Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:17:07 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 10
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:13:30
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 68 z 156 << < 65 66 67 68 69 70 71 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-06-2010 22:43
Spojrzałam zaskoczona na bruneta. Liczyłam na jakieś zapewnienie z jego strony, że nikomu nic nie grozi, że to tylko moja kobieca histeryczna natura.
- Nie ma co... potrafisz pocieszyć kobietę...- powiedziałam cicho, biorąc kolejny kęs mięsa.

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 10-06-2010 22:43
Gdy Christian wstał, pierwszy wzrok skierował na łóżka koleżanek. Moniki już w pokoju nie było, co było bardzo zaskakujące. Elena leżała przykryta kołdrą i jeszcze spała. Christian wyjął z szafy czyste ubrania i założył je na siebie. Drzwi oparte o ścianę przywołały wspomnienie z wczorajszego wieczora. - Trzeba to wreszcie skończyć - obiecał sobie i bez schodzenia na śniadanie, zabrał się do pracy. Starał się być cicho, żeby nie obudzić Larionovej.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?

Edytowane przez Lincoln dnia 10-06-2010 22:46
Wyślij Prywatną Wiadomość
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-06-2010 22:46
Dziewczyna trochę była zdziwiona moją odpowiedzią. Ale nie dziwię jej się. Ja po prostu chciałem jej uświadomić, że wszystko nie jest w należytym porządku. Kiedy zaczęła jeść, odparłem: - Dopilnuję, aby Tobie nic się nie stało. - uśmiechnąłem się promiennie w jej stronę, a ona na mnie. Słodko wyglądała, kiedy jadła.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 10-06-2010 22:47
Dores wzięła głowę Dextera i schowała ją w swojej szafie "na potem". Zabrała z pokoju kilka niezbędnych rzeczy, ubrała się ciepło i wyszła na korytarz.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-06-2010 22:49
Bernard czując że jest nakryty szybko udał się na parter, ubrał kurtkę i pospiesznie opuścił hotel w poszukiwanie pewnej rzeczy...
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-06-2010 22:53
Słuchałam muzyki, gdy nagle zauważyłam, że drzwi są uchylone. Ludzie, trzymajcie mnie, bo zabiję jak psa ! - nie wytrzymałam i zamknęłam drzwi. Zaryglowałam je jeszcze jakąś komodą i kilkoma "ciężkimi" przedmiotami. Ściągnęłam z siebie rzeczy, ukazując sexowne ciało, a następnie wskoczyłam do ciepłego łóżka.
Muminka
Użytkownik

Postać:

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-06-2010 22:53
- No tak już lepiej Panie Podróżniku- puściłam do niego oczko, słysząc jego odpowiedź. Jedzenie było całkiem smaczne jak na taką kiepską obsługę ale ja bym zrobiła na pewno lepsze. Przede wszystkim na pewno więcej soli i oregano...- zaczęłam w myślach wytykać wszystkie błędy i niedociągnięcia. Po chwili zorientowałam się, że Simon najwyraźniej liczy na dalszą rozmowę, a nie wpatrywanie się w moją zamyśloną osobę. Zerknęłam na niego z uśmiechem.
- Jest tu coś ciekawego, wartego uwagi w tym hotelu? Bo ja nie zdążyłam się jeszcze rozejrzeć...

' target='_blank'>
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-06-2010 22:59
Bernard był już na zewnątrz i zmierzał pewnym krokiem po wyznaczonej ścieżce w stronę lasu...
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 10-06-2010 23:00
Dores wyszła na zewnątrz i zobaczyła starego pryka Bernarda. Wzięła kamień, obtoczyła go śniegiem i rzuciła w Bernarda trafiając w plecy.

Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-06-2010 23:02
Ucieszyłem się, kiedy pozytywnie odpowiedziała na moje zapewnienia. Po chwili zamilkła na chwilę, patrząc w swoje danie. myślałem, że może jej nie smakuje, ale po chwili wzięła kolejny kęs, co rozwiało moje wątpliwości. Podniosła głowę do góry i zapytała o ciekawe miejsca. - W samym hotelu to chyba to jest najciekawsze miejsce... Znalazłem jeszcze salę z pianinem, ale nie wiem czy interesuję cię taka rozrywka. Natomiast poza ośrodkiem, całkiem niedaleko stąd, widziałem piękne jezioro. Byłem tam drugiego dnia, mogę ci je pokazać w rewanżu za oprowadzenie mnie po miasteczku. - uśmiechnąłem się. Ona zrobiła to samo.
- Hmm, niezła myśl! - odpowiedziała mi, mając jeszcze trochę jedzenia w buzi. Wyglądała nieco komicznie, ale jednocześnie uroczo. Pośmialiśmy się jeszcze chwilę, po czym odprowadziłem ją do jej pokoju, bo tak jak jej obiecałem, ma być bezpieczna. Potem sam poszedłem do swojego i uwaliłem się na łóżku.
Edytowane przez Dexter dnia 10-06-2010 23:13
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 10-06-2010 23:12
Wymiana drzwi zajęła Chrisowi kilkadziesiąt minut. - W końcu będzie się można spokojnie wyspać. - podsumował swoją pracę. Lekkim pchnięciem dłoni zamknął drzwi, które idealnie wpasowały się w futrynę. Odróżniały się one znacząco od wszystkich innych drzwi w hotelu. Walker znalazł jeszcze porysowaną tabliczkę z numerem 42 i przymocował ją na środku. Po skończonej pracy zszedł do holu dowiedzieć się czy światło zostanie w końcu naprawione.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 10-06-2010 23:15
Dores minęła Bernarda, śmiejąc się mu w twarz i ruszyła w stronę lasu.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-06-2010 23:29
Bernard nie przejął się ani trochę Dores gdyż miał teraz co innego na głowie i pomyślał sobie że niech się tak nie cieszy bo nie wie co się z nią stanie jak zaśnie. Tak sobie rozmyślając Bernard doszedł do celu podróży czyli do małej szopy...
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 11-06-2010 00:31
Dores rozbiła namiot w środku lasu. Wokół rozstawiła czujki, które zaalarmują ją, gdyby ktoś się zbliżał i poszła spać.

Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 10:12
Piotr znudzony pobytem w hotelu spakował się i ruszył na pieszą wyprawę po okolicy.
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 15:06
Elena ostatnie 3 dni spędziła w łóżku. Była załamana stratą swoich włosów. Postanowiła, że za wszelką cenę musi dorwać Leonarda. Wstała z łóżka i przypomniała sobie, że miała dziwny sen... Śniło jej się, że jakiś stary oblech cuchnący kozami wpakował jej się do łóżka. Najdziwniejsze było to, że dwa razy miała taki sen. A może to działo się naprawdę? Elena postanowiła później spytać o to Chrisa lub Monicę. Wzięła szybki prysznic, myjąc to co z jej włosów pozostało. Ubrała się ciepło, czując, że w hotelu jest dziwnie zimno... Naciągnęła wełnianą czapkę na głowę i udała się w kierunku miasta. Po kilku minutach poszukiwań, znalazła fryzjera. Wpadła do zakładu, usiadła na krześle i poprosiła o zrobienie porządku na jej głowie. Fryzjer westchnął i stwierdził, że nie jest w stanie wiele pomóc. Wyrównał jedynie końcówki i tym sposobem włosy sięgały teraz do uszu. Elena wściekła na cały świat, zwyzywała fryzjera. Chwyciła dwie gumki, które zauważyła na stole i związała włosy w dwa kucyki. Wyglądała teraz mniej więcej tak: KLIK

/ btw, ciekawe czy ktoś z Was rozpozna co to za dziewczyna smiley

Elena wypadła z zakładu fryzjerskiego i postanowiła wrócić do hotelu. Jednak po drodze zauważyła salon gier... Weszła do środka i jej wzrok przykuła gra, w której strzela się do kóz... Kupiła kilka żetonów i wrzuciła do maszyny. Chwyciła pistolet do ręki i zaczęła zabijać wirtualne kozy ze złośliwym uśmieszkiem na twarzy.

Edytowane przez Amelia dnia 11-06-2010 15:06
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 15:41
Bernard tymczasem w małej szopie w lesie niedaleko hotelu pędził bimber. Nie był to jednak zwykły trunek gdyż pędził go z kozich bobków. Postanowił upić tym niczego nieświadomych gości hotelu by oni byli mu bardziej ulegli. Po kilku godzinach Bernard miał już kilka butelek które miały etykietę luksusowych wódek...

Muminka
Użytkownik

Postać:

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 17:36
Podziękowałam Simonowi za odprowadzenie mnie do pokoju. Był bardzo miłym facetem. Nie nasiedziałam się jednak za długo w pokoju bo okazało się, że zapomniałam torebki z baru. Szybko popędziłam w jego stronę. Na szczęście torebka wisiała na krześle nietknięta. Dla upewnienia się, że wszystko jest w porządku zaczęłam sprawdzać jej zawartość. Gdy tak przeszukiwałam wpadłam niechcący na Christiana, a cała zawartość (typu: szminka, długopisy, telefon, wsuwki, karteczki, perfumy, cukierki) spadła na podłogę.
- O przepraszam! Ale ze mnie gapa- rzuciłam szybko w stronę mężczyzny, gładząc go po ramionach, tak jakbym strzepywała kurz. Schyliłam się i zaczęłam zbierać wszystkie rzeczy.

' target='_blank'>
Rodrik Rivers
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 17:54
- Ta! Nie gadaj! Muszę obejrzeć kolejny sezon w takim razie! - powiedziała zdziwiona i wypiła łyk czekolady.
Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-06-2010 18:22
Tina została napadnięta w nocy przez nieznanego sprawcę i została uduszona smiley
//Rezygnuję z gry//

A ten kto przetrwa, zostanie Mistrzem...
Strona 68 z 156 << < 65 66 67 68 69 70 71 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum