Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 14:21:00 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 7
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny17:58:56
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 59 z 156 << < 56 57 58 59 60 61 62 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Kamilla
Użytkownik

Postać:
Kamilla Zauberei

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 19:41
Wyszła z pokoju i zatrzasnęła za sobą drzwi. Klucz wylądował w kieszeni spodni a dziewczyna wyciągnęła ręce w górę i unosząc się na palcach przeciągnęła się leniwie. Wyspała się! To było jedyne co jej się dobrego przytrafiło od przyjazdu. Co prawda pół nocy dochodziły do jej uszu odgłosy świadczące o życiu nocnym obecnych w hotelu ludzi ale udało jej się zasnąć. Po tym jakże ożywczym wyczynie wsadziła ręce do kieszeni i ruszyła przez korytarz. Ostatni rzut oka na drzwi.
- Pokój 13 ! Zapamiętaj! - Powiedziała sama do siebie wiedząc jak często przytrafia jej się o czymś zapomnieć.
Po jakiejś chwili stanęła w drzwiach do baru i oparła się o framugę przyglądając się obecnym.
Wyślij Prywatną Wiadomość
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 19:42
Alice nic nie zdziwiło. Dopiero przy ostatnim wyznaniu jej oczy zamieniły sie w dwa wielkie spodki.
- Spałaś z duchem? smiley
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 19:46
Noo...tak. Wczoraj poszłam do łóżka z Barney'em, a gdy się obudziłam to go nie było. Leżał obok na poduszce tylko list. Pisało tam, że Barney jest duchem i, że mam mu się oddać, gdy o to poprosi czy coś takiego. Głupota... -powiedziałam, wpatrując się w ladę baru. A Ty nie spałaś z duchem ?
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 19:50
- Nie- roześmiała się.- Barney nie jest duchem! To tylko zdziecinniały, słodki facet!- zawołała trzęsąc się ze śmiechu i wylewając przy okazji wódkę ze szklanki, którą trzymała.
Kamilla
Użytkownik

Postać:
Kamilla Zauberei

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 19:54
No cóż, pora chyba się poznać? Pomyślała i wzruszyła ramionami odbijając się delikatnie od framugi. Podeszła do kobiet przy barze i...-Hej! Przyjechałam wczoraj i nie wiem czy dobrze trafiłam....-Piękny początek. Nie ma co.- To jest hotel czy obóz przetrwania dla znudzonych życiem istot?- Popatrzyła po twarzach obecnych i postarała się o delikatny uśmiech. Miała nadzieję że jej wyszedł.
von Veron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 19:55
- Cześć, zjawo czy też istoto żywa- zachichotała całkiem już pijana dziewczyna. Potem dodała coś jeszcze, ale tak się jej język plątał, że postanowiła zamilknąć. Pożegnała dziewczyny skinieniem dłoni i wdrapała się po schodach na górę, po czym zamknęła drzwi na klucz, żeby przypadkiem Dores jej nie dorwała.
Edytowane przez von Veron dnia 09-06-2010 19:59
Kamilla
Użytkownik

Postać:
Kamilla Zauberei

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 19:58
-Zjawo! Cieszę się że tak szybko mnie rozpoznałaś. Nie będę musiała się tłumaczyć kolejne pół godziny.- Uśmiechnęła się radośnie do dziewczyny i wskoczyła na ladę rozsiadając się na niej wygodnie. Uwielbiała to robić i zawsze, albo przynajmniej prawie zawsze to robiła. Zamachała wesoło nóżkami i popatrzyła wyczekująco na drugą z dziewczyn.
Edytowane przez Kamilla dnia 09-06-2010 20:03
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 19:58
Może i tak. - powiedziałam kończąc temat o widmowym Barney'u. Upiła kolejny łyk e szklanki i usłyszała nieznajomy głos. Witaj w Widmowym Hotelu. Może dotrzymasz nam towarzystwa ? - spytałam się zajebistej laski. Siadaj z nami i unikaj biegającego zombie z toporem po korytarzach - dodałam.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 09-06-2010 20:13
Po wczorajszym wieczornym incydencie, noc była bardzo spokojna. Pokój był zabarykadowany z każdej strony i nikt oprócz Jacka nie próbował się do niego dostać. Christian aby wyjść na zewnątrz musiał odsunąć szafę. Drzwi tego nie wytrzymały i ostatni zawias oderwał się. - Jasna cholera. - zaklął pod nosem. - Trzeba będzie coś z tym zrobić.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 20:13
Caroline rozchyliła powieki, i ujrzała nad sobą drewniane sklepienie. Przypomniały jej się wydarzenia wczorajszego dnia, więc zaczęła się nienaturalnie trząść. Spojrzała na ów ścianę, ale w tej chwili była pusta. Odetchnęła z ulgą, i wyszła z kapliczki, rozglądając się po cmentarzu.
Zostawił mnie.. typowy facet, wrócił do hotelu. Pewnie nawet nie chciało mu się mnie szukać, z tymi tymi oto myslami, ruszyła w stronę hotelu Overlook. Po paru minutach była już na miejscu. Weszła do baru, i zauważyła tam kilka osób, w tym swoją współlokatorkę.
Uff.. myślałam, że to jakieś przekleństwo. W końcu ją poznam!

- Hey.. - zagadała wesoło do dziewczyn, i skinęła głową na Angelinę - W końcu mamy okazję się poznać. Jestem Caroline. - wyciągnęła rękę w jej stronę.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 20:20
Popatrzyłam nieprzytomnym wzrokiem na Caroline. Aha...Jestem Angelina, Twoja współlokatorka, o ile dobrze mnie pamięć nie myli -powiedziałam, czknęłam i zachichotałam. Alkohol uderzył mi do głowy. Weszła na ladę i zaczęła się poruszać tak, jak w erotycznym tańcu. Seksownie wywijała biodrami i całą resztą. Dziewczyny, dawajcie ! - powiedziałam.
Kamilla
Użytkownik

Postać:
Kamilla Zauberei

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 20:21
Ludzie zaczynali się schodzić. No a przynajmniej kolejne panienki. Machała znudzona nogami i rozglądała się po hotelowym barze.
- Polecacie jakieś miejsca? Jakieś zajęcia? cokolwiek? - Zapytała z nadzieją. - Skoro już tu jestem to nie mam zamiaru umierać z nudów albo zamarznąć.
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 20:24
- Emm, dobrze się czujesz? - spytała niepewnie. - Chodź.. - złapała dziewczynę za rękę, jak dziecko - Pozwolicie, że zaprowadzę ją do pokoju? Chyba alkohol jej zaszkodził.. - dodała szpetem.

- Hmm.. polecam stare cmentarzysko - zwróciła się do Kamilli - nie zabraknie wrażeń.
Edytowane przez Andzia dnia 09-06-2010 20:26
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 20:25
Jack obudził się w swoim pokoju, miał doskonały humor. Był ciekawy jak inni zareagowali na kolejne trupy. Zastanawiał się jeszcze jak obrzydzić innym pobyt w tym hotelu, po chwili wpadł na doskonały pomysł. To teraz tylko to zrobić muszę, przydałaby mi się pomoc.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 09-06-2010 20:27
Dores nawdychała się oparów z uwarzonych ziółek i miała wizję. Zobaczyła w niej, ze musi koniecznie zabić niejakiego Dextera. Gdy się ocknęła, zastanawiała sie, gdzie tez on może być... Nad tym jednak pomyśli później. Przede wszystkim musi wybrać właściwe narzędzie. Nagle przypomniał jej się film, który widziała w kasynie w Dawson City podczas gdy ogrywała w pokera jakiegoś tamtejszego cwaniaczka. LeSage uśmiechnęła się do siebie i zabrała sie do wprowadzania planu w życie.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Michal
Użytkownik

Postać:
Gregory Cooper

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 20:27
Piotr cały czas pakował na siłowni. Jaego poranne problemy zniknęły i czuł się bardzo dobrze. Następnie wszedł na bieżnie i postanowił trochę pobiegac.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 20:30
Cco ? Tak szybko, przecież zaczęłam dopiero zabawę - powiedziałam, jednak Caroline ciągnęła mnie już w stronę pokoju. Usłyszała pytanie Kamilli. Tutaj jest sporo fajnych miejsc ! Jest mroczny cmentarz, trup w kuchni, urocza wioska niedaleko hotelu...same niezwykłe rzeczy ! - zaczęłam wydzierać się na cały hotel. Nie wiedziałam co robię, śmiałam się tylko i chciałam się bawić i tańczyć.
Nate
Użytkownik

Postać:
Severus Snape

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 20:31
Martin obudził się. Pierwszą osobą, o której pomysłał była Caroline. Zastanawiał się czy dziewczyna już wróciła. Martin ubrał się i zszedł na dół aby to sprawdzić. Ku jego zdziwieniu dziewczyna siedziała przy barze a na ladzie tańczyła jakaś laska.
-Coraz bardziej zaczyna mi się tu podobać - powiedział do siebie wchodząc do baru.
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Kamilla
Użytkownik

Postać:
Kamilla Zauberei

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 20:32
-Ale...-Zaczęła niepewnie patrząc na pijaną dziewczynę i jej wyczyny.- Niech się bawi jak lubi. -Dodała do jej koleżanki która najwyraźniej poczuła się nagle zobowiązana do doprowadzenia Angeliny do stanu używalności. Przechyliła się za ladę i zaczęła szukać czegoś do picia. Sama nie wiedziała na co ma ochotę więc poszukiwania mogły potrwać wieki.
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 20:34
- Uspokój się! - krzyknęła do Angeliny - Oo.. cześć Martin. Dzięki, tak na marginesie. - rzuciła na odchodznnym, i ruszyła żwawym krokiem na trzecie piętro, gdzie był ich pokój. - O mój Boże! - wyrwało jej się, gdy zobaczyła, w jakim jest stanie. Czerwone plamy na ścianie, porozrzucana bielizna.. nic dodać, nic ująć. - Coś ty tu robiła?
Strona 59 z 156 << < 56 57 58 59 60 61 62 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum