Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 15:17:46 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 4
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny18:55:41
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 8 z 156 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:25
"Musze się czymś zając..." - Schyliła się by po "arcydzieło", ale fałdy tłuszczu ograniczały ją za bardzo... wpadła na genialny pomysł... będzie liczyła... ale co? to może tak po prostu... 1,2,3,4... jednak już po 10 coś co miało ją rozluźnic zamieniło się w kolejną fobię... bo jeśli nie doliczy do miliona przed przyjazdem do hotelu... spadnie na nią szyba... "O nie! 11,12,13... czekolada... e na czym to skończyłam?... wolę od początku pomylę się... i łup po mnie! 1,2,3,4"
Wyślij Prywatną Wiadomość
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:27
Elena usłyszała krzyki w autobusie i zauważyła, że zrobiło się jakieś zamieszanie. Przestała interesować się wariatką myjącą okna, chcąc zobaczyć co się stało. Jej wzrok jednak przykuł dzieciak, który przystaną obok jej siedzenia i zaczął się gapić. Elenie to się nie podobało. Nie lubiła, jak dzieci się na nią gapią.
- Zgubiłeś się? - zapytała obojętnym głosem.

Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:27
Usłyszałam za sobą ciche prychnięcie. To pewnie przez ten płyn- pomyślałam, ścierając ostatnią smugę. Zadowolona uśmiechnęłam się do swojego przejrzystego odbicia w czyściutkiej szybie. Odwróciłam się do tyłu, gdyż facet obok nie był zbytnio rozmowny, a jedna z dziewczyn z tyłu mnie zagadnęła. Wynurzyłam się zza fotela i wybuchnęłam głośnym, dziecinnym śmiechem.
- Nie, nie, nie! Nie jestem sprzątaczką... ale ta szyba była taka brudna, same przyznajcie- powiedziałam i zdegustowana, machnęłam ręką na szybę- I know... przepraszam Was za ten płyn, ale po prostu nie dało się przejść obojętnie obok tego czegoś...- mówiłam podekscytowanym głosem. Spostrzegłam, że dziewczyny patrzą na mnie rozbawione, więc wyciągnęłam rękę w ich kierunku.
- Ale mniejsza o to... Jestem Monica Geller... Geller-Bing- uśmiechnęłam się miło, poprawiając nazwisko.

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 05-06-2010 23:28
Dores znudzona jazdą postanowiła się czymś zająć. Wyciągnęła z torby mała czaszkę i zaczęła rzucać ją na podłogę Leonardowi. Ten pełzał po nią i przynosił w zębach jak piłkę.
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Jack Shitman
Użytkownik

Postać:
Jack

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:30
-Tak, zgubiłem się. Da mi Pani jednego batonika? Proszę

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:31
Bernard tymczasem poczuł głód. Napił się najpierw świeżego koziego mleka by zrobić sobie apetyt. Cudowny zapach czuć było w całym autobusie. Jednak Bernard się tylko napoił więc postanowił sprawdzić co jego gosposia wpakowała mu do torby. Znajdowało się tam:

- 12 puszek: "Papai w puszce"
- 3 świeże mango
- poradnik: "Jak poderwać kozę"
- poradnik: "Jak hodować kozy"
- Encyklopedia: "Kozi świat"
- broszurka: "Jak pachnąć jak koza"
- dziwny bryloczek przedstawiający kota
- 2 pary spodni
- 3 koszule w kratkę
- 3 pary zużytych majtek
- 3 pary skarpetek(wypranych)
- kąpielówki męskie
- naszywka firmy Bernarda: "Kozi świat"
- zestaw hodowcy kóz

Bernard widząc zawartość swojej torby wziął puszkę papai i zaczął się nimi zajadać.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:32
-Zgasiliśmy... Ale Jurij... -przełknąłem ślinę, patrząc prosto w oczy dziewczyny. -Wiesz, mówi się czasem, że astronauci to bohaterowie. Sęk w tym, że bohaterem dla mnie zawsze będzie tylko jeden z astronautów... Jurij. On...- westchnąłem dramatycznie, a do oczu podeszły mi łzy. -On nie przeżył. Zginął, ratując mnie.- położyłem głowę na ramieniu dziewczyny, udając cichy, bezgłośny wręcz szloch. Jednocześnie myślałem sobie co może stać się za moment, gdy dziewczyna zacznie mnie pocieszać...smiley

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:33
Ines stawała się coraz śmielsza w oczach Ginny. - Ja również nie mam nikogo. Nauka za bardzo mnie pochłonęła i nie miałam nawet głowy do tego, żeby za kimś się oglądać. - Uśmiechnęła się do siebie. Jej słowa na prawdę były przekonujące i sama zaczynała w nie wierzyć. - Aaa. Głupio mi pytać, ale jesteś katoliczką? - Wskazała ręką na krzyżyk na jej szyi.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 05-06-2010 23:34
Piszczący odgłos mytej szyby, zmusił Christiana do obejrzenia się za siebie. Osoba, która jako jedna z niewielu wyglądała dość normalnie, z płynem do mycia szyb w ręku, czyściła okno. Walker aż wstrząsnął głową ze zdziwienia. Do tej pory myślał, że takie rzeczy zdarzają się w reklamach. Pewnie gdyby podszedł do niej i zapytał czy ma na sobie nowe ubrania, kobieta wyjęłaby by z torebki kolejną butelkę i powiedziała - Nie! wyprane w Perwollu! Christian patrzył na nią jeszcze przez kilkanaście sekund i z powrotem wygodnie usiadł. Tym razem nałożył na głowę kaptur.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:35
Bernard gdy już się najadł zaczął się delektować tym że jedzie autobusem.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:36
"100,101,102... jestem taka głodna... o nie znowu! 1,2,3" Kobietę zaczął już zalewac zimny pot! "A co jeśli nie zdążę?! A co jeśli los świata zależy ode mnie? Od doliczenia do miliona?! Czy to przeze mnie nastanie koniec świata?! Nie mogę do tego dopuścic... 4,5,6... nie mogę! O nie! 1,2,3..." - Siedziała tak nadal w skupieniu zaciskając pięści.
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:37
Elena znów spojrzała na wariatkę, która rozgadała się o plamach i czyszczeniu szyb.
- Jestem Elena Lariovona - powiedziała, ściskając jej dłoń. Po chwili znów niechętnie zwróciła uwagę na chłopca, który wciąż tkwił w tym samym miejscu. Tak, zgubiłem się - po tych słowach po plecach Eleny przeszedł dreszcz przerażenia. Oczyma wyobraźni już widziała, jak to ona będzie musiała się nim zajmować dopóki nie odnajdą się jego rodzice. Wizja była tak upiorna, że odetchnęła z ulgą, gdy chłopiec nie drążył dalej tego tematu
- Batoniki? Jakie batoniki? - zapytała z udawanym zdziwieniem w głosie, chowając szybko papierek do kieszeni.

Edytowane przez Amelia dnia 05-06-2010 23:38
Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:38
//shannon widać że Ty przemawiasz przez swoją postać, ona jest jeszcze głupsza niż poprzednia//
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 05-06-2010 23:39
LeSage spojrzała na starą kobietę, która zachowywała się co najmniej dziwnie.
Najpierw zoo, a teraz trafiłam do wariatkowa. - mruknęła pod nosem i stwierdziła z pewnym zadowoleniem, że ona sama jest tu najnormalniejsza z całego towarzystwa.
Edytowane przez Otherwoman dnia 05-06-2010 23:40
Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Tina uścisnęła rękę Monici.
- Jestem Tina. Dorabiałam już na różne sposoby więc znam się na tym i owym - powiedziała, próbując zdobyć się choć na cień uśmiechu, nadal jedząc batonika, któremu się przyglądał jakiś chłopiec. Spojrzała w bok. Chłopiec! Mały chłopiec... ile mógł mieć lat? Musi go poznać...
- Ja bym mu dała. Gdybym wiedziała, to mogłam mu oddać swojego - odezwała się do sąsiadki.

A ten kto przetrwa, zostanie Mistrzem...

Edytowane przez Diego dnia 05-06-2010 23:41
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Isabella przełknęła ślinę. - Oh.. To wstrząsające, biedny Jurij... Na pewno zrobił wiele dla waszego kraju, był pewnie dobrym człowiekiem.. - Dziewczyna starała się pocieszyć Siergieja ale marnie jej to wychodziło. Położył głowę na ramieniu Jones i zaczął szlochać. - Tak mi przykro.. - Rzuciła przytulając rosjanina. Poklepała go po plecach, chcąc w ten sposób wzbudzić zaufanie. - Oboje będziecie bohaterami, już jesteście... No nie smuć się już Siergiej, Jurij na pewno nie chciałby abyś go teraz opłakiwał..
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Kobieta delikatnie uśmiechnęła się do blondynki, biorąc krzyżyk do ręki i czyniąc znak krzyża.
- Tak jestem katoliczką od dziecka, rodzice nauczyli wpoili to we mnie. Bóg jest dla mnie najważniejszy, to jedyne w co wierzę. Jak dobry jest Bóg dla prawych, dla tych, co są czystego serca!- powiedziała, a gdy poczuła na sobie wzrok Ginny odparła natychmiast- Psalm asafowy jest niezwykle poruszający. Lecz ja zawsze będę z Tobą: Tyś ujął moją prawicę.
Dodała i zwróciła swoje oczy na Ginny, która przyglądała jej się tajemniczo. Tak wiedziałam! Po co ja to mówiłam?! Ale przecież nie można ukrywać swojej wiary! Tak mówi Pismo Święte i na wieki wieków!.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:41
Bernard tymczasem od podekscytowania z powodu jazdy autobusem dostał czkawki. Próbował ją zatrzymać ale nie dało się. Po chwili nastąpiło jednak coś gorszego. Bernard zaczął mieć problemy żołądkowe. Nie czekając na nic wstał, podbiegł do kierowcy i zaczął go błagać by stanął bo inaczej źle się to skończy...
Jack Shitman
Użytkownik

Postać:
Jack

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:42
Tom pomachał ręką do Tiny i Monici uśmiechając się do nich. Siedziały blisko Eleny, która nie chciała dać batoników chociaż miała. Tom spojrzał do tyłu, widział tam swojego wujka. Co on by zrobił by dostać batoniki? Wszystko. Tym razem wezmę z niego przykład. Tom rozpłakał się, przytulił się do nogi Eleny. Bremi zaczął pełzać po jej nogach, kierując się w stronę Tiny.

Edytowane przez Jack Shitman dnia 05-06-2010 23:43
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 05-06-2010 23:45
Dores nadal była znudzona. Zabawa z Leo wcale jej nie rozerwała. Wyjęła więc swój wielki nóż i zaczęła pruć nim obicia na siedzeniach foteli.
Strona 8 z 156 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum