Autor |
RE: Hotel Overlook |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-06-2010 18:27 |
|
|
Piotr siedział nadal przy recepcji. Czytał, zajadając orzeszki ziemne. W końcu poczuł chęć na jakiś ruch więc wybrał się na siłownię. |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 09-06-2010 18:31 |
|
|
Dores zobaczyła Simona drzemiącego na łóżku. Po cichu wycofała się i poszła dalej do swojego pokoju. Powitał ją Leo, merdając ogonem. Stop. Powitał ją Leo. Dores rzuciła mu szczura, a wąż ochoczo rzucił się na zwierzaka i połknął go w całości jeszcze z życia.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-06-2010 18:38 |
|
|
Lars niespodziewanie zjadł śniadanie |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 09-06-2010 18:41 |
|
|
Dores denerwowało, gdy ktoś niespodziewanie zjadał śniadania, więc postanowiła zabić Larsa.
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-06-2010 18:43 |
|
|
Ale miała problem, bo Lars był na polanie w górach 50 kilometrów od niej |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 09-06-2010 18:47 |
|
|
Dla Dores nie istniały żadne problemy. Kucharz zresztą zdążył sie już o tym przekonać na własnej skórze (własnym brzuchu?).
|
|
Autor |
Kot
Użytkownik
Postać: Cynthia Cuckoo
NPC
|
Dodane dnia 09-06-2010 18:50 |
|
|
Tymczasem Tobi się turlał po śniegu pod obserwacją Larsa
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 09-06-2010 18:55 |
|
|
Tobiego zaś Dores przeznaczyła dla Leonarda. Niech Leo też ma coś z życia.
|
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-06-2010 18:58 |
|
|
Alice usiadła przy ladzie w barku i zaczęła rozmyślać o nowopoznanych ludziach.
- Po pierwsze TPW. O, to zabawny człek. Swoją drogą, gdzie on się podziewa? Jak o tym myślę, aż zjadłabym orzeszki (). Dalej, dalej...hmm... Barney. Ten facet jest po prostu uroczy! I zabawny też. Taki typowy podrywacz. Ach, ci faceci- zachichotała, zapominając całkiem o wcześniejszych kłopotach, telefonie na policję itd.- Lena to bardzo sympatyczna osoba. Też jakoś się mijamy. Kogo ja tam jeszcze znam? Elena. Wydaje się być fajną osobą. Poza tym TPzW (Tajemnicza Pani z Wężem)... Brr! Nawet wolę o niej nie myśleć. Chociaż z drugiej strony byłaby niezłą klientką...eee... znaczy pacjentką dla MPP (Mojego Przyjaciela Psychiatry). Nie myślmy o niej. Widziałam jeszcze jakiegoś dzieciaka. Jaki on słooooooodki- zakończyła rozważania Alice. |
|
Autor |
Kot
Użytkownik
NPC
|
Dodane dnia 09-06-2010 19:11 |
|
|
- Meow.
|
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-06-2010 19:21 |
|
|
- "Meow"- usłyszała Alice... wewnątrz siebie.- O co chodzi? Skąd w moich myślach pojawiło się to słowo?- przestraszyła się. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-06-2010 19:22 |
|
|
Biegłam przez bar i nagle sobie coś uświadomiłam. Nie mogę stąd odejść...bo niby gdzie ? - zadałam sobie pytanie w myślach. Uspokoiłam się trochę. Zauważyłam dziewczynę siedzącą przy barze. Usiadłam obok niej. Barmana nie było, więc sięgnęłam sama po butelkę whisky. Napijesz się ? - spytałam z trochę szalonym uśmiechem. Wpatrywałam się przez chwilę w Alice, a później nalałam sobie do szklanki trochę trunku i jednym haustem wypiła wszystko. Przez moje ciało przeszedł ciepły dreszcz, który dawał mi chwilę ukojenia i zapomnienia o problemach. |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-06-2010 19:23 |
|
|
A bernard tymczasem siedział w swoim pokoju i jadł fistaszki. Nagle usłyszał coś na zewnątrz. Z ciekawości wstał powoli, ubrał kurtkę i wyszedł na podwórze przed hotelem. Padał śnieg i było dość zimno więc Bernard nie widząc nic ciekawego już chciał wrócić lecz po chwili usłyszał coś w pomieszczeniu obok hotelu. Po krótkim namyśle udał się w tamtą stronę. |
|
Autor |
Kot
Użytkownik
NPC
|
Dodane dnia 09-06-2010 19:24 |
|
|
- Orzeszki znajdziesz w szufladzie w pokoju nr 73! - mruczał kot. <organy w tle>
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 09-06-2010 19:26 |
|
|
Dores rozpaliła ognisko na środku pokoju i zaczęła warzyć na nim jakieś dziwne ziółka. Ich otępiający zapach rozchodził się po całym korytarzu, a w większych ilościach mógł wywoływać dziwne wizje w umysłach tych, którzy go wdychali...
|
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-06-2010 19:26 |
|
|
Alice spojrzała na dziewczynę jak na zjawę, ale gdy ta sięgnęła po alkohol, jej buzia rozpogodziła się, a na ustach pojawił się piękny uśmiech.
- Nie mogę zostawić cię z tym samą- wskazała na butelkę. Nalała sobie i zaczęła pić, pić, pić. tez chciała o wszystkim zapomnieć. Zwłaszcza o Dores i "Meow" w swoim własnym umyśle.
Nagle usłyszała komunikat o orzeszkach.
- To tylko alkohol- uspokoiła się w myślach.
Edytowane przez von Veron dnia 09-06-2010 19:28 |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-06-2010 19:29 |
|
|
Jestem Angelina Davies -powiedziałam i uroczo się uśmiechnęłam. Wzięłam jeszcze jednego łyka. Też widziałaś tego trupa w kuchni ? Mnie zastanawia kto to zrobił... - powiedziałam się szczerząc. |
|
Autor |
von Veron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-06-2010 19:32 |
|
|
- Alice Fea. Dores LeSage- odpowiedziała. Angelina robiła wrażenie trochę zdezorientowanej.- To znaczy: ja jestem Alice, a gościa w kuchni zabiła Dores LeSage.
Wypiła całą szklankę rosyjskiej wódki.
- Dzwoniłam na policję, ale uznali mnie za jakiegoś oszusta o imieniu Brian. Nie wiem, o co chodzi... |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-06-2010 19:35 |
|
|
Lars się dziwnie zdziwił dziwnym kotem.
- Dziwny kot... |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 09-06-2010 19:39 |
|
|
A, więc to ta wariatka z wężem, która biegała wczoraj z toporem po hotelu. Mogłam się tego spodziewać. - powiedziałam i poczułam odrobinę sympatii do nowo poznanej Alice. Wiesz...nie wydaje Ci się, że ten hotel jest dziwny ? Nie ma tutaj prądu, w kuchni leży martwy kucharz, w hotelu nie ma obsługi, Dores biega z toporem po hotelu, a ostatnio się dowiedziałam, że spałam z duchem ! - powiedziałam i się zaśmiałam. Byłam pod wpływem alkoholu, więc uznałam to za jakiś dowcip. |
|