Data urodzenia: 1983
Pochodzenie: Francja
Krótki opis: KLIK.
Jej historia zaczyna i kończy się na wyspie. To jej, jako jedynej z całej grupki ocalałych, udało się stamtąd wydostać. Powrót do "normalnego" życia nie był prosty. By nie zostać rozpoznaną na ulicy musiała zmienić nazwisko, przeprowadzić się do Ameryki. Tam wróciła do pracy dziennikarki. Euforia, związana z powrotem w życie codzienne, nie trwała jednak długo. Zaczęły nawiedzać ją senne koszmary, związane z jej zmarłymi na wyspie przyjaciółmi. Stopniowo popadała w depresję. Wreszcie spakowała kilka ubrań i wynajęła helikopter. W samotności okrążyła nim Pacyfik, a paliwo skończyło się właśnie w momencie, gdy przelatywała nad Wyspą. Samodzielnie próbuje teraz odbudować to, co na niej zostało, odwiedzając miejsca pochówku przyjaciół i stacje.
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.