Autor |
RE: Hotel Overlook |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-06-2010 22:43 |
|
|
Spojrzałam zaskoczona na bruneta. Liczyłam na jakieś zapewnienie z jego strony, że nikomu nic nie grozi, że to tylko moja kobieca histeryczna natura.
- Nie ma co... potrafisz pocieszyć kobietę...- powiedziałam cicho, biorąc kolejny kęs mięsa.
' target='_blank'> |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 10-06-2010 22:43 |
|
|
Gdy Christian wstał, pierwszy wzrok skierował na łóżka koleżanek. Moniki już w pokoju nie było, co było bardzo zaskakujące. Elena leżała przykryta kołdrą i jeszcze spała. Christian wyjął z szafy czyste ubrania i założył je na siebie. Drzwi oparte o ścianę przywołały wspomnienie z wczorajszego wieczora. - Trzeba to wreszcie skończyć - obiecał sobie i bez schodzenia na śniadanie, zabrał się do pracy. Starał się być cicho, żeby nie obudzić Larionovej.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Edytowane przez Lincoln dnia 10-06-2010 22:46 |
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-06-2010 22:46 |
|
|
Dziewczyna trochę była zdziwiona moją odpowiedzią. Ale nie dziwię jej się. Ja po prostu chciałem jej uświadomić, że wszystko nie jest w należytym porządku. Kiedy zaczęła jeść, odparłem: - Dopilnuję, aby Tobie nic się nie stało. - uśmiechnąłem się promiennie w jej stronę, a ona na mnie. Słodko wyglądała, kiedy jadła. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 10-06-2010 22:47 |
|
|
Dores wzięła głowę Dextera i schowała ją w swojej szafie "na potem". Zabrała z pokoju kilka niezbędnych rzeczy, ubrała się ciepło i wyszła na korytarz.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-06-2010 22:49 |
|
|
Bernard czując że jest nakryty szybko udał się na parter, ubrał kurtkę i pospiesznie opuścił hotel w poszukiwanie pewnej rzeczy... |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-06-2010 22:53 |
|
|
Słuchałam muzyki, gdy nagle zauważyłam, że drzwi są uchylone. Ludzie, trzymajcie mnie, bo zabiję jak psa ! - nie wytrzymałam i zamknęłam drzwi. Zaryglowałam je jeszcze jakąś komodą i kilkoma "ciężkimi" przedmiotami. Ściągnęłam z siebie rzeczy, ukazując sexowne ciało, a następnie wskoczyłam do ciepłego łóżka. |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-06-2010 22:53 |
|
|
- No tak już lepiej Panie Podróżniku- puściłam do niego oczko, słysząc jego odpowiedź. Jedzenie było całkiem smaczne jak na taką kiepską obsługę ale ja bym zrobiła na pewno lepsze. Przede wszystkim na pewno więcej soli i oregano...- zaczęłam w myślach wytykać wszystkie błędy i niedociągnięcia. Po chwili zorientowałam się, że Simon najwyraźniej liczy na dalszą rozmowę, a nie wpatrywanie się w moją zamyśloną osobę. Zerknęłam na niego z uśmiechem.
- Jest tu coś ciekawego, wartego uwagi w tym hotelu? Bo ja nie zdążyłam się jeszcze rozejrzeć...
' target='_blank'> |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-06-2010 22:59 |
|
|
Bernard był już na zewnątrz i zmierzał pewnym krokiem po wyznaczonej ścieżce w stronę lasu... |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 10-06-2010 23:00 |
|
|
Dores wyszła na zewnątrz i zobaczyła starego pryka Bernarda. Wzięła kamień, obtoczyła go śniegiem i rzuciła w Bernarda trafiając w plecy.
|
|
Autor |
Dexter
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-06-2010 23:02 |
|
|
Ucieszyłem się, kiedy pozytywnie odpowiedziała na moje zapewnienia. Po chwili zamilkła na chwilę, patrząc w swoje danie. myślałem, że może jej nie smakuje, ale po chwili wzięła kolejny kęs, co rozwiało moje wątpliwości. Podniosła głowę do góry i zapytała o ciekawe miejsca. - W samym hotelu to chyba to jest najciekawsze miejsce... Znalazłem jeszcze salę z pianinem, ale nie wiem czy interesuję cię taka rozrywka. Natomiast poza ośrodkiem, całkiem niedaleko stąd, widziałem piękne jezioro. Byłem tam drugiego dnia, mogę ci je pokazać w rewanżu za oprowadzenie mnie po miasteczku. - uśmiechnąłem się. Ona zrobiła to samo.
- Hmm, niezła myśl! - odpowiedziała mi, mając jeszcze trochę jedzenia w buzi. Wyglądała nieco komicznie, ale jednocześnie uroczo. Pośmialiśmy się jeszcze chwilę, po czym odprowadziłem ją do jej pokoju, bo tak jak jej obiecałem, ma być bezpieczna. Potem sam poszedłem do swojego i uwaliłem się na łóżku.
Edytowane przez Dexter dnia 10-06-2010 23:13 |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 10-06-2010 23:12 |
|
|
Wymiana drzwi zajęła Chrisowi kilkadziesiąt minut. - W końcu będzie się można spokojnie wyspać. - podsumował swoją pracę. Lekkim pchnięciem dłoni zamknął drzwi, które idealnie wpasowały się w futrynę. Odróżniały się one znacząco od wszystkich innych drzwi w hotelu. Walker znalazł jeszcze porysowaną tabliczkę z numerem 42 i przymocował ją na środku. Po skończonej pracy zszedł do holu dowiedzieć się czy światło zostanie w końcu naprawione.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 10-06-2010 23:15 |
|
|
Dores minęła Bernarda, śmiejąc się mu w twarz i ruszyła w stronę lasu.
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 10-06-2010 23:29 |
|
|
Bernard nie przejął się ani trochę Dores gdyż miał teraz co innego na głowie i pomyślał sobie że niech się tak nie cieszy bo nie wie co się z nią stanie jak zaśnie. Tak sobie rozmyślając Bernard doszedł do celu podróży czyli do małej szopy... |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 11-06-2010 00:31 |
|
|
Dores rozbiła namiot w środku lasu. Wokół rozstawiła czujki, które zaalarmują ją, gdyby ktoś się zbliżał i poszła spać.
|
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2010 10:12 |
|
|
Piotr znudzony pobytem w hotelu spakował się i ruszył na pieszą wyprawę po okolicy. |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2010 15:06 |
|
|
Elena ostatnie 3 dni spędziła w łóżku. Była załamana stratą swoich włosów. Postanowiła, że za wszelką cenę musi dorwać Leonarda. Wstała z łóżka i przypomniała sobie, że miała dziwny sen... Śniło jej się, że jakiś stary oblech cuchnący kozami wpakował jej się do łóżka. Najdziwniejsze było to, że dwa razy miała taki sen. A może to działo się naprawdę? Elena postanowiła później spytać o to Chrisa lub Monicę. Wzięła szybki prysznic, myjąc to co z jej włosów pozostało. Ubrała się ciepło, czując, że w hotelu jest dziwnie zimno... Naciągnęła wełnianą czapkę na głowę i udała się w kierunku miasta. Po kilku minutach poszukiwań, znalazła fryzjera. Wpadła do zakładu, usiadła na krześle i poprosiła o zrobienie porządku na jej głowie. Fryzjer westchnął i stwierdził, że nie jest w stanie wiele pomóc. Wyrównał jedynie końcówki i tym sposobem włosy sięgały teraz do uszu. Elena wściekła na cały świat, zwyzywała fryzjera. Chwyciła dwie gumki, które zauważyła na stole i związała włosy w dwa kucyki. Wyglądała teraz mniej więcej tak: KLIK
/ btw, ciekawe czy ktoś z Was rozpozna co to za dziewczyna
Elena wypadła z zakładu fryzjerskiego i postanowiła wrócić do hotelu. Jednak po drodze zauważyła salon gier... Weszła do środka i jej wzrok przykuła gra, w której strzela się do kóz... Kupiła kilka żetonów i wrzuciła do maszyny. Chwyciła pistolet do ręki i zaczęła zabijać wirtualne kozy ze złośliwym uśmieszkiem na twarzy.
Edytowane przez Amelia dnia 11-06-2010 15:06 |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2010 15:41 |
|
|
Bernard tymczasem w małej szopie w lesie niedaleko hotelu pędził bimber. Nie był to jednak zwykły trunek gdyż pędził go z kozich bobków. Postanowił upić tym niczego nieświadomych gości hotelu by oni byli mu bardziej ulegli. Po kilku godzinach Bernard miał już kilka butelek które miały etykietę luksusowych wódek...
|
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2010 17:36 |
|
|
Podziękowałam Simonowi za odprowadzenie mnie do pokoju. Był bardzo miłym facetem. Nie nasiedziałam się jednak za długo w pokoju bo okazało się, że zapomniałam torebki z baru. Szybko popędziłam w jego stronę. Na szczęście torebka wisiała na krześle nietknięta. Dla upewnienia się, że wszystko jest w porządku zaczęłam sprawdzać jej zawartość. Gdy tak przeszukiwałam wpadłam niechcący na Christiana, a cała zawartość (typu: szminka, długopisy, telefon, wsuwki, karteczki, perfumy, cukierki) spadła na podłogę.
- O przepraszam! Ale ze mnie gapa- rzuciłam szybko w stronę mężczyzny, gładząc go po ramionach, tak jakbym strzepywała kurz. Schyliłam się i zaczęłam zbierać wszystkie rzeczy.
' target='_blank'> |
|
Autor |
Rodrik Rivers
Użytkownik
Postać: NPC
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2010 17:54 |
|
|
- Ta! Nie gadaj! Muszę obejrzeć kolejny sezon w takim razie! - powiedziała zdziwiona i wypiła łyk czekolady. |
|
Autor |
Diego
Użytkownik
Postać: Joel Rothschild
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 11-06-2010 18:22 |
|
|
Tina została napadnięta w nocy przez nieznanego sprawcę i została uduszona