Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:34:20 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 12
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:30:43
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 56 z 156 << < 53 54 55 56 57 58 59 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 23:42
Ellie wychodząc z pokoju napotkała Dores idącą ze swoim wężem, najprawdopodobniej do swojego pokoju.
- O, hej Dores- uśmiechnęła się- Jak tam leci, hm?
Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 23:43
A Bernard tymczasem leżał po upojnym stosunku z Margaret na jej łóżku i myślał kogo by tu dzisiaj jeszcze zarwać tej nocy...
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 23:46
Dziewczyna oschłym głosem odpowiedziała negatywnie, lecz ja nadal miałem nadzieję. Kiedy wychodziła z pokoju, złapałem ją za rękę i powiedziałem: - Mieszkam w pokoju 64, jakby co... - po czym zwolniłem uścisk i pozwoliłem jej odejść. Zamyśliłem się, bowiem być może straciłem jakiekolwiek szanse na poznanie jej bliżej.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 23:47
Elena chodziła po pokoju a złość w niej buzowała. Wpadła do łazienki i się przeglądnęła w lustrze. Każdy włos był innej długości, wyglądała okropnie. Popatrzyła bezradnie na swoje odcięte włosy i zaczęła je głaskać ręką. Wróciła po pokoju, delikatnie kładąc kucyka na szafce nocnej. Później natychmiast wskoczyła pod kołdrę i zaczęła obmyślać plan zemsty na Dores.

/ ja spadam, wąż będzie miał spokój przez 2 dni smiley papa!

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 23:48
Ja się niczego nie boję, a szczególnie ciemności - odpowiedziałam. W końcu dotarliśmy do hotelu. Weszliśmy do holu.Wyjęłam swoją dłoń z ręki Barney'a. Dziękuję za wspaniały dzień i w ogóle, ale...jestem trochę zmęczona, chciałam się przebrać, odświeżyć. Sam rozumiesz. Jakby co, mieszkam pod nr. 102 - powiedziałam, puściłam do niego oczko i poszłam na górę, wcześniej oddając mu płaszcz.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 08-06-2010 23:50
Octopus napisał/a:

- O, hej Dores- uśmiechnęła się- Jak tam leci, hm?

Jak z topora. - odpowiedziała Dores, czyniąc aluzję do zaszłej przed chwilą sytuacji. Potrzymasz Leo? Musze poprawić sobie buty.

We are all evil in some form or another, are we not?

Edytowane przez Otherwoman dnia 08-06-2010 23:50
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 23:52
Tymczasem z pokoju Margaret wyszedł Bernard i ujrzał Dores wraz z Ellie. Po chwili przechodząc obok stanął i puścić oczko do Dores...
Octopus
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 23:54
Ellie nie rozumiejąc pierwszego zdania, odruchowo wzięła ogromniastego węża w ręce. Wcale się tego nie brzydziła, a i wiedziała również że jest raczej oswojony...
- No kolego, mam nadzieję że nie wyplujesz szkieletu jamnika- zaśmiała się do gadziny- Dokąd zmierzasz?- zapytała Dores, która kucała i poprawiała sobie wielkie buciory.

//Othi, jak idziesz robić coś fajnego to weź Ellie ze sobą, ja spadam smiley//
Edytowane przez Octopus dnia 08-06-2010 23:55
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-06-2010 23:57
-Zajebiście!- szepnąłem do siebie i mimo ciemności, szybko doszedłem do naszego pokoju. Nasza współlokatorka już spała, natomiast Simona nie było. Pomyślałem sobie, że jeśli ten jutro nie pochwali się seksem z jakąś ostrą laską, trzeba będzie się za niego porządnie wziąć... Jednak najpierw moje przyjemności. Umyłem się i znów wskoczyłem w garnitur, tym razem nie wiążąc już krawata pod szyją. Wyciągnąłem z walizki bombonierkę, do drugiej ręki wziąłem wino... I moment później pukałem już do drzwi numer 102.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 09-06-2010 00:00
/Nie robię nic fajnego, idę już spać/

Dores wzięła od Ellie węża i powiedziała, że po tak ciężkim dniu musi położyć Leo spać, a i sama musi wypocząć i nabrać sił przed zabiciem Dextera. To ostatnie wyrwało jej się całkiem nieopatrznie, ale Ellie chyba nie zwróciła na to uwagi.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 00:03
Jack siedział sobie w kuchni i jadł kanapkę, koło niego leżał trup kucharza zamordowanego przez Dores. Kanapka bardzo mu smakowała, postanowił zrobić sobie więcej.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Christian przez zaśnięciem postanowił jeszcze zrobić coś z drzwiami, które trzymały się jedynie na górnym zawiasie. Wszystkim groziło zagrożenie ze strony Dores i nie należało tego lekceważyć. Drzwi w żaden sposób nie chciały się zamknąć, więc konieczne było przesunięcie do nich szafy. Walker energicznym ruchem przesunął szafę i wszyscy mogli spokojnie zasnąć.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Bernard tymczasem widząc że Dores go olała w tych ciemnościach ruszył schodami na parter lecz tam niepostrzeżenie skręcił do jakiegoś pomieszczenia które okazało się spiżarnią. Tam Bernard usiadł w kącie na znalezionym tam kocu i zaczął zajadać się papajami w puszce...
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 00:08
Wróciłam do swojego pokoju. Nie zauważyłam swojej współlokatorki. Może siedzi w barze i popija drinki ? - pomyślałam. Zdjęłam z siebie dresy i poszłam się odświeżyć. Wzięłam szybki prysznic. Umyłam głowę i właśnie suszyłam włosy, gdy nagle rozległo się pukanie do drzwi. Myślałam, że to Caroline, jednak gdy otworzyłam drzwi zrobiłam miej więcej taką minę smiley Hej...nie myślałam, że to Ty -powiedziałam, czerwieniąc się. Byłam w samej, seksownej bieliźnie. Wejdź, tylko poczekaj, aż się ubiorę. Przecież nie możesz pokazywać mi swoich sztuczek w takim stroju - powiedziałam i zaczęłam grzebać w szafkach, szukając jakichś ładnych ciuszków.
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 09-06-2010 00:08
Dores olała zdziwaczałego starucha (planując go zabić później) i udała się do pokoju. Przed snem postanowiła zrobić sobie manicure, gdyż paznokcie jej się troche podniszczyły od tego topora.
A tobie nie zrobić? - spytała zalotnie Leonarda.
Ssssssss - odpowiedział Leo.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 00:11
Bernard tymczasem gdy już skończył jeść papaje w puszce miał dziwny pomysł gdyż wyszedł przez okno i po gzymsie zaczął chodzić w kierunku innych pokoi. W pewnym momencie poczuł ze nie ma już siły więc wszedł do pierwszego lepszego pokoju. Po chwili nie mając już siły położył się koło jakiejś dziewczyny z dziwnie obciętymi włosami...
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 00:13
Gdy drzwi się otworzyły, stwierdziłem, że powinienem awansować się na Wicemistrza podrywu. Mimo, że laska nie spodziewała się mnie tam kompletnie, ubrana była tylko w koronkową bieliznę. Atmosferze, panującej w pokoju, sprzyjały również świeczki, ułożone w równym rządku pod oknem, rzucające blade cienie na ściany. Prądu ciągle nie naprawiono.
-Nie musisz się ubierać.- powiedziałem, zamykając za sobą drzwi. -Mogę pokazać Ci inne moje sztuczki, zdecydowanie lepsze od tych, któe już znasz... Jeśli wiesz, co mam na myśli.- uniosłem jedną brew.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 00:20
Gdy Jack skończył jeść 5 kanapkę nabrał chęci rozmowy z Christianem o tym co się stało. Ruszył do pokoju 42, zobaczył rozwalone drzwi oraz szafę przystawioną by blokować wejście do pokoju. Zaczął walić w szafę pięścią, nie chciał od razu jej rozwalić. Mówił cicho
-Christian odtwórz, musimy porozmawiać.
Edytowane przez Furfon dnia 09-06-2010 00:23
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 09-06-2010 00:20
Gdy już wszyscy w pokoju położyli się spać, z zewnątrz zaczął dochodzić dziwny odgłos. Stawał się on coraz bardziej donośny. Christian leżał nieruchomo i przysłuchiwał się. Dźwięk stawianych kroków wywołał u niego szybsze bicie serca. Ktoś przez okno wkradł się do środka i był tuż obok Walkera. Odgłos kroków w pewnym momencie zniknął i dało się usłyszeć skrzypienie sprężyn w łóżku Eleny. Christian wyskoczył spod kołdry i mimo totalnej ciemności rozpoznał Bernarda, który zaczął dobierać się do Eleny. - Ty stary zboczeńcu! - bezpardonowo chwycił dziadka za włosy i zaciągnął pod okno. - Już Cię tu nie ma! - krzyknął, po czym wypchnął Eleke na zewnątrz wprost na zaspę śniegową. Tym razem dokładnie zamknął okno, aby nikt więcej nie mógł się dostać do środka. Dla pewności sprawdził jeszcze zabezpieczenie drzwi oraz czy Elena i Monica nie zbudziły się. Wszystko wyglądało w porządku więc ponownie położył się do łóżka i czuwał.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-06-2010 00:28
Nieprzytomny Bernard leżał w zaspie i wydawało się że jego nocne łowy zakończyły się właśnie tutaj...
Strona 56 z 156 << < 53 54 55 56 57 58 59 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum