Postać: Sharon Remirez
Wizerunek: Sarah Michelle Gellar
Data Urodzenia: 05.10.1985
Pochodzenie: Holandia
Krótki opis:
Sharon od dziecka była osobą przebojową, szaloną. Jednak mimo to zawsze wiedziała co jest w życiu najważniejsze. Na samej górze pośród wyszczególnionych rzeczy w jej hierarchii wartości miejsce pierwsze zajmowała nauka. Kończąc 18 lat wyjechała do jednej z najlepszych uczelni w państwie. Jednak sielanka ta nie trwała długo. Wracając do domu została brutalnie pobita i porzucona mile od niego. Spędziła w szpitalu miesiące. Wydawałoby się - wszystko wróciło do normy, jednak nie do końca i doskonale zdawała sobie z tego sprawę. Czuła w sobie obecność kogoś innego. Momentami nie była sobą. Druga tożsamość nie pozwalała jej normalnie funkcjonować. Próbowała z tym walczyć - jednak bezskutecznie. Nie miała w nikim oparcia, nikt jej nie wierzył. Siostra zaniepokojona zachowaniem Sharon pod przymusem zaprowadziła ją do szpitala. Zdiagnozowano u niej rozdwojenie jaźni.
Zatwierdzam, możesz zacząć pisać. Załóżmy, że od początku jedziesz autobusem, tylko do tej pory spałaś. Miejsce w autokarze wybierz sobie sama I pamiętaj o avatarze.
Amelia
Edytowane przez Judith dnia 06-06-2010 16:37
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.