Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 17:13:20 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 8
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny20:51:16
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 70 z 156 << < 67 68 69 70 71 72 73 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 21:20
Śmiałam się głośno i ledwo co powiedziałam:
- To stary filmik, który moi przyjaciele zgrali mi na ipoda. To jeszcze z czasów liceum- wyciągnęłam z torebki czarnego, połyskującego ipoda i włączyłam taki oto filmik: smiley

http://www.youtube.com/watch?v=ITbvgWrobc4

' target='_blank'>

Edytowane przez Muminka dnia 11-06-2010 21:25
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 11-06-2010 21:22
Z każdym słowem Moniki wyraz twarzy Christiana zmieniał się. Na wieść o tym, że kobieta ma męża poczuł coś w rodzaju zazdrości, smutku, rozczarowania. Starał się tego nie pokazywać po sobie, ale czuł się dziwnie i nieswojo. Chyba zauważyła to Elena bo przyglądała się Walkerowi z zainteresowaniem. Gdy Monica zaproponowała pokazanie jakieś pamiątki, Chris się odwrócił i zaczął kaszleć. Nie ze względu na to, że nie chciał tego zobaczyć, ale pobyt na Alasce zaczął negatywnie wpływać na jego zdrowie. - Dziewczyny, chyba się przeziębiłem. Mam nadzieję, że nie obrazicie się jak opuszczę Was i pójdę się zdrzemnąć? - powiedział łapiąc się za gardło. - Ale przedtem mogę zobaczyć tę pamiątkę? Christian wziął w rękę ipoda i zaczął oglądać filmik z tańczącym wielorybem smiley

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?

Edytowane przez Lincoln dnia 11-06-2010 21:25
Wyślij Prywatną Wiadomość
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 21:32
Elena zmrużyła oczy, przyglądając się Chrisowi, który podczas gdy Monica opowiadała o swoim mężu, zaczął się dziwnie zachowywać. Nie miała czasu jednak się nad tym zastanawiać, gdyż Monica wyciągnęła z torebki iPoda.
- O, mam takiego samego! - powiedziała, wskazując na urządzenie. Zbliżyła się do Chrisa i nachyliła się nad iPodem, żeby również widzieć filmik. Po chwili wybuchnęła śmiechem, widząc jak dziewczyna odstawia taniec z pączkiem w ręce. - Potrafisz nadal tak tańczyć?

Edytowane przez Amelia dnia 11-06-2010 21:33
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 11-06-2010 21:50
- Monica, zmiana jest naprawdę imponująca. Wystarczy odrobina zaangażowania, żeby być z siebie zadowolonym. - Gdy filmik się skończył, Walker oddał ipoda w ręce Moniki. - Teraz Was przepraszam, ale naprawdę nie czuję się najlepiej. Położę się już. - Christian ślamazarnie poszedł w stronę pustego pokoju. Uczucie gorąca coraz bardziej się nasilało. Położył się na łóżku, przykrył dokładnie kocem i zaczął zasypiać.

/wracam w niedzielę po południu. pewnie będę podglądał w międzyczasie co piszecie/

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Muminka
Użytkownik

Postać:

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 21:51
Patrzyłam na reakcję znajomych, gdy mój tyłeczek zgrabnie shake'ował w rytm hitu z lat 70.
- Oczywiście, że potrafię- rzuciłam szybko, po chwili jednak dodałam widząc jak oczy Eleny się zaświeciły, a usta przybrały diabelski uśmiech- ...ale nie na trzeźwo!

' target='_blank'>
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 21:56
- To dobranoc! - Elena pomachała Chrisowi i odprowadziła go wzrokiem. Gdy Monica wspomniała o alkoholu, Elena uaktywniła się - W barze jest tequila, w barze jest tequila! - zaczęła dosłownie krzyczeć w stronę brunetki. Była podekscytowana i nie mogła się doczekać, gdy ujrzy taniec na żywo.

Edytowane przez Amelia dnia 11-06-2010 21:58
Muminka
Użytkownik

Postać:

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 22:05
- Mmm....tequila... wiesz jak mnie zachęcić- zaśmiałam się i ruszyłyśmy z Eleną do baru. Po drodze pomachałam Chrisowi jak w "Familiadzie". W pubie ulokowałyśmy się jak najbliżej baru i od razu zamówiłyśmy kolejkę. Po chwili kelner przyniósł pokrojoną cytrynę i sól.
- Słodziaku, lepiej przynieś tego więcej....- uprzedziłam faceta, widząc zaledwie 4 ćwiartki cytrusa. Podniosłam kieliszek do góry.
- To za co pijemy na początek?- spytałam, spogladając na blondynkę.

' target='_blank'>
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 22:16
Elena w podskokach podążyła za Monicą i wskoczyła na krzesło przy barze.
- Tak, więcej więcej... - zawtórowała, widząc że barman poskąpił cytryny.
- Wypijmy za mamy! - powiedziała sięgając po kieliszek - Bo jak mamy, to pijemy! - zaśmiała się i nie czekając na reakcję Moniki, wykonała rytuał z solą, tequilą i cytryną.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 22:34
Lars pił herbatę
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 22:44
Piotr cały dzień spacerował. Postanowił rozbić namiot i mimo mrozu przenocować na dworze. Gdy rozbijał namiot nie było czyste, bez żadnej chmury. Kowalsi patrzył w gwiazy i myślał jak to jestbyć " z drugiej strony". Po chwily zadumy wszedł do namiotu, zapalił lampkę i zaczął czytać książkę o wyprawach w przestrzeń kosmiczną.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 22:51
Tymczasem Bernard wracał do hotelu z butelkami bimbru z kozich bobków. Gdy wszedł zauważył że wreszcie jest prąd oraz jest w miarę ciepło. Po chwili widząc że nikt nie patrzy Bernard położył na stoliku przed barem 5 butelek bimbru i zostawił napis darmowa wódka po czym odszedł do swojego pokoju.
Muminka
Użytkownik

Postać:

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 22:57
Chwilę czasu zajęło mi zajarzenie toastu Eleny, ale gdy już odpowiednie impulsy dotarły do mojego mózgu to parsknęłam niekontrolowanym śmiechem. Dopiero po chwili przechyliłam kieliszek z wódką.
- Łooooł... uwielbiam ten smak- wycedziłam cicho przez zęby. Kelner przyniósł nam całą butelkę tequili i talerz pełen cytryn. Uśmiechnęłam się wymownie do Eleny i polałam wódki.
- Wiesz, że Chris na Ciebie leci?- palnęłam bez ogródek.

' target='_blank'>
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 23:10
Elena do nozdrzy Eleny dotarł smród kóz, dokładnie taki sam, jaki wydawało jej że czuła w nocy... Odwróciła się i ujrzała starego faceta, kładącego na stoliku darmowy bimber.
- Wolę jednak zostać przy tequili... - mruknęła do brunetki i wypiła kolejny kieliszek. Gdy Elena usłyszała ostatnie zdanie, prawie wypluła alkohol, który miała w buzi. Monica ją kompletnie zaskoczyła swoją bezpośredniością.
- Tak myślisz? - zapytała rumieniąc się i uśmiechając. - Nie wiem, może Ci się wydaje...

Edytowane przez Amelia dnia 11-06-2010 23:11
Muminka
Użytkownik

Postać:

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 23:14
- I Know! Na pewno się nie mylę. W końcu rozmawiasz z mężatką. Widzę to- uśmiechnęłam się do zarumienionej blondynki- nie ma co się rumienić złotko tylko do boju!- zaśmiałam się przechylając kieliszek z tequilą- Christian to całkiem miły facet. W dodatku żołnierz.

' target='_blank'>
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 11-06-2010 23:20
/Tinę udisił Leonardo/

Dores tymczasem dotarła do ukrytej w leśno-górskich ostępach jaskini. Zabrała ze sobą dziwne naczynia, obwiązała twarz materiałem i ostrożnie weszła do środka.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 11-06-2010 23:21
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 23:27
- Tak, jest miły... - powiedziała wciąż czerwona na twarzy - Do boju? proszę Cię... Ja tak nie potrafię. - wypiła kolejny kieliszek i mimo lekkiego szumu w głowie wciąż czuła się zawstydzona.

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 11-06-2010 23:32
Po kilkunastu minutach Dores dotarła do przestronnej komnaty. Po środku znajdowało się wrzące jeziorko, którego wody były podgrzewane magmą z wnętrza ziemi, choć nie był to gejzer. Istotne było jednak to, co osadzało się na skałach wokół...

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Muminka
Użytkownik

Postać:

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 23:39
- Nie potrafisz tak? To ciekawa jestem jakim sposobem wzięłaś ślub- zachichotałam cicho. Między piciem i rozmową, układałam niby mimowolnie, niby od niechcenia ćwiartki cytryn prostopadle do siebie na talerzu bo przecież niewłaściwy kąt t zły kąt- Jak to było z tym twoim małżenstwem?- spytałam. Musiała już na mnie powoli działać wódka bo nigdy nie zadawałam takich bezpośrednich pytań.

' target='_blank'>
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 23:45
- Ślub... - mruknęła i rozluźniła się nieco. Ten temat był bardziej komfortowym tematem niż rozmowy o Chrisie. - Ślub był fikcyjny... Zrobiłam to tylko dlatego, że chciałam dostać amerykańskie obywatelstwo. - powiedziała beznamiętnie. Co nie oznacza, że nie było nocy poślubnej - pomyślała, jednak nie powiedziała tego na głos.
- A jaki jest Chandler? Masz jego zdjęcie?

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 23:48
Bernard tymczasem jadł papaje i z pestek układał zamek...
Strona 70 z 156 << < 67 68 69 70 71 72 73 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum