z pokoju znów pomyślała o Piotrze, którego dawno nie widziała. Miała nadzieję, że nic mu nie jest...
Edytowane przez chlaaron dnia 12-06-2010 18:02 |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 18:03 |
|
|
Poszłam wraz z Caroline do pokoju i przebrałyśmy się w stroje kąpielowe. Pobiegłyśmy pospiesznie na dół. Wsadziłam mały palec do wody, sprawdzając czy jest ciepła. Ujdzie... - powiedziałam i wskoczyłam do wody. To samo zrobiła Caroline. Zanurkowałam i poczułam przyjemny dreszcz. Dawno tego nie robiłam, jednak z pływaniem jest tak jak z jazdą na rowerze, nigdy się tego nie zapomina. Wynurzyłam się i wzięłam wielki oddech. Zaczęłam seksownie pływać od jednego końca basenu, do drugiego. |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 18:08 |
|
|
Obudziłem się kolejnego dnia, dosyć późno. Nigdy nie byłem amatorem długiego snu, ale tym razem było inaczej. Pamiętam, że obiecałem Monice, że oprowadzę ją koło ośrodka, jednak szybkie spojrzenie za okno rozwiało wszelkie moje wątpliwości. Na dworze panowała śnieżyca, więc nici z wyprawy. Szybko wskoczyłem pod prysznic i po porannej toalecie sprawdziłem czy jest prąd. O dziwo był! Ucieszony tym faktem właczyłem TV i przejrzałem aktualne transmisje. Zawiodłem się, bowiem nie było nic interesującego. Postanowiłem poszukać Monici, więc poszedłem do jej pokoju, który był zamknięty. Spróbowałem szczęścia w barze. Siedziała tam razem z pewną blondyną. Podszedłem do nich...
Edytowane przez Dexter dnia 12-06-2010 18:23 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 18:09 |
|
|
Bells zdjęła spodnie, turkusowy podkoszulek i czekała przy drabince na Ginny która pędem pobiegła się przebrać. Dotknęła stopą wody, która o dziwo nie była zimna. Przyjemna, dość znośna. Związała brązowe loki w kucyk i wskoczyła do wody. Och, brakowało mi tego. Powiedziała do siebie w myślach płynąc kraulem. Nie, tylko nie to. Rzuciła kiedy zauważyła Angie wskakującą do wody z jeszcze jakąś laską.
Edytowane przez jazeera dnia 12-06-2010 18:10 |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 18:13 |
|
|
Ginny weszła na basen i ujrzała Bellę i dwie kobiety, do których jej kompanka (o dziwo) nie zagadnęła. Wskoczyła do wody i od razu poczuła się lepiej. Woda była w sam raz orzeźwiająca. Dogoniła Isabellę. - Wspaniale, co? Po tylu dniach bez prądu i ciepła.. Ach. - Zachwycała się Ginny. Odwróciła się na plecy i płynęła dalej. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 18:16 |
|
|
Pływałam tak z 10 minut, gdy nagle nie wiadomo skąd zaczęły pływać w basenie szczury. Zajebiście, nigdy nie pływałam ze szczurami... - pomyślałam i dopłynęłam do drabinki. Wyszłam z basenu, usiadłam na podłodze i przyglądałam się, jak rozwścieczone szczury rzuciły się na Isabellę.
Edytowane przez Arctic dnia 12-06-2010 18:18 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 18:18 |
|
|
:/:/
Isabella wzięła jednego szczura do ręki i rzuciła go na słodką gówniarę Angelinę.
Edytowane przez jazeera dnia 12-06-2010 18:18 |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 18:20 |
|
|
Odskoczyłam , gdy Isabella rzuciła we mnie szczurem. Przerażony gryzoń uciekł w popłochu. Co Ty sobie odwalasz ... !?- krzyknęłam. Tymczasem gryzonie zaczęły wplątywać się we włosy panny Jones.
// |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 18:23 |
|
|
Isabella wyszła z basenu zanim szczury zaczęły na nią polować i wplatywać się w w jej długie włosy. - Co ja sobie odwalam? Idź stąd póki jeszcze nad sobą panuję, smarkulo. To nie miejsce dla dzieci. Trzeba gdzieś przykleić naklejkę +18, czemu nikt wcześniej o tym nie pomyślał.. |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 18:28 |
|
|
- Co wy wyprawiacie? - Ginny zaczęła się śmiać. Nie wiedziała co robić, gdy jeden ze szczurów właśnie przepływał obok niej. Isabella wściekła wyszła z basenu. - Hej, nie kąpiesz się już? - Razuciła z nadzieją w jej stronę.
Edytowane przez chlaaron dnia 12-06-2010 18:29 |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 18:28 |
|
|
Nie Ty będziesz tutaj dyktować warunki ! A Tą naklejkę sobie przyklej na czole, przynajmniej faceci będą wiedzieć, że oddajesz się tylko osobom pełnoletnim ! - krzyknęłam rozwścieczona. To nie moja wina, że jesteś w typie szczurów... - powiedziałam i trochę się uspokoiłam. Dawno nie było tutaj takiej rozróby.
/ Jazeera, ja już mam skończone 18 lat jakby co / |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 12-06-2010 18:39 |
|
|
- Widzisz nie mam w zwyczaju uprawiać seksu z gówniarzami twojego rocznika, więc nie potrzebna mi ta naklejka. - Odpyskowała wycierając się ręcznikiem. - Ach, no i jestem w każdym typie, słonko. Nie dziwię się tym szczurom. - Odpowiedziała smarkuli i zwróciła się do Ginny. - Tak wychodzę już, nie mam zamiaru przebywać z osobami nieletnimi, idziesz Roszpunko?
/ a skąd moja Isabella może o tym wiedzieć? |
|