Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 22:40:15 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 11
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:36:38
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 12 - Archiwum | Alaska
Strona 6 z 156 << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Autor RE: Hotel Overlook
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:46
Civello posłała kobiecie ciepły uśmiech, wyciągnęła ciasteczka, które upiekła jej mama przed podróżą i podała jej. Ginny chętnie wzięła czekolady wyrób. Całkiem miła, więc ludzie też potrafią być mili i czuli, Dostojewski miał rację..
- Jestem skłonna założyć się o czarne stringi, że jest tam dużo zimniej- zażartowała kobieta, bo nie chciała wyjść na snobkę- Mam dużo cieplutkich i miłych swetrów, mogę ci pożyczyć, jeśli będziesz miała tylko ochotę. Będą na ciebie pasować, mam taki jeden szafirowy, który idealnie podkreślałby twoje oczy.
Powiedziała i wzięła ciastko do ust i zaczęła przegryzać rozkoszując się smakiem.

Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 05-06-2010 22:48
Zanim Christian usiadł na miejscu oznaczonym numerem 16, przyjrzał się dokładnie dalszej części autobusu. Na początku podejrzewał, że pomylił autobusy, jednak rozmowa z kierowcą nie pozostawiła złudzeń, że ta banda dziwaków jedzie w to samo miejsce. Podobne widoki obserwował oglądając filmy dokumentalne o biednych krajach, gdzie zwierzęta podróżują razem z ludźmi i nikogo to nie dziwi. Ale w Stanach Zjednoczonych? Christian wygodnie rozsiadł się w fotelu i odwrócił się w stronę okna. Nie chciał widzieć ani czuć zapachu swojego sąsiada.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

W tym momencie do autobusu wszedł mężczyzna w średnim wieku, zamykając za sobą drzwi. Usiadł na miejscu kierowcy i po chwili autokar ruszył z miejsca.

- Jeśli chcesz, możesz go sobie zatrzymać.- powiedziała, patrząc na batonika, który podała jej nieznajoma. - Mam ich jeszcze pełno w torbie. - stwierdziła z dumą w głosie. Od samej rozmowy o słodyczach, zrobiła się głodna. Momentalnie zapomniała o swoich butach, gdy tylko rozpakowała jednego batonika. Poczuła cudowny smak czekolady i po chwili wgryzła z niego zęby.

Edytowane przez Amelia dnia 05-06-2010 22:49
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Caroline spojrzała zdziwiona na mężczyznę, który przed chwilą usiadł na Martinie.
- Witam.. - odezwała się nieśmiało. Wake siedział z twarzą przygniecioną do szyby, i wyrzucał z siebie jakieś niezrozumiałe dźwięki - Czy mógłby pan zejść z tego miłego pana ... ?
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Maxxie
Użytkownik

Postać:
Maxxie Stoone

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:49
Po trzech piwach wypitych w barze polazłem na ten autobus.. nie byłem mocno zalany ale źle znosze podróż autobusami, na peronie zobaczyłem jakąś dziewczynę która myła autobus.. skojarzyłem ją z Baru tez piła piwo... żeby jednym piwem sie tak upić? pomyślałem.. no cóż zawsze lubiłem postrzelone postacie... gdy wsiadłem do autobusu byłem lekko przerażony... to jakieś zoo? Koty węże... Koty... KOTY!!! odrazu zakręciło mi sie w nosie .. mam alergie!!! i na dodatek ta postrzelona babka siedziała z tym kotem a wydawała sie taka normalna... Modliłem sie by moje miejsce było gdzieś obok jakieś młdoej dziewczyny ! BÓG SŁUCHA DOBRYCH LUDZI!!!! młoda dziewczyna a wjej ręku Lustrzanka XD ahh zakochałem sie... kocham aparaty a one mnie! odrazu przeszła mi alergia na koty.. ale pomyślałem udajmy troche nie dostępnego grzecznie mówiąc "Przepraszam panią" usiadłem na swoim miejscu zakładając Słuchawki na uszy.. słucham na full Paramore .... I'm Soooo DRUNK nudziłem pod nosem.

Nie patrz na mnie przez zamknięte oczy, nie słuchaj mnie słowami innych.
Dexter
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:49
W międzyczasie rozejrzałem się po autobusie i dostrzegłem wiele pięknych kobiet. Mnie jednak interesowała sama Alaska, nie mogłem doczekać się dotarcia na miejsce. Zawzięcie słuchałem muzyki, patrząc w okno.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:50
Isabella zmieszała się trochę. Siergiej widocznie chciał ukryć po co jedzie na Alaskę, gdyż bardzo .. zgrabnie udało mu się zmienić temat rozmowy. Tajemnica, no kolego ciekawe.. Bells coraz bliżej i bliże przechylała górną część ciała w stronę rosjanina. Czuła jego ciepły oddech przy swojej szyi i uchu. Niezgrabnie zaczesała palcami włosy za ucho i przystawiła się do Siergieja.
shan
Użytkownik

Postać:
Shannon Rutherford

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:53
"Arcydzieło" wypadło z rąk kobiecie. Przysnęła... często jej się to zdarzało... w taksówkach, autobusach miejskich, czekając na zielone światło przy przejściu czy podczas słuchania swojej córki.
Powoli zaczęła wchodzic w krainę snu... o tak sen był piękny... ona 21 lat... taniec towarzyski... wygrana w konkursie... taka sprawna i pełna sił witalnych...
Jack Shitman
Użytkownik

Postać:
Jack

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:54
Tom się lekko zaniepokoił zachowaniem Bremiego. Szybko odtworzył klatkę i zaczął go drapać pod pachami lecz nic to nie dawało. Nadal wył, Tom nie rozumiał dlaczego. Może jeszcze wyjdę na dwór z nim. Wstał i wziął Bremiego na ręce, trzymał go mocno. Zwrócił się do wujka
- Wujku, pójdę jeszcze na dwór, na chwile, zaraz wracam. - Tom powiedział błagalnym głosem, wuj się tym razem zgodził na jego prośbę. Zaczął powoli iść w stronę wyjścia. Patrzył na wszystkich pasażerów.

Tymczasem Jack podał dłoń Dores.
-Widzi Pani, same z nimi problemy, oby już nigdy nie wracali. Jak mi się uda kupić ten hotel to dzieci, koty, leniwce i inne dziwolągi nie będą miały wstępu. Widziałem na ulotce tego hotelu kozy, że to jedna z atrakcji. Ja bym je chętnie pozabijał.

Edytowane przez Jack Shitman dnia 05-06-2010 22:55
Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:54
- Dziękuję - powiedziała Tina i rozpakowała batonik. Wgryzając się w pierwszy kęs, ponownie pomyślała, że gdyby nie najazd Europejczyków, jej przodkowie nadal żyli by prawdopodobnie na nieskażonej ziemii w harmonii z przyrodą. Ale czy ona by wówczas się urodziła? W końcu jej matka nie była Native. Tina wierzyła, że mimo to urodziłaby się. W świecie Szoszonów.
- Jestem Tina - odezwała się do sąsiadki, wyciągając dłoń.

A ten kto przetrwa, zostanie Mistrzem...
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 05-06-2010 22:57
Dores z niepokojem patrzyła za odchodzącym dzieciakiem. Bała się, że gdzieś przepadnie i tym samym Leo będzie głodny. Przytaknęła Jackowi i po chwili odetchnęła z ulgą. Autobus ruszył, zanim bachor zdążył wyjść na zewnątrz.
Kooozy? - zapytała, gdy dotarło do niej, co powiedział sąsiad.
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:58
Przybliżyłem się jeszcze bliżej, o ile to możliwe. Moje wargi prawie dotykały jej małżowin usznych... Ah, gdybym był teraz Barneyem, nie przepuściłbym takiej okazji! Zacisnąłem powieki, rozładowując na nich swą złość. Głupi, głupi, głupi, głupi! A laska taka chętna, tak miło się przybliża... Miałem przez moment ochotę ściągnąć perukę i powiedzieć jej mym męskim, zajebistym jak ja głosem:
-Heeej, poznałaś już... mnie?
Powstrzymałem się jednak. Przybierając znów wschodnioeuropejski akcent, przybliżając usta jeszcze bliżej, szepnąłem jej:
-Kojarzysz NASA? Jestem astronautą... Jadę na Alaskę, bo lecimy w kosmos. I teraz słuchaj mnie uważnie... To nie zwykła NASA, o jakiej mówią w telewizji. Ja pracuję w tym wyższym, jeszcze tajniejszym projekcie... Sekretna NASA. SNASA. Lecimy za tydzień na księżyc, rozumiesz? Sekretny księżyc. Sksiężyc. Niech Bóg ma nas w swojej opiece...- mówiłem dość przekonująco, łamiąc ton w pewnych momentach. Kilka lasek już kiedyś poszło na ten numer... Czy z nowo poznaną koleżanką będzie podobnie? Wręcz modliłem się, by nie wyśmiała mnie i nie parsknęła: "SNANA? A to dobre!" Oczekiwałem tylko jednej odpowiedzi: "Wow, SNASA! Chcesz się kochać?"

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.

Edytowane przez agusia dnia 05-06-2010 22:59
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 22:58
Blackówna rozkoszowała się smakiem czekolady. - Pyszne ciasteczka. Musisz mi dać przepis, jeśli masz.. - Powiedziała zadowolona. Smak czekolady najwyraźniej poprawiał jej humor. - A co do sweterków to jak najbardziej skorzystam z propozycji. Dzięki. - Rzekła zdziwiona. Kobieta imponowała jej swoją zaradnością i dobrocią. Może był to początek dobrej znajomości? - Myślisz, że szafir naprawdę podkreśli kolor moich oczu? - Nigdy nie przejmowała się modą. Nosiła to, co wygodne.
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:00
Caroline pomyślała, że może mężczyzna jest głuchoniemy, więc tylko puknęła go lekko w ramie, i czekała na jakąkolwiek reakcję.
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:00
Nie mogąc wytrzymać smrodu kota, który z każdą sekundą wsiąkał w moje ciuchy coraz bardziej, postanowiłam się przesiąść. Udałam się z bagażem na tył autobusu, na miejsce 17. Obok siedział mężczyzna, który dopiero co wszedł do środka (Michał). Spytałam grzecznie czy mogę zająć miejsce koło okna, na co mężczyzna skinął przytakująco głową. To było złe posunięcie z mojej strony. Ta szyba była taka brudna! Te odciśnięte paluchy i inne zamazy wyglądały tak okropnie, a pod słońce były jeszcze bardziej wstrętne. Nie mogłam tego wytrzymać. Nie mogłabym tak jechać parę godzin wpatrzona w śnieżny krajobraz przesłonięty obrzydliwymi odciskami. Wyciągnęłam z torebki czystą szmatkę i płyn do szyb. Spojrzałam z nieśmiałym uśmiechem na pasażera obok i dyskretnie zaczęłam czyścić szybę. Spryskałam ją tak dokładnie, że trochę płynu poleciało za mój fotel.

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:01
Bernard tymczasem nadal siedział na swoim miejscu do nikogo nie odzywając się rozkoszując się jazdą autobusie co po prostu uwielbiał robić.
Nate
Użytkownik

Postać:
Severus Snape

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:02
eee... yyy... Caroline, może przesiądziemy się do tyłu ? - spytał cicho Martin, który czuł na sobie ciężar mężczyzny.
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-06-2010 23:05
- Oczywiście są po prostu piękne, założę się, że wiele mężczyzn nie może oderwać od nich wzroku, mogliby się godzinami wpatrywać i wyłapywać błyszczące iskry z twoich oczów- powiedziała biorąc kolejne ciasteczko do ust i zagryzają je uśmiechając się- Wiele pięknych rzeczy pasuje do ciebie, a ze względu, że jesteś blondynką wiele moich rzeczy pięknie będzie wyglądać na tobie.
Puściła do niej oczko i rozejrzała się po autobusie, w którym panował harmider, każdy z kimś rozmawiał. Atmosfera zaczynała się powoli rozluźniać. Coraz bardziej przekonuję się do Ginny, wydaje się być miła! Nie! Właściwie to ona jest miła i to nawet bardzo!

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

- Nie mogę, tu jest moje miejsce, ale po drugiej stronie jest chyba wolne. Wyczołgaj się spod niego. - szepnęła, na wszelki wypadek.
Jack Shitman
Użytkownik

Postać:
Jack

Mistrz Przetrwania

Jack wyjął ulotkę z kieszeni, gdzie na trzy strony cała jedna strona była o kozach.
-Proszę. Możesz przejrzeć, ja wymiękłem przy pierwszym zdaniu o tych zwierzakach. Ponuć tam hodują je w ogromnych ilościach, można je spotkać wszędzie.smiley

Tom z swoim Bremi nadal szli przez autobus. Stał przy miejscu 26 i 27. Autobus jechał dalej, Tom miał nadzieję że kierowca zgodzi się zatrzymać na chwile. Usłyszał jak cos spadło za nim, był to szkielet jamnika. Tom zaczął krzyczeć.

Edytowane przez Jack Shitman dnia 05-06-2010 23:09
Strona 6 z 156 << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum