Data urodzenia: 1 grudnia 1983 roku.
Pochodzenie: Szwajcaria, Ticino- Bellizona.
Opis: Od małego dziecka Ines była zmuszana do gry na pianinie oraz nauk w kościele. Spełniała oczekiwania rodziców, chcąc być grzeczną i posłuszną córką. Gdy była nieco starsza oprócz grania na instrumencie zaczęła śpiewać, co w skutku wykształciło w niej sopran koloraturowy. W dzieciństwie bardzo mało czasu spędzała z ojcem, ze względu na jego częste nieobecności w domu. Matka zawsze tłumaczyła je ciężką pracą ojca, ale gdy Ines zaczynała wypytywać co takiego on robi rozmowa nagle się urywała. W późniejszym czasie dziewczyna domyśliła się, że interesy jej ojca muszą być nielegalne i dlatego nikt nie chce z nią o tym rozmawiać. Civello po skończeniu studiów znalazła pracę w Operze oraz Filharmonii, gdzie mogła się spełniać artystycznie. Ines przez poświęcenie dla swojej pasji, była kobietą samotną, wyobcowaną. Nie mająca przyjaciół Szwajcarka zaczęła szukać towarzystwa w książkach, co zaowocowało miłością do twórczości Dostojewskiego. Do tej pory mieszkała razem z rodzicami, którzy nie pozwolili się jej usamodzielnić się w trosce o nią. Całe swoje życie spędziła przy ich boku przez co stała się trochę zakompleksiona. Rodzice chcąc jej sprawić przyjemność wykupili bilet dla córki na Alaskę, aby poznała nowych ludzi, rozerwała się i stała się bardziej pewna siebie.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.